Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Autosport & tuning - H+ CRX
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 1.7.2012 , 22:30   Citovat  

Hlavně Mišák se k tomu postavil úplně jinak, než tady z celé aféry dělaj lidi, kterých se to ani netýká. Jemu děkujeme za reklamu a příště bude vědět, že si má napsat o logo a dostane souhlas a podklady a vůbec podporu a všichni budeme šťastní ...

Jinak gizmi a zbytek, viz crxmann, dejte si sprchu ... možná až budete někdy tvořit něco pro širší masu lidí, pak třeba pochopíte ... a třeba ne ... a ty hlášky o "zisku" a "kšeftech", to jsem myslel, že už máme za sebou ... nebo potřebujeme zase nějakou aférku? Už jsme se dlouho nepoštěkali co? Bueee
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
davidpejsar je teď offline  davidpejsar
PříspěvekZaslal: 30.8.2012 , 17:32   Citovat  

Daver napsal:
Sopťa to myslel dobře, jen se vždycky rozruší Velmi šťastný Jde o to, že za touto "značkou" stojí něco, co budujeme od píky ... dohlížíme na kvalitu výrobků pod touto značkou ... mělo by to zkrátka zastupovat jistou úrověň. Jsme samozřejmě moc rádi, že je logo i značka prezentována, o tom žádná ... jen bychom to rádi věděli dopředu, nic víc v tom nehledejte prosím. Můžeme pak poskytnou lepší součinnost, dodat podklady atd ... není nic horšího, než uveřejněné logo ve špatné kvalitě (což není tento případ samozřejmě).

je to dobrý

Tak mě to nedá a taky se připojím . . . Já osobně jsem si myslel že H+ je vtipné a trefné logo, které vystihuje skupiny a všechny lidi co milujou Hondy. To že se objevilo logo v časáku není poškození ani nějaké znevážení loga, Mišákova delsolka je jedna z nej v ČR a ostudu určitě neudělala. Velké zklamání pro mě je, že jsem si myslel že H+ má hondaře tmelit né rozhádat. ( pokud u loga není © nebere se to tak že je chráněno autorskými právi a nenapadlo by mě také žádat o povolení a to i kdybych chtěl, tak nevím na koho se obrátit a kdo je autor )
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Autosport & tuning - H+ CRX
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina