Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 78 z 333
handsome je teď offline  handsome
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.12.2012 , 17:20   Citovat  

handsome napsal:
Tak dnes ráno bolo v Banskej Bystrici cca -16°C a mám zrejme ten istý problém čo elpin. Včera som najazdil cca 300 km a v pohode a dnes ráno štartér netočí. Baterkou to nie je, tá je ako nová a aj samotné auto svieti ako vianočný stromček. Neviem čo to môže byť, buď štartér alebo rozdelovač... tak či onak som dnes ráno cca o 5 potreboval odísť do Prešova a je sedem a stále som v BB...

Bol to zamrznutý štartér, trochu klepania cca tak hodinu Velmi šťastný a nakoniec povolil a naštartoval som...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.12.2012 , 19:47   Citovat  

H_71 napsal:
A jezdilo ti to takhle zapojený bez toho katu úplně normálně? Předpokládám, že ta reklamace bude trvat těch 30 dnů, tak ať vím co mě čeká. Dík

Jasne ze jezdilo uplne v poho jen se nezbavis kontrolky motoru. ale auto jezdi v poho.
   Návrat  
speedy_s je teď offline  speedy_s
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.12.2012 , 20:40   Citovat  

Tak pánové mám svůj první problémek s accem F20B6, dělá to, že když člověk přijíždí na křižovatku nebo jinak zastavuje, tak padnou otáčky pod volnoběh a dusí se nebo rovnou chcípne, to stejný dělá i při vytočení na místě, začne se dusit cca 100-200ot/min podle budíků a buďto se nějak vzpamatuje nebo rovnou taky chcípne... Co mě napadlo byly svíčky tudíž jsem je vyměnil za NGK ZFR6F-11, které jsou předepsané pro tento motor, po vyndání jsem zjistil že původním nic neni, ale nový svíčky se neztratěj... zároveň jsem vyměnil i kabely, rovněž NKG.

Teď mě napadla jestli ještě klapka? vyčistit, promazat? ale rád bych slyšel i názor ostaních.

Každopádně kontrolka motoru nesvítí...

díky za rady porady
   Návrat  
H_71 je teď offline  H_71
PříspěvekZaslal: 17.12.2012 , 21:37   Citovat  

sunnx napsal:
Jasne ze jezdilo uplne v poho jen se nezbavis kontrolky motoru. ale auto jezdi v poho.

Jojo, jezdí to bez katu v pohode a krásně syčí vejfuk ve vtecu. Kontrolka samozřejmě svítí (po resetu se ale taky objevuje az tak po 30-40 km), to se čekalo. Jak jsem to všechno pročítal, tak se ta chyba P0420 běžně u aftermarketových katíku může objevovat. Mají totiž většinou menší hustotu buněk.

Asi to bude k ničemu, ale objednal jsem tohle:
tudy odkaz

pak jsem ještě mašel tohle - to má v sobě i mini kat a lamba by tak měla čuchat čistej vzduch.
tudy odkaz
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.12.2012 , 22:27   Citovat  

speedy_s napsal:
Tak pánové mám svůj první problémek s accem F20B6, dělá to, že když člověk přijíždí na křižovatku nebo jinak zastavuje, tak padnou otáčky pod volnoběh a dusí se nebo rovnou chcípne, to stejný dělá i při vytočení na místě, začne se dusit cca 100-200ot/min podle budíků a buďto se nějak vzpamatuje nebo rovnou taky chcípne... Co mě napadlo byly svíčky tudíž jsem je vyměnil za NGK ZFR6F-11, které jsou předepsané pro tento motor, po vyndání jsem zjistil že původním nic neni, ale nový svíčky se neztratěj... zároveň jsem vyměnil i kabely, rovněž NKG.

Teď mě napadla jestli ještě klapka? vyčistit, promazat? ale rád bych slyšel i názor ostaních.

díky za rady porady

No chlape ja bych tedy jeste kouk po EGRu. Delalo mi to taky problemy s otackama na volnobeh
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2012 , 22:47   Citovat  

speedy_s napsal:

díky za rady porady

zkusil bych reset jednotky, a vymenit vzduchovy filtr
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.12.2012 , 23:01   Citovat  

díky chlapi, reset jednotky jsem dělal docela nedávno když jsem dávat cat-back z TypeRu, ale můžu klidně udělat znova, na filtr se podívám, to neni takovej problém spíš asi i vyměnim, nestojí to zas tolik.. a do toho EGR se mi vážně nechce ale mohlo by to bejt ono... jde to u Hondy nějak rozumě zaslepit třeba plechem aby nesvítila kontrolka?
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2012 , 23:06   Citovat  

ještě bych koukl na tu klapku co si psal (na C6G ang. dělá slušný bordel s volnoběhem), nebo ještě podtlakové hadičky, jestli někde není zpuchřelá/odpadlá
Ale nevim jak je řešen volnoběh a kde bere ecu info o volnoběhu Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
elpin je teď offline  elpin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.12.2012 , 1:06   Citovat  

handsome napsal:
Bol to zamrznutý štartér, trochu klepania cca tak hodinu Velmi šťastný a nakoniec povolil a naštartoval som...

To seš dobrej, mě vysvobodila až obleva Velmi šťastný Udělalo ti to pak ještě znova nebo u vás už od té doby nemrzlo?

Jinak já to dávám po novém roce do servisu na repas startéru, tak potom můžu poreferovat co to koštuje. Do té doby se modlím aby nezačalo zas mrznout.
   Návrat  
marek193 je teď offline  marek193
PříspěvekZaslal: 19.12.2012 , 13:51   Citovat  

marek193 napsal:
má někdo zkušenosti s palcem rozdělovače? kupoval jsem v Kelly palec od Nipparts č. NI J5334011 co by měl sedět na 2.0 F20B6 a měl jsem smůlu. nezná někdo přesné objednací číslo?
   Návrat  
handsome je teď offline  handsome
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.12.2012 , 18:45   Citovat  

elpin napsal:
To seš dobrej, mě vysvobodila až obleva Velmi šťastný Udělalo ti to pak ještě znova nebo u vás už od té doby nemrzlo? Jinak já to dávám po novém roce do servisu na repas startéru, tak potom můžu poreferovat co to koštuje. Do té doby se modlím aby nezačalo zas mrznout.

Od vtedy už tak veľmi nemrzlo, takže zatiaľ bez problému a teda aj bez nutnosti hrať sa na safri duo niekde na parkovisku Velmi šťastný ja som zasa premýšľal nad tým ako štartér lepšie zaizolovať, aby sa do vnútra nadostávala vlhkosť. Dúfam, že už tak mrznúť nebude, hlavne nie 23teho, lebo vtedy cestujem domov Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.12.2012 , 22:18   Citovat  

tak dneska jsem vyměnil vzduchový filtr a vyresetoval jednotku, nicméně... pořád chcípe... Takže zejtra čištění klapky a potom i EGR...
Ale jedno pozitivní natom je, koupil jsem rovnou vložku boxu Simota a s odstraněným rezonátorem sání a TypeR výfukem to má teď moc pěknej zvuk VTEC
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.12.2012 , 18:51   Citovat  

konečně problém vyřešen. Ze začátku jsem jenom vyčistil klapku, složil zpět.. auto si na volnoběh přidávalo a ubíralo.. takže zase znovu rozdělat, tentokrát i s volnoběžným ventilem a problém vyřešen, alespoň se to tak zatim zdá Úsměv
   Návrat  
s.c.a.r.a.b.e.u.s. je teď offline  s.c.a.r.a.b.e.u.s.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.12.2012 , 12:16   Citovat  

Zdravím.

Mám takový problém. Jedu zítra do Špindlu a známý, který mi měl zapůjčit sněhové řetězy, zjistil, že nemá můj rozměr. Nebyl by někdo ochoten mi je zapůjčit? Jsem z Plzně. Smutný

Předem děkuji Úsměv
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2012 , 16:34   Citovat  

Zdravím hoši, mám Accorda r.v. 2000 1.8 a nejde mi ručička tachometru nevíte čím to může být a kolik stojí oprava ? Úsměv a přestala se mi vysouvat anténa Smutný má cenu to zpravovat ? nebo to má furt dobrý příjem ?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.12.2012 , 18:02   Citovat  

chlapi poraďte mi. Něco mi klepe na levé straně vzadu. už jsem zjistil, že to jde někde od kola ale jak jsem to měl v servise na heveru, tak je vše ok. klepe to za jízdy. nechci dělat unáhledné závěry ale mám levou stranu lehce dole. Že by pružina?
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2012 , 20:53   Citovat  

forever222 napsal:
Zdravím hoši, mám Accorda r.v. 2000 1.8 a nejde mi ručička tachometru nevíte čím to může být a kolik stojí oprava ? Úsměv a přestala se mi vysouvat anténa Smutný má cenu to zpravovat ? nebo to má furt dobrý příjem ?

Jestli ma nebo ma dobry prijem i bez vysunute anteny poznas jen tak, ze to vyzkousis Úsměv
Ja antenu nevysouvam a nemam moc dobry signal.Ve meste ok, al mimo je to spatny.Takze za me vysouvat Úsměv S tachometrem bohuzel neporadim.
   Návrat  
elpin je teď offline  elpin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.12.2012 , 22:33   Citovat  

Šťastné a Veselé Vánoce chlapy! A nezapomeňte něco nadělit i Accordíkům je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2012 , 22:46   Citovat  

K té antéňě zjistil jsem to doma v garáži a nechtěl jsem zybtečně se jet projet ale když jsem stál na místě tak to hrálo tak jsem chtěl vědět jak to bude za jízdy :)Ale potřeboval bych poradit s tím tachometrem Smutný
EDIT: A ještě mě zajímá jakto že některé Accordy mají zadní stěrač na pravé straně a některé na levé straně ? Úsměv
   Návrat  
Davcar je teď offline  Davcar
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.12.2012 , 8:50   Citovat  

Zdravim chlapy
Potřeboval bych radu ,dneska se mě při vytočení trojky a naslednýmu přeřazeni na čtverku rozsvítila kontrolka motoru a auto se na volnobeh při sepnuti sahary hrozně dusí a ztrácí otáčky až skoro zdechne a při jízdě a vyřazení kvaltu otáčkoměr klesne snad na až na 200-300 ot/min možná míň ,nevíte co by mohlo být příčinou ? vyblikat chybu neumim a do servisu to dneska nestiham.
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2012 , 11:59   Citovat  

Vyblikat chybu je primitivni. Staci kus dratu a vyskratovat modry dvou pinovy konektor, ktery najdes skovany nekde u leve nohy spolujezdce... Je jakoby pod prihratkou. Kdyz zasmatras rukou nemuzes ho minout. Pak otocis klickem a kontrolka motoru zacne blikat. Postup najdes ve FAQ...
   Návrat  
anticko89 je teď offline  anticko89
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.12.2012 , 16:24   Citovat  

Davcar napsal:
Zdravim chlapy
Potřeboval bych radu ,dneska se mě při vytočení trojky a naslednýmu přeřazeni na čtverku rozsvítila kontrolka motoru a auto se na volnobeh při sepnuti sahary hrozně dusí a ztrácí otáčky až skoro zdechne a při jízdě a vyřazení kvaltu otáčkoměr klesne snad na až na 200-300 ot/min možná míň ,nevíte co by mohlo být příčinou ? vyblikat chybu neumim a do servisu to dneska nestiham.

EACV Ventil na klapke....
Na F20B6 bol na super mieste .
   Návrat  
Davcar je teď offline  Davcar
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.12.2012 , 17:24   Citovat  

anticko89 napsal:
EACV Ventil na klapke....
Na F20B6 bol na super mieste .

Jo super diky ,taky sem si to myslel ale nebyl sem si jistej
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.12.2012 , 18:13   Citovat  

Pohoda... Drzia ho 2 sroby tusim na 12mm kluc. Vyber ho von a vystriekaj s napr. Cisticom brzd alebo karburatora.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2012 , 18:39   Citovat  

Hoši a nevíte jaký výkon mají repraky v accordu LS ? Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.12.2012 , 18:46   Citovat  

forever222 napsal:
Hoši a nevíte jaký výkon mají repraky v accordu LS ? Úsměv

Pokal tam je Bose tak dobry Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2012 , 21:05   Citovat  

No chtěl bych spíše watty Velmi šťastný a nemá bose Velmi šťastný
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2012 , 19:22   Citovat  

Cus, tak nejak jsem si vzpomel ze budu potrebovat pricniky na rakev. Mate nekdo na prodej, nebo nejakej dobrej typ prosim. Dikes!
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.12.2012 , 0:07   Citovat  

jaké zadní tlumiče a pružiny na sedana?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.12.2012 , 0:09   Citovat  

forever222 napsal:
No chtěl bych spíše watty Velmi šťastný a nemá bose Velmi šťastný

bose mám ale štve mne že nemám k němu origo rádio, takže jedu bez subwoferu Smutný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina