Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Infarkt!
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
davidpejsar je teď offline  davidpejsar
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 10:42   Citovat  

marsiano napsal:
Já vim že to není felda, ale podle fotek mi to příjde že tam je malá škoda, nárazník, ani světlo nejsou prasklé, blatník vypadá že není taky promáčklej a i podběh vypadá dobře, nevim těžko se to posuzuje s fotek.
Osobně bych řekl oprava tak do 5000,- Kč

Naprostej souhlas, vidím opravu tak max do 10.000 , -
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 10:45   Citovat  

Laci1 napsal:
Dík...přístě si dám bacha je to dobrý

Jinak cena ještě to nepočítal ale bude to bez práce od 43-58,000 plus jeste prace a dph Velmi šťastný

Pokud to chceš opravit za jiný peníze, kontaktuj mě 607 286 288. Viděl bych to tak na 10.000 je to dobrý
   Návrat  
VencaOva je teď offline  VencaOva
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.8.2012 , 19:34   Citovat  

marty89ul napsal:
ty voe takova rana to bych ho asi zabil naštvanej

Nenarobiš nic. Naraznik prasklý, uloměný držák světla, pojišťvnu to stálo 19tis s půjčovným náhradního auta Velmi šťastný (sám ybch si to zpravil tak za 1000), stěma jejich sazbama si to nechám příště proplatit Úsměv Jen sehnat někoho na fakturku.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 6.8.2012 , 10:52   Citovat  

VencaOva napsal:
Nenarobiš nic. Naraznik prasklý, uloměný držák světla, pojišťvnu to stálo 19tis s půjčovným náhradního auta Velmi šťastný (sám ybch si to zpravil tak za 1000), stěma jejich sazbama si to nechám příště proplatit Úsměv Jen sehnat někoho na fakturku.

to umím Úsměv
   Návrat  
Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.12.2012 , 11:16   Citovat  

Přidávám se k tomuto tématu.... před pár dny mi někdo přes noc před barákem poškrábal kapotu a pravý zadní blatník... od spodu až nahoru ke střeše.... rýhy jsou hluboké a četné... na policii to je, havarijko na tohle mám (5% spoluúčast) a na pojišťovně to nahlášené je...

Teď se rozhoduju zdali to dát spravit do smluvního servisu pojišťovny (faktura určitě nad 10 000,- .....) ... a nebo mě napadla možnost "spravení si sám v garáži" kdy by předtím přijel technik pojišťovny nafotit a odhadnout škodu, dostal bych určitou částku od pojišťovny a "dělej si s tím co chceš" .... kdybych třeba vydoloval 8 000,- tak bych nechal někde auto převléct celý do folie což už jsem chtěl minulé léto....

Máte někdo tady s tímto zkušenost? Kolik tak reálně můžu dostat? Jestli dostanu max 4 000,- tak se na to vykašlu a nechám to opravit někde v jejich smluvním servisu... a folii odložím třeba na další sezonu ... to se uvidí podle financí... Nápad je tu!

Přikládám fotku (narychlovku zakreslené ) co by se muselo lakovat... škodu jsem na policii a pojišťovně hlásil 10 000,- .... ještě dodám, že to mám u Generali ...

Lakovat by se musela celá kapota + pravý zadní blatník od spodu až nahoru vedené přes vrchní sloupek až k přednímu blatníku...
Ve skutečnosti to vypadá daleko hůř ty rýhy...
A ne, opravdu to nepůjde rozleštit.. je to hluboko....

bok.jpeg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
bok.jpeg, 97.64 kB

skrabanec_bok.jpg

skrabanec_bok.jpg, 209.8 kB

skrabanec_kapota.JPG

skrabanec_kapota.JPG, 265.43 kB
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.12.2012 , 11:36   Citovat  

Jestli to máš u Generalli, tak si to nech opravit někde v servisu, klidně i v autorizáku, máš na to normální právo Mrk protože rozpočtem od nich dostaneš almužnu, kolega co tam pracoval, tak říkal, že rozpočty tam byly opravdu směšný Tak to valím bulvy
   Návrat  
Johny je teď offline  Johny
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2012 , 11:39   Citovat  

Jestli se najde (jako že nenajde) viník, tak bych kašlal na pojišťovnu a nechal si od policajtů povolit odstřel nebo aspoň nakopat do vánočních ozdob...

Jinak počítej cca 2500 - 3000,- za díl. To je přibližná cena za lakování. Origo servisy se pohybujou i ve výšších cenových hladinách.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.12.2012 , 18:49   Citovat  

To chces rict, ze mi za toto daji tak 3-4 tisice treba? Tak to koukám!
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.12.2012 , 19:45   Citovat  

2500 - 3000,-/díl je spíš neoficiální cena bez dokladu.
"Normální" ceny jsou vyšší a ve značkovém servisu klidně dvojnásobné.

Jo a počítej s tím, že nebude stačit nalakovat jenom ten blatník. Bude třeba nalakovat i zadní dveře do rozštřiku. Jinak by mohl mít blatník a dveře jiný odstín. Perleťové metalízy jsou v tomhle fakt na pytel.
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 20.12.2012 , 19:45   Citovat  

Já bych tipnul spíš tak 20 ... možná i víc ...
   Návrat  
Johny je teď offline  Johny
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.12.2012 , 20:24   Citovat  

Pokud přijdu do lakovny tak cena kolem 3000,- za díl je normální cena. Jasný že perleť to prodražuje a servis si to účtuje taky trochu jinak. Jestli na zadních dveřích nic není tak si nemyslím že to pojišťovna vezme. Ale hodně záleží i na likvidátorovi.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 21.12.2012 , 0:15   Citovat  

Daver napsal:
Já bych tipnul spíš tak 20 ... možná i víc ...

To je mi jasny... Kdyz to dam do jejich smluvniho servisu tak to bude palka, ale ja za to platit nebudu tak uz to je tak nejak jedno...

Jde mi spise o tu folii... Rekl by mi nekdo tady nejaky realny cislo kolik by mi za to mohli dat?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 21.12.2012 , 0:23   Citovat  

Nebo nevi nekdo o nejakym servisu na morave kde delaj laky i folie? Ze by napsal fakturu na opravu lakovani treba za 15tis a mel bych tim padem prevlek celyho auta do folie...

Pojistovnu zajima jen foto a zapis pred opravou ne? Po oprave jen faktura...? Nebo taky foto?? Ted se priznam, ze nevim...
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.12.2012 , 1:15   Citovat  

Docela sila co se da vsechno v CR zpodvodnit Tak to koukám! U nas se pri plneni musim domluvit s pojistovnou, vyberu si autoservis a dal uz je vsechno mezi nimi, ja dostanu opravene auto a o nic se nejenom nemusim, ale ani nemam starat. Bez provedeni opravy mi nikdo na ruku penize neda.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 21.12.2012 , 1:25   Citovat  

Bully napsal:
Docela sila co se da vsechno v CR zpodvodnit Tak to koukám! U nas se pri plneni musim domluvit s pojistovnou, vyberu si autoservis a dal uz je vsechno mezi nimi, ja dostanu opravene auto a o nic se nejenom nemusim, ale ani nemam starat. Bez provedeni opravy mi nikdo na ruku penize neda.

Divej... Kdybych byl prase tak si objedu cely auto sam klicem nebo necim ostrym a mam celolak..... Nebyl bych prvni ani posledni... Dela to tak hodne lidi... Ovsem na to jaksi nemam orechy... Na druhou stranu clovek pak prichazi o ruzne bonusy a plati pak vic za havarijko...
   Návrat  
bigy je teď offline  bigy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2012 , 10:51   Citovat  

Zdendad napsal:
Nebo nevi nekdo o nejakym servisu na morave kde delaj laky i folie? Ze by napsal fakturu na opravu lakovani treba za 15tis a mel bych tim padem prevlek celyho auta do folie...

Pojistovnu zajima jen foto a zapis pred opravou ne? Po oprave jen faktura...? Nebo taky foto?? Ted se priznam, ze nevim...

Mmmm.. u me si skodu fotili pred i po oprave.. ale chytil jsem asi nejakeho moc pesliveho likvidatora.
Jinak bych si nechal vycislit hodnotu opravy v autorizaku..a potom bych si zjistil kolik ti za to da likvidator..spekulovat na foru nema smysl !
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 21.12.2012 , 14:37   Citovat  

bigy napsal:
Mmmm.. u me si skodu fotili pred i po oprave.. ale chytil jsem asi nejakeho moc pesliveho likvidatora.
Jinak bych si nechal vycislit hodnotu opravy v autorizaku..a potom bych si zjistil kolik ti za to da likvidator..spekulovat na foru nema smysl !

takto to budu řešit až po Novém roce... teď jen předběžně zjišťuju na fóru jestli někdo řešil opravu tímto stylem.... k čemu pak to fórum je? Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Infarkt!
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina