Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 36 z 486
Efan je teď offline  Efan
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 12:53   Citovat  

Tak pánové přesně to co píšete mám potvrzeno přímo z Hondy Bueee Smutný pro 2,2 a 2,4 jsou použitelné pouze 16tky!!! Smutný Tak když už to tady tak lehce spamuju... nemáte někdo zimní pneu na prodej 205/55 R16 ??? Díky Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 13:49   Citovat  

Efan: mas chrochtaka, tak snad usetris dost na palivu abys mel 6-7k na kola, ne? Koupit si auto stredni tridy a pak resit par stovek rozdilu na pneu me fakt dostava, vzdyt nejake falkeny jsou za 1600 kc/ks, to jako 15" jsou za 600? Jestli ti staci nejaka cina, zeetex jsou na pneunetu za 1190 kc/ks a 15" asi za 190 kc/ks nebudou, takze rozdil 1000 kc nejak nechapu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
futcha je teď offline  futcha
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 14:06   Citovat  

Efan napsal:
Tak pánové přesně to co píšete mám potvrzeno přímo z Hondy Bueee Smutný pro 2,2 a 2,4 jsou použitelné pouze 16tky!!! Smutný Tak když už to tady tak lehce spamuju... nemáte někdo zimní pneu na prodej 205/55 R16 ??? Díky Honda

Jen pro upresneni: Kamos ma A7G 2.0 po faceliftu a tam pasujou take jen 16tky a vyse.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 15:12   Citovat  

futcha napsal:
Jen pro upresneni: Kamos ma A7G 2.0 po faceliftu a tam pasujou take jen 16tky a vyse.

Myslim ze se po FL uz 15" kola nedavala ani do nizsich vybav dvoulitru, ale ze to neznamena ze by tam nepasovala. Je to opravdu jenom kvuli vetsimu prumeru prednich brzdovych kotoucu u 2,2 a 2,4 (300mm).
   Návrat  
martmix je teď offline  martmix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 16:43   Citovat  

Zdravim. Nevite nekdo,jak vyresit takove to "lupani nebo krupani" spojkoveho pedalu?Vim,ze uz se to tu nekdy v minulosti resilo,ale rada byla vzdy,ze to staci jednou za cas promazat a je to ok.Ale ja tam namazal snad uplne vsechno.Celej spojkovej pedal sem mel venku a dukladne promazal.Ale dela to stale.Pri seslapnuti spojky nic,ale pri pousteni to pokazde tak jako 2x nebo 3x praskne (lupne).Je to docela na nervy to porad poslouchat:-)
Resily ste to uz nekdo? Diky Honda
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 17:42   Citovat  

martmix: me to vzdycky promazli v Honde, vetsinou tak jednou za rok, kdyz uz bylo auto v servisu kvuli necemu jinemu (vymena kol, kampan atd.). Vzdy to pomohlo, tedy bych rekl, ze to asi mazes jinde, nez je potreba.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 18:03   Citovat  

skyline napsal:
martmix: me to vzdycky promazli v Honde, vetsinou tak jednou za rok, kdyz uz bylo auto v servisu kvuli necemu jinemu (vymena kol, kampan atd.). Vzdy to pomohlo, tedy bych rekl, ze to asi mazes jinde, nez je potreba.

Zitra mam cestu do brna.Takze myslis,ze kdyz zajedu do hondy,tak by vedeli co a jak kde promazat? Samozrejme na pockani Úsměv Jinak ja uz fakt nevim.Vazelinu mam snad vsude a dela to porad Smutný
   Návrat  
Gringo85 je teď offline  Gringo85
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 18:09   Citovat  

A nevie niekto sem dať foto čo treba namazat resp. kde. Ďakujem
   Návrat  
notabene je teď offline  notabene
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 18:43   Citovat  

martmix napsal:
Zitra mam cestu do brna.Takze myslis,ze kdyz zajedu do hondy,tak by vedeli co a jak kde promazat? Samozrejme na pockani Úsměv Jinak ja uz fakt nevim.Vazelinu mam snad vsude a dela to porad Smutný

Ja si to necham obcas v Autoelegance promazat a dobrý
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 20:37   Citovat  

Z pedálu jde tyčka, která mizí v motorové přepážce a tlačí na pístek, pedál trochu zmáčkněte a nejlépe vazelínou ve spreji s trubičkou to naperte do toho vzniklého prostoru(aplikační hadičku trochu zastrčit a stříkat). Dejte tam co se vejde, potom trochu zapumpovat. Ne olej, chce to něco tužšího...vazelína je dobrá. Podle potřeby opakovat. Dělám to tak 3-4 do roka na civiku.

Jsou tady i obrázky, když budete hledat, tak najdete. Je to stejné jako u C7G.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.11.2012 , 9:48   Citovat  

skyline napsal:
Efan: mas chrochtaka, tak snad usetris dost na palivu abys mel 6-7k na kola, ne? Koupit si auto stredni tridy a pak resit par stovek rozdilu na pneu me fakt dostava, vzdyt nejake falkeny jsou za 1600 kc/ks, to jako 15" jsou za 600? Jestli ti staci nejaka cina, zeetex jsou na pneunetu za 1190 kc/ks a 15" asi za 190 kc/ks nebudou, takze rozdil 1000 kc nejak nechapu.

Nejsem právě člověk co by chtěl šetřit na pneu, ale současná fin. situace mne nutí spořit. Jen jak je ti určitě známo užší pneu na zimu jsou lepší jak širší takže 195 mi přišly jako rozumné vzhledem k váze vozu... Proto jsem chtěl řešit ty 15tky a cena byla přijemný bonus. Nicméne včera jsem zakoupil Continental TS 830 P MO 205/55/16 za 9200kč kdyby to byly 195/60/15 tak jsou za 6950Kč což by byla úspora cca 2200Kč a to není nejmíň. Jak píšeš falkeny tak ty na zimu nejsou moc dobrý a nebo číny?! To bych na auto nikdy neobul nepotřebuju se zabít Velmi šťastný
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.11.2012 , 21:58   Citovat  

Stepa napsal:
Z pedálu jde tyčka, která mizí v motorové přepážce a tlačí na pístek, pedál trochu zmáčkněte a nejlépe vazelínou ve spreji s trubičkou to naperte do toho vzniklého prostoru(aplikační hadičku trochu zastrčit a stříkat). Dejte tam co se vejde, potom trochu zapumpovat. Ne olej, chce to něco tužšího...vazelína je dobrá. Podle potřeby opakovat. Dělám to tak 3-4 do roka na civiku.

Jsou tady i obrázky, když budete hledat, tak najdete. Je to stejné jako u C7G.

Tady jsou výše zmíněné obrázky ode mně...
Ale myslim si, že to výše zmíněné "loupání" či "chrupání" nepochází od tohoto pístku, ale že je to něco jiného. Od pístku se ozývá spíš takové "kňourání" či "pískání"... Taky mi to občas dělá...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.11.2012 , 17:24   Citovat  

Presne na tom miste,jak pisete to mam od vazeliny uplne vsude.I natlacenou vevnitr okolo ty tycky.A stejne to dela porad.Tak uz nevim.Asi to bude neco jinyho jeste Smutný
   Návrat  
gebar je teď offline  gebar
PříspěvekZaslal: 4.11.2012 , 1:38   Citovat  

Ahoj, chystám se na seřízení vůle ventilů. Stačí vyměnit pouze těsnění víka nebo celou sadu těsnění (šrouby + svíčky)?
Mám si při tom dát na něco pozor? Máte tip na nějakou konkrétní značku (+kde pokoupit). Kolik stojí seřízení přímo v Hondě. Možná to pomůže i někomu jinému. Díky. Mrk
   Návrat  
martyCZ je teď offline  martyCZ
PříspěvekZaslal: 6.11.2012 , 14:42   Citovat  

Vím, že už se to tady řešilo, ale nenašel jsem žádný závěr. Při pokusu o seřízení ostřikovačů čelního skla tyto stříkají ještě hůř než předtím. Mám koupit nové na Accorda nebo se dají sehnat nejaké lepší a/nebo levnější?
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.11.2012 , 14:52   Citovat  

Idu nejako neinvazivne vymenit parkovacie ziarovky? Chcel som tam dat LED ale ked som videl ten pristup tak som zacal pochybovat ci to je vobec mozne...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.11.2012 , 15:30   Citovat  

scream napsal:
Idu nejako neinvazivne vymenit parkovacie ziarovky? Chcel som tam dat LED ale ked som videl ten pristup tak som zacal pochybovat ci to je vobec mozne...

Opatrně sundej plastový špuntíky v podběhu, ohrň ten plast a hraj si na gynekologa. Velmi šťastný Dělal jsem to 2x - je to opruz,ale lepší než sundavat světlo. Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.11.2012 , 21:20   Citovat  

Vedel som ze to nebude take jednoduche... asi pockam na leto... idu tam potom ziarovky T10?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.11.2012 , 9:48   Citovat  

Čerstvě polepeno Úsměv Tak o 100% lepší jak původní modrý mramor nebo co to má být Velmi šťastný

Carbon.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Carbon.jpg, 118.57 kB
   Návrat  
CAD je teď offline  CAD
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.11.2012 , 14:07   Citovat  

Efan: ten mramor se mi taky nelibi, mas to moc pekny-to je jiny kafe OK
   Návrat  
Johnie_Walker je teď offline  Johnie_Walker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.11.2012 , 14:09   Citovat  

taky jsem to vloni nevydržel a polepil + manžeta a řadička CTR Velmi šťastný
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2012 , 14:27   Citovat  

Efan napsal:
Čerstvě polepeno Úsměv Tak o 100% lepší jak původní modrý mramor nebo co to má být Velmi šťastný

Bez debaty, o 100% lepsie OK
   Návrat  
boratko je teď offline  boratko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.11.2012 , 15:03   Citovat  

boratko napsal:
To je možné, ale zvláštní je, že mi to dělá, když nebrzdím a najexdnou z ničeho nic začne kolo hučet a ani necítím pocitově, že by auto zpomalovalo. Je to zvláštní.

Tak problém vyřešen. Při výměně kol na jaře byla asi špatně vyčištěna vnější levá destička. Ta byla totálně sjetá a nechodila. Takže byly dány nové desky a bude to ok. A celkem mě to štve, protože ostatní desky na zadních kolech by vydržely ještě pěknou porci, ale ta "postižená" byla totálně zbroušená....
Na zadní kols jsem dal bremba, tak jsem zvědav...
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2012 , 15:24   Citovat  

boratko napsal:
Tak problém vyřešen. Při výměně kol na jaře byla asi špatně vyčištěna vnější levá destička. Ta byla totálně sjetá a nechodila. Takže byly dány nové desky a bude to ok. A celkem mě to štve, protože ostatní desky na zadních kolech by vydržely ještě pěknou porci, ale ta "postižená" byla totálně zbroušená....

stane se, mně se zase "šprajcla" jedna zadni destička hned po výměně, asi to chtělo víc pročistit nebo trochu obrousit a taky sem kvuli tomu musel kupovat znova další sadu Úsměv
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.11.2012 , 15:36   Citovat  

boratko napsal:

klasická slabina. Kucí to tu mastili nějakou vazelínou!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2012 , 11:58   Citovat  

Efan napsal:

Vyzerato urcite dobre, mne sa to modre lestene drevo tiez povodne velmi nepacilo ale menit to za lacnu karbonovu foliu mi pride ako downgrade ale skvela praca:) .... ja som skor rozmyslal nad zmenou farby plastov okolo tlacidiel na volante, pretoze ta strieborna mi tam s nicim neladi.
   Návrat  
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2012 , 19:21   Citovat  

gebar napsal:
Přesně tak. Je to FK-452. A nejen, že hrany jsou sjeté, ale taky pěkně poskákané. Nu kola bych chtěl přes zimu prodat (i když vypadaj naprosto parádně - viz foto v profilu Cool ) Ale přesně jak říkáš - slalom jak blázen. Po nazutí těch zimáků si připadám jak v nějaký komfortní limuzíně HaHaaa Na příští léto bych je rád vyměnil za nějaký 18ky.

i
18ky a jeste k tomu se snizenym podvozkem jsou na CESKYCH silnicich dle mne moc.
   Návrat  
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2012 , 19:31   Citovat  

Hellborn napsal:
Opatrně sundej plastový špuntíky v podběhu, ohrň ten plast a hraj si na gynekologa. Velmi šťastný Dělal jsem to 2x - je to opruz,ale lepší než sundavat světlo. Úsměv

tsss, ja to menil za LED zarovky a pekne vrchem a nic jsem neoddelaval = ale znovu bych to uz delat nechtel Velmi šťastný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.11.2012 , 20:20   Citovat  

Trebor napsal:
tsss, ja to menil za LED zarovky a pekne vrchem a nic jsem neoddelaval = ale znovu bych to uz delat nechtel Velmi šťastný

Jsi holt lepší... Velmi šťastný
   Návrat  
wokrhlak je teď offline  wokrhlak
PříspěvekZaslal: 11.11.2012 , 14:29   Citovat  

po vyměně vybojek na mě začalo plno aut z noci blikat dalkačema nevite kaj se da nastavit sklon připadně jaky by měl byt ? Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina