Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zloděj mezi námi!!!! Karlosik
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 2 z 5
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.11.2012 , 22:20   Citovat  

Jak je papírově jeho?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
pojk je teď offline  pojk
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2012 , 22:47   Citovat  

Speedey napsal:
myslim že tam šlo o ústní dohodu a ne o papíry a pokud člověk neumí dodržet co řekne tak to je těžký mno...

Na ústní dohodu nebudu cpát do auta šedesát tisíc,jak slečna psala.Tím spíš,že právě ty opravy asi nebudou hotové za týden.Jedině kdyby byl dotyčný její např.bývalý přítel,ale o to je to pak horší zmatenej
   Návrat  
Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.11.2012 , 23:22   Citovat  

Karlosík si toto určitě čte a zřejmě se jen usmívá naštvanej zmatenej

Asi tak před měsícem jsem si všiml na HondaDnes fotku "megastarýho" céra Lucy HaHaaa a pár dní na to vidím na bazaru inzerát.... nechápu, co to je za člověka, že ještě s klidem napíše, že to bylo na kšeft Tak to valím bulvy Tak to valím bulvy Chápeš! Cooo??? Chápeš! Chápeš! Chápeš! Cooo??? Pak to někdo koupí a jsou problémy s odhlášením....a teď tohle.... to je konec prostě KO
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2012 , 23:57   Citovat  

ústní dohoda v ČR snad nemůže fungovat... (navíc teda s někým kdo byl 2x v base)

Karlosík je známá firma a zaslouží si trochu pochroumat ciferník evidentně.. nicméně za chyby se platí... snad příště si dáš pozor
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 10:41   Citovat  

na fotkach mi tedy po celolaku neprijde Úsměv Hlavne dvere jsou kazde jine... ale co.. trosku me spis zarazilo podani TČ - zajimalo by me co kdo chce podavat, kdyz on je vlastnik vozidla Velmi šťastný Pokud je v papirech, tak si muze s autem delat naprosto cokoliv Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 10:52   Citovat  

gizmi napsal:
na fotkach mi tedy po celolaku neprijde Úsměv Hlavne dvere jsou kazde jine... ale co.. trosku me spis zarazilo podani TČ - zajimalo by me co kdo chce podavat, kdyz on je vlastnik vozidla Velmi šťastný Pokud je v papirech, tak si muze s autem delat naprosto cokoliv Mrk

Přesně tak. Ani kupní smlouva v takovým případě nepomůže , leda by byla snad notářsky ověřená.
Původně jsem to sem nechtěl psát, aby se to nebralo jako snad rada pro něj , ale tohle je podle mně takovej xindl že to dobře ví.
Moje rada je stejná jak už někdo psal - kukly řes hlavu a pálky na baseball, i golfové hole by udělaly svojí práci.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 11:51   Citovat  

Zukyna napsal:
Odmontoval z Civic 1,3 milano red, do auta jsem vrazila 60t do oprav, laku atd. atd. Auto papirove jeho, takze moje smula, moje blbost, priste uz to neudelam. Svetla ale jsou moje i fakturu mam. Vzal si auto i se svetly s tim, ze mi je da az je z auta sunda. Uz je to mesic svetla nikde a doneslo se mi, ze je chce prodat, mozna uz prodal. Tak jsem chtela jen upozornit na sv...e co jsou mezi námi! naštvanej

To Minor: To je dost mozne, oni celkove se nicim moc nezabyvaji, ale uz to trestni oznameni tam na nej bude a to je hlavni.

I kdyz pochybuju, ze to necemu pomuze. Tento clovek byl jiz 2x ve vazbe a stejne se chova jako .... to snad ne Takze takovy patri zavrit nekam na dozivoti, aby nemohli skodit jinym. Viz. př. prodej CRX, co se tu resil ...

Ahojda Zukyno,
ty jsi ze Znojma?

Viděli jsme se v září t.r. na OMV, jsi to ty, ten červený Civic na fotkách?

Jestli ano, tak tohle už není normální.

přátele
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 12:21   Citovat  

najít ... zbít .... odvézt daleko někam kde to nezná..... a vypustit ho nahýho
   Návrat  
Zukyna je teď offline  Zukyna
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 12:23   Citovat  

Crazyangela: Děkuji za info, to je vážně úžasné! to snad ne
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 12:24   Citovat  

Wena.Honda napsal:
odkud že má bejt? maxipervers měli dílnu u mostu,bárt je z mostu....ruční řešení neni problém je to dobrý

Bohužel ze Znojma, ale děkuji. přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 12:25   Citovat  

M@jk napsal:
Ahojda Zukyno,
ty jsi ze Znojma?

Viděli jsme se v září t.r. na OMV, jsi to ty, ten červený Civic na fotkách?

Jestli ano, tak tohle už není normální.

přátele

Ahoj M@jku, ano to je ona ještě se světlama ... Bueee
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 12:26  Naposledy upravil Zukyna dne 1.12.2012 , 12:29, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

gizmi napsal:

Mně nejde o auto, mně jde o ty světla. Mrk A celolak dělal sám pan umělec (Karlosik), takže no coment. Tak to valím bulvy
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 12:28   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
Přesně tak. Ani kupní smlouva v takovým případě nepomůže , leda by byla snad notářsky ověřená.
Původně jsem to sem nechtěl psát, aby se to nebralo jako snad rada pro něj , ale tohle je podle mně takovej xindl že to dobře ví.
Moje rada je stejná jak už někdo psal - kukly řes hlavu a pálky na baseball, i golfové hole by udělaly svojí práci.

Krásná rada, moc se mi líbí... Je to tam. Děkuji je to dobrý .. V dnešní době i wc musí být notářsky ověřený ...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 12:31   Citovat  

master88 napsal:
ústní dohoda v ČR snad nemůže fungovat... (navíc teda s někým kdo byl 2x v base)

Karlosík je známá firma a zaslouží si trochu pochroumat ciferník evidentně.. nicméně za chyby se platí... snad příště si dáš pozor

To rozhodně, už jsem poučená až až... Nikdy nikomu nevěřit. to snad ne
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 12:34   Citovat  

Zdendad napsal:
Karlosík si toto určitě čte a zřejmě se jen usmívá naštvanej zmatenej

Asi tak před měsícem jsem si všiml na HondaDnes fotku "megastarýho" céra Lucy HaHaaa a pár dní na to vidím na bazaru inzerát.... nechápu, co to je za člověka, že ještě s klidem napíše, že to bylo na kšeft Tak to valím bulvy Tak to valím bulvy Chápeš! Cooo??? Chápeš! Chápeš! Chápeš! Cooo??? Pak to někdo koupí a jsou problémy s odhlášením....a teď tohle.... to je konec prostě KO

Ano on mění názory z minuty na minutu. Ve Znojmě se všem chlubil (i na HC), jak CRX dá do kupy, jak z toho udělá veterána atd. atd. Pak ho chtěl prodat a rázem se z něj stalo auto na kšeft. cože cože ? V hlavě asi není něco v pořádku ... to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 12:35   Citovat  

pojk napsal:
Na ústní dohodu nebudu cpát do auta šedesát tisíc,jak slečna psala.Tím spíš,že právě ty opravy asi nebudou hotové za týden.Jedině kdyby byl dotyčný její např.bývalý přítel,ale o to je to pak horší zmatenej

Trefil jsi to přímo na hlavičku. Bueee Nemám co bych k tomu dodala ...
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 12:36   Citovat  

Zukyna napsal:
To rozhodně, už jsem poučená až až... Nikdy nikomu nevěřit. to snad ne

taky nemam auto psaný na sebe... Ale myslim, že papírovej majitel toho mýho je férovej člověk, neházejme všechny do jednoho pytle... Smutný

na Karlosíka taky jednou dojde a možná to bude už brzy po tom, co předvádí...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 12:38   Citovat  

Speedey napsal:
Proč mám pocit že je to místní strejda co měl Preludu na zemi? kuky kuk

Černou 4g měl na zemi ..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 12:40   Citovat  

LadyImagine napsal:
taky nemam auto psaný na sebe... Ale myslim, že papírovej majitel toho mýho je férovej člověk, neházejme všechny do jednoho pytle... Smutný

na Karlosíka taky jednou dojde a možná to bude už brzy po tom, co předvádí...

Když lidi nejsou ,,blbý" šuk , tak jde všechno. Věřím, že Vám to tak funguje. je to dobrý Já nechtěla nikoho urážet, jen jsem chtěla informovat slušný lidi na koho si mají dát pozor ... kuky kuk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 12:43   Citovat  

Zukyna napsal:
Když lidi nejsou ,,blbý" šuk , tak jde všechno. Věřím, že Vám to tak funguje. je to dobrý Já nechtěla nikoho urážet, jen jsem chtěla informovat slušný lidi na koho si mají dát pozor ... kuky kuk

tak to by mě ani nenapadlo, že bys chtěla někoho urážet, to určitě ne... Ale taky máme jen ústní dohodu, a tomu člověku věřím, ale je očividný, že mezi námi na lubu běhají i pořádný svi*ě Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 12:47   Citovat  

ALAN napsal:
Pisu z cestovniho laptopu cestou do NDR tak se omlouvam za styl pisma: Mrk

Ahoj je mi lito tveho pribehu ale...to si snad delas srandu? Nedavno me podvedl! Karlosik je opravdu zlodej!!!!!
Me VELICE pomohl clen BLOCK43 a nebyt jeho tak karlosik je k.o po prvni rane.( mel jsem to udelat hned!)
Zkus napsat SZ clenu BLOCK43 je to frajer ktery si zaklada na poctivosti a zalezi mu na jmenu Hondaru ze Znojma,myslim si ze by ti mohl pomoci!! Pokud tedy ma jeste silu na takou sketu jako je Karel Trnka!
Mam chut ho slozit,to je takova sr..acka ze mu neni rovno,okrada lidi z klubu a slovo Honda mu nic nerika!
Ten inzerat je napsanej uplne stejne jako byl u me CRX!
DEJTE MU SEM STOPKU a NA HONDAY AT NEJEZDI!!!!!!! Bude peklo svatoušek

Ráda Tě poznávám a moc mě mrzí, že jsi si s ním musel zažít, to co jsi zažil. Četla jsem Váš příspěvek, je to mazec. Bohužel mě to u něj nepřekvapuje, to je přesně jeho styl. to snad ne Nevim jestli mi Blck43 s něčím pomůže, myslím si, že se těch světel bude chtít co nejrychleji zbavit. Tak to valím bulvy Jsem ráda, že to s CRX dobře dopadlo a že je v dobrých rukách. je to dobrý Hodně štěstí s její renovací. přátele

PS: Na Honday si snad přijed netroufne, byl by sebevrah!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 12:48   Citovat  

Zukyna napsal:
PS: Na Honday si snad přijed netroufne, byl by sebevrah!

jen at přijede Lucy HaHaaa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 12:52   Citovat  

PIWEL napsal:
s tady tím souhlasím...jak to bylo jako pořešené? kupní smlouva? nic? přepis? nic??? papíry má u sebe kdo a kdo je v nich psaný? ... nejdřív si všechno pořádně přečtete, podepište a vemte k sobě a okopírujte...pak se nedivte že s vama lidi vy*ebou... to mi hlava nebere

Do auta to byla moje blbost, to vím a nezapírám. Měli jsme ústní dohodu o přepisu na mou osobu. Taky no coment, výlečená až za hrob. Ale jde mi jen o ty světla a o to jednání a aby si všichni ostatní dali pozor a už NIKDO nebyl další, kdo skočí Karlu Trnkovi na špek !!!! naštvanej
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 12:52   Citovat  

LadyImagine napsal:
jen at přijede Lucy HaHaaa

Bylo by aspoň vzrůůůšo, že??? pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 12:55   Citovat  

Wena.Honda napsal:
kukla přes hlavu,rukavice a kdo ti co dokáže...kdy to nejde po dobrym,tak proč by to nešlo po zlym.navíc pochybuju že by něco hlásil na PČR a pokud už dvakrát seděl,tak ať mi nikdo netvrdí že neni v podmínce....je to k zblití to snad ne

Na takový lidi, je to asi jediné řešení ... OK PS: Podmínku nemá, vše si odseděl ..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 12:59   Citovat  

Speedey napsal:
myslim že tam šlo o ústní dohodu a ne o papíry a pokud člověk neumí dodržet co řekne tak to je těžký mno...

To máš pravdu.. A ještě když to chci řešit, tak ze mě dělá deb..a, že mi nikdy nic takový neslíbil, ať mu dám 5 tisíc a že mi je dá a takový kecyy. to snad ne To si radši koupím nový než jetý na autě za stejnou cenu ... Chápeš! No to snad ne
   Návrat  
Strober je teď offline  Strober
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 13:02  Naposledy upravil Strober dne 1.12.2012 , 13:06, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zukyna napsal:
Do auta to byla moje blbost, to vím a nezapírám. Měli jsme ústní dohodu o přepisu na mou osobu. Taky no coment, výlečená až za hrob. Ale jde mi jen o ty světla a o to jednání a aby si všichni ostatní dali pozor a už NIKDO nebyl další, kdo skočí Karlu Trnkovi na špek !!!! naštvanej

Mno...pokud jde jen o ty světla...byl by moc velký problém je vyzvednout u něj doma za doprovodu pár natuněnejch týpků?

P.S. Tedy za předpokladu, že máš od těch světel fakturu...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 13:04   Citovat  

Hellborn napsal:
Jak je papírově jeho?

No hele, nemá to na sebe ani odhlášené vlastně. Takže jestli to auto prodá a Crazyangela sem posílala odkaz, že ho nabízí na bazos.cz, tak nový majitel to bude mít ještě těžší než Alan s CRX, protože by to musel Karel na sebe nejdřív přihlásit a pak odhlásit na nového majitele, což on určitě neudělá, když nebyl schopný přepsat auto Alanovi. Takže pozor na to Chápeš! Chápeš! Chápeš! Chápeš! Chápeš! Chápeš! Chápeš!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 13:06   Citovat  

Zukyna napsal:
Bylo by aspoň vzrůůůšo, že??? pořádnej výtlem

no jééje Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2012 , 13:06  Naposledy upravil Zukyna dne 1.12.2012 , 13:09, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Strober napsal:
Mno...pokud jde jen o ty světla...byl by moc velký problém je vyzvednout u něj doma za doprovodu pár natuněnejch týpků?

Hlásíš se dobrovolně? HaHaaa Néé promiň, nápad dobrej, ale nemám takové kontakty. cože cože ? Nikdy jsem je k ničemu nepotřebovala ... to snad ne Ale asi se poptám známých! kouř

PS: Fakturu mám ...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zloděj mezi námi!!!! Karlosik
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina