Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 76 z 333
needs je teď offline  needs
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.12.2012 , 19:34   Citovat  

LEp1 napsal:
Zdar chlapi, objavil sa u mna problem s tempomatom, hocikedy mi nereaguje na satlacenie tlacidla set, ak uz ho raz zapnem tak funguje az dokym nevypnem motor potom nekedy ide niekedy nie, na zaciatku sa to stavalo len sem tam ale cim dalej tym viac sa to stupnuje. Nemate s tym niekto nejake skusenosti? Diky

Kdyby se ti někdo ozval napiš,mám stejný problém s tempomatem už asi 3 roky taky Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2012 , 11:57   Citovat  

David.306 napsal:
tak to potom jo,nic proti přátele

jinak já když sem teda ještě jezdil na benzín,tak sem se nemohl dostat moc pod 9 l.ale je fakt,ze nejsem typ,kterej by vydržel jezdit na spotřebu,prostě rád se projedu.ani nevím jestli jsou rozdíly v motorech f20b6(sedan) a f20b5(coupé),který by měli vliv na rozdílnou spotřebu.?

Když se tady pořád řeší spotřeba, tak tohle jsou papírové údaje.
město - 11.6l, 90km/h - 6.9l, 120km/h - 8.6l.
   Návrat  
H_71 je teď offline  H_71
PříspěvekZaslal: 6.12.2012 , 8:11   Citovat  

Zravím včechny příznivce Hondy. Koupil jsem accorda CH7 2.0ES s plnou historií jak v servisce, tak podle výpisu z Hondy a má nyní najeto 111000 km. Jenže jsem na radu v servisu, kam jezdím už léta si nechal vyměnit katalizátor (ten originál při pobouchání chrastil a po vyndání byl prasklej) za ACI. Asi po 14 dnech se rozsvítila kontrolka motoru, tak jsem nechal udělat diagnostiku - a chyba P0450 - účinnost katalyzátoru pod prahovou úrovní. Tak mi doporučili reklamaci. Máte s tím někdo zkušenost? Vím, že lambdy musí být originál, ale kat? neumí někdo upravit v ECU aby to ignorovala?
Díky
   Návrat  
s.c.a.r.a.b.e.u.s. je teď offline  s.c.a.r.a.b.e.u.s.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.12.2012 , 8:36   Citovat  

No pokud ti to hlásí účinnost pod prahovou úrovní, tak to úpravou ECU nevyřešíš. Jak chceš s autem procházet emisemi? Pochopil bych to u auta, kde katalyzátor převyšuje hodnotu vozu ale u takhle "nového" bych spíš radši reklamoval. Nemám s tím moc zkušeností ale můj nápad je zkusit udělat emise a pokud to opravdu není v pořádku tak reklamovat.

To je jako kdybys chtěl opravit píchlé kolo tím, že vyměníš brzdy.
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.12.2012 , 9:16   Citovat  

Hele tyhle lambda a kat patalie uz mam snad za sebou a tahlo se to dlouho a muzu říct, že kat z ACI mam ctvrt roku a uplne v poho, takze urcite reklamovat.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.12.2012 , 10:19   Citovat  

Takže abych to doplnil. Stalo se to poprvé včera a v Hondě mi chybu vymazali. No a dneska, jak přes kopírák přesně po stejné ujeté vzdálenosti +- 50m to samý, takže opět H, kde mi to opět tentokrát zadarmo potvrdili. Takže jsem vzal oba protokoly a šup do SPEI, kde se tomu celkem postavili čelem a zjistí, jak je to v ACI s reklamací. Tak uvidím. Pokud to vyreklamujou, dám originál.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.12.2012 , 10:54   Citovat  

Tak jsem se asi unáhlil s tím originál katem - Auto Jarov 26000,-
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 6.12.2012 , 12:21   Citovat  

H_71 napsal:
Takže abych to doplnil. Stalo se to poprvé včera a v Hondě mi chybu vymazali. No a dneska, jak přes kopírák přesně po stejné ujeté vzdálenosti +- 50m to samý, takže opět H, kde mi to opět tentokrát zadarmo potvrdili. Takže jsem vzal oba protokoly a šup do SPEI, kde se tomu celkem postavili čelem a zjistí, jak je to v ACI s reklamací. Tak uvidím. Pokud to vyreklamujou, dám originál.

tam je lambda i za katem,ze se načte chyba?
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2012 , 12:54   Citovat  

H_71 napsal:
Tak jsem se asi unáhlil s tím originál katem - Auto Jarov 26000,-

Zavolej Aldovi, mohl by tu cenu snížit, sice né na 5 tisic, ale snížit je to dobrý

A jojo Acc F20 má před katem a za katem lambdu, aby byla sranda Mr. Green
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 6.12.2012 , 12:58   Citovat  

Bubaak napsal:
Zavolej Aldovi, mohl by tu cenu snížit, sice né na 5 tisic, ale snížit je to dobrý

A jojo Acc F20 má před katem a za katem lambdu, aby byla sranda Mr. Green

tak ale jenom f20b6.já mám na coupé akorát před katem.
   Návrat  
k.twenty je teď offline  k.twenty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.12.2012 , 18:30   Citovat  

jj taky mam jen jendu pred katem musela se riznout jak jsem dvala nerez svody koupena denso. po ujeti asi 1km se mi rozsviti kontrolka motoru . musim nechat vyblikat chybu. ale muze to byt i neco jineho kdyz se pri jednom menily rozvody a jeste g.o hlavy.
   Návrat  
elpin je teď offline  elpin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.12.2012 , 19:02   Citovat  

H_71 napsal:
Zravím včechny příznivce Hondy. Koupil jsem accorda CH7 2.0ES s plnou historií jak v servisce, tak podle výpisu z Hondy a má nyní najeto 111000 km.

Vítej u nás! Mimochodem ten nájezd je moc pěkný, až nereálně pěkný Úsměv Nezapomeň pak nahodit fotky do garáže :hehe:
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.12.2012 , 20:40   Citovat  

Tak fotky jsou v garáži - foceno hned po koupi, motor dnes. Ale teď už je na zimních plechách a to je smutnej pohled
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2012 , 20:58   Citovat  

Vypada moc pekne... OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.12.2012 , 21:25   Citovat  

Dík. Mám z něho radost i když trochu pokaženou tou chybou. Koukal jsem po nich dlouho. Je to jeden z posledních modelů, kdy se ještě dávala přednost podvozkům a pod. před digitálníma hrama na palubních deskách - a to jsem chtěl. A Honda? Ani jsem moc neuvažoval o ničem jiném - Je to moje čtvrtá, celkem v naší rodině jedenáctá - a všechny bez vážnějších problémů.
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2012 , 21:39   Citovat  

H_71 napsal:
Tak fotky jsou v garáži - foceno hned po koupi, motor dnes. Ale teď už je na zimních plechách a to je smutnej pohled

moc peknej OK a navic liftback (hatchback) tech se moc nevidi ,

skoda ze jsem CH7 pred skoro tremi roky prodal achjoo.. neco takoveho ted sehnat tak uz do nej cpu novy notor F20B VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2012 , 21:40   Citovat  

Jaký digitální hry? to mi hlava nebere Mysliš digi. klimu?
Jinak Acc je pěkná je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.12.2012 , 21:49   Citovat  

Hmm, zajímalo by mě jak dalece je názor že jsou Hondy nadprůměrně bezproblémové založen na pravdě a jak dalece je to jen fáma. Od doby co jsem členem tohohle fóra jsem tu četl nejrůznější problémy - ty s lambdami nejsou žádnou výjimkou a levná oprava to nebývá. Stejně tak výměna katalyzátoru za 26 tisíc mi nepřijde jako "no problem"...

Jinak Accorda máš moc pěkného a to se mi ve stříbrné obyčejně nelíbí.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2012 , 22:07   Citovat  

Když máš smůlu, tak kat prostě odejde, drahý jsou hlavně origo, z ACI stojí neorig myslim 7, ale na mojí Acc by měl vstup zakázán. Originální katy stojí běžně 30 až 50 tisíc, podle automobilky a modelu. Je to dáno materiálama ze kterých kat je. Jak by řekla TV Nova: "víš že třeba plocha všech kanálku v katu je větší jak fotbalové hřiště?"
Proč je tolik "kaput Hond", seš na foru a když se podíváš třeba na H_71, dosud měl 4 hondy a na Clubu nebyl, teď si koupil další a už tady je HaHaaa
Takže na forum chodí lidi co potřebují nutně pomoct a buď se jim zde zalíbí a zůstanou, nebo už o nich neuslyšíme do další neplechy.
Pak lidi který si auto zamilují tak, že nechtěj být jen majitelé, ale i součásti "něčeho"
Dál majitelé co své auto milují a zkoumají co by mohlo být líp a dál nevim nejsem psycholog je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.12.2012 , 22:13   Citovat  

No tak doufám, že v mém případě nebude A6g výjimka potvrzující pravidlo. A5G 98 2.0iLS - kromě spotřebáku a opravy zadních lemů nic. Civic 99 EK3 1.5 - pálka za prasklý svody, ale potom kromě spotřebáku nic, CR-V 2005 2.0 I-VTEC - zatím jen přední kuláky. Vždy to nastartovalo, fungovalo a dovezlo a jak se to může točit a jak dlouho. Motory snesou opravdu hodně. Ale fakt je, že to jde od konce 90.let dolů.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.12.2012 , 22:20   Citovat  

Přesně jak říká Bubaak. První Hondu jsem koupil v roce 2004 a protože nic světobornýho nebylo, tak jsem nic neřešil. A6G jsem koupil opravdu pro radost/starost. Přečet jsem všech 76 stran fóra a pak řeším až problém.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2012 , 22:23   Citovat  

neber si to za zlé je to dobrý ale koukni na některý uživatele a jejich první příspěvek, většinou začinaj stejně... Se stydím
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2012 , 22:28   Citovat  

Bubaak napsal:
neber si to za zlé je to dobrý ale koukni na některý uživatele a jejich první příspěvek, většinou začinaj stejně... Se stydím

presne tak Úsměv

opakujici zavady jsou vetsinou lambdy na svodech , matna predni svetla a klapani zadni casti podvozku.

Na to ze se Auto vyrabelo v Anglii by to mohlo byt horsi Úsměv Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.12.2012 , 22:45   Citovat  

A ještě asi ložiska. V historii mám, že je 1. majitel měnil. Dál kabeláž ve spínačce - to jsem taky někde v dřívějších příspěvkách četl. Mám zkušenost, že jestli je něco chronický, tak mě se to stane - viz ty svody na Civicu.
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.12.2012 , 15:23   Citovat  

Luky napsal:
moc peknej OK a navic liftback (hatchback) tech se moc nevidi ,

skoda ze jsem CH7 pred skoro tremi roky prodal achjoo.. neco takoveho ted sehnat tak uz do nej cpu novy notor F20B VTEC

Prodal ale dělá radost nezapoměň! a dělá mi radost vždy kdyz se na nej podivam a jedu v nem. No KAT z aci: řikám nemám problém a 26táců na origo, jako sorry chlapy kdyt to je už třetinová cena toho auta. To si radsi kazdej rok koupim ACI.

Jinak myslim že matný svetla sou jen kosmetika, hlavne ze auto nehnije! Lambdy sou Ose..., ale rešení furt je a KAT no to je otazka vkusu. Nebudu hlat ze sem je za tu druhou lambdu nekolikrat proklel.

Jinak je to auto zlatý, tichý, a na ten podvozek nedam dopustit! A jízda? I za tu spotřebu to stojí. VTEC
   Návrat  
Davcar je teď offline  Davcar
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.12.2012 , 17:41   Citovat  

čaute ,nemate někdo levou mlhovku ? nebo nevi tady nekdo o nekom ? klidně i s prasklým skličkem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.12.2012 , 12:53   Citovat  

Chlapy, je možné aby zamrznul startér?? Přijdu k autu, otočím klíčkem a nic. Slyším jen bzučení od motoru (jako když zabrzdíte elektromotorek), ale neotočí se ani jednou. Baterka je měsíc stará, šťávy je v ní dost, ještě včera startovalo perfektně, ale to bylo jen -5, teď -15...
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2012 , 13:25   Citovat  

Jak víš, že tam je šťávy dost? Měřil si to?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.12.2012 , 13:41   Citovat  

Ještě včera auto startovalo na jedničku. Navíc vybitá baterka se chová jinak. Motor by se měl aspoň trochu pohnout, kontrolky by měly být pohaslé, ventilátory se lenivě roztočit a podobně. To ale není ten případ. Elektricky je auto živé, akorát motor se ani nepohne. Jak kdyby byly válce zamrzlé.

Vygooglil jsem že to může být tím když do alternátoru nateče voda a ta pak zmrzne... Včera jsem odjel od baráku, přijel k obchoďáku do garáží kde všechen sníh roztál a pak vyjel ven do -15. Někde nateklá a zamrzlá voda tak zní logicky...
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2012 , 13:51   Citovat  

To, ze vcera startovalo na jednotku, neznamena ze baterka nemoze byt vybita. Mozes ju mat aj novu a ked s autom chodis v mrazoch len kratke trasy, nestiha ju dobijat (rataj odber pri startovani, stale zapnute svetla, ventilatory, vyhrievanie okien...). Skus ju premerat a uvidis ze bude vybita.
Doma manzelka jazdi autom iba po meste a v zime raz mesacne davam baterku na nabijacku...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina