Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Čím fotíte, aneb poraďte, co koupit za foťák
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 16, 17, 18  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 18
2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2012 , 16:56   Citovat  

Ja som si zaobstaral nikon d7000 s 16-85 kou.zatial sa zoznamujem Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
spawn je teď offline  spawn
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.11.2012 , 20:29   Citovat  

měl bych zálusk na tenhle tudy odkaz myslíte že bude dobrej? a převážně bych fotil asi všehochuť Velmi šťastný někdy akce s kámošema pak zas auta krajinu ( holky ) prostě všechno co mě zaujme.... Úsměv
   Návrat  
Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2012 , 22:00   Citovat  

Tak Vám moc děkuju - mám v tom pěknej guláš.. Velmi šťastný Ne, naopak - díky za rady, dost mi to pomohlo..! OK Samozřejmě, že nepůjdu a nekoupím hned první, co mi vychválí prodejce, ale donutilo mě to trochu ještě o tom všem popřemejšlet a v hlavě si to pořádně "přebrat", do čeho opravdu jít a vrazit peníze. Neměl bych problém dát peníze i do profi zrcadlovky za desítky tisíc, ale přijde mi to zbytečný vzhledem k mým "dovednostem" a spíš stále i nevím já sám, jestli mě to opravdu chytne, jak už tady psal Bully, a budu s tím vůbec umět, aby to nebyly vyhozený prachy. Proto nejspíš půjdu takovou tou zlatou střední cestou a koupím něco, co není úplnej šunt a chvíli s tím vydržím - když se od toho pak nebudu moct urvat, tak půjdu do lepšího nebo koupím kvalitnější skla. V prvé řadě mi teď jde hlavně o to, nějak začít a začínat s něčím profi nebo úplným low-endem mi taky nepřijde jako dobrá volba. Až bude trochu čas, pojedu se na ty svoje "kandidáty" někam podívat a ochmatat si to..Jinak, co jsem se tak ještě díval a co mi tady radil Nipper, tak mi padl do oka ještě ten Pentax K-30. Mohl by k tomu někdo něco říct, kdo má případně zkušenost s něčím podobným? Zaujala mě ta jeho konstrukce, voděodolný tělo (né, že bych to chtěl testovat.. Velmi šťastný), oproti D5100 má stabilizaci obrazu a hlavně mi přišlo to jeho ovládání docela intuitivní a jednoduchý.
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2012 , 23:04   Citovat  

K30 má stab v tělu, Nikon má stab v objektivech, co je lepší? Jak na co... Výhoda je v možný úspoře peněz při koupi objektivů v budoucnu. Servis maj obě firmy na jelena.
Obrazova kvalita je cca. stejná, lepší výber příslušenství má nikon. Pentax se mi líp ovládá, nikon má zas výklopný displej (pohodlný při focení od země a na stativu). Penťák je rychlejší, nikon je zas lepší na videa. Osobně bych bral penťáka z těhle dvou. Nikon je bezstarostnější, proto jsem ho doporučil svému kamarádovi raději... (přslušenství a rozšířenost v čr)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2012 , 23:17   Citovat  

Co se týče mě, tak já jsem jednoznačně pro to lepší ovládání a rychlost přístroje. Výklopnej displej oželím a video neplánuju, když už, tak jen jako nouzovku. Ještě uvidím, zkusím o tom ještě něco přečíst a hlavně si to osahat na živo a něco vyberu - každopádně dík moc všem.. je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2012 , 23:22   Citovat  

nejlepší je si je vzít do ruky je to dobrý ty stroje jsou +- stejný a je blbost si koupit něco, co se ti bude zle obsluhovat, hlavně když to bude mít 800000 megapixlů (obrazně řečeno)
   Návrat  
Nipper je teď offline  Nipper
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 0:28  Naposledy upravil Nipper dne 12.11.2012 , 15:49, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Pentax K-30 ti můžu určitě doporučit. Sám mám velmi podobný model Pentax K-r (K-30 je jeho následovníkem) a jsem velmi spokojen. K-30 může výbavou a kvalitou obrazu konkurovat mnohem dražším modelům od konkurence.
Mezi jeho klady bych vyzdvihl stabilizaci obrazu posunem snímače, takže není potřeba stabilizovaných objektivů, které jsou dražší a nákladnější na opravu. Motorek atofocusu je také integrován v těle a je velmi pohotový. Voděodolnost je dominantou profi zrcadlovek a už mockrát bych za ní dal nevím co, abych ji měl. Takhle si na K-r musím ušít pláštěnku. Smutný Dále bych vyzdvihl celkovou rychlost, kterou pracuje a je tak použitelný i na víc než jen statické objekty. Se snímačem taky pokročili hodně dopředu. Má nízkou hladinu šumu, možná nejnižší ve své třídě. Hledáček je jeden z těch větších se 100% pokrytím. Bohužel nemá výklopný display, který sice v 99% nikdo nepoužívá kvůli zpomalení zobrazení oproti hledáčku, ale už jsem také narazil na situaci, kdy by se mi hodil, abych se nemusel plazit po zemi. Celkové ovládání mi přijde velmi jednoduché a menu přehledné. Sám jsem ho vzal do ruky a hned fotil, manuál mám ještě originálně zabalený. Kolega s D5100 na tím seděl celé odpoledne než se pustil do focení. HaHaaa Další věc, kterou někdo může brát jako výhodu je možnost vyměnit akumulátor za AA baterie, ale tato výhoda je zároveň i nevýhodou, protože nejde připojit klasický battery grip. Pentax má snad jen jednu větší nevýhodu a to zásadní pro výběr fotoapárátu. Existuje pro něj velmi málo příslušenství a rozšíření a originální je drahé. Dálkové ovladače, blesky, GPS a pozdra jsou, ale to je asi vše. Aspoň že objektivů je na výběr dost.
Záleží na prioritách fotografa a zda počítá do budoucna s nějakým profi focením nebo mu stačí velmi dobrý základ pro občasné focení.

EDIT: 15.11. budu mít v ruce současně D5100 a možná i K-30, tak můžu udělat přímé srovnání, jak se drží, ovládá a fotí. Kvalitu obrazu JPEG i RAW v různých ISO si můžeš srovnat zde tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 8:32   Citovat  

Drobné upozornění, že je tělo vlhkotěsný, ještě neznámená že je vlhkotěsný i objektiv Se stydím

U canonu jsou to třeba Lkové objektivy a ještě ke všem jen některé to mi hlava nebere
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 15:31   Citovat  

U Pentaxu se prodávají rovnou i s utěsněnými seťáky, když už je utěsněné tělo, ale dají se koupit i s normálním objektivem. Pozná se to podle označení WR. Prodává se i pár dalších WR objektivů za slušnou cenu a stále přibývají. Do budoucna chce údajně mít Pentax všechny zrcadlovky a základní objektivy utěsněné, když to bude mít úspěch.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2012 , 15:54   Citovat  

děkuji za doplnění neznalosti Se stydím

Tady je srovnání, fotí do RAWu, odkaz si dokopírujte Tak to valím bulvy
tudy odkaz |0/%28brand%29/Pentax/%28appareil2%29/698|0/%28brand2%29/Nikon
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 21:09   Citovat  

To Nipper: Dík moc za super "výklad" chlape OK Kdyby se Ti podařilo ten Penťák do rukou dostat, tak budu určitě rád za nějaký menší srovnání - hlavně, co se týče toho setovýho objektivu. Nečekám žádný zázraky, ale aspoň na začátek a pak případně pořídím lepší. Už jsem pro něj, dá se říct, rozhodnutej, ale ještě si ho potřebuju přeci jen někde ohmatat a pokud mi padne, tak do něj půjdu. Teď už "laboruju" jen nad jedinou věcí Velmi šťastný ..bílej, černej nebo dokonce modrej..? Velmi šťastný ..já jsem obecně na tu bílou takovej, ehm, "ujetej".. Velmi šťastný Co myslíte? Mrk

Návrat  
Badunclesam je teď offline  Badunclesam
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 21:34   Citovat  

I když koupíš bílou K30 tak stejně všechny objektivy budeš mít černý. A až časem třeba pořídíš nějaký teleobjektiv, tak to bude vypadat dost divně dlouhý černý objektiv a bílé "malé" tělo Mrk .
Navíc pokud budeš mít zrcadlovku, která už sama o sobě láká nenechávé ruce zloděje, tak v bílé si o to vyloženě koleduješ Se stydím .
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 21:36   Citovat  

taky hlasuji pro černou Je to tam.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 22:03   Citovat  

Uz typ pristroje je dobra alternativa je to dobrý
Jinak fotograf voli cernou, barevne fotacky jsou dobre pro pubertacky a'la Hello Kitty nebo do vitrinky v obyvaku HaHaaa
   Návrat  
gregy4 je teď offline  gregy4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.11.2012 , 1:13   Citovat  

fotak vypada opravdu dobre. akorat bych upozornil na to ze na pentax je o dost mene objektivu, nez na canon nebo nikon. a i kdyz na canon je asi nejvic objektivu, nektere zkratka chybi ... zkratka si dobre rozmysli co by si chtel fotit a jestli u pentaxu najdes objektivy ktere ti budou vyhovovat. pro zacatecnika asi dost problem ... Úsměv sam to znam, od obycejnych fotek jsem se dostal k makru. mel jsem ale stesti ze pro muj fotak existuje vyborny makroobjektiv.

souhlasim cerna je klasika, ale bila by taky nemusela byt spatna. a treba nektere teleobjektivy u canonu jsou taky bile Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.11.2012 , 8:52   Citovat  

nabídka objektivů ale je, celkem i tak dost rozsáhlá je to dobrý
Tamron, Sigma, Tokina i když po koupi musí většinou do servisu na seřízení BF/FF. Tomu se ale člověk nevyhne ani při koupi Canonu a Nikonu... občas si prostě nesednou.

Bílý objektivy u canonu maj nevýhodu, každý okamžitě ví že se jedná o sklo 20 k+ (pokud to není 70-200 f4)
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.11.2012 , 23:37   Citovat  

gregy4 napsal:
... treba nektere teleobjektivy u canonu jsou taky bile Úsměv

Je to hlavně z praktického hlediska, neb při kombinaci černé barvy, velikosti a slitiny kovu (nebo z čeho to je) by byl na slunci za chvíli v ruce neudržitelný, nehledě na možné zhoršení optických vlastností...

Bubaak napsal:
Bílý objektivy u canonu maj nevýhodu, každý okamžitě ví že se jedná o sklo 20 k+ (pokud to není 70-200 f4)

Klidně bych se nebál napsat nějaké větší číslo... Bueee
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.11.2012 , 0:29   Citovat  

SaKaL napsal:
Je to hlavně z praktického hlediska, neb při kombinaci černé barvy, velikosti a slitiny kovu (nebo z čeho to je) by byl na slunci za chvíli v ruce neudržitelný, nehledě na možné zhoršení optických vlastností...

Vsichni ostatni vyrobci delaji profi objektivy vetsinou normalne cerne, prekvapilo by me kdyby jediny Canon nemel zrovna tuhle vec uz davno zmaknutou.
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.11.2012 , 0:38   Citovat  

Bully napsal:
Vsichni ostatni vyrobci delaji profi objektivy vetsinou normalne cerne, prekvapilo by me kdyby jediny Canon nemel zrovna tuhle vec uz davno zmaknutou.

někde jsem to kdysi dávno četl, no... Se stydím
   Návrat  
piero je teď offline  piero
PříspěvekZaslal: 15.11.2012 , 9:06   Citovat  

Ja fotím s Nikonom D90 a na ňom veľmi oceňujem stavový display na vrchnej strane tela.Ono kúpou zrkadlovky sa investície ešte len začínajú,okrem objektívov nejaký fotobatoh,filtre,kvalitný statív,časom silnejší blesk... Výborná literatúra sú knihy od Romana Pihana,prípadne jeho stránka fotoroman.cz,kde nájdeš všetko ohľadom zrkadlovek,príslušenstva,či techník fotenia.Tak snáď sa rozhodneš k svojej spokojnosti.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2012 , 22:33   Citovat  

Tak už je rozhodnuto - přemluvili jste mě.. Velmi šťastný Dneska jsem si udělal výlet do Prahy, i kvůli těm foťákům a měl jsem možnost porovnat dříve zmíněnej Nikon D5100 a tu K-30 od Pentaxu. Měl jsem jasno hned, jak jsem je vzal do rukou a musím říct, že Penťák to vyhrál na plný čáře. D5100 se mi vážně hrozně špatně držela - mám dlouhý prsty a furt jsem měl tendenci si ten foťák v ruce "rovnat". Penťák naproti tomu úplná spokojenost. Měl jsem možnost ho vidět, jak v černé, tak i v bílé barvě a osobně na mě větší dojem udělala ta černá varianta, takže půjdu do ní. Bílá, i když byla fakt moc pěkná na mě působila spíš takovým plastovějším/lacinějším dojmem, takže teď už jen, aby byl brzo doma, ať si můžu udělat Vánoce o pár dní dřív.. Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2012 , 23:24   Citovat  

Je to tam. Je to tam.
Nezapomeň pak napsat osobní reference Mr. Green
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2012 , 1:41   Citovat  

Kapky: Zrovna jsem psal srovnání nedostatků Pentaxe K-30 a Nikona D5100 (spíš jenom Nikona HaHaaa ) v ovládání a držení a koukám, že už sis odpověděl sám. Úsměv

Dnes jsem měl možnost oba fotoaparáty porovnat po stránce držení a ovládání a jednoznačně bych se přiklonil k Pentaxu K-30, který na mě působil dojmem dospělejšího fotoaparátu.
Už když jsem je vzal do ruky, tak jsem si řekl "kde asi udělali soudruzi z Nikonu chybu". Sice se nedržel úplně zle, ale ani dobře a postrádá trochu lepší ergonomii. Neustále jsem si mačkal spodní částí palce kruhový ovladač, kterému chybělo větší zapuštení. Opěrka pro palec na můj vkus příliš malá a tak jsem ho nemohl pořádně uchopit. Fotit jednou rukou s těžším objektivem si nedokážu představit.
Pentax se drží o mnoho lépe a kromě trochu vystouplé části s ovladači, která moc nenavazuje na palcovou část, mu není co vytknout.
Rozmístění tlačítek u Nikonu řadši ani nebudu řešit. Když se nevejdou dozadu a nahoru, tak je nacpeme jinam, jako třeba úplně zbytečnou samospoušť pod bleskem. Tlačítko mazání, které bylo úplně ideální v levém rohu pro obouruční třídění snímků, přesunuli pod kruhový ovladač.
U Pentaxu opět logičtější a promyšlenější umístění tlačítek, kterých není příliš mnoho. Ideál to sice není, ale to záleží na uživateli, co mu vyhovuje. Mě například vyhovuje jiné umístění AF/AE-L (nahoře pod palcem jako u K-5).
Na základní obrazovce je stále to nepochopitelné grafické znázornění otevření clony, které zbytečně zabírá místo místo kterého mohli naskládat informace o nastavení, aby se netísnili v proužku na pravé straně. to mi hlava nebere Menu bylo pro mě trochu chaotické, ale to je asi jen o zvyku. (musím dodat, že kolega ani po týdnu neví, kde co hledat)
Nechci vypadat jako reklama na Pentax, ale opět ho musím pochválit za jednoduchost základní obrazovky, infomenu a menu. Na základní obrazovce není nic zbytečného, jen základní informace a nastavení expozice a zbytek pod tlačítkem info. Menu seřazené od základního nastavení až po profi po sekcích, které jsou uddělené podle typu. Jednoduše řečeno si Pentax na nic nehraje a necpe uživatelům zbytečnosti (viz. clona v grafice).
Hledáček zobrazuje u obou +/- stejné informace o expozici a ostřící body. Bohužel ani zde nemůžu Nikon úplně pochválit. Pentax ho převálcuje velikostí a údajným 100% pokrytím (nezkoušel jsem).
Výklopné LCD je snad jediné, za co můžu Nikon opravdu pochválit a v čem má oproti Pentaxu navrch. K čemu ale výklopné LCD, když se z 99% fotí přes hledáček.
Focení jsem podrobněji nezkoušel, nebyl na to čas. Snad oba opravdu fotí HaHaaa

Po Canonech a Pentaxu mi tenhle Nikon D5100 přijde jako bezmyšlenkovitě splácaná zrcadlovka z toho, co jim zbylo, která pak vypadá jako něco super, ale je s tím víc trápení než radosti.
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.11.2012 , 11:44   Citovat  

Nipper napsal:
jako třeba úplně zbytečnou samospoušť pod bleskem.
Tomuto tlacitku se da v menu priradit jina funkce, napr. ja s nim nastavuju behem foceni ISO.
Nipper napsal:
Výklopné LCD je snad jediné, za co můžu Nikon opravdu pochválit a v čem má oproti Pentaxu navrch. K čemu ale výklopné LCD, když se z 99% fotí přes hledáček.
K cemu vyklopne LCD? Odpoved je jednoducha a stejna jako i odpoved na otazku k cemu vstup na externi mikrofon (ktery zase nema Pentax) - na video! natacet bez vyklopneho displaye se moc rozumne neda a fotit pres live view se kvuli ostreni pomoci detekce kontrastu neda uz temer vubec (alespon ne za zhorsenych svetelnych podminek nebo vsude tam, kde zalezi na rychlosti a presnosti zaostreni).
Je fakt ze ostreni v live view ma K-30 pokud vim sice rychlejsi, ale protoze zase nema ten vyklopny display, tak je otazka u ktereho fotaku je live view pouzitelnejsi v praxi...

Jen nezapominejte ze Pentax K-30 stoji nejmin 15612,- zatimco Nikon D5100 10649,- (pouze telo, se zakladnim objektivem je rozdil podobny, ceny beru z heureka.cz), coz mozna pro nekoho neni zanedbatelny rozdil Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2012 , 12:59   Citovat  

a D5200 stojí kolik a v čem je lepší jak 5100?
5100 je stará dva roky a má už nástupce, proto ten rozdíl v ceně.

Live view je dobrý i na munualní ostření, tam bych někdy výklopný ocenil HaHaaa

O videu jsme budoucího majitele k30 informovali, tak snad vybíral foťák i s touto informací.
Pentax je na focení, ne na videa, stará škola je to dobrý

Co se ovládání týče, Canoňaci na Nikon budou koukat jako na blbý vtip, stejně tak ale i uživatele pentaxu.
Zkus dát Nikonistovi do ruky Canon nebo pentax, uvidíš že to zvládne.
Dej canonistovi pentax a nikon, na nikon bude koukat jak na špatný vtip, pentax zvladne.
Pentaxaci většinou zvladnou obě značky
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.11.2012 , 13:21   Citovat  

D5200 stoji 18kkc+ (jen telo), rozdily jsou pekne popsane tady - http://betterfamilyphotos.blogspot.cz/2012/11/differences-between-nikon-d5200-vs.html
Na manualni ostreni je live view (kdyz si to muze clovek pekne zvetsit) fajn, to zas jo, no uplne nejlip se me foti treba makro s pripojenou televizi pres hdmi nebo pres pc s NKRemote Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.11.2012 , 13:26   Citovat  

Podle me z toho delate zbytecne divadlo. Nekomu sedne to, jinemu zas ono. Pokud se nekdo rozhodne pro jednu znacku a typ dopredu, pak hleda na tom "svem" jenom klady a na ostatnich chyby- cim min tomu rozumi, tim vic. Kdyby byla nejaka znacka v jakemkoli ohledu vylozene katastrofa, neprodavala by se vubec a kdyby byl nejaky fotak vyrazne lepsi nez jine i za podobnou cenu, ostatni by to mohli taky zabalit. Spis jde o to si ujasnit rozpocet, jestli chci neco vic amaterskeho se spoustou volovinek nebo naopak vic (polo)profi kde mi zase za podobnou cenu bude schazet mozna neco jineho (ev. zaplatim vic), jestli chci delat video, jak je to s objektivy apod. a pak vybirat, vzdycky neco najdete.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2012 , 14:00   Citovat  

a tak to má být je to dobrý najít si co komu sedí.
Každý chce něco jiného, jaké by to bylo, kdyby všechny holky vypadaly jak Cameron Diaz ve 20 letech...

Edit: K30 vs d5200
snímač 16(pentak) vs 24(niko) MPx, kvalita obrazu podle recenzí D3200, by mohlo znamenat víc MPx trochu lepší kvalita, uvidíme Úsměv
Ostření, oba maj křížových 9 bodů (neplnohodnotný nepočítam, na ně než se ráčí foťak ostřit tak je lepší si to nakreslit)
Tělo má D5100 a D5200 stejný, takže na menší ruce
Videa, Nikon vede na plný čáře

Výsledek, rozdíl v cene 2000 v neprospěch Nikonu je obhajitelný je to dobrý
na druhou stranu si nejsem jist jestli je obhajitelných 8000 v ceně proti d5100 HaHaaa Ale ona zas padne na svých 15-16
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2012 , 14:51   Citovat  

silenec napsal:
K cemu vyklopne LCD? Odpoved je jednoducha a stejna jako i odpoved na otazku k cemu vstup na externi mikrofon (ktery zase nema Pentax) - na video! natacet bez vyklopneho displaye se moc rozumne neda a fotit pres live view se kvuli ostreni pomoci detekce kontrastu neda uz temer vubec (alespon ne za zhorsenych svetelnych podminek nebo vsude tam, kde zalezi na rychlosti a presnosti zaostreni).

To je pak ale o tom, na co si člověk kupuje fotoaparát. Na focení nebo natáčení videa? Nápad je tu! Navíc natáčení videa přes LCD taky není žádná výhra. Když už musím něco natočit, tak přes pořádný hledáček, aby se mi nestalo, že mi něco uteče ze záběru.
Neříkám, že se výklopné LCD občas nehodí, však je to velké plus pro Nikon, kterých je velmi málo ve srovnání s konkurencí.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.11.2012 , 15:04   Citovat  

Nipper napsal:
To je pak ale o tom, na co si člověk kupuje fotoaparát. Na focení nebo natáčení videa? Nápad je tu!
To je dobra otazka, ja driv tahal vsude fotak i kameru a porad to prehazovat v ruce bylo nic moc, takto mam vsechno v jednom, coz je velka vyhoda a jako bonus ted mam i mnohem vetsi moznosti pri nataceni nez jake maji bezne "domaci" kamery... nataceni pres lcd mozna vzdy vyhra neni a poradny hledacek by opravdu nebyl na skodu, ale pokud chces neco natocit ze zajimavych uhlu nebo z jine vysky nez z urovne oci, tak muzes tocit poslepu, kroutit se na zemi, nosit sebou zebrik a nebo se na to lcd proste podivas (pokud jde vyklopit) Cool
Jinak v podstate souhlasim s Bullym Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Čím fotíte, aneb poraďte, co koupit za foťák
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 16, 17, 18  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina