Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kalendar - diskuze, namety :)
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
zitnyp je teď offline  zitnyp
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.12.2012 , 2:59   Citovat  

Bully napsal:
Podle vasich pripominek- zkusim pred vyhlasenim dalsiho kola sesumirovat nejakou obecnou formulaci o zakazu reklamy, ale bude to na posouzeni pripad od pripadu, jinak to nepujde přátele

hm, takze se asi prosince neucastnim... hondadnes vs kalendar jsem vybral tak, ze zrovna na "kalendarovou" fotku (podle me i lepsi) vychazi reklama na me samotnyho, jelikoz ji vozim na zadnim skle (plastu - pod spoilerem) ackoliv je "podobne" agresivni jako reklama nekterych auto prodejcu...

v pripade zajmu, bych nekde vyhrabal jinou fotku, pripadne vyfotil...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.12.2012 , 8:39   Citovat  

SaKaL:
což o to rozepísali jsme se fakt pěkně Úsměv .
No, to že tam není to logo, to jsem si ani nevšim, já myslel že tam je. Tak to se omlouvám že kecám o něčem , co jsem si sám ani neprohlíd. Na vysvětlenou - neprohlíd jsem si to protože jsem věděl že většina fotek co tam je se mi nelíbí - sledoval jsem ty měsíční soutěže.
A v tom případě teda musím upravit , změnit svůj názor. Ať si tam teda každý dává co chce a masa ať si vybere co chce v kalendáři mít. A před těma kdo si s kaledářem dávají tu práci, jejich trpělivostí a ochotou udělat něco pro ostatní ( navíc často rejpaly ) se klaním a smekám. je to dobrý přátele
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.12.2012 , 8:50   Citovat  

OS Kalendář nedělá, protože když se pro kalendář 2011 udělalo hlasování (asi 50lidí kliklo,že bere), aby se vědělo kolik asi, Sopťa si pár dní vyhrál s namalováním různých pozadí, dnů apod., tak ani ti klikající si neobjednali a OS má ty kalendáře ještě ve skladu (Daverovo obýváku)..
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.12.2012 , 19:19   Citovat  

zitnyp napsal:
hm, takze se asi prosince neucastnim... hondadnes vs kalendar jsem vybral tak, ze zrovna na "kalendarovou" fotku (podle me i lepsi) vychazi reklama na me samotnyho, jelikoz ji vozim na zadnim skle (plastu - pod spoilerem) ackoliv je "podobne" agresivni jako reklama nekterych auto prodejcu...

v pripade zajmu, bych nekde vyhrabal jinou fotku, pripadne vyfotil...

Pokud si uz dopredu myslis ze ta reklama tam bude tak vyrazna aby vylozene rusila, myslim, ze zrovna ty nemas problem s pouzivanim nejakeho editoru- aby reklama proste zmizela je to dobrý
   Návrat  
zitnyp je teď offline  zitnyp
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.12.2012 , 20:43   Citovat  

Bully napsal:
Pokud si uz dopredu myslis ze ta reklama tam bude tak vyrazna aby vylozene rusila, myslim, ze zrovna ty nemas problem s pouzivanim nejakeho editoru- aby reklama proste zmizela je to dobrý

no vylozene nerusi, jelikoz takovou bych si na auto ani nedal Velmi šťastný takze je takova dost "decentni", uvidis az vyhlasis prosincovy kolo no..., nebo ji chces poslat uz ted?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.12.2012 , 20:56   Citovat  

zitnyp napsal:
no vylozene nerusi, jelikoz takovou bych si na auto ani nedal Velmi šťastný takze je takova dost "decentni", uvidis az vyhlasis prosincovy kolo no..., nebo ji chces poslat uz ted?

Zminka o reklame bude v pravidlech opravdu jen obecna, aby se na jejim zaklade mohly resit prave jenom ty kriklave pripady.

Snimky zasilejte az v terminu Úsměv , uz brzy se rozjede dalsi kolo. Mezitim muzete samozrejme fotit jak umite nejlip je to dobrý , at to stoji za to a zvedne se uroven fotosouteze. Kazdy mesic!
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.12.2012 , 22:49   Citovat  

Trochu jsem přemýšlel (občas to dělávám Úsměv ) a hodim zase možná něco do diskuse...
Dalo by se třeba udělat to, že by v podstatě vše zůstalo při starém, jen by z každého kola postoupily dejme tomu první dvě nebo tři fotky do závěrečného "finále" před koncem roku a z těch by se pak udělalo hlasování/výběr 12ti fotek do kalendáře... Tím bychom se vyhnuli (snad) těm fotkám, které jsou ucházející, nicméně pro kalendář né úplně vhodné...
Jasně, trochu pak postrádá smysl to první místo, za které byl doposud ten kalednář jistý, ale třeba bychom společně našli nějakou jinou formu odměny...
No, jak řikám, je to jen další nápad... Se stydím
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2012 , 0:00   Citovat  

SaKaL napsal:
Dalo by se třeba udělat to, že by v podstatě vše zůstalo při starém, jen by z každého kola postoupily dejme tomu první dvě nebo tři fotky do závěrečného "finále" před koncem roku a z těch by se pak udělalo hlasování/výběr 12ti fotek do kalendáře... Tím bychom se vyhnuli (snad) těm fotkám, které jsou ucházející, nicméně pro kalendář né úplně vhodné...

A co roční období/měsíce? Moc si to nedomyslel...příklad: ne finále vyhrají jenom fotky z května, června, července, srpna...máš 3*4 fotky a plný kalendář, podzimní, zimní fotka žádná.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.12.2012 , 9:25   Citovat  

Stepa napsal:
A co roční období/měsíce? Moc si to nedomyslel...příklad: ne finále vyhrají jenom fotky z května, června, července, srpna...máš 3*4 fotky a plný kalendář, podzimní, zimní fotka žádná.

Ne, ne, o tom je právě celé je... Zda chceme mít tak trochu "repre" kalendář, na který se bude dát dívat a nebo zda chceme mít kalendář podle ročních období... (Mně osobně by zase tolik nevadilo, kdybych se v zimě nekoukal na kalendáři na sníh, ale to je způsobeno převážně tím, že zimu fakt nemám rád..., takže jsem tím asi trochu ovlivněn Úsměv )
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2012 , 9:54   Citovat  

Nápad dobrej. OK Nebo co pak rovnou z těch umístěných fotek ( do třetího místa každý měsíc ) sestavit různé "návrhy verzí kalendáře" a dát pak hlasovat o těch konkrétních vezrích. Prostě komise by vybrala fotky , navrhla tak třeba pět verzí , nebo ještě víc - to by se upřesnilo - a proběhlo by pak ještě jedno hlasování. Demokracii by bylo učiněno zadost a kalendář by mohl za něco stát. Možná by se tím zvedla i kvalita a motivace posílat lepší fotky.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.12.2012 , 11:38   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
Nápad dobrej. OK Nebo co pak rovnou z těch umístěných fotek ( do třetího místa každý měsíc ) sestavit různé "návrhy verzí kalendáře" a dát pak hlasovat o těch konkrétních vezrích. Prostě komise by vybrala fotky , navrhla tak třeba pět verzí , nebo ještě víc - to by se upřesnilo - a proběhlo by pak ještě jedno hlasování. Demokracii by bylo učiněno zadost a kalendář by mohl za něco stát. Možná by se tím zvedla i kvalita a motivace posílat lepší fotky.

Obavam se ze timhle jsi to vystihl, uplne by se zmenil smysl fotosouteze. Jde porad o zasadni vec- bud chceme klasickou formu kalendare s fotosoutezi "od nas pro nas", nebo bude nekdo sestavovat kalendar sam se snahou o co nejvic "repre" vysledek. Snazit se o neco mezi tim uz je jenom zhruba neco ve smyslu toho tveho zvyrazneneho citatu.
   Návrat  
Vaciii je teď offline  Vaciii
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2013 , 15:03   Citovat  

Tak přesouvám svůj návrh do tématu k tomu určenému Úsměv

Mám takovej nápad..Co takhle každý měsíc přidat do aktuálního hlasování fotky z hlasování předešlých (ty vítězné)? Nechci tím diskriminovat stejné modely z minulých měsíců, ale myslím si, že by to pomohlo vytvořit barvitější kalendář.. Tak do toho, kamenujte mě
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.4.2013 , 22:28   Citovat  

Otázka zda chceme mít barvitější kalendář či kalendář s dobrejma fotkama, který vyhrajou, ať už je na nich cokoliv...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.4.2013 , 22:58   Citovat  

Vidim to jako SaKaL.
Jsem presvedceny o tom, ze jsou urcite modely naopak spis nevyhodou a neprispeje k tomu urcite ani to ze se na prednich mistech ve fotosoutezi uz opakuji. Co komu brani jit snazsi cestou a udelat dobrou fotku auta ktere je naopak vseobecne prijatelnejsi? Úsměv
   Návrat  
Vaciii je teď offline  Vaciii
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2013 , 23:28   Citovat  

Chápu, v pohodě přátele Pouze jsem chtěl vyloučit možnost toho (nebo tomu alespoň pomoci), že by se třeba mohlo objevit stejný auto( čili konkr. model) 2x za sebou.. Asi se to nestává často, jen když už, tak by mi to přišlo "divný"..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kalendar - diskuze, namety :)
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina