Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Shell (članek idnes)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3

Budu stále tankovat u Shell
výhradně
38%
 38%  [ 19 ]
zvážim už alternativy
18%
 18%  [ 9 ]
odteď se to srovnalo s ostatními
8%
 8%  [ 4 ]
je mi to jedno
32%
 32%  [ 16 ]
už k nim nepřijedu
2%
 2%  [ 1 ]
Hlasovalo : 49
Celkem hlasů : 49

ajdus je teď offline  ajdus
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.9.2008 , 20:21   Citovat  

tudy odkaz

toto tu uz bolo, ale tak ked o shell
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
barel je teď offline  barel
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.9.2008 , 20:47   Citovat  

ReNo napsal:
Shell Racing, nic jineho nepiju pifko

TAKY ... a ještě BLUE 99 Benziny ... když je SHELLka daleko
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Zipík je teď offline  Zipík
PříspěvekZaslal: 12.9.2012 , 16:48   Citovat  

ahoj H+
zkoušel jste už někdo nový shell v-power nitro+ ???
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.9.2012 , 16:49   Citovat  

Zipík napsal:
ahoj H+
zkoušel jste už někdo nový shell v-power nitro+ ???
ještě ne ale mam už z kolekce jak flašku tak i hrnek a celkem dobrý Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2012 , 18:27   Citovat  

Test bude klasický česky (kdo nehrabe není čech), ale musim dát za pravdu, že Shell nemá nejkvalitnější naftu.
V minulém zaměstnání jsem celkem dost nalítal v transporteru, nadrž držela cca 600-630km, když jsem jednou natankoval u Benziny, najel jsem sním 680-730 a auto celkově líp jelo (jezdilo se vždy "do oka").
Nemluvně o tom, že kámošovi v Ochavce jednou zamrzla. Parkoval jsem vedle něj a rano jsem nastartoval Velmi šťastný
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 12.9.2012 , 20:34   Citovat  

Zdar,
tak vzhledem k tomu, že v Praze na Bohdalci jsou 3 čerpací stanice: od spoda - RobinOil, Shell a LukOil, tudíž si konkurují. RO - N95 za 38,20, Shell 38,50 a LukOil 37,80 (akční středa 36,80). Jsem členem SmartClubu Shell a kupuji si SmartKatalog, kde jsou kupony na slevu.

Nyní mají Kč 2,- na litr paliva V-power, když natankujete 20-80litrů, to bych dal 2x, jenže. V-power Kč 40,90, tudíž efekt slevy o ničem, dostanete se na 38,90 a LukOil má 36,80, tudíž za ušetřené peníze, jsem raději koupil Terezce a domů potraviny.

Až pojedu 18./19.10. ze Slovenska, jedu přes Rakousko - Poysdorf a budu tankovat na Shell tam. Mají ceny o Kč 1,- menší a kvalita/dojezd? Jsem zvědav.

přátele je to dobrý
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2012 , 20:42   Citovat  

Tankuji teď na Agipu u nas na Zbraslavi, cena kolem 38,5 a kvalita nevim. Prodavačka pochválila Acču... za ty vlídna slova mi stojí za to se vracet Se stydím
Celkem jí pochvalila dvakrat Je to tam.
   Návrat  
PK81 je teď offline  PK81
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2012 , 10:20   Citovat  

Hele, s těmi testy jen na určité druhy paliva a srovnávání jen s nějakými jinými atd... To je opět PR, reklama a nekalá soutěž s cílem odstranit toho nejznámějšího na trhu benzínek.

To že v ČR máme stoprocentně horší palivo než v Německu je jasný, všechno je u nás horší, žrádlo starý, chcíplý, ne-li prošlé, chemie na čištění (prací prášky, aviváže, atd) jsou pro Českou republiku opět naředěné a mají poloviční efekt (z vlastního testu a srovnání toto vím), a takhle bychom mohli pokračovat...

Můžeme si za to vlastně sami, Češi jsou vlastenci jen když jsme ve finále v hokeji a radostně hrají divadlo na Staromáku... Zbytek roku si každý hrabe sám na svém písečku a ostatním strká klacky pod nohy - a stejně je to i s tou SHELLkou.

P.S.Ne nejsem žádný zaměstnanec Shellky, jen mám oči už otevřené a pochopil jsem to mi hlava nebere
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 13.9.2012 , 12:27   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
Slivka je teď offline  Slivka
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2012 , 14:13   Citovat  

Kolega z práce mi hovoril pred cca troma rokmi, že na svojom Seate Leon cíti rozdiel, keď tankuje na Shell-ke v DE a na SK.
Našťastie mne bola táto benzínka nesympatická od začiatku, takže tankujem v CZ jedine na OMV alebo Benzina a na SK len na OMV alebo Agip.

Na jednej Shellke v Košiciach ma rozsekal pumpár, keď som sa tam bol opýtať, či majú 98 oktánový benzín. Povedal, že do toho môjho auta môžem kľudne naliať aj 95, že je to to isté pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2012 , 14:41   Citovat  

barel napsal:
TAKY ... a ještě BLUE 99 Benziny ... když je SHELLka daleko

Legendu ten Vpower skoro nepoznám.... nejlepší zkušenosti mám s Verva 100 ( Benzina)
   Návrat  
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2012 , 15:38   Citovat  

Nevěřím testům, které jsem si nezfalšoval sám. V Čechách se bohužel dělají podobné testy na objednávku s předem jasným výsledkem. Ať se jedná o recenzi na Hyundai, nebo podobný rádoby laboratorní test. Skoro to vypadá, jako by si tuto recenzi Benzina zaplatila.

Já jen vím, že mne nafta od Benziny stála 1300 Kč za plnou nádrž + 2500 Kč rozborka a vyčištění palivového systému vlivem nekvalitního paliva a po té 1400 Kč za plnou nádrž, tentokrát u Shell. Byl to starý Renault 19 1,9 Diesel a ten si hrál na velkého šlechtice, co se paliva týče (zastavil se vinou nekvalitního paliva celkem dvakrát - Benzina + Seta). Od té doby tankuji jen na Shell + OMV + Lukoil (s tím jsem měl překvapivě i největší dojezd).
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.9.2012 , 15:57   Citovat  

V čechách máme i horší benzín než v rusku. KO
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.9.2012 , 16:03   Citovat  

crxmann napsal:
V čechách máme i horší benzín než v rusku. KO
myslíš 72oktanový???
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2012 , 17:06   Citovat  

PK81 napsal:
Hele, s těmi testy jen na určité druhy paliva a srovnávání jen s nějakými jinými atd... To je opět PR, reklama a nekalá soutěž s cílem odstranit toho nejznámějšího na trhu benzínek.

To že v ČR máme stoprocentně horší palivo než v Německu je jasný, všechno je u nás horší, žrádlo starý, chcíplý, ne-li prošlé, chemie na čištění (prací prášky, aviváže, atd) jsou pro Českou republiku opět naředěné a mají poloviční efekt (z vlastního testu a srovnání toto vím), a takhle bychom mohli pokračovat...

Můžeme si za to vlastně sami, Češi jsou vlastenci jen když jsme ve finále v hokeji a radostně hrají divadlo na Staromáku... Zbytek roku si každý hrabe sám na svém písečku a ostatním strká klacky pod nohy - a stejně je to i s tou SHELLkou.

P.S.Ne nejsem žádný zaměstnanec Shellky, jen mám oči už otevřené a pochopil jsem to mi hlava nebere

Musim povedat, ze presne to iste plati aj pre Slovensko. Raz ma jeden kolega vzal so sebou na nakupy do Rakuska - potraviny a drogeria (pracie prasky, avivaze, sampony...) To sa neda porovnat s "kvalitou" nasich vyrobkov, nesouhlas od tej doby - uz niekolko rokov - chodim tieto veci kupovat von.
To same plati pre PHM, snazim sa co najviac tankovat v Rakusku je to dobrý
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2012 , 17:32   Citovat  

varuj napsal:
Musim povedat, ze presne to iste plati aj pre Slovensko. Raz ma jeden kolega vzal so sebou na nakupy do Rakuska - potraviny a drogeria (pracie prasky, avivaze, sampony...) To sa neda porovnat s "kvalitou" nasich vyrobkov, nesouhlas od tej doby - uz niekolko rokov - chodim tieto veci kupovat von.
To same plati pre PHM, snazim sa co najviac tankovat v Rakusku je to dobrý

trošku offtopic ale prakticky už nejezdíme nakupovat jinam než do Německa, většina potravin vyjde levněji, rozdíl v kvalitě potravin, drogerie a PHM propastný. Třeba uzeniny už v Čechách absolutně nekupujeme, protože ať člověk koupí i ty nejdražší, tak se to nedá jíst a při pohledu na složení by jeden brečel a možná i zvracel to snad ne Takže všem těm co to šiděj přeju brzký krach Úsměv
   Návrat  
KureKungPao je teď offline  KureKungPao
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2012 , 17:40   Citovat  

Mam naftu a nafta shell odpad už tam netankuju to samý omw po natankování mi začlo škubat auto poté jsem zajel do německa pro naftu a nezkutečnej rozdíl jak ve spotřebě tak zátahu čeští pumpaři jsou dobytkové to snad ne
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.9.2012 , 17:52   Citovat  

rotker napsal:
trošku offtopic ale prakticky už nejezdíme nakupovat jinam než do Německa, většina potravin vyjde levněji, rozdíl v kvalitě potravin, drogerie a PHM propastný. Třeba uzeniny už v Čechách absolutně nekupujeme, protože ať člověk koupí i ty nejdražší, tak se to nedá jíst a při pohledu na složení by jeden brečel a možná i zvracel to snad ne Takže všem těm co to šiděj přeju brzký krach Úsměv

Prusvih je v tom ze se to vyplati jenom tem kdo ziji blizko u hranic. Ze Cesi (Slovaci, ..) nakupuji nektere veci v Nemecku nebo Rakousku je normalni, vsak zase Rakusaci a Nemci jezdi neco kupovat do Ceska + vyuzivat mnohem levnejsich sluzeb. V tom spociva kouzlo otevrenych hranic a volneho trhu Úsměv
A at nejsem uplne OT, rozdil v kvalite PH v CR a v "zapadni" Evrope mam sanci pozorovat taky docela casto. Nejakym premiovym palivum bych rikal spis drazsi paliva abych byl presnejsi Tak to valím bulvy Rozdeloval bych to spis na ty vzacne pripady kdy jsou PH takove jak maji byt nebo proste nekvalitni, zadne jine zazraky se nedeji.
   Návrat  
marek.dh je teď offline  marek.dh
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2012 , 20:02   Citovat  

Já jezdím nejraději na optimal 95 od eurooilu, mám s ním největší nájezd km, jinak tankuju všude možně a jestli natankuju na tank onu nebo shellce, tak poznám rozdíl jen při placení..
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.9.2012 , 20:49   Citovat  

Bully napsal:
Prusvih je v tom ze se to vyplati jenom tem kdo ziji blizko u hranic. Ze Cesi (Slovaci, ..) nakupuji nektere veci v Nemecku nebo Rakousku je normalni, vsak zase Rakusaci a Nemci jezdi neco kupovat do Ceska + vyuzivat mnohem levnejsich sluzeb. V tom spociva kouzlo otevrenych hranic a volneho trhu Úsměv

Hele, ani ne... Sice ne na bežné nákupy, ale v mém okolí je dost lidí, kteří z Prahy jezdí nakupovat do Drážďan apod.... Tady v ČR kupují pak akorát rohlíky...
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2012 , 20:58   Citovat  

ja pocitil mensi spotrebu na omv oproti shellce, takze tankuju omv a myslim, ze guto

a co se tyce potravin, bydlim temer na hranicich a do D jezdime akorat pro drogerii, pac je citelne levnejsi, ale nerekl bych ze jeden stejnej sampon je v nemecku lepsi, nez v cechach, ale asi bych se ani nedivil kdyby byl, jinak jak tu pisete o tech nemeckych uzeninach, to je sice pekny ze sou kvalitni, ale mne teda prijdou hnusny Ble
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.9.2012 , 22:12   Citovat  

Hellborn napsal:
Hele, ani ne... Sice ne na bežné nákupy, ale v mém okolí je dost lidí, kteří z Prahy jezdí nakupovat do Drážďan apod.... Tady v ČR kupují pak akorát rohlíky...

Tak ja jezdim na nakupy obleceni zasadne do Drazdan. Znackove obleceni se tam da sehnat vyrazne levneji nez v CZ. Kvalitni jidlo tam pote vyjde take levneji nez "kvalitni" v CZ. Takove jejich sunky za 170 kc/kg ... bozska vec je to dobrý
   Návrat  
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2012 , 23:19   Citovat  

Kamarád jezdí nakupovat do Gmündu.. je to od nás cca stejně daleko jako do většího města a samože kvalita potravin úplně jinde, to co se u nás běžně prodává je za hranicema přísně zakázáno. Navíc v obchodech mývají někdy dost zajímavé akce, že to zkrátka za to stojí.

Add palivo: dodnes nepochopím, jak může někdo řešit rozdíly mezi značkou benzinky v ČR.. jde to sem jednim potrubím, jedna benzínka vsadí na obrat, druhá na dobrou reklamu (tak trochu klamání spotřebitele), ale proč ne když lidi tomu věří.. a nějakej dojezd o 50 km větší.. pochybuju, že to tu někdo měřil při stejných atmosferických podmínkach (vlhkost/teplota..) a samozřejmě i na naprosto stejných cestách, při stejným provozu a naprosto stejném stylu jízdy a x dalších faktorech HaHaaa
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.9.2012 , 23:37   Citovat  

Hellborn napsal:

Kdyz si pak spocitas i realne naklady na cestu + cas straveny cestou tam a zpet, vyjde ti ze se normalni nakup vyplati jenom na urcitou vzdalenost a ze si takovehle nakupni vylety dela urcite uplne jina skupina lidi nez ta co resi jestli usetri par kacek. Navic si stejne koupis jenom urcite veci, kdybys mel na tom "zapade" nakupovat vsechno, tak bys potreboval zase mistni prijmy. Je to tak na svete zarizeno, trava neni nikde zelenejsi, pak by se vsichni prestehovali treba do tech Drazdan Úsměv Ehm, na druhou stranu maji zase Francouzi to same prislovi presne opacne- "Trava je u souseda vzdycky zelenejsi" pořádnej výtlem Ale citem se da poznat ze to vyznamove nepopisuje ten samy pripad.
A uz koncim s OT, pardon.
   Návrat  
Wena.Honda je teď offline  Wena.Honda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2012 , 23:56   Citovat  

co PapOil,bere tam někdo?u nás je to jediná co má 98čku kterou beru,pak ž jen OMW s vervou
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2012 , 8:15   Citovat  

Hellborn napsal:

Přesně tak, jezdíme do Heidenau do realu kousek před Drážďanama a co tam je pražáků to jsem žasl, skoro bych řekl, že tam je vždy víc RZ s Skem a Ačkem než Uček. Prakticky v tom krámě člověk slyší jen češtinu Velmi šťastný
   Návrat  
Podryx je teď offline  Podryx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.9.2012 , 10:04   Citovat  

Když to vyjde tankuju převážně na ONU jak benzín tak naftu a žádnej problém.

Otcova zkušenost:

2 nové firemní transportery: Jeden tankoval celý rok naftu na Shell a druhý na ONO.

VW, který tankoval na Shell měl v zimě problémy se starty a zamrzající naftou.
   Návrat  
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2012 , 10:36   Citovat  

Podryx napsal:
Když to vyjde tankuju převážně na ONU jak benzín tak naftu a žádnej problém.

Otcova zkušenost:

2 nové firemní transportery: Jeden tankoval celý rok naftu na Shell a druhý na ONO.

VW, který tankoval na Shell měl v zimě problémy se starty a zamrzající naftou.

Ani v - 30ti stupních jsem se starým R19 1,9d neměl problémy nastartovat se Shell naftou v nádrži. Takže majitel Shellky u vás evidentně svou naftu něčím vylepšuje. Tankoval jsem v Praze na Bohdalci, v Roudnici nad Labem a nejvíc v Ústí nad Labem. Nikdy nebyl žádný problém, ani tehdy s naftou ani teď s benzínem.
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.9.2012 , 10:57   Citovat  

Meethos napsal:
Nevěřím testům, které jsem si nezfalšoval sám. V Čechách se bohužel dělají podobné testy na objednávku s předem jasným výsledkem. Ať se jedná o recenzi na Hyundai, nebo podobný rádoby laboratorní test. Skoro to vypadá, jako by si tuto recenzi Benzina zaplatila.

Já jen vím, že mne nafta od Benziny stála 1300 Kč za plnou nádrž + 2500 Kč rozborka a vyčištění palivového systému vlivem nekvalitního paliva a po té 1400 Kč za plnou nádrž, tentokrát u Shell. Byl to starý Renault 19 1,9 Diesel a ten si hrál na velkého šlechtice, co se paliva týče (zastavil se vinou nekvalitního paliva celkem dvakrát - Benzina + Seta). Od té doby tankuji jen na Shell + OMV + Lukoil (s tím jsem měl překvapivě i největší dojezd).

Tak pokud si takoval Setu, tak nediv a nemuzes zvat na nekvalitni palivo. Podivej se kolik bordelu v ty Sete je...
   Návrat  
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.9.2012 , 11:22   Citovat  

ja to vidím jendoduše - tankováno na agipu na smíchove, plná nádrž Diesel. cesta do chorvatska, 892km a musím dotankovat abych do cíle dojel. V cíli jsem ( 1029km ), před výjezdem domu dotankuji do plna, dojedu do čeh ( s malou zajíždkou 1045km ) a stále mi nesvítí rezerva.. nedá mi to , dotankuji v čr to plné a zjistím že v nádrži zbývalo po posledním tankování 11,5litru.. tam i zpet , krom slovinska sem řídil já, takže stejný šofér, stejný styl jízdy, stejná prumerná rychlost, stejný náklad ( 8lidí + bagáž.. )..
ja poslední dobou tankuji v čr jen Agip a jsem spokojen, dokud nenatankuji, byť u noname, v zahraničí Smutný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Shell (članek idnes)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina