Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
EK3 Doma !
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.10.2012 , 19:54   Citovat  

MOMO napsal:
To je zas rada omg, každýmu se líbí něco jinýho, každej si to musí zkusit. Tak si vystříkej spodek na Hnissanovi a nerejpej Mrk

Tak nějak. Úsměv Na Accorda si laďák dávat nebudu,ale na Swifta nějaký koncák kvůli zvuku chci (jen musím počkat až se začne dělat.). Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Sarky je teď offline  Sarky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2012 , 22:24   Citovat  

Nevím co se to tu chytlo ale já nepsal že je tam koncák ale že nechci kupovat koncovku Úsměv asi takle k tomu Úsměv Spodek sem dal dneska k nastříkání to byla první věc co sem udělal Úsměv Další věc je to že rozvody byli dělány v 90ti tisích takže to ted' nechám Se stydím fakt si cením těch rád ale na to co sem se ptal nikdo neodpověděl Bueee je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2012 , 22:27   Citovat  

a ještě děkuju MOMOvi za podržení Úsměv Se stydím je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
MOMO je teď offline  MOMO
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 8:10   Citovat  

Sarky napsal:
a ještě děkuju MOMOvi za podržení Úsměv Se stydím je to dobrý je to dobrý

Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
bigy je teď offline  bigy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 8:26   Citovat  

řvát to bude, na výkonu u tohodle motoru moc nepřidá..ale koupil bych to !! a jeste si priplatil za svody.. Úsměv) tadle čína si myslim bohatě stačí.. Úsměv) . a že to bude hlučet uvnitř kabiny? no a co? Velmi šťastný pokud nejezdis kazdej den nejaky dalky, tak bych se toho nebal .. důležitej je FUN pocit Úsměv pak bych sehnal jeste podvozek, nebo aspon nejaky pruziny, popustil bych to dolu.. a udelal hausing předních světel.. Úsměv)) a z jara novy kola a je to Mrk

Btw: hlučnější než Momáče coupe to stejně nebude Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 9:12   Citovat  

bigy napsal:
řvát to bude, na výkonu u tohodle motoru moc nepřidá..ale koupil bych to !! a jeste si priplatil za svody.. Úsměv) tadle čína si myslim bohatě stačí.. Úsměv) . a že to bude hlučet uvnitř kabiny? no a co? Velmi šťastný pokud nejezdis kazdej den nejaky dalky, tak bych se toho nebal .. důležitej je FUN pocit Úsměv pak bych sehnal jeste podvozek, nebo aspon nejaky pruziny, popustil bych to dolu.. a udelal hausing předních světel.. Úsměv)) a z jara novy kola a je to Mrk

Btw: hlučnější než Momáče coupe to stejně nebude Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

Moje coupe bylo LEGENDARY HaHaaa Jdi do toho a jak říká bigouš, chce to i svody. A čína bohatě postačí a když dáš silencer, zas tolik to v autě neslyšíš. Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 9:24   Citovat  

MOMO napsal:
Moje coupe bylo LEGENDARY HaHaaa Jdi do toho a jak říká bigouš, chce to i svody. A čína bohatě postačí a když dáš silencer, zas tolik to v autě neslyšíš. Mrk

Velmi šťastnýVelmi šťastný jj slyset si byl jeste 2km před tim, než jsi přijel Velmi šťastnýVelmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 9:26   Citovat  

Díky Kluci super ! děkuju za rady Úsměv měsíce je doma pak dám určitě vědět jak to vypadá a jak je slyšet ! je to dobrý Odkud jste Momo, Bigy Se stydím
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 9:35   Citovat  

Sarky napsal:
Díky Kluci super ! děkuju za rady Úsměv měsíce je doma pak dám určitě vědět jak to vypadá a jak je slyšet ! je to dobrý Odkud jste Momo, Bigy Se stydím

Klidně nám to vem ukazat a poslechnout.. oba jsme z Kladna ... Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 10:31   Citovat  

No tak tohle je haluz ! paráda ! pořádnej výtlem Se stydím super určitě jo přátele Je to tam. VTEC
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 19:28   Citovat  

bigy napsal:
Velmi šťastnýVelmi šťastný jj slyset si byl jeste 2km před tim, než jsi přijel Velmi šťastnýVelmi šťastný

Mr. Green Mr. Green Mr. Green A jak mi chybí cikánečka.. zmatenej
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 20:11   Citovat  

MOMO napsal:
Mr. Green Mr. Green Mr. Green A jak mi chybí cikánečka.. zmatenej

Chtěl bych to slyšt muhehe muhehe
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 20:48   Citovat  

Sarky napsal:
Chtěl bych to slyšt muhehe muhehe

Věř tomu že nechtěl. Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 22:36   Citovat  

MOMO napsal:
Věř tomu že nechtěl. Velmi šťastný

pifko muhehe :twisted:
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 22:56   Citovat  

par poznamek:

Pokud chces nerez catback (i svody), tak ti jej mohu sehnat levneji, nez na tech strankach. Nicmene asi zapominas, ze katalyzator mas na svodech, tzn. ze pokud pouzijes nerez svody, nebudes mit kat, pokud si teda nejaky jiny "nedodelas" mezi svody a catback.

Proc jsi vubec bral 1.5eco kdyz na to rves "ne moc logicke" upravy? Mel sis vzit 1.4 a zbylo by ti vice penez na upravy Úsměv Tohle je klidny ekonomicky premistovac telesnych schranek...delat z toho urvane auto je fakt opacny smysl tohoto auta Úsměv ale delej jak chces.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 0:18   Citovat  

infinity napsal:
par poznamek:

Pokud chces nerez catback (i svody), tak ti jej mohu sehnat levneji, nez na tech strankach. Nicmene asi zapominas, ze katalyzator mas na svodech, tzn. ze pokud pouzijes nerez svody, nebudes mit kat, pokud si teda nejaky jiny "nedodelas" mezi svody a catback.

Proc jsi vubec bral 1.5eco kdyz na to rves "ne moc logicke" upravy? Mel sis vzit 1.4 a zbylo by ti vice penez na upravy Úsměv Tohle je klidny ekonomicky premistovac telesnych schranek...delat z toho urvane auto je fakt opacny smysl tohoto auta Úsměv ale delej jak chces.

Nechci z toho dělat letadlo jenom mám rád zvuk Tak to valím bulvy líbí se mi ta nabídka že je seženeš levněji klidně se rozepiš kolik za ně a jak jsou starý či značku dííky OK
   Návrat  
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 1:03   Citovat  

doufam ze dopadnes stejne jako ja OK taky jsem mel rad ten zvuk, ale bohuzel asi sousedi ne Mrk
   Návrat  
marsiano je teď offline  marsiano
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 1:18   Citovat  

Stim zvukem to chce opatrne, nebo budes litovat, jako ted ja. Úsměv
Jinak na sousedy kasli, horsi je kdyz zacnou delat problemy benga, ze to moc rve.
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 1:24   Citovat  

Jak nebude jezdit kolem cajtu jak .... Ja vzdy radsi vyrazoval kolem nich Velmi šťastný Zatim jsem dostal jen 1 pokutu za vyfuk, ale to jsem zrovna kolem nich profrcel s 6500 Velmi šťastný
   Návrat  
marsiano je teď offline  marsiano
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 5:51   Citovat  

Sakul napsal:
Jak nebude jezdit kolem cajtu jak .... Ja vzdy radsi vyrazoval kolem nich Velmi šťastný Zatim jsem dostal jen 1 pokutu za vyfuk, ale to jsem zrovna kolem nich profrcel s 6500 Velmi šťastný

Fakt a kolik ti dali, ja bych jim za vyfuk nedal ani korunu, jelikoz nemaji zadny pristroj ktery meri hlasitost vyfuku. Nejsem si taky jistej, podle ceho by urcovali ze ti to moc rve. Vezmi si ze nektery sportaky jsou uz od vyroby hlasity a nekdy az prilis.
Taky si myslim, podle mich zkusenosti ze kdyz jim reknes ze vyfuk ma atest, ze to je na nem i vyrazeno, tak neverim tomu, ze by lezl policait pod auto a neak to zkoumal. Hlavne i proto ze 99% z nich nevi, ani co to ten atest je a jak ma vypadat. Jedina nevyhoda bude nejspis jen v tom, ze te budou zdrzovat a ty se snimi budes muset hadat.
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 8:21   Citovat  

marsiano napsal:
Fakt a kolik ti dali, ja bych jim za vyfuk nedal ani korunu, jelikoz nemaji zadny pristroj ktery meri hlasitost vyfuku. Nejsem si taky jistej, podle ceho by urcovali ze ti to moc rve. Vezmi si ze nektery sportaky jsou uz od vyroby hlasity a nekdy az prilis.
Taky si myslim, podle mich zkusenosti ze kdyz jim reknes ze vyfuk ma atest, ze to je na nem i vyrazeno, tak neverim tomu, ze by lezl policait pod auto a neak to zkoumal. Hlavne i proto ze 99% z nich nevi, ani co to ten atest je a jak ma vypadat. Jedina nevyhoda bude nejspis jen v tom, ze te budou zdrzovat a ty se snimi budes muset hadat.

Hahaha Velmi šťastný Je to asi tak 2 týdny co nám lulin vyprávěl, jak mu cajt v 1:00 ráno lezl pod auto, aby mu zkontroloval ATEST výfuku pořádnej výtlem
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 8:26   Citovat  

rotker napsal:
Hahaha Velmi šťastný Je to asi tak 2 týdny co nám lulin vyprávěl, jak mu cajt v 1:00 ráno lezl pod auto, aby mu zkontroloval ATEST výfuku pořádnej výtlem

V 1.00h se ani nedivím - to je musel vzbudit,když si dali někde šlofíka. a byli silně nevrlí. Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 8:28   Citovat  

pořádnej výtlem pořádnej výtlem vyřazoval to si budu pamatovat pořádnej výtlem jasně nedělat zbytečnej bordel asi to tak nějak zmáknu Cool
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 8:30   Citovat  

Hellborn napsal:
V 1.00h se ani nedivím - to je musel vzbudit,když si dali někde šlofíka. a byli silně nevrlí. Velmi šťastný

Tady na Kladně jdeš v 1 v noci v sídlišti a vidíš zapíchlou octávku mezi autama v ní čtyři šulíni a spinkááj tak co to jé pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 10:22   Citovat  

Dostal jsem jen za 200, ale radsi jsem mlcel, nasel by si vic veci, tak jsem mu radsi odkyval na kavicku. zmatenej
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 12:00   Citovat  

na kladne je to uplne v klidu

pokuty za kraval se tu nedavaj ...
jednou sem projel kolem hlidky co stavela auta cca 160, po meste, radil jsem tam 4ku v plny 3ce....
nez za mnou policajti vyjeli .. tak jsem mel zaparkovano ve fitku u sletaku ( cca o trictvrte kilaku dal Velmi šťastný) .. vystoupil jsem z auta...

policejni auto za mym na storc Velmi šťastný asi abych jim nahodou znova neujizdel ... Velmi šťastný

pane ridici ... vy jste zavodnik ? kolik jste jel ?? noo jel jsem 50, jen mam hlasitejsi auto tak to vypada ze jedu rychle.... 50 jste nejel .. .vy jste merili? ... ne nemerili jsme..... mate lekarnu a povinnou vybavu? Velmi šťastný otevrel jsem vykuchanej kufr, ukazal jim to .. druhej polda poskakoval kolem auta a koukal jak to mam snizeny...... =oD pak rekli ok, tak priste pomaleji ano ? .. tak jsem odkejval a odjeli Velmi šťastný

( p.s. normalne 160 po meste nejezdim ale kamarad chtel ukazat jak "to" jede ) OK

jinak mel jsem tam samozrejme nerez svody, bez katu, nerez vyfuk .... a koncak s prumerem 10cm ...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
EK3 Doma !
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina