Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotosoutěž pro nový kalendář- Listopad - Výsledky
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4

Komu dáte svůj hlas?
hellboy10
5%
 5%  [ 10 ]
Martin16
10%
 10%  [ 20 ]
marektomisek
25%
 25%  [ 51 ]
King
25%
 25%  [ 50 ]
SaKal
16%
 16%  [ 32 ]
DaV-tec
5%
 5%  [ 10 ]
Vespula.Mortifer
0%
 0%  [ 1 ]
Monia
12%
 12%  [ 24 ]
Hlasovalo : 110
Celkem hlasů : 198

marektomisek je teď offline  marektomisek
PříspěvekZaslal: 10.12.2012 , 18:50   Citovat  

2bep napsal:
Gratuluji vítězi je to dobrý

p.s. To jde o ten naftvý Civic co byl letos na Hondayi?

p.p.s. Poklice pryč Se stydím

Děkuji za gratulaci Úsměv . Jo, je to ten naftový Civic Úsměv .

P.S.: Poklice jsou jen na zimu Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 10.12.2012 , 18:59   Citovat  

skyline napsal:
marektomisek: jasne, takze kdo v minulem kole nahanel hlasy od kamaradu jim najednou psat nebude, protoze jen proto, ze nevidi vysledky nebude chtit mit hodne hlasu? Velmi šťastný Genialni myslenka, ktera ma jen jednu vadu - z logiky veci je prave ted ten pravy cas rozjet hledani hlasu kolem, protoze cim vic, tim vetsi pravdepodobnost ze na konci vyhrajes.

Tedy pricinu mensi ucasti bych hledal jinde, mozny duvod jsem naznacil, i kdyz je pravda, ze zrovna minuly mesic to nebylo o nic lepsi a presto to motivovalo dost lidi k hlasovani.

Tak se potvrdilo že to hlasování pomohlo, protože jsem nedělal žádnou kampaň na fotku svého auta a vyhrála. Úsměv Tímto všem děkuji za hlasy Úsměv
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2012 , 21:30   Citovat  

marektomisek: ja taky zadnou kampan nedelal a vyhral jsem dve kola zpatky takze bych s temi zavery o tom jak to pomohlo pockal.

Jinak na strane jedne gratulace k vitezstvi a na strane druhe povzdech nad tim, ze vyhrala zrovna fotka s tak otresne odflaknutym gaussovskym rozostrenim... Nehlede na reklamu a kola, ale lidi tohle asi na kalendari chteji, budiz jim tedy prano (kdyz si ale vzpomenu na antikampan proti logu constructu, tak ted nejak nevim, co si myslet). Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.12.2012 , 21:51   Citovat  

marektomisek napsal:
Tak se potvrdilo že to hlasování pomohlo, protože jsem nedělal žádnou kampaň na fotku svého auta a vyhrála. Úsměv Tímto všem děkuji za hlasy Úsměv

A on někdo dělal kampaň?
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.12.2012 , 22:51   Citovat  

skyline napsal:
Jinak na strane jedne gratulace k vitezstvi a na strane druhe povzdech nad tim, ze vyhrala zrovna fotka s tak otresne odflaknutym gaussovskym rozostrenim... Nehlede na reklamu a kola, ale lidi tohle asi na kalendari chteji, budiz jim tedy prano (kdyz si ale vzpomenu na antikampan proti logu constructu, tak ted nejak nevim, co si myslet). Tak to valím bulvy

Potichu souhlasím, ale jak píšeš, hlas lidu je hlas lidu...
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.12.2012 , 23:24   Citovat  

skyline napsal:

Souhlas s tou druhou částí...nejvíc mě mrzí reklama. Tyhle fotky by vyhrávat neměli, ale to je asi většině jedno.

Ale gratulace
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.12.2012 , 23:59   Citovat  

Hlasovali jste pro to co jste chteli, coz je demokraticke. Neni to poprve ani naposledy co vyhrala fotka o ktere jde diskutovat, ale dobre nam tak Mrk
Ja se priznam ze jsem treba v tomhle kole nehlasoval vubec.
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 0:17   Citovat  

Bully napsal:
...Neni to poprve ani naposledy co vyhrala fotka o ktere jde diskutovat, ale dobre nam tak Mrk .

Možná proto se pak těch kalendářů prodává v první várce jen 64 kusů.
Já mám Honda rád , ale prostě si nekoupím kalendář ve kterým jsou tak 3-4 fotky dobrý jen kvůli tomu že je to kalendář našeho klubu.
To je právě to - demokraticky zvolené fotky. Playmate měsíce Honda-clubu, by to možná mohlo být ... Ale to jsme zase zpátky v diskusi která už tu byla.
P.S. By mě docela zajímalo , kdo mi dal ten jeden hlas Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 0:28   Citovat  

vespula.mortifer:
a jak uz jinak nez demokratickym hlasovanim chces vybirat fotky do kalendare? Samozrejme me taky mrzi ze vyhraje nejake foto od ktereho bych to necekal, ale proste se musime vic snazit Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 8:41  Naposledy upravil vespula.mortifer dne 11.12.2012 , 18:14, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Bully: edit .přesunuto sem na žádost spoluobčanů Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 8:53   Citovat  

SaKaL má "jen" Silver... Se stydím Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 9:06   Citovat  

Hellborn napsal:
SaKaL má "jen" Silver... Se stydím Velmi šťastný

To jsem pak taky všim ... Tak si to dokoupí, těch 250 ho nepoloží Velmi šťastný .
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 9:20   Citovat  

Nepatří tato debata už spíš sem: Kalendar - diskuze, namety Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 10:33   Citovat  

Sakra, skoda, ze jsem prave v aute na telefonu... Taky bych napsal nejakej "roman". To jsem rad, ze nejsem jedinej, kdo pise romany Úsměv
A jinak souhlas s vespulou (reklama) a 2bepem (presun do jine diskuse)...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 16:22   Citovat  

skyline napsal:
marektomisek: ja taky zadnou kampan nedelal a vyhral jsem dve kola zpatky takze bych s temi zavery o tom jak to pomohlo pockal.

To není odfláklé gaussovské rozostření, na tu fotku nikdo ve photoshopu nesáhl, to je přímo z foťáku Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 16:36   Citovat  

marektomisek: bud ze me delas vola nebo fotak vyhod, protoze to, co je ve spodni tretine snimku je katastrofa. Neverim, ze ta svetla cast cesty vlevo je o 5 metru bliz fotaku nez to tesne nad rozmazanim a proto je rozmazana uplne stejne jako to tmave pod ni. KO Jedine, ze bys to bral pres nejaky kreativni filtr uz pri foceni, ktery bych v takovem pripade doporucoval vyhodit rovnez, navic v takovem pripade by na 99% byla cara rozmazani rovna (ale samozrejme muzes mit neco, co neznam).
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 16:39   Citovat  

Hellborn napsal:
A on někdo dělal kampaň?

Nevím jestli někdo dělal kampaň. Jen jsem narážel na příspěvek skyline, který psal že když to bude skryté, tak budou mít soutěžící o to větší důvod psát všem kamarádům aby hlasovali pro jeho fotku Mrk .
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 17:03   Citovat  

skyline napsal:
marektomisek: bud ze me delas vola nebo fotak vyhod, protoze to, co je ve spodni tretine snimku je katastrofa. Neverim, ze ta svetla cast cesty vlevo je o 5 metru bliz fotaku nez to tesne nad rozmazanim a proto je rozmazana uplne stejne jako to tmave pod ni. KO Jedine, ze bys to bral pres nejaky kreativni filtr uz pri foceni, ktery bych v takovem pripade doporucoval vyhodit rovnez, navic v takovem pripade by na 99% byla cara rozmazani rovna (ale samozrejme muzes mit neco, co neznam).

Tady někdo asi nerozumí focení a dělá chytrého Mrk . Zkus si zjistit co to je světelný teleobjektiv Mrk . Ta část kterou zmiňuješ je až o 30m blíž k foťáku (cca tak daleko bylo auto od foťáku, možná i víc) . Soudě podle tvého komentáře to vypadá že tady asi nikdy nebyla fotka dělaná opravdu profesionální technikou a bez efektů ve photoshopu .....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 17:48   Citovat  

marektomisek: takze nad tou cervenou carou neni zadna zmena vzdalenosti ale ta cast pod zelenou carou (2 tecky) je o 30 metru bliz k fotaku, nez cast nad carou (1 tecka)? Tedy vlastne tesne pred objektivem? Tj. spodni tretina fotky je kus hliny 2 cm od fotaku?

Jinak fotka profi technikou nevim, jestli tady byla, ale tak aspon jsi me uklidnil, neni to technikou, ale rukama. Na co tu profi techniku mas mi fakt neni jasne, ale tak to uz je tvoje vec za co utracis penize. HaHaaa

marektomisek_223 s.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
marektomisek_223 s.JPG, 102.2 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 18:10   Citovat  

Plně souhlasím se skyline
a pokud tohle je technikou

marektomisek napsal:
Tady někdo asi nerozumí focení a dělá chytrého Mrk . Zkus si zjistit co to je světelný teleobjektiv Mrk . Ta část kterou zmiňuješ je až o 30m blíž k foťáku (cca tak daleko bylo auto od foťáku, možná i víc) . Soudě podle tvého komentáře to vypadá že tady asi nikdy nebyla fotka dělaná opravdu profesionální technikou a bez efektů ve photoshopu .....

Tak v tom případě jsem rád za svůj Sony A200 za "pár kaček" a přestávám šetřit na pořádný náčiní .... Protože kvalitnější fotku ( pokud pominu to jak je dobře ostrý to auto ) udělám mobilem ....
   Návrat  
Jirka.H je teď offline  Jirka.H
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 18:19   Citovat  

To bude pěknej kalendář s reklamou KO
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 18:54   Citovat  

skyline napsal:
marektomisek: takze nad tou cervenou carou neni zadna zmena vzdalenosti ale ta cast pod zelenou carou (2 tecky) je o 30 metru bliz k fotaku, nez cast nad carou (1 tecka)? Tedy vlastne tesne pred objektivem? Tj. spodni tretina fotky je kus hliny 2 cm od fotaku?

Jinak fotka profi technikou nevim, jestli tady byla, ale tak aspon jsi me uklidnil, neni to technikou, ale rukama. Na co tu profi techniku mas mi fakt neni jasne, ale tak to uz je tvoje vec za co utracis penize. HaHaaa

Vzhledem k tomu že byl foťák na zemi, tak to rozostřené je opravdu hlína pár cm od foťáku Mrk . Vzít foťák a jen tak vyfotit auto dokáže každý. Ale když chceš udělat zajímavou fotku, tak na to už je potřeba mít nápad a tento se evidentně líbil, takže asi nemá cenu o tom diskutovat papa Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 19:39   Citovat  

marektomisek: sice ti porad neverim a pojem "zajimava fotka" me pri pohledu na tu tvou opet rozesmal ale mas pravdu v tom, ze mistni publikum si to zada a tak si holt za rok uziji hromadu rozostrene hliny a reklamu, budiz jim prano. papa
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2012 , 22:29   Citovat  

Marektomisek: co máš za foťák a skla? Jinak já vim že v zimě dost lidí má plecháče, já taky, ale tyhle poklice jdou prostě mimo muj vkus je to dobrý Jinak listopad jsem prolítal na letňácích, neměl jsem důvod přezouvat.

Skyline: Tady bude skutečně malá hloubka ostrosti dosažena pomocí ohniskové vzdálenosti a clonou. Ta cesta je dost široká a fotil jí šikmo, takže ta linka kde je to ostrý se schovala na ten předval vpředu, je vidět že tam jsou dva kopečky před civinou.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 0:41   Citovat  

V souvislosti s diskusí ve vlákně Kalendář - diskuse a náměty si dovolim trochu okomentovat jednotlivé fotky (nic ve zlém, prosím):

hellboy10: barevné podání mi přijde tak nějak divně šedé (asi HDR?) a co se mi vůbec nelíbí je ten nápis CIVIC a to turbo taky ne... japonskej znak na kapotě bych ještě unes Úsměv

Martin16: příště bych zkusil vypnout motor a trochu mi vadí až moc velké "zešikmení"; pěkné CRX, ale fotka mi přijde "o ničem", pozadí by určitě šlo také vylepšit, resp. zvolit jiné...

marektomisek: nebýt té reklamy a těch poklic, tak bych to bral Úsměv

King: na to jak je ten Accouš pěknej, tak mi zrovna tahle fotka přijde úplně obyčejná a toho křoví je tam na můj vkus hroooozně moc...

SaKaL: sebe asi komentovat nebudu, fotka vznikla více méně náhodou, šel jsem do vého auta s foťákem v ruce a jen tak jsem udělal 4 fotky "vedle" stojícího Civica a nakonec mě tahle celkem zaujala, ale jak jsem psal, je spíše do počtu a abych se zúčastnil...

DaV-tec: tady mi přijde, že ty barvy už tahaj za oči a platí to samé co u Martina16 - ležící auto na boku mi přijde už moc...

Vespula.Mortifer: nooo, ehm, Vespulo...? Úsměv Myslim, že pokud to příště bude bez blesku a třeba položené na odpadkovém koši (místo stativu), tak to bude jistě lepší...

Monia: Honda vyfocená v lese při zastávce na čůrání Velmi šťastný , ale dlužno dodat, že listopadová je a ani mě na ní nic vyloženě neruší, nicméně ani nezaujme...

Aj, aj, samá kritika, že. Tak do mě...
Neberte to, prosím, jako nějaké hanění vašeho díla, je to jen a pouze můj názor, byť vyjádřený písemně. Nejsem žádnej profi fotograf ani něco podobného, tak vás snad ani nemůžu urazit Úsměv přátele Doufám, že se někdo přidá s komentářema taky, ať nejsem ten špatnej jenom já...
   Návrat  
King je teď offline  King
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 13:17   Citovat  

No, rozdal jsi to pěkně, jen co je pravda. Velmi šťastný K tomu se dá říct jen to, že máš bohužel téměř ve všem pravdu. Ale spíš mě překvapuje že až teď, po těch desítkách kol soutěží s převažujícími naprosto otřesnými fotkami, které jsme tu se Skylinem nenápadně oceňovali zatím jen my. HaHaaa

Chybami se člověk učí, musí je ale znát. Neřešil bych vůbec jednotlivosti, jestli má Civic na nárazníku nápis Turbo, ať tam má třeba Kovošrot, naprosto tragická je ale kompozice a uřízlá kaplička. Naopak na to, jaké při focení panovaly světelné podmínky, je ještě barevnost docela slušná. když jsem se tuhle barvu pokoušel vyfotit já, bylo to až na několikátý pokus a nakonec jsem zbaběle využil pomoci zapadajícího slunka, protože to se prostě nedá fotit...

U pojízdné reklamy souhlasím se Skylinem, tento způsob hloubky ostrosti zdá se mi poněkud nešťastný, ať už tedy vznikla jakkoli. Přechod je nepřirozeně ostrý, porovnej třeba s tímhle. Ale na vítězství téhle fotky vidím pozitivní alespoň to, že se Civic 9G začíná líbit. je to dobrý

V případě mojí fotky jsem určitě mohl vybrat prvoplánově "hezčí", to ostatně říkal i Skyline a já s ním souhlasím, ale zkoušel jsem použít fotku s nápadem - v tomto případě kabina a kufr auta přirozeně kopírují tvar zeleně, které je tam údajně moc. Hihi Ale popravdě řečeno jsem beztak nečekal, že si toho někdo všimne, natož aby to ocenil. wokurka

Na oplátku tě také nepotěším, myslel jsem, že jsi do soutěže poslal výsledek náhodného stisku spouště. to mi hlava nebere Opravdu bys na tohle byl ochotný koukat měsíc?

Hned ta další fotka - zakázal bych dobarvování v PS a to auto bych možná udělal ještě větší, aby to jó vypadalo příšerně a totéž platí pro poslední - tyhle jedovaté barvy mám myslím už nastálo vypálené v sítnici. Jinak stačilo vyjet z bahna na cestu a ořezem získat lepší kompozici a mohla to opravdu být docela pěkná náladovka.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 13:48   Citovat  

Bubaak napsal:
Marektomisek: co máš za foťák a skla? Jinak já vim že v zimě dost lidí má plecháče, já taky, ale tyhle poklice jdou prostě mimo muj vkus je to dobrý Jinak listopad jsem prolítal na letňácích, neměl jsem důvod přezouvat.

Skyline: Tady bude skutečně malá hloubka ostrosti dosažena pomocí ohniskové vzdálenosti a clonou. Ta cesta je dost široká a fotil jí šikmo, takže ta linka kde je to ostrý se schovala na ten předval vpředu, je vidět že tam jsou dva kopečky před civinou.

Byl to kamarádův foťák, má NIKON D5000. Fotili jsme to v Sosnové u autodromu, kde jsme byli na setkání mistrů a kvůli tomu si půjčil od kolegy světelný teleobjektiv, ale přesně typ neznám.
   Návrat  
Martin16 je teď offline  Martin16
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 15:28   Citovat  

to SaKaL : co k tomu dodat fotograf nejsem a asi nikdy nebudu HaHaaa a focený to bylo na otočku po vyjetí z garáže tak se mi to moc zhasínat zrovna nechtělo ale dík za kritiku přátele chybama se člověk učí je to dobrý
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 19:06  Naposledy upravil Bully dne 12.12.2012 , 19:49, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak teda prispeju taky s necim k souteznim fotkam- nehlasoval jsem pro zadnou, ale co me tedy zaujalo. Radsi si jeste nectu co jste tu hodnotili vy ostatni, at pisu proste za sebe.

hellboy10:
dost nepovedena kompozice- otevrena krajina, co je cela prekryta autem zabranym az moc zblizka s minimem prostoru okolo, hned za nim nacpana kaplicka nebo co to je s urizlou strechou. Pokud ma byt neco pritomno na fotce, melo by to mit svuj prostor, aby takovy objekt vyznel a vubec obhajil svuj vyznam- proc tam je.

marektomisek:
technicky v poradku, je ostre co melo byt, auto je natocene v pro nej priznivem uhlu. Ale- kompozicne nezajimava stredovka. Nemam nic proti porusovani nejakych "pravidel", ale pokud to ma aspon nejaky duvod, vyznam; mensi velikost auta na snimku + jeho posunuti do zlateho rezu- doprava dolu- by fotce prospelo. Nezajimave pozadi, a ta spodni cast opravdu hodne rusi. Stejne tak jako reklama na aute.
BTW porad cekam na originalni velikost snimku!

King:
asi nejkvalitnejsi foto OK Nechal bych kvuli kompozici vic mista pred autem a zaparkoval ho kdekoli jinde, aby bylo nejake zajimavejsi pozadi. A taky cekame s SaKaLem na origo snimek.

SaKaL:
technicky dobry... vycvak. Navic jak jsme uz spolu probirali- pri male HO by melo byt to co je ostre (= to kam pozorovatel zamiri ocima) zhruba zase ve zlatem rezu, funguje to lip.

Obecne- ale to uz bylo i v minulem mesici- listopad je sice podzimni mesic, ale prervane barvy fotku vic podzimni neudelaji, troska citu by prospela. A nase fotosoutez je sice o autech, byva ale lepsi nechat i neco mista okolo nej a nemit na fotce jen auto od okraje do okraje, coz je taky pripad vic snimku a ve vic mesicich.
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2012 , 19:45   Citovat  

gratulece vítězi, čest poraženým...

hlasuji pokaždé pro fotku, která se mi líbí, ale vyhrála zatím jen jednou... Když jsem viděla jak bude vypadat letošní kalendář, tak mi bylo fakt smutno z toho, co lidi občas dokážou zvolit za fotky KO
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotosoutěž pro nový kalendář- Listopad - Výsledky
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina