Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 31 z 486
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.9.2012 , 16:12   Citovat  

C.M.Burns napsal:
Co tím "ostřejším navýšením" myslíš? Jakože chceš kopanec alá Ochcávka?

třeba jak píšeš o tom, že to v Německu zvedají na 137 kw Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
C.M.Burns je teď offline  C.M.Burns
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2012 , 16:22   Citovat  

Střelec napsal:
třeba jak píšeš o tom, že to v Německu zvedají na 137 kw Úsměv

Jo tak... no můžeš to u nich zkusit poptat, ale nevím... Já jsem to chtěl chipnout s fakt maximálním ohledem na turbo a kouřivost Se stydím ...a nejsem sák tady na fóru, kdo si u nich nechal chipovat auto. Někdo se už o nich také zmiňoval a tak jsem na ně vlastně přišel. Předtím, než jsem si auto nechal chipnout, tak jsem si pročetl stohy informací a prolustroval řadu firem. Proto jsem si vybral až z Prahy (z Třinecka docela daleko), tak jsem snad vybral dobře přátele

Osobně si myslím, že právě pro nachipování na 137 kW bude platit těch 60 000 km životnosti od chipu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2012 , 16:32   Citovat  

C.M.Burns napsal:
Jo tak... no můžeš to u nich zkusit poptat, ale nevím... Já jsem to chtěl chipnout s fakt maximálním ohledem na turbo a kouřivost Se stydím ...a nejsem sák tady na fóru, kdo si u nich nechal chipovat auto. Někdo se už o nich také zmiňoval a tak jsem na ně vlastně přišel. Předtím, než jsem si auto nechal chipnout, tak jsem si pročetl stohy informací a prolustroval řadu firem. Proto jsem si vybral až z Prahy (z Třinecka docela daleko), tak jsem snad vybral dobře přátele

Osobně si myslím, že právě pro nachipování na 137 kW bude platit těch 60 000 km životnosti od chipu.

OK

Ještě by mě zajímalo, jak je na tom nafta s nedotáčivostí, proti benzínový 2.4 ? Je to o tolik horší? Přece jen ten diesel bude mít ten čumák o dost těžší...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2012 , 16:42   Citovat  

Střelec napsal:
OK

Ještě by mě zajímalo, jak je na tom nafta s nedotáčivostí, proti benzínový 2.4 ? Je to o tolik horší? Přece jen ten diesel bude mít ten čumák o dost těžší...

To ti bude muset říct někdo zkušenější Se stydím Já ještě 2.4 nejel Úsměv
Hodláš kupovat nebo už máš Acco?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2012 , 16:48   Citovat  

C.M.Burns napsal:
To ti bude muset říct někdo zkušenější Se stydím Já ještě 2.4 nejel Úsměv
Hodláš kupovat nebo už máš Acco?

Accordy už jsem měl předtím 3 a chystám se na návrat, je to podle mě jen otázka času - rychlosti prodeje současnýho vozu a nalezení vhodný Hondy Úsměv Ale sleduju to bedlivě ! Honda
   Návrat  
boratko je teď offline  boratko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.9.2012 , 21:17   Citovat  

Mám takový problém, dne jsem jel cca 100 km/hod a najednou od levého předního kola, jakobych jel po zdrsněné střední čáře, prostě kolo jakoby začalo hučet nebo hvízdat, potom najednou přestalo, pak se to zase objevilo, potom po zbytek cesty cca 30 km nic. Uvědomil jsem si, že mi to udělalo před cca 2 měsíci a to jsem si myslel, že jedu po nějakém divném asfaltu. Ale dnes jsem poznal, že to asfaltem není Smutný

Zaráží mě ale, že to potom zase přestalo. Napadlo mě ložisko, ale to by asi hučelo stále ne?

Prosím o každou radu. Najeto 110 tis km.
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.9.2012 , 22:34   Citovat  

boratko napsal:
Mám takový problém, dne jsem jel cca 100 km/hod a najednou od levého předního kola, jakobych jel po zdrsněné střední čáře, prostě kolo jakoby začalo hučet nebo hvízdat, potom najednou přestalo, pak se to zase objevilo, potom po zbytek cesty cca 30 km nic.. .. ..

Nemohl to být jenom nějaký bordel mezi kotoučem a brzdou?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.9.2012 , 6:28   Citovat  

SaKaL napsal:
Nemohl to být jenom nějaký bordel mezi kotoučem a brzdou?

Nějaký kamínek mezi kotouč a brzdu se mi dostal jednou a to teda byl skřípot! V tu chvíli jsem si myslel, že auto dojezdilo... Kdybych to neslyšel, tak bych nevěřil jaký kravál to dělalo... pak vypadnul. Než ale vypadnul, všichni na chodnících se otáčeli co se děje.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2012 , 8:34   Citovat  

to Boratko: Když zpomalíš, tak to přestane, nebo to dělá při jakékoliv rychlosti? Zatáčení na to má vliv?

C.M.Burns napsal:
Nějaký kamínek mezi kotouč a brzdu se mi dostal jednou a to teda byl skřípot! V tu chvíli jsem si myslel, že auto dojezdilo... Kdybych to neslyšel, tak bych nevěřil jaký kravál to dělalo... pak vypadnul. Než ale vypadnul, všichni na chodnících se otáčeli co se děje.

To se mi stalo také a nikomu to nepřeju(hrozný kravál)...myslel jsem, že je KO něco na motoru/podvozku. Zastavil jsem a kamínek vypadl. Stává se to tam, kde záplatují silnice a dávají na to tu drť.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.9.2012 , 19:51   Citovat  

Stepa napsal:
to Boratko: Když zpomalíš, tak to přestane, nebo to dělá při jakékoliv rychlosti? Zatáčení na to má vliv?

To se mi stalo také a nikomu to nepřeju(hrozný kravál)...myslel jsem, že je KO něco na motoru/podvozku. Zastavil jsem a kamínek vypadl. Stává se to tam, kde záplatují silnice a dávají na to tu drť.

Ne, jel jsem po pěkné cestě, když jsem přijel do města, tak jsem taky pozorval, jakoby to občas udělalo. Hrozně nepravidelně...ˇUdělalo mi to poprvé před cca 600 km, potom celou dobu nic a potom včera, ale úplně stejný zvuk. Jakobych jel po vroubkované krajnici, tak mi to připadalo....Dnes při pomalé jízdě po městě nic...
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.9.2012 , 20:51   Citovat  

To, žes jel po pěkné cestě, nemusí nic znamenat. Ten kamínek se tam mohl dostat dávno předtím a pak tam při nějaké příležitosti spadnout (nebo se uvolnit odněkud jinud). Mi se něco podobného(sice s jiným autem) stalo na rychlostní silnici při cca 110 km/h na naprosto hladkém asfaltu. Taky jsem myslel, že je ložisko "někde", ale kolo bylo studené a točilo se v pohodě. Z kopečka ten kamínek vypadnul a od té doby ticho.
   Návrat  
ICE.J je teď offline  ICE.J
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2012 , 9:09   Citovat  

Měnil někdo žárovku v potkávacím světle na straně spolujezdce na Acco diesel poface? (předface na tom bude asi podobně) Místa pro ruku tam moc není, koukal jsem, že bude asi potřeba zdemontovat nálevku od ostřikovačů, ale i tak tam nebude moc místa Smutný Má někdo nějakej zlepšovák? Úsměv Na straně řidiče jsem ji vyměnil bez problémů, ale teď mi svítí víc než ta pravá Velmi šťastný
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2012 , 9:17   Citovat  

ICE.J napsal:
Měnil někdo žárovku v potkávacím světle na straně spolujezdce na Acco diesel poface? (předface na tom bude asi podobně) Místa pro ruku tam moc není, koukal jsem, že bude asi potřeba zdemontovat nálevku od ostřikovačů, ale i tak tam nebude moc místa Smutný Má někdo nějakej zlepšovák? Úsměv Na straně řidiče jsem ji vyměnil bez problémů, ale teď mi svítí víc než ta pravá Velmi šťastný

Staci odmontovat iba hrdlo nalevky ostrekovaca. Ide to uplne lahko, asi 2 cm od jej vrchu je len zboku zasunuta do takeho zlabu, potiahnes ho rukou do pravej strany, tym sa vycvakne a to hrdlho vytiahnes smerom hore. Potom je uz hracka vymenit ziarovku.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2012 , 9:35   Citovat  

varuj napsal:
Staci odmontovat iba hrdlo nalevky ostrekovaca. Ide to uplne lahko, asi 2 cm od jej vrchu je len zboku zasunuta do takeho zlabu, potiahnes ho rukou do pravej strany, tym sa vycvakne a to hrdlho vytiahnes smerom hore. Potom je uz hracka vymenit ziarovku.

přátele
   Návrat  
Clymax66 je teď offline  Clymax66
PříspěvekZaslal: 14.9.2012 , 22:54   Citovat  

Tak dalsi dva poznatky. Nasazeni destoveho senzoru a jeho opetovnou funkci jsem vyresil sam.
Dojel jsem si na doplneni klimatizace. Ted to chladi krasne, ale kdyz s autem stojim na cervenou, co pul minuty se v motoru patrne spina kompresor klimy. Je to ale desnej kraval. V praxi to vypada a hluci, jako kdyz se mi zapne druhej motor Úsměv. Auto po spusteni kompresoru zacne i vic rezonovat.
Jeste mi praskla jedna z prednich zarovek v potkavackach. Mate s nekterymi dobre zkusenosti?

Uz zacinam mit o spolehlivosti tohodle auta velke pochybnosti. Za 20 tis co ho mam mi odeslo relatko na plynovem lanku (cena byla pro me nemile prekvapeni - 5500kc), vymena a kontrola ve 120tis (stala 8000tis-uff), upadnul mi destovy senzor, piskaji brzdy, blbne prave zadni stahovani oken, skripou zadni dvere, vrzou plasty v interieru, uz mi preskla druha predni zarovka. Navic pri prvnich 5km, kdyz je auto studene, tak to v tom cuka, jako bych nemel vyvazene gumy (jenom se modlim aby to nebyl dvouhmotak).
To, ze to do 1800 otacek nejede, neni jen muj subjektivni nazor. Kazdy komu jsem to pujcil mi rikal, ze je to na 103kw liny. Stve me to, protoze diesely jsou pro nizke otacky delane.Pokud s Akem pojedu 2000 ot. a vys, coz jsem zkusil asi 200km, tak to sice jede, ale rve jako prase, zere to jak tank (po pridani klidne i 20l) a prijde mi, ze to auto hrozne tyram.
Celkove me to auto i po vsech obdivnych a pochvalujicich recenzich zklamalo a to predevsim ten motor.

Pre tydnem jsme koupili ojeteho Yarise a to je pane pasak. Motor jenom seveli, auto s litrovym motorem jede jak cert a spotreba?! Ta je jak z rise snu. Sice to ma hodne vlazne brzdy, ale auto pro zenskou do mesta je to super. Manzelka si ho nemuze vynachvalit.

Asi nakonec zkoncim opet u koncernoveho chrochtaka (Ted asi u Sharana kvuli velikosti) a budu se bat, aby mi to nekdo neukrad. Dam Akousovi jeste 10tis km a pokud zase neco odejde, tak pujde z baraku.
   Návrat  
Davidoff je teď offline  Davidoff
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.9.2012 , 23:13   Citovat  

Clymax66 napsal:
. V praxi to vypada a hluci, jako kdyz se mi zapne druhej motor Úsměv. Auto po spusteni kompresoru zacne i vic rezonovat.

v tomhle bych neviděl vubec nějakou závadu, mě to dělá to samý, jenom nevím co myslíš tou rezonancí

potkávačky neřeším, mám xenony, zadní dveře mi vržou taky, plasty v introší no problem, se zbytkem nepomužu, mám 2,4 benzín, mám ho tři roky, a 35tkm najeto, celkem 270tkm, měnil sem akorát brzdy, rozvodák na 265tkm, a pár sileetů na nápravě (18" kola) tudíž to neberu jako závadu H+ , asi jak se říká, máš nějakej špatnej kus Je to tam.
--------
ostatním, po studeným autě v motoru jakoby zachrčí, najednou nejde nastartovat, v mém případě to byl rozvodák na 265tkm, tedka to přesně to samý udělalo kámošovi na 135tkm? stejnej motor, napadlo mě akorát že má stočený km a bude to taky rozvodák, nebo to muže mít i nějakej jinej důvod? tankuje zásadně premiový paliva a tohle přesně mu udělalo když poprvý natankoval ten slavnej Sheel Nitro nebo co to je, díky vám je to dobrý
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.9.2012 , 0:17   Citovat  

Clymax66:
vidis, ja asi s vetsinou ostatnich majitelu A7G zadnou z tvych zavad ani poznatku nemam a nepozoruju. Klima mi nehuci, brzdy nepiskaji, zavada zadna, auto jezdi a akceleruje vyborne. Zarovky mi taky nepraskaji. Pazvuk jsem mel jediny, trvalo mi dlouho nez jsem na to prisel- pak jsem dal do prihradky na bryle ty slunecni bryle opacne nez jindy a od te doby je v aute zase klid Velmi šťastný
Jedina "zavada" co me kdy potkala je nakousana gumova hadicka v motorovem prostoru- a to jde jeste o nahodu, protoze hlodavcum zrovna Acco 7G nijak typicky nechutna. Oprava i s diagnostikou za nejakych 45€.
Zalezi co sis koupil, u ojeteho auta nevis proc se ho majitel zbavuje, lidi jdou dneska hlavne po cene. Kup si neco s cim budes spokojenejsi, ale napred si to auto poradne proklepni Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2012 , 21:12   Citovat  

chtěl bych se zeptat, zda některém majiteli Acco protékala voda přes přední sklo na přední vnitřní sloupky.. A toto bylo znát v dešti podle naklonění auta a to takovým způsobem, že přední sloupek byl nasátý vodou. Prý je to bolest accordů....
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2012 , 21:43   Citovat  

boratko napsal:
chtěl bych se zeptat, zda některém majiteli Acco protékala voda přes přední sklo na přední vnitřní sloupky.. A toto bylo znát v dešti podle naklonění auta a to takovým způsobem, že přední sloupek byl nasátý vodou. Prý je to bolest accordů....

Mi valila voda přes zadní okno a mokrý byl pravý sloupek, sedačka taky vpravo a v kufru 2cm vody. Nechal jsem tedy okno odřezat a přelepit a zatím v pohodě.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2012 , 21:46   Citovat  

Newtom napsal:
Mi valila voda přes zadní okno a mokrý byl pravý sloupek, sedačka taky vpravo a v kufru 2cm vody. Nechal jsem tedy okno odřezat a přelepit a zatím v pohodě.

U mě záleží, na kterou stranu je auto nakloněné, podle toho záleží, který sloupek je mokrý a táhne se to až k přihrádce na brýle, resp. před ní.

Když okno vyřezali, musels dát nové, nebo tam potom dali to stejné?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.9.2012 , 22:34   Citovat  

Clymax66 napsal:
Tak dalsi dva poznatky. Nasazeni destoveho senzoru a jeho opetovnou funkci jsem vyresil sam.
Dojel jsem si na doplneni klimatizace. Ted to chladi krasne, ale kdyz s autem stojim na cervenou, co pul minuty se v motoru patrne spina kompresor klimy. Je to ale desnej kraval. V praxi to vypada a hluci, jako kdyz se mi zapne druhej motor Úsměv. Auto po spusteni kompresoru zacne i vic rezonovat.
Jeste mi praskla jedna z prednich zarovek v potkavackach. Mate s nekterymi dobre zkusenosti?

Uz zacinam mit o spolehlivosti tohodle auta velke pochybnosti. Za 20 tis co ho mam mi odeslo relatko na plynovem lanku (cena byla pro me nemile prekvapeni - 5500kc), vymena a kontrola ve 120tis (stala 8000tis-uff), upadnul mi destovy senzor, piskaji brzdy, blbne prave zadni stahovani oken, skripou zadni dvere, vrzou plasty v interieru, uz mi preskla druha predni zarovka. Navic pri prvnich 5km, kdyz je auto studene, tak to v tom cuka, jako bych nemel vyvazene gumy (jenom se modlim aby to nebyl dvouhmotak).
To, ze to do 1800 otacek nejede, neni jen muj subjektivni nazor. Kazdy komu jsem to pujcil mi rikal, ze je to na 103kw liny. Stve me to, protoze diesely jsou pro nizke otacky delane.Pokud s Akem pojedu 2000 ot. a vys, coz jsem zkusil asi 200km, tak to sice jede, ale rve jako prase, zere to jak tank (po pridani klidne i 20l) a prijde mi, ze to auto hrozne tyram.
Celkove me to auto i po vsech obdivnych a pochvalujicich recenzich zklamalo a to predevsim ten motor.

Pre tydnem jsme koupili ojeteho Yarise a to je pane pasak. Motor jenom seveli, auto s litrovym motorem jede jak cert a spotreba?! Ta je jak z rise snu. Sice to ma hodne vlazne brzdy, ale auto pro zenskou do mesta je to super. Manzelka si ho nemuze vynachvalit.

Asi nakonec zkoncim opet u koncernoveho chrochtaka (Ted asi u Sharana kvuli velikosti) a budu se bat, aby mi to nekdo neukrad. Dam Akousovi jeste 10tis km a pokud zase neco odejde, tak pujde z baraku.

To si asi koupil špatný kus...

Dneska jsem se schválně zaměřil na spínání klimy a musel jsem se hoodně snažit, abych to slyšel - ani když stojím na volnoběh se zapnutým motorem bez rádia,tak sepnutí skoro neslyším (když je radio na 02,tak to není slyšet vůbec).
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2012 , 8:55   Citovat  

Clymax66 napsal:

Asi jsi fakt trefi na špatný kus, nebo na kus po špatném majiteli.
Nicméně ztotožňuji se s hlučností klimy. Ovšem pouze venku. Vevnitř není slyšet prakticky nic. Dále mě taky štvou vrzající zadní dveře. Zkoušel jsem je namazat, ale asi mažu nesprávnou část.
K motoru bych se vyjádřil takto... u mého vozu subjektivně vnímám, že má v oblasti mezi 1800 až 2500 ot/min nejvyhlazenější chod a při lehce puštěném rádiu ho skoro vůbec neslyším. Naopak spíše to přehlušují pneumatiky na silnici.
U spotřeby si musíš uvědomit, že se jedná o common-rail, takže dušením v nízkých otáčkách z motoru prostě nedostaneš takové snížení spotřeby jako jsi zvyklý u PD vstřikování. Nechci tady rozviřovat diskuse o spotřebě, ale mi to v tom režimu 1800-2500 (občas při zahřátém motoru trochu profouknu turbo, takže 4500 ot/min) se pohybuju se spotřebou 6,5. S přidáním aditiva (čemuž jsem nevěřil) mi klesla spotřeba na 6,0. Dokonce se mi podařilo svižnou jízdou do Maďarska (nebál jsem se sešlápnout plyn na podlahu a předjíždět řadu brzdičů) dosáhnout spotřeby 5,2. Kdybych to osobně nezměřil, tak sám sobě nevěřím.
   Návrat  
notabene je teď offline  notabene
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2012 , 20:19   Citovat  

Ono obecně hodnotit spolehlivost u auta které koupíš jako ojeté, tudíž absolutně nevíš cos ním předtím kdo dělal nebo nedělal je nesmysl..

Po 120tkm se toho dělá při prohlídce celkem dost, težko lze u auta s pořizovací cenou kolem 800000,- očekávat že servis bude stát to co na favorita..

A hodnotit u auta aktuální spotřebu? Nesmysl..

Neměl jsem ani jeden z tebou popisovaných problémů, interiér i na Eibach Pro kit je po 150tkm bez jediného vrznutí.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.9.2012 , 20:22   Citovat  

notabene napsal:
Ono obecně hodnotit spolehlivost u auta které koupíš jako ojeté, tudíž absolutně nevíš cos ním předtím kdo dělal nebo nedělal je nesmysl..

Po 120tkm se toho dělá při prohlídce celkem dost, težko lze u auta s pořizovací cenou kolem 800000,- očekávat že servis bude stát to co na favorita..

Neměl jsem ani jeden z tebou popisovaných problémů, interiér i na Eibach Pro kit je po 150tkm bez jediného vrznutí.

Taky otázka pokolikáté tam těch 120tis. km je... Se stydím
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2012 , 20:28   Citovat  

Hellborn napsal:
Taky otázka pokolikáté tam těch 120tis. km je... Se stydím

...a hlavne ako sa o to predchadzajuci majitel (ne)staral...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2012 , 6:33   Citovat  

notabene napsal:

...já ji měřil od hrdla nádrže po hrdlo nádrže, takže doufám, že to je nejpřesnější možné měření.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.9.2012 , 7:14   Citovat  

Clymax66 : Nesleduju to úpe do detailu, tak si to tu možná psal. Prověřoval si historii když si kupoval? Tohle co píšeš mi sedí na nějakou utopenou káru při záplavách, nebo něco seskládanýho z více aut. Co ložiska, hučí?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2012 , 8:40   Citovat  

Clymax66 napsal:
upadnul mi destovy senzor

Teda řekl bych, že ten dešťový senzor už někdo přelepoval před tvou koupí...s mým Acco jsem vymetl dost velkou díru, že to bylo pak na opravu v Honda a senzor zůstal tam kde je to mi hlava nebere
   Návrat  
Clymax66 je teď offline  Clymax66
PříspěvekZaslal: 17.9.2012 , 8:50   Citovat  

Tak k puvodu meho auta. Acco mam po prvnim majiteli. Koupeno pres Emil Frey, kde ho nechal na protiucet a koupil novy Subaru. Majitel byl z Vinohrad, takze zaplaveni asi nehrozi.Mam k tomu servisni knizku a proveroval jsem to pres Cebii. Auto melo v minulosti pouze odreny bok, ktery prelakovali. Alda mi sam rikal, ze to auto je v super stavu. Ted se to zaclo s prominutim .rat.
Nebude nekdy sraz majitelu Acco, protoze rad bych znal nazor lidi s podobnym autem.
No davam mu jeste 10tis km a pak pujde z Baraku.Nemam na to zivit takovyhle auto.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2012 , 9:23   Citovat  

Clymax66 napsal:
Tak k puvodu meho auta. Acco mam po prvnim majiteli. Koupeno pres Emil Frey, kde ho nechal na protiucet a koupil novy Subaru. Majitel byl z Vinohrad, takze zaplaveni asi nehrozi.Mam k tomu servisni knizku a proveroval jsem to pres Cebii. Auto melo v minulosti pouze odreny bok, ktery prelakovali. Alda mi sam rikal, ze to auto je v super stavu. Ted se to zaclo s prominutim .rat.
Nebude nekdy sraz majitelu Acco, protoze rad bych znal nazor lidi s podobnym autem.
No davam mu jeste 10tis km a pak pujde z Baraku.Nemam na to zivit takovyhle auto.

Tak dneska se nedá věřit ničemu, jen svejm očím a Cebia není nijak zázračná, ale tím nechci tvrdit, že tvoje auto je špatný, prostě i dobrá historie dle papíru nemusí odpovídat realitě. S mým Acco nemám, kromě té klimy (ale to nevnímám, jako problém, v autě nic neslyšim), nic podobného, co popisuješ...průměrná spotřeba dle PP je 6-6,5, takže reál 6,5-7, což je na 2,2 slušný, charakter motoru se mi líbí, protože se dá pěkně točit jako benzín, když se s tím člověk naučí, tak ostatní podobné motorizace nemají šanci papa Velmi šťastný Ale chápu, že to asi neni pro každého a proto pokud ti to nevyhovuje, tak změň auto, protože teď už na tom budeš stejně jen hledat negativa Lucy
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina