Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 72 z 333
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 11:50   Citovat  

LEp1 napsal:
caute, viete mi niekto povedat co ma spolocne nas F20B6 s F20B z US accorda sir-T okrem znacnia? Velmi šťastný diky

Nevím, co mají společného, ale základní rozdíl je v tom, že F20B5/6/7 jsou SOHC a F20B je DOHC. Rozdíl je pak ve výkonu, kdy F20B má cca 200 kobylek. Pokud potřebuješ přesná specifika tak v pohodě dohledáš na netu
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 14:09   Citovat  

Hlavne se tu F20B prodava... Staci ji zastavet, prirazit 6ku a jezdis jak drak!!!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
elpin je teď offline  elpin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 14:19   Citovat  

200 koní oproti 150 není za tu cenu a námahu nic moc. Navíc je to pořád jen 2.0. V nízkých otáčkách to nepojede a klima to bude dusit stejně. Když swap tak už raději H22 z Type-R.
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 17:16   Citovat  

Tak, jako ATRko to nepojede... O tom zadna a hlavne kde je zbytek k tomu motoru. Podvozek. Brzdy. Vystuzena kastle... To uz rovnou radsi koupit silnejsi auto. Ja jen ze ta moznost tady je. A hlavne je to jednodussi nez ta H22 prave tim ze tam dorazis jednu cifru.
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 21:37   Citovat  

moje F20B video Úsměv (sorry za razeni holt s mobilem v ruce a razenim levou rukou to neni ono ... )

jestli obyc A6G dava 0-100 za ca 7s, a 53 "legalnich" koni navic se samosvorem neni nic moctak to opravdu cenu nema HaHaaa

Odkaz
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 11:25   Citovat  

Luky napsal:
moje F20B video Úsměv (sorry za razeni holt s mobilem v ruce a razenim levou rukou to neni ono ... )

jestli obyc A6G dava 0-100 za ca 7s, a 53 "legalnich" koni navic se samosvorem neni nic moctak to opravdu cenu nema HaHaaa

Ty jsi ho už prodal,nebo jak to dopadlo?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 11:30   Citovat  

David.306 napsal:
Ty jsi ho už prodal,nebo jak to dopadlo?

kdepak jeste jsem ho neprodal , ale je na prodej Úsměv
   Návrat  
s.c.a.r.a.b.e.u.s. je teď offline  s.c.a.r.a.b.e.u.s.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 14:27   Citovat  

Zdravím, mohu vědět odkud objednáváte kabinové filtry? Hledal jsem na Autokelly ale nenašel jsem Smutný, myslel jsem, že využiji klubovou slevu.

edit: Pokud jste někdo kupoval do Accorda pof. s man.klimatizací nějaký konkrétnía hodíte mi link tak budu vděčen Úsměv
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 15:39   Citovat  

79370S1A505 pokud se nemylim a vsichni sme lidi/ to vis mam jen Civu Mrk /

je jich na vyber vic,ale je zajimave ze rozmerove se dost lisi i kdyz k nim OEM cislo honda sedi - nejcasteji sem ale zahledl rozmery délka
Delka (v mm): 296
Sirka v mm: 212
vyska ( v mm ): 25

a pokud je to kabinak co z je podle meho spotrebni zbozi tak nejlevneji s rozmerem ktery souhlasi tu mame Denso a Valeo jak to tak narychlo vypada - ke kvalite ti nic nereknu ani k tem rozmerum protoze ti to nezmerim koz nemam Acco HaHaaa

tudy odkaz

tudy odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2012 , 21:13   Citovat  

s.c.a.r.a.b.e.u.s. napsal:
Zdravím, mohu vědět odkud objednáváte kabinové filtry? Hledal jsem na Autokelly ale nenašel jsem Smutný, myslel jsem, že využiji klubovou slevu.

edit: Pokud jste někdo kupoval do Accorda pof. s man.klimatizací nějaký konkrétnía hodíte mi link tak budu vděčen Úsměv

ja kupoval na Autokelly Valeo715573 a pasuje bez problemu

klubova sleva byla asi 15 % , na predface a poface by to melo byt stejne.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.10.2012 , 9:43   Citovat  

Mohl by mi někdo vyfotit nebo poslat odkaz jak vypadá origo matka na originální alu kola Honda? Respektive přesné rozměry? Měly by to být M12 x 1,5 ale jaká je délka? Jaká dosedací plocha atd.

Jsem byl přezouvat kola a v servise mi řekli že matky co jsem měl na liťácích nejsou pro originální kola dobrý Ble
   Návrat  
mikos je teď offline  mikos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.10.2012 , 12:44   Citovat  

elpin napsal:
Mohl by mi někdo vyfotit nebo poslat odkaz jak vypadá origo matka na originální alu kola Honda? Respektive přesné rozměry? Měly by to být M12 x 1,5 ale jaká je délka? Jaká dosedací plocha atd.

Jsem byl přezouvat kola a v servise mi řekli že matky co jsem měl na liťácích nejsou pro originální kola dobrý Ble

Já mám orig. alu s pokličkama, tudíž jsem potřeboval co nejkratší matku, ale teď si nejsem jistej kolik měří. Každopádně dosedací plocha je koule, ne kužel.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.10.2012 , 12:48   Citovat  

počkej, alu s pokličkama. Myslíš plecháče?
   Návrat  
mikos je teď offline  mikos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.10.2012 , 12:58   Citovat  

elpin napsal:
počkej, alu s pokličkama. Myslíš plecháče?

jj, alu s pokličkama orig. Honda. Mám téměř stejný, jako Accord typeR akorát 15ky.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.10.2012 , 13:07   Citovat  

Jo ták, já myslel že máš na nich poklice HaHaaa

Kulový teda, dík za info!
   Návrat  
needs je teď offline  needs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.10.2012 , 14:14   Citovat  

Zimáky po laku + nové pneu. (sice jezdit letos moc nebudu ale připravený budou) meetallll Honda

281020121053.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
281020121053.jpg, 314.07 kB
   Návrat  
angel.CZ je teď offline  angel.CZ
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.10.2012 , 18:00   Citovat  

ahoj, tak jsem přijel ,,zase´´ ze servisu a konečně mi řekli co mám na prd a moc mě nepotěšili, takže se ptám, na kolik asi výjde těhlice s tlumičem na pravý předek ?? Dík za přibližnou částku. Bueee
   Návrat  
kalich je teď offline  kalich
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 2:18   Citovat  

zdravim panove,mam A6G jiz dva roky nekoupil jsem dobre...byl jsem a jsem mladej a blbej,mnel jsem si nechat C5G a byl by klid Se stydím acco byl bouranej na predek(podle diry za motorem)a taky ze zadu pac barva nesedi uplne,ale o tom se bavit nechci.jde mi o spotrebu..s autem jezdim vetsinou po meste,sem tam vyjedu do prace nebo jinam..prumernou spotrebu mam 10 L na 100km...nejezdim jak blb 2-3tis samo kdyz vyjedu z obce a muzu jet tak jedu svych 120... zzzzzzz proste jezdim normalne..tankuju vsude,casto a malo tzn hodne mi sviti rezerva... filtry oleje kapaliny delam pravidelne..lambda?a to ktera?obe?kde se daji koupit?dekuju moc... Honda Honda
   Návrat  
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 7:20   Citovat  

Podla mna je to na tak velke a tazke auto po meste normalna spotreba... Nespravnu funkciu lambdy Ti hlasi ECU svietenim check engine... Ak aj napriek tomu to chces preverit, zacal by som moznymi unikmi paliva medzi nadrzou a motorovym priestorom...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 9:18   Citovat  

Taky bych tu spotřebu neviděl nějak tragicky. Podle sprintmonitoru je průměrná spotřeba našeho auta 9,58l na sto:
sprintmonitor.de

Pokud jezdíš hlavně po městě a na dálnici 120, 10l je normál. Holt máme dvoulitry se 150 koňmi.

PS: Zkusil bych chvíli jezdit jak ten blb, řadit před 3000, rozjíždět pomalu, na dálnici max 100 a uvidíš na kolik se dostaneš.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 9:31   Citovat  

To já si nemohu stěžovat. Jezdím normálně, v obci předpisově, mimo obec lehce prošuju zákon a jezdím tak 100, samozřejmě tam, kde to jde, žádnou pořádnou dálnici jsem s tím zatím nejel, tak uvidíjme. Držím motor okolo 2500ot. a zatím spotřeba cca 7,5-8 litrů, občas se svezu nad 4000 nebo potrápím nějaké to TDIčko které neví, co mám pod kapotou. Je teda fakt, že mám "jen" 136 koní. Úsměv VTEC Honda
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 9:33   Citovat  

Naprosto souhlasim ja se po Praze nedostanu pod 10v létě v zime pod 11 a na ceste do francie a z5 pri jízdě do 3000ot coz bylo kolem 105km/h sem jel za 7 litrů a to bylo auto nacpaný po okraj a melo rakev. Takže chyba to neni a hold uz to moc neovlivníš.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 9:41   Citovat  

s.c.a.r.a.b.e.u.s. napsal:
To já si nemohu stěžovat. Jezdím normálně, v obci předpisově, mimo obec lehce prošuju zákon a jezdím tak 100, samozřejmě tam, kde to jde, žádnou pořádnou dálnici jsem s tím zatím nejel, tak uvidíjme. Držím motor okolo 2500ot. a zatím spotřeba cca 7,5-8 litrů, občas se svezu nad 4000 nebo potrápím nějaké to TDIčko které neví, co mám pod kapotou. Je teda fakt, že mám "jen" 136 koní. Úsměv VTEC Honda

To je opravdu pěkná spotřeba. Kolik má to auto najeto? Podle fotky vypadá skoro jak nové. Nebudeš prodávat kola? Velmi šťastný Sunnx mi slíbil ty jeho, ale kde nic tu nic HaHaaa

Je fakt že stará auta někdy začnou víc žrát a možná my teď říkáme že 10l je normál, ale jak byly ty auta nové tak opravdu třeba žraly jen těch 8...
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 10:11   Citovat  

10l ve městě pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem to jedete po prázdném obchvatu ne? pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 10:16   Citovat  

elpin napsal:
To je opravdu pěkná spotřeba. Kolik má to auto najeto? Podle fotky vypadá skoro jak nové. Nebudeš prodávat kola? Velmi šťastný Sunnx mi slíbil ty jeho, ale kde nic tu nic HaHaaa

Je fakt že stará auta někdy začnou víc žrát a možná my teď říkáme že 10l je normál, ale jak byly ty auta nové tak opravdu třeba žraly jen těch 8...

No auto má něco přes 170tisíc. Úsměv A kola prodávat nebudu, protože se mi strašně líbí Velmi šťastný Honda
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 10:27   Citovat  

Haha já ty kola taky nedám! mám to stejně naprosto mi k tomu seděj, ted si musim zvykat na ty hnusný originály co mám na zimu. No těch 10l je celkem klasika porovnaní s kámosovim mondeem 2l zetek jezdí po meste za to sámé.
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 10:45   Citovat  

elpin napsal:

Zdar chlapi, tiez si dovolim prispiet. Moje predchadzajuce Acco bolo 6G z r.2001, 1.8, 100kW. Kym som ho predal, mal som najazdenych 207 tis. km a nikdy sa mi nepodarilo dostat sa nad 8,5 l. (myslim tym na plnu nadrz). Jazdil som kombinaciu mesto a dialnica (dialnica do prace - takze stale), okresky menej. Spotreba bola vacsinou medzi 7,5 az 8 l. a najnizsiu som mal pri jazde na dovolenku (BG a spat, 3000km) nieco malo pod 7 litrov.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 12:42   Citovat  

varuj napsal:
Zdar chlapi, tiez si dovolim prispiet. Moje predchadzajuce Acco bolo 6G z r.2001, 1.8, 100kW. Kym som ho predal, mal som najazdenych 207 tis. km a nikdy sa mi nepodarilo dostat sa nad 8,5 l. (myslim tym na plnu nadrz). Jazdil som kombinaciu mesto a dialnica (dialnica do prace - takze stale), okresky menej. Spotreba bola vacsinou medzi 7,5 az 8 l. a najnizsiu som mal pri jazde na dovolenku (BG a spat, 3000km) nieco malo pod 7 litrov.

Krása! je to dobrý OK ... 1.8VTEC je prostě nejlepší motorizace do A6G VTEC
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 13:29   Citovat  

Ahoj,ted kdyz se ochladilo,tak mi na aute zacalo neco vrzat.Dela to za jizdy,kdyz seslapnu a nebo pustim plyn.Kdyz vyradim,tak nic nevrze(mel sem podezreni na horni ramena).Mohli by to delat silentbloky motoru???Nema nekdo podobnou zkusenost???Diky
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 14:05   Citovat  

No mě třeba každou zimu vrže tyč řízení Velmi šťastný je to proste starej koráb tak to tak beru Velmi šťastný

K tomu motoru nevim no jak ta 1,8 jede, ale i s 2,0 chvili trvá než se rozjede takže bych se bál že to bude líny jak otce okena v 1,6. Ale když se rozjede tak na dynamiku a zátah toho 2 litru nedám dopustit VTEC
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina