Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dotaz na vyber noveho auta
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
asahi je teď offline  asahi
PříspěvekZaslal: 2.10.2012 , 0:56   Citovat  

Jo, je to 205, nevim proc sem napsal 215. Úsměv
Ja prave nevim co to "kvalitni" disk znamena, v eshopech je spousta vyrobcu a nedovedu odlisit dobryho od spatnyho. Co si myslis o te nabidce od myho dealera Hondy (ty Autec)?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Nipper je teď offline  Nipper
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.10.2012 , 2:54   Citovat  

asahi napsal:
Kdyz jsem psal do autosalonu, kde jsem vuz kupoval, tak mi obchodnik poslal "akcni" nabidku hlinikacu (a ze na plechy se mam vykaslat) znacky Autec. Ve vyrobcich kol se vubec nevyznam, tak by me zajimalo, jestli je to nejaka ok znacka nebo sunt? Konkretne tam je Nordic, Zenit, Xenos, Ethos a CC (cena za kompletni kolo napr. u Nordic /ale s WinterContact 850/ byla 5 492 Kc vc. DPH).

To je teda akční nabídka, když si na každém kole přihodí 1000kč. Tak to valím bulvy Autec Nordic R16 stojí cca 2000kč/ks a Continentaly WC 850 kolem 2500kč/ks a to vůbec neberu nejlevnější nabídky, ale průměr. Když si na netu koupíš pneu a alu zvlášť a necháš si to obout, tak oproti té "akční" nabídce ušetříš něco kolem 3000kč a to už není zanedbatelná částka.

Levné kvalitní kola, která se často používají na zimu, jsou třeba různé modely od Dezent a Enzo.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.10.2012 , 7:42   Citovat  

asahi napsal:
Jo, je to 205, nevim proc sem napsal 215. Úsměv
Ja prave nevim co to "kvalitni" disk znamena, v eshopech je spousta vyrobcu a nedovedu odlisit dobryho od spatnyho. Co si myslis o te nabidce od myho dealera Hondy (ty Autec)?

No těžko říct, co je kvalitní... Lidi tu mají dobré zkušenosti i s čínskými koly... Problém je s rozdílnými rozměry od techničáku. Ale dají se sehnat kola s Typovým Listem (třeba u Alcaru nebo na e-pneumatiky - značky kol Dezent, Ronal, Dotz...) a pak se dají rozměry zapsat do techničáku.

Když koukám na e-pneumatiky, tak na Tvého Civica vidím nejlevnější Dezenty L 6,5x16 ET 48 za 2076,-Kč (odkaz) Žádná ultrakrása nesmírná,ale jednoduchý design a na zimáky krásné až dost,ne? Velmi šťastný

A jakžtakž zimní pneu v rozměru 205/55/16 začínají taky kolem 2tis... kouř

Za zápis kol do TP dáš +/- 500,- Kč (jedno razítko na technické a poplatek za zápis). Na zápis se můžeš i vykváknout - pokud nebudeš mít extrémní kola,tak to policajt neřeší (nějaký palec šířky a cm na ET), ale osobně mám radši na dalicaru vše v pořádku. Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.10.2012 , 11:41   Citovat  

Tak jsem nasel tyhle Enzo H tudy odkaz ET45, takze bych ani nemusel nic dopisovat do TP (tam mam 16x6 1/2 J ET 45; 205/55 R16 88V) a pneu bych vzal tudy odkaz Je to ok nebo jsem neco prehlidl?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.10.2012 , 11:56   Citovat  

asahi napsal:
Tak jsem nasel tyhle Enzo H tudy odkaz ET45, takze bych ani nemusel nic dopisovat do TP (tam mam 16x6 1/2 J ET 45; 205/55 R16 88V) a pneu bych vzal tudy odkaz Je to ok nebo jsem neco prehlidl?

Já myslím,že OK... U těch pneu jen srovnat ty indexy 91 T vs. 88 V... Ale nosnost je vyšší a přes 190 v zimě asi jen tak nepojedeš,co?
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.10.2012 , 13:09   Citovat  

Jo to vypadá dobře Úsměv Jen si pohlídej středovou díru, myslím že dnešní Hondy už mají všude 64mm, takže asi budeš středící kroužky (ty Enza mají podle popisu 71,6mm), ale to by měli mít snad v každém pneuservisu.

Pak nahoď nějaký fotky... Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.10.2012 , 9:40   Citovat  

Dekuji vsem za rady a specialne Hellbornovi, se kterym jsem jeste detaily ladil pres SZ. Úsměv
Jeste bych dodal info, treba se nekomu bude hodit - v eshopech mi tvrdili, ze ty kola nedoporucuji, protoze nemaji homologaci pro muj vuz, prestoze jsou parametrove identicky se zapisem v tp. Ptal jsem se na pouziti primo v pojistovne i v oficialnim zastoupeni Hondy a bylo mi na obou mistech potvrzeno, ze uziti nic nebrani.
Jak to bude prezuty, tak hodim foto. Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dotaz na vyber noveho auta
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina