Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Problem s podvozkem, klepani tlumice
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
Mirič je teď offline  Mirič
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.8.2012 , 22:10   Citovat  

-> karfik ...strašně rád bych to už otestoval...ale na autě se ještě dělá a ještě chvíli bude...jentak sem ho lehce projížděl po ulici, jelikož brzdí zatím jen ručka :twisted: ..po přejetí přes nerovnost to dost klepalo, zkratil jsem tuhle trubičku, dotáhnul a už to nic nedělá....ale říkám při 20kmh takže bez diskuze...ještě by mohlo klepat uložení dole- uchyt na tlumiči mám o mrtě širší než kroužek v silentbloku takže špatným vypodložením by to taky mohlo bejt ( jako že by to bylo špatně přitisklý a hejbalo se to v šroubu ale to by asi nedělalo takovej bordel)....dávám obrázek pro pochopení jak sem to myslel, vyplývá z toho že by ti to muselo dělat už na strým tlumiči pač celej vrchní díl maš z něj, mohla by na to ale mít vliv ta tvrdší pružina, mě tam něco hrkalo už v zimě než sem to rozdělal ale nejsem si jistej jestli to bylo ono...po namontování novýho tlumiče to dělalo zas a po zkrácení tej trubičky už ne, tak je možný že se ta guma po čase vydojí a a hejbe se to v tom a když se to vic stahne tak zase ok ....jen muj názor, nechci tady nikoho zmást třeba vám to klepe uplně z jinyho duvodu ...tu trubičku jinak nemusíš zkracovat stačí si sehnat jen pár podložek s dírou která vleze přes tu trubičku... já žadný takový neměl tak sem to zkrátil ...zkus, uvidiš

dddddd.png

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
dddddd.png, 82.41 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
filipJDM je teď offline  filipJDM
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.8.2012 , 23:03   Citovat  

mám uplně stejnej problém, se seriovejma tlumičema a pružima nic nebouchalo jak sem dal stavitelnej
podvozek (TAtechnix) s původníma miskama tak začalo něco vzadu bouchat. Tedka tam budu dávat polyurethanový
silentbloky tak uvidíme jestly to pomohlo pak sem napíšu

karfik je teď offline  karfik
0
PříspěvekZaslal: 31.8.2012 , 19:05   Citovat  

->Mirič<- Díky za radu a nákres. Ano, divné je to, že to před tím nedělalo a dělá to až po výměně. A jen na jedné straně. Dokonce tam tu gumu dávali i z jiného auta, co tam mají jako vrak na díly a klepe to stejně, což je divné, že by obě ty gumy byly stejně špatné. Já jak si to dávám tak dohromady, tak to vidím snad na vadný tlumič. Nesetkal se s tímto někdo. Dali mi tam nějaké Magnum, což je to nejlevnější, takže bych se nedivil, že to bude opravdu vadný kus.
Díky.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 4.9.2012 , 7:30   Citovat  

Tak přátelé opravdu pomohlo vyměnit ty vrchní gumy/silent bloky a je po klepání. Ty staré byly opravdu už hodně vymačkané. Takže je klidně možné, že by pomohlo jen zkrátit tu trubičku, aby se to víc stisklo a udělalo by to stejnou službu a ušetříte 850Kč za páru těch nových gum KYB.

DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
Členství: Žádné
1
PříspěvekZaslal: 4.9.2012 , 7:59   Citovat  

karfik napsal:
Tak přátelé opravdu pomohlo vyměnit ty vrchní gumy/silent bloky a je po klepání. Ty staré byly opravdu už hodně vymačkané. Takže je klidně možné, že by pomohlo jen zkrátit tu trubičku, aby se to víc stisklo a udělalo by to stejnou službu a ušetříte 850Kč za páru těch nových gum KYB.

Stejná zkušenost s jebkama z AutoKelly, na autě byly ani ne 2 roky a po vyndání vypadaly takhle tudy odkaz Dal jsem od Odose Polyurethany Silponix a je po bouchání je to dobrý

0
PříspěvekZaslal: 4.9.2012 , 10:23   Citovat  

No tak ty moje originály po 15 letech byly podle těchto tvých úplně nové Úsměv. Tyto teda musely být pěkný zmetek, to jsi jim měl omlátit o hlavu.

stoupa je teď offline  stoupa
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2013 , 0:13   Citovat  

tak vyřešil někdo to klepání zadních tlumičů či vrchního uložení zadních tlumičů....Přečetl jsem to několikrát celé ale závěr v podstatě žádnej..Díky za případné odpovědi.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2013 , 10:36   Citovat  

stoupa napsal:
tak vyřešil někdo to klepání zadních tlumičů či vrchního uložení zadních tlumičů....Přečetl jsem to několikrát celé ale závěr v podstatě žádnej..Díky za případné odpovědi.

mě to přestalo když sem dal polyurethanový silentbloky na horní uložení tlumiče

Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2013 , 11:27   Citovat  

me pomohly taky silenty horního uložení až na pravý zadni, ještě zkusím zkrátit tu trubicku pokud ani to nepomůže tak už je to jen tlumič

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2013 , 12:00   Citovat  

Doomm napsal:
me pomohly taky silenty horního uložení až na pravý zadni, ještě zkusím zkrátit tu trubicku pokud ani to nepomůže tak už je to jen tlumič

mě pak taky malinko bouchalo to pravý ale já sem tam dal delší trubičku asi o 3mm a hned to přestalo

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2013 , 15:19  Naposledy upravil Doomm dne 9.3.2013 , 22:05, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

filipJDM napsal:
mě pak taky malinko bouchalo to pravý ale já sem tam dal delší trubičku asi o 3mm a hned to přestalo
delsi? ja bych rekl vic ty gumy stlacit, takze treba o 1-2mm kratsi

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2013 , 20:35   Citovat  

Doomm napsal:
delsi? ja bych rekl vic ty gumy ztlacit, takze treba o 1-2mm kratsi

mě už víc stlačit nešli protože ty silentbloky sou tvrdý tak sem dal delší trubičky a vpohodě

Petura je teď offline  Petura
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2013 , 20:44   Citovat  

stoupa napsal:

pomohla výměna horního gumového uložení

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2013 , 22:01   Citovat  

Petura napsal:
pomohla výměna horního gumového uložení
ja ho mam novy a stejne mi (aspon podle poslechu) porad pravy zadni klepe

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2013 , 22:02   Citovat  

filipJDM napsal:
mě už víc stlačit nešli protože ty silentbloky sou tvrdý tak sem dal delší trubičky a vpohodě
delsi? sorry ale nejde mi to do hlavy, tobe to klepe tak tam das delsi trubicky aby to mlatilo jeste vic?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2013 , 22:03   Citovat  

Doomm napsal:
ja ho mam novy a stejne mi (aspon podle poslechu) porad pravy zadni klepe

tak vyndej tu trubičku a trošku jí uřízni a nebo dej delší mě třeba pomohla delší

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.3.2013 , 21:48   Citovat  

tak uz mi hrka jen (aspon podle poslechu) prava zadni strana, po stk jsem se dozvedel ze mam vybite jedno spodni ulozeni zadniho tlumice, az vymenim tak napisu, ale stejne zaroven o nejaky ten milimetr ty trubicky pokratim

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.3.2013 , 22:18   Citovat  

Doomm napsal:
delsi? sorry ale nejde mi to do hlavy, tobe to klepe tak tam das delsi trubicky aby to mlatilo jeste vic?

já sem dával delší protože ty silentbloky mám v polyruetanu a jak sou tvrdší tak se tak nezmáčknou a ta trubička tam měla vůly tak proto sem musel dát delší

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.7.2013 , 21:57   Citovat  

Zkousel nekdo zkratit tu tribicku? Ja zitra zkusim dat podlozku pod podlozku matky tak napisu

Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.7.2013 , 8:48   Citovat  

tak a už jsem tady Velmi šťastný mám podvozek v PU a začlo mi tam něco pobouchávat odzadu... vlevo. Když se auto zhoupne. Myslel jsem že to je to horní uložení tak už mám i to v PU ale stejně nic. Pořád klepe. Nejvíce to udělá ránu když couvám např na dvorek[schodek dolů]. Nezdá se mi že by nahoře byla vůle a že by to chtělo nějak vypodložit. Nevím no... to mi hlava nebere a nevím co se rozumí spodní uložení... tam je snad jen miska v tom trocha gumy na pružině ne? to mi hlava nebere

Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 8.7.2013 , 12:50   Citovat  

Jagi napsal:
tak a už jsem tady Velmi šťastný mám podvozek v PU a začlo mi tam něco pobouchávat odzadu... vlevo. Když se auto zhoupne. Myslel jsem že to je to horní uložení tak už mám i to v PU ale stejně nic. Pořád klepe. Nejvíce to udělá ránu když couvám např na dvorek[schodek dolů]. Nezdá se mi že by nahoře byla vůle a že by to chtělo nějak vypodložit. Nevím no... to mi hlava nebere a nevím co se rozumí spodní uložení... tam je snad jen miska v tom trocha gumy na pružině ne? to mi hlava nebere

určitě vlevo? Podle mě ti klepe výfuk ... Mrk já si taky myslel, že mi něco od zadu nalevo klepe a nakonec to jen mlátil zadní tlumič a hlavně koncovka do nárazníku (napravo) Mrk stáhl se trošku dolů a přitáhl se v úchytech aby se už nekýval tak moc nahoru a dolů a najednou nebylo slyšet nic Úsměv

nevím co jiného by ti zezadu tak mohlo klepat Úsměv a odpovídalo by to i té ráně ze schodku Mrk

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.7.2013 , 14:07   Citovat  

me klepe neco hlavne v pravo vzadu, a tlumic to urcite neni a rozdelaval jsem horni ulozeni a nevypada to na to ze by to bylo malo zmacknuty, no zkusim jeste ty podlozky

Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 8:26   Citovat  

Zdendad napsal:
určitě vlevo? Podle mě ti klepe výfuk ... Mrk já si taky myslel, že mi něco od zadu nalevo klepe a nakonec to jen mlátil zadní tlumič a hlavně koncovka do nárazníku (napravo) Mrk stáhl se trošku dolů a přitáhl se v úchytech aby se už nekýval tak moc nahoru a dolů a najednou nebylo slyšet nic Úsměv

nevím co jiného by ti zezadu tak mohlo klepat Úsměv a odpovídalo by to i té ráně ze schodku Mrk

ty hej možná máš pravdu, občas si klepne výfuk, ale v těch páskách co ho držej je už povolenej [kvuli lipu vzadu] tak nevím jak ho lépe ustavit...¨

no ale já myslím takový lupoavý zvuk... asi jako když vezmeze ten plast okolo střechy zevnitř a zmáčknete a on si uplně nahlas lupne jak kdyby to vyskočili z nějaké koleje... takový podobný mi to dělá vzadu... zkusím dnes sundat tapeci a uvidím... Úsměv a ten vůfuk já ti nevím Velmi šťastný fakt to slyšil občas tu tupší ránu od levo Velmi šťastný ale uvidím... mrknu... je pravda že při startování si občas pěkně klepne... ale to je jasná rána zprava Úsměv je to dobrý mořná to pak zkresluje že auto jede.... přátele tak jak jinak ustavit... gumičky jsou naříznutý a tím více už prověšený je to dobrý

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 22:22   Citovat  

Tak jsem tp vsechno vcera zkoumal a opravdu mi neco lupe primo v tlumiči levej min a pravej hodně. Predni jsou ok jinak jsem prisel na to ze jsou v haji spodní silace spodního ulozeni tlumicu vzadu ale ty jeste nebouchaji holt tuhej podvozek si vybira dan a jak budou love pujde tam neco lepsiho nez nejakej supersport

Obsah fóra Honda-club.cz   
Problem s podvozkem, klepani tlumice
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina