Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 41 z 486
boratko je teď offline  boratko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.12.2012 , 20:57   Citovat  

Bully napsal:
Po 110 tkm uz bych MTF klidne menil, pokud by mi slo razeni nejak ztuha jako tobe.

Je otázka, jestli to bude olejem.
Já třeba řadím opatrně a u 3. př. st. se mi zdá, jakoby občas šel trochu hůř. Najeto 114 tis. Možná je to tím, že 3 byla nejčastěji používána nebo předchůdce jezdil víc ve městě a nic jiného neřadil Úsměv
Každopádně v lednu budu dělat velký servis a to bude najeto cca 116 tis a to si myslím, že je tak akorát. Jen by mě taky zajímalo, jestli to skutečně bude olejem.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.12.2012 , 23:52   Citovat  

boratko:
jiste ze to vubec nemusi byt olejem, ale jeho vymena prave vetsinou zpusobi, ze podobne projevy zmizi. Byva to nejrychlejsi a nejlevnejsi reseni, samozrejme pokud nejde o nejaky skutecny zavazny problem s prevodovkou.
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.12.2012 , 5:11   Citovat  

Interval vymeny oleja v prevodovke je 100tis km a je s tym an dalsich 100tis pokoj. Ztuha to ide najme teraz v zime, v lete je to o poznanie lepsie.

...kazda prevodovka je vylagrovana inak, u znameho pri vytoceni dvojky nad 6 tis tam napriklad tazsie skace trojka.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.12.2012 , 9:48   Citovat  

Taky mi šlo při cca 100tis.km hůř řadit (hlavně vyndat kvalt při vysokých ot.). Výměna oleje nepomohla. Měnil jsem spojku. Lamela byla dobrá,ale přítlačák byl olízaný.
   Návrat  
martmix je teď offline  martmix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.12.2012 , 16:33   Citovat  

Me slo spatne radit hlavne pri vysokych otackach.Obcas sem dokonce slysel i zuby pri neuplnem doslapnuti spojky az na podlahu.Vymena oleje tez nepomohla,tam sem vymenil celou spojku a je po problemu.Najeto 145 000
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2012 , 18:01   Citovat  

Uplne klasicky problem nejen 2,4 (ale ty to postihuje necastejs) - lamela je vzdy ok, ale pritlacak je vyhraty, nekdy az nafialovely a obcas pri vyslapnuti "chyta" - ne uplne dostatecne vystavi spojka, obzvlast ve vyssich otackach. Kdyz se s autem jezdi prasecky, je spojka na vymenu uz pri 100-120t.km, nekomu vydrzi 200tis, ale pedal uz je pak houbovity a spojka takova tvrda a necitliva.

Material neni nijak drahy (komplet sada Honda vcetne loziska, tusim, neco kolem 6-7tis.?), ale je to hodne pracna zalezitost, musi se rozebrat pul napravy a veci okolo, aby se prevodovka vyklonila ven a pak se musi udelat i geometrie naprav.

Taky radim vymenu neodkladat, clovek nic neusetri a zbytecne si oddelava synchronizacni krouzky.
   Návrat  
notabene je teď offline  notabene
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.12.2012 , 18:12   Citovat  

Celá výměna spojky vyjde v autorizáku tak na 15ooo i s materiálem?
   Návrat  
martmix je teď offline  martmix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.12.2012 , 0:31   Citovat  

notabene napsal:
Celá výměna spojky vyjde v autorizáku tak na 15ooo i s materiálem?

Ja daval za komplet spojku original H tusim neco kolem 8500kc.Muj servisman vymenil za par stovek a bylo po problemu Úsměv
   Návrat  
notabene je teď offline  notabene
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.12.2012 , 8:55   Citovat  

martmix napsal:
Ja daval za komplet spojku original H tusim neco kolem 8500kc.Muj servisman vymenil za par stovek a bylo po problemu Úsměv

Dík za info, já pojedu do Autoelegance, věřím jim. Cool
   Návrat  
boratko je teď offline  boratko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.12.2012 , 21:11   Citovat  

martmix napsal:
Me slo spatne radit hlavne pri vysokych otackach.Obcas sem dokonce slysel i zuby pri neuplnem doslapnuti spojky az na podlahu.Vymena oleje tez nepomohla,tam sem vymenil celou spojku a je po problemu.Najeto 145 000

Mně to ani nejde špatně řadit, ale na 3. př. stupni, jakobych občas cítil synchrony. A to si nemyslím, že jezdím prasecky. Při větším rozjezdu na 2. př. st. si taky nepamatuju, že by mi to při přeřazení na 3. st. dělalo zásadní problém, prostě opravdu občas jakoby synchrony.
Dělá to občas i při klidné jízdě.
Občas se mi stalo, že při couvání jsem chtěl zařadit 1 a šel jsem taky přes synchron a to jsem měl spojku úplně vymáčklou. Nedělá to ale stále, je to spíš stav vyjímečný.
Doufám, že výměna oleje při velkém servisu při cca 116 tis pomůže..
   Návrat  
benza je teď offline  benza
PříspěvekZaslal: 10.12.2012 , 11:08   Citovat  

Davidoff napsal:
Zase otravuju ale řešil tady už někdo na 2,4 startér? při startu za nízkejch teplot mi to "chrčí" jako nakoupnutá sv..., pomůže jenom promazání nebo rovnou novej? Kolik se tam pohybujou a kdo kde kupoval? je to dobrý

jo, tak tohle se mi stalo ted v mrazech taky parkrát. Ten zvuk odpovídá přetočení startéru přes nějakou volnoběžku. Na starém autě jsem se jednou přehmát a startoval jsem při běžícím motoru a ten zvuk je stejný. Jakoby ta hřídelka zajížděla se spožděním. Baterie by měla být ok.
   Návrat  
Efan je teď offline  Efan
PříspěvekZaslal: 10.12.2012 , 11:12   Citovat  

Já mám spíše problémy při podřazovaní... zatím to řeším meziplynem ale to mě moc nebaví (toho jsem si užil dost v civicu a acco v naftě není myslím zrovna auto stavěné na meziplyny...)když jedu do zatáčky ve městě na 3ku tak to už motor nedává takže musím logicky hodit na 2 a stavá se že jde hůř zařadit.. jako jde to ale klade větší odpor a to se mi moc nelíbí u pohodlného kombajnu... taky si myslím že olej problém nevyřesí jelikož ani na civálu nevyřešil špatnej synchron... acco je z CH a pochybuju že by tam s ní někdo jezdil jako prase.. a spojka? nevím ostatní stupně jdou pěkně... jak řikám potřeboal bych se povozit v jiném 2,2 toureru pro porovnání jestli nejsem třeba moc velkej puňťa přátele
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2012 , 12:27   Citovat  

Efan napsal:
Já mám spíše problémy při podřazovaní... zatím to řeším meziplynem ale to mě moc nebaví (toho jsem si užil dost v civicu a acco v naftě není myslím zrovna auto stavěné na meziplyny...)když jedu do zatáčky ve městě na 3ku tak to už motor nedává takže musím logicky hodit na 2 a stavá se že jde hůř zařadit.. jako jde to ale klade větší odpor a to se mi moc nelíbí u pohodlného kombajnu... taky si myslím že olej problém nevyřesí jelikož ani na civálu nevyřešil špatnej synchron... acco je z CH a pochybuju že by tam s ní někdo jezdil jako prase.. a spojka? nevím ostatní stupně jdou pěkně... jak řikám potřeboal bych se povozit v jiném 2,2 toureru pro porovnání jestli nejsem třeba moc velkej puňťa přátele

Otcovi se teď děje něco podobného na CRV3G CTDi. Občas nejde ani zaboha zařadit 6ka, musí se zpět na neutrál a pak tam jde. Najeto 80tkm, MTF měněn v 60tkm. Paradox je, že před výměnou to nedělalo, výměna byla jen preventivní.
   Návrat  
CAD je teď offline  CAD
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.12.2012 , 13:25   Citovat  

martmix napsal:

Presne tak - daval jsem na jare taky za komplet ORIGO H spojku 8500 Kc a spokojenost. Je to tam.
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2012 , 13:33   Citovat  

Efan napsal:

Nie, nic taketo sa ani pri spojke u 2,2 nema vyskytovat. Aj rychle radenie aj podradovanie je absolutne bez nejakeho skrtania - proste hladky chod radiacej paky. Ako to popisujes, ze ostatne stupne idu pekne, vidim to na problem synchronov medzi 2. a 3. stupnom. Dal by som si pozriet v servise spojku a prevodovku spolu s vymenou prevodoveho oleja.
   Návrat  
Davidoff je teď offline  Davidoff
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.12.2012 , 16:21   Citovat  

benza napsal:
jo, tak tohle se mi stalo ted v mrazech taky parkrát. Ten zvuk odpovídá přetočení startéru přes nějakou volnoběžku. Na starém autě jsem se jednou přehmát a startoval jsem při běžícím motoru a ten zvuk je stejný. Jakoby ta hřídelka zajížděla se spožděním. Baterie by měla být ok.

jj to je opřesně ono, řešil si to už nějak nebo ne? H+
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.12.2012 , 22:48   Citovat  

OK kluci díky moc za rady a názory Úsměv je to dobrý btw pořád se snažím tady někoho sehnat z OLOMOUCE s 2,2 a stále nikdo Smutný
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2012 , 22:59   Citovat  

Efan napsal:
OK kluci díky moc za rady a názory Úsměv je to dobrý btw pořád se snažím tady někoho sehnat z OLOMOUCE s 2,2 a stále nikdo Smutný

Keby si sa pytal pred tromi rokmi HaHaaa , moj Acco je z Olomouce... Mrk
Teraz som vsak o 300 km dalej kuky kuk
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.12.2012 , 23:06   Citovat  

Efan napsal:

Za 12 dni jedu na 2 tydny s Accordem 2,2i-CTDi do CR a budu se vyskytovat hodne na Vyskovsku a okoli. Muzeme se domluvit.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 7:20   Citovat  

Bully napsal:
Za 12 dni jedu na 2 tydny s Accordem 2,2i-CTDi do CR a budu se vyskytovat hodne na Vyskovsku a okoli. Muzeme se domluvit.

Ok ozvu se ti Mrk přátele
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 22:44   Citovat  

Tak po 8 letech vyhazuju originální autobaterii z K24A3 A7G, další důkaz o tom, že tohle auto vydrží hodně
   Návrat  
miro852 je teď offline  miro852
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.12.2012 , 17:43   Citovat  

Aku sietku do kufra pouzivate - pri sedane 7g? Kupil som nejaku podla pribliznych rozmerov, ale je hrozna, prilis velka, ked chcem hodit do kufra len balenie mineralok nemam sancu aby udrzala. Mate nejake odporucanie?
   Návrat  
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2012 , 20:01   Citovat  

vyzkousel nekdo 2,2 naftu i 2.4 benzin? Pocity postřehy?neco o tom říci? dik OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.12.2012 , 20:43   Citovat  

[quote="Aliin"]vyzkousel nekdo 2,2 naftu i 2.4 benzin? Pocity postřehy?neco o tom říci? dik OK[/quote]precitaj si tuto temu riadne, zasa nerozoberajte to, co uz bolo 100x
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.12.2012 , 21:20   Citovat  

Aliin napsal:
vyzkousel nekdo 2,2 naftu i 2.4 benzin? Pocity postřehy?neco o tom říci? dik OK

copak taky premyslis o accordu? Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.12.2012 , 11:31   Citovat  

Chalani, kde najdem na acco 2.4 erg ?
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.12.2012 , 12:22   Citovat  

miro852 napsal:
Chalani, kde najdem na acco 2.4 erg ?

Nemyslíš EGR?

mrkni
   Návrat  
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.12.2012 , 12:48   Citovat  

Hondik napsal:
copak taky premyslis o accordu? Úsměv

pokoukavam po nich...schanim nejaky co nejvic univerzalnejší auto, denni jezdení, obcas blbnutí, okruh atd. Úsměv Kdyby se našel peknej accord 6g - R tak bych taky silne uvažoval =) ale tich je velmi malo.
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.12.2012 , 23:21   Citovat  

Aliin napsal:
pokoukavam po nich...schanim nejaky co nejvic univerzalnejší auto, denni jezdení, obcas blbnutí, okruh atd. Úsměv Kdyby se našel peknej accord 6g - R tak bych taky silne uvažoval =) ale tich je velmi malo.

Taky si občas s Accoušem zajedeme na okruh...
Úsměv
   Návrat  
Accord07 je teď offline  Accord07
PříspěvekZaslal: 25.12.2012 , 7:53   Citovat  

Zdravím,
jsem tu nový a tak začnu jistě blbým dotazem. Před nedávnem jsem se stal majitelem Hondy Accord 2.2 i-ctdi rok 2007. Chtěl bych vyměnit část poničeného interiéru za novější. Potřebuji "nové" obložení zadních dveří a zadních sloupků (dveře, sloupky - toto jsem našel na netu)
Můj dotaz je: Je možné použít tyto díly, i když jsou z benzínové verze? (je mi jasné, že asi ano, ale raději se zeptám) Je možné je někde (třeba tady) sehnat lepší nebo levnější?
Díky za rady a hezké vánoce všem Honda
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina