Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 6G Anglánech
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 90, 91, 92  Další 
Zaslat odpověď

Strana 9 z 92
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.10.2012 , 22:37   Citovat  

Nahodou nemáte tušení, jestli před facem a po facu maj volanty stejný tisíci hran Se stydím
Někde jsem tu kdysi něco četl, ale nemohu to vyhrabat Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Strober je teď offline  Strober
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.10.2012 , 22:46   Citovat  

Bubaak napsal:
Nahodou nemáte tušení, jestli před facem a po facu maj volanty stejný tisíci hran Se stydím
Někde jsem tu kdysi něco četl, ale nemohu to vyhrabat Tak to valím bulvy

Možná pomože tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
POG je teď offline  POG
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.10.2012 , 22:00   Citovat  

Lidi mam mensi problem s centralem. Kdyz chci auto zamcit,tak se mi zavreli vsechny dvere krome ridicovych. Zkousel jsem ruzne cachrovat a nakonec to skoncilo tak,ze se me nekdy otevre nebo zavre jen nektere.Zkousel jsem okynka a moc nechce. Nemuze to byt baterii?Jelikoz jsem dlouho nejel delsi trasu,tak me napadlo jestli to neni tim. Tak to valím bulvy
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 6:44   Citovat  

POG napsal:
Lidi mam mensi problem s centralem. Kdyz chci auto zamcit,tak se mi zavreli vsechny dvere krome ridicovych. Zkousel jsem ruzne cachrovat a nakonec to skoncilo tak,ze se me nekdy otevre nebo zavre jen nektere.Zkousel jsem okynka a moc nechce. Nemuze to byt baterii?Jelikoz jsem dlouho nejel delsi trasu,tak me napadlo jestli to neni tim. Tak to valím bulvy
to bude šotek v elektrice Smutný
   Návrat  
POG je teď offline  POG
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 9:10   Citovat  

sablos napsal:
to bude šotek v elektrice Smutný

Alu jak se ho zbavim? Velmi šťastný (jak to opravim)? Bueee
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 9:15   Citovat  

zajimave me to na tu dalku fungovalo na vsechny dvere a odemykani klicem sem snad ani nezkousel mozna tak v zime kdy sem mel odpojeny alarm kvuli baterky ale i tak to fungovalo to mi hlava nebere
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.10.2012 , 20:15   Citovat  

POG napsal:
Alu jak se ho zbavim? Velmi šťastný (jak to opravim)? Bueee
musíš nejdřív odhalit kde je zrada, tudiž multimetr a měřit a měřit.
   Návrat  
Strober je teď offline  Strober
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.10.2012 , 8:36   Citovat  

Jak jsou na tom angláni s antikorozní ochranou?..je něčemu potřeba věnovat před zimou vyšší pozornost?
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2012 , 9:15   Citovat  

Strober napsal:
Jak jsou na tom angláni s antikorozní ochranou?..je něčemu potřeba věnovat před zimou vyšší pozornost?

Já mám r.v. 00 a korozi na karoserii nikde nemám. Jedině kde jsem našel korozi tak byl problém z výroby kdy zatíká přes pravý nosník v motoru a teče to pod koberec spolujezdci. Teče to přes dírky co jsou v tom nosníku. Ty jsem zalepil tmelem a kousek zhnité podlahy jsem vyvařil 10x5cm a pohoda. Další začinající korozi jsem našel pod plastovými prahy, ale nebylo to nic hrozného stačilo na brusku nasadit ocelák vybrousit do čista natříd odrezovačem pak Alkytonem a resistinem a jede se dál. No a poslední problém jsem našel v předním podběhu kdy praskla ta izolace podvozku a dostala se tam voda. Takže honem vybrousit a ošetřit. největší problém jsou brzdové a benzínové trubky ty celkem dost reziví. A ty jsem taky přejel ocelákem a natřel Alkytonem. Měl jsem i anglána r.v. 95 a to byla co se týče antikorozní ochrany katastrofa. A u 98 jsem hodně viděl rezavé zadní lemy. Já musím zaklepat ,ale mám to v pohodě
   Návrat  
walda91 je teď offline  walda91
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2012 , 9:46   Citovat  

Strober napsal:

100% vystříkat dutiny 1x za 2roky a 2x do roka voskovat tvrdým voskem a englánek neshnije je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
Badunclesam je teď offline  Badunclesam
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2012 , 18:37   Citovat  

optimas napsal:
Jedině kde jsem našel korozi tak byl problém z výroby kdy zatíká přes pravý nosník v motoru a teče to pod koberec spolujezdci. Teče to přes dírky co jsou v tom nosníku. Ty jsem zalepil tmelem a kousek zhnité podlahy jsem vyvařil 10x5cm a pohoda

Mohl by jsi prosím nafotit ty díry přes které tam zatíká,pokud to jde ? Děkuji je to dobrý
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.10.2012 , 19:15   Citovat  

Angláni taky trpí na korozi spodků předních blatníků za zástěrkou. Je v tom místě taková "kapsa" kde se usazuje bláto, které pak drží vlhkost a pak to tam rezne.
Je dobré tenhle prostor čas od času vystříkat proudem vody. Dostaneš se tam, když otevřeš řidičovo dveře, tak tu "kapsu" uvidíš a nejspíš tam bude to zmiňované blátíčko. Tam nasměřuj svůj proud a stříkej (vody HaHaaa) dokud tam nebude čisto.

Krátký anglán taky trpí na korozi zadních lemů, zatímco kombík ne - ten má dutiny zadních blatníků už z výroby ošetřené voskem.
Kombík taky trpí na korozi zadních vrat pod miskou pro SPZ. Ta miska se dotýká plechu, časem se v tom místě odře barva a pak to rezne. Takže misku odmontovat a ošetřit odřená místa. A taky je dobré obrousit části misky, které se dotýkají plechu aby se to za čas nemuselo dělat znovu.

Jak už bylo psáno, tak slabým místem jsou brzdové a palivové trubky, které vedou pod podlahou.
Pak ještě olejová vana a poloosy.

No a samozřejmě reznou spodky dveří pokud nejsou vnitřky dveří vyvoskované a auto není garážované.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.10.2012 , 19:20   Citovat  

walda91 napsal:
100% vystříkat dutiny 1x za 2roky a 2x do roka voskovat tvrdým voskem a englánek neshnije je to dobrý je to dobrý

To voskování z vrchu proti korozi nepomůže, ale je důležité z jiných důvodů.
Jinak ty dutiny není třeba dělat až tak často. Když se to jednou udělá pořádně a ještě na zdravém autě, tak to vydrží víc než 6 let.
Ale je pravda, že když se člověk na údržbu nevyflákne, tak mu ani ten anglán neschnije. To, že vídáme schnilé anglány není důkaz špatné kvality, ale důkaz špatné údržby majitelů nebo "profesionální" opravy.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.10.2012 , 7:37   Citovat  

walda91 napsal:
však taky jsem si vzal olejničku na kompresor a z englouše se jen prášilo Velmi šťastný Velmi šťastný ale mám vystříkáno a na jaře budu dělat znova, oleje není nikdy dost, holt kdo maže ten nezrezne.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.10.2012 , 7:40   Citovat  

Petr 78 napsal:
Angláni taky trpí na korozi spodků předních blatníků za zástěrkou. Je v tom místě taková "kapsa" kde se usazuje bláto, které pak drží vlhkost a pak to tam rezne.
Je dobré tenhle prostor čas od času vystříkat proudem vody. Dostaneš se tam, když otevřeš řidičovo dveře, tak tu "kapsu" uvidíš a nejspíš tam bude to zmiňované blátíčko. Tam nasměřuj svůj proud a stříkej (vody HaHaaa) dokud tam nebude čisto.

Krátký anglán taky trpí na korozi zadních lemů, zatímco kombík ne - ten má dutiny zadních blatníků už z výroby ošetřené voskem.
Kombík taky trpí na korozi zadních vrat pod miskou pro SPZ. Ta miska se dotýká plechu, časem se v tom místě odře barva a pak to rezne. Takže misku odmontovat a ošetřit odřená místa. A taky je dobré obrousit části misky, které se dotýkají plechu aby se to za čas nemuselo dělat znovu.

Jak už bylo psáno, tak slabým místem jsou brzdové a palivové trubky, které vedou pod podlahou.
Pak ještě olejová vana a poloosy.

No a samozřejmě reznou spodky dveří pokud nejsou vnitřky dveří vyvoskované a auto není garážované.
člověče s tima trubkama nestraš, mě asi tejden spátky smrděl benzín, no a pak po cestě domů z chaty se mi divně houpal palivoměr, tak doufám že mě to nezklame, holt v nejhoršim necham udělat ty opletený trubky.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2012 , 11:04   Citovat  

sablos napsal:
člověče s tima trubkama nestraš, mě asi tejden spátky smrděl benzín, no a pak po cestě domů z chaty se mi divně houpal palivoměr, tak doufám že mě to nezklame, holt v nejhoršim necham udělat ty opletený trubky.

Taky jsem měl prorezlou nádrž na anglánu. Dírka jak špendlík a smradu kolem auta. Velmi nepříjemný pocit
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2012 , 11:24   Citovat  

Badunclesam napsal:
Mohl by jsi prosím nafotit ty díry přes které tam zatíká,pokud to jde ? Děkuji je to dobrý

Bohužel musím tě sklamat protože je to pod baterkou, airboxem, a vedou tama trubky od klimy a kabeláž. Takže velice špatné místo
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.10.2012 , 11:52   Citovat  

sablos napsal:
však taky jsem si vzal olejničku na kompresor a z englouše se jen prášilo Velmi šťastný Velmi šťastný ale mám vystříkáno a na jaře budu dělat znova, oleje není nikdy dost, holt kdo maže ten nezrezne.

Stříkáš dutiny olejem?
Krom toho že to příšerně smrdí hodně dlouho, tak to proti korozi bohužel nefunguje. Olej totiž vysychá takže jeho "konzervační" vrstva není trvalá jako u vosku.
To bys opravdu ty dutiny musel olejem vystříkavat každý rok, aby to jakž takž fungovalo.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.10.2012 , 11:56   Citovat  

sablos napsal:

Bohužel u anglána to je blbě vyřešené. Ty trubky jsou vedené v plastovém krytu a pod ním se hezky drží bordel a vlhkost. A navíc ty trubky nejsou potažené plastem, ale pouze lakované.
U jiných genarací to bylo vyřešené mnohem lépe a trubky na korozi netrpěli.
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.10.2012 , 12:07   Citovat  

Mě teda urezla na palivovým vedení trubka co vede z vika od pal. pumpy, moc pěkný místo, musí kvůli tomu dolů celá nádrž Tak to valím bulvy Je tam pak takovej plastovej mezikus a pokračuje to pod podlahou, vypadá to, že na druhý straně za tou spojkou to dopadne co nevidět podobně.

viz. tudy odkaz
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.10.2012 , 15:04   Citovat  

Petr 78 napsal:
Stříkáš dutiny olejem?
Krom toho že to příšerně smrdí hodně dlouho, tak to proti korozi bohužel nefunguje. Olej totiž vysychá takže jeho "konzervační" vrstva není trvalá jako u vosku.
To bys opravdu ty dutiny musel olejem vystříkavat každý rok, aby to jakž takž fungovalo.
No máme nějakej trafo olej, je strašně řídkej, vystříkal sem tak 0.5-0.75L, sundaval jsem ty špuntiky co jsou na prahu jak vepředu tak i vzádu, pak sem měl dole nášlapy či jak to nazvat ty na práhu a pak jsem vystříkal aj kufr na dveře ještě nedošlo, ale ráno když sem přišel k autu tak byly pod nim kapky a na nárazniku z 5tých dveři vytekal olej tak tam byla šmouha.holt budu to aplikovat častějc je to otázka max hodiny a je klid.
   Návrat  
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2012 , 20:22   Citovat  

no jo, ekologie? Úsměv

Vsichni majitele Avii tohle delaj taky Velmi šťastný

funguje to, ale min kazdej rok aplikace ..
   Návrat  
Bartek je teď offline  Bartek
PříspěvekZaslal: 18.10.2012 , 16:27   Citovat  

Ahoj Už někdo zkoušel na 1.6 83KW MB1 dávat zadní stabilizator z 5G civica? Někde jsem četl že vadí vyfuk.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.10.2012 , 21:35   Citovat  

VlastaFR napsal:
no jo, ekologie? Úsměv

Vsichni majitele Avii tohle delaj taky Velmi šťastný

funguje to, ale min kazdej rok aplikace ..
co to je ekologie???
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2012 , 16:06   Citovat  

sablos napsal:
co to je ekologie???

To je ten největší bordel na téhle planetě pořádnej výtlem
   Návrat  
Badunclesam je teď offline  Badunclesam
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2012 , 20:45   Citovat  

Chlapi co máte MB6ku 1.8 VTi jakou máte prosím spotřebu ve městě s "lehkou nohou" ?
   Návrat  
Mirek.6g je teď offline  Mirek.6g
PříspěvekZaslal: 5.11.2012 , 21:59   Citovat  

ahoj,prosil bych o radu,mam vti aerodecka s origo radiem na cd,chtěl sem si tam dát své nové ale je tam širší ta koncovka co se šoupe zezadu do rádia,nevěděl by někdo kde se dá sehnat nějakej ten mezikus,nechce se mi střihat kabely a nak to tam napojovat a tak podobně,díky Honda
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2012 , 22:05   Citovat  

Badunclesam napsal:
Chlapi co máte MB6ku 1.8 VTi jakou máte prosím spotřebu ve městě s "lehkou nohou" ?

Pokud sem jezdil ciste jen mesto a snazil sem se eko, tak se dalo jezdit i do 8l, v zime tak 9-9,5l.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.11.2012 , 22:17   Citovat  

Badunclesam napsal:

Město s lehkou nohou 8-9L/100km podle okolní teploty.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.11.2012 , 22:20   Citovat  

Mirek.6g napsal:
ahoj,prosil bych o radu,mam vti aerodecka s origo radiem na cd,chtěl sem si tam dát své nové ale je tam širší ta koncovka co se šoupe zezadu do rádia,nevěděl by někdo kde se dá sehnat nějakej ten mezikus,nechce se mi střihat kabely a nak to tam napojovat a tak podobně,díky Honda

Do radia se strká ISO konektor? Nenafotil bys to?
Potřebuješ redukci Honda konektor - ISO konektor?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 6G Anglánech
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 90, 91, 92  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina