Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 42 z 486
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.12.2012 , 14:21   Citovat  

Accord07 napsal:
Zdravím,
jsem tu nový a tak začnu jistě blbým dotazem. Před nedávnem jsem se stal majitelem Hondy Accord 2.2 i-ctdi rok 2007. Chtěl bych vyměnit část poničeného interiéru za novější. Potřebuji "nové" obložení zadních dveří a zadních sloupků (dveře, sloupky - toto jsem našel na netu)
Můj dotaz je: Je možné použít tyto díly, i když jsou z benzínové verze? (je mi jasné, že asi ano, ale raději se zeptám) Je možné je někde (třeba tady) sehnat lepší nebo levnější?
Díky za rady a hezké vánoce všem Honda

Ahoj a vitaj medzi fanusikmi znacky Honda Velmi šťastný
ano, obe verzie (nafta, aj benzin) maju identicky interier, takze tie diely budu sediet. Ak chces zohnat nieco lacnejsieho, na tomto fore je to mozne, najdes tu par ludi, ktori rozpredavaju auta na diely. Skus uzivatela "majrohonda" tu: tudy odkaz
Inak doporucujem precitat si cele toto vlakno, najdes tam dost informacii, ktore (mozno) v buducnosti zuzitkujes a vyhnes sa pripadnej duplicite...
Vela stastnych km s novou Honda přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
miro852 je teď offline  miro852
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 1:53   Citovat  

Dlhsiu dobu sa mi ozyva piskanie od klinoveho remena. Ten ide coskoro na vymenu, mam novy, ale aj tak som si vsimol, odkial piskanie pochadza.

Pre lepsiu predstavu davam obrazok - tudy odkaz
Ked streknem na osku (oznacene cervenou) silokonovy olej, piskanie prestane, ale objavi sa znova. Co je to vlastne za suciastka - oznacena modrou? Mozem to rozobrat a osku premazat - napr. grafitovou vazelinou?
   Návrat  
Accord07 je teď offline  Accord07
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 7:54   Citovat  

To varuj:
Díky za odpověď a přivítání. Toto vlákno jsme pročetl několikrát a čerpám z něj informace. Inzeráty "majorhonda" jsem také našel, tak se mu zkusím ozvat. Jen ještě jeden dotaz. Týká se těch zadních "C" sloupků. Podle odkazu co jsem sem dával, nepoznám na té fotce, jestli je tam označení airbagu? Na těch mým to je a počítám, že tedy v zadním sloupku jsou hlavové airbagy. I to nemá vliv na typ toho krycího plastu? Půjde to tedy vyměnit za ty z odkazu? (sloupek) A poslední dotaz je možné vyměnit tu menší schránku pod rádiem za větší? Díky moc
   Návrat  
Honda.men je teď offline  Honda.men
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 8:34   Citovat  

miro852 napsal:
Dlhsiu dobu sa mi ozyva piskanie od klinoveho remena. Ten ide coskoro na vymenu, mam novy, ale aj tak som si vsimol, odkial piskanie pochadza.

Pre lepsiu predstavu davam obrazok - tudy odkaz
Ked streknem na osku (oznacene cervenou) silokonovy olej, piskanie prestane, ale objavi sa znova. Co je to vlastne za suciastka - oznacena modrou? Mozem to rozobrat a osku premazat - napr. grafitovou vazelinou?

Ahoj, to je čerpadlo posilovače řízení a nejspíše ti odešlo ložisko... Pokud nejsi mechanik, tak ti doporučím to odvést do servisu, nejlépe přímo do Hondy.... Ložisko stojí 590 Kč bez DPH originál... Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 11:01   Citovat  

Zdravím,
V blízkej dobe ma čaká výmena ložisiek zadných koliea (resp.mení sa celý náboj, pokiaľ sa nemýlim) a tak sa chcem opýtať na náročnosť(metoda selského rozumu ). Výmenu brzdových kotučov a doštičiek som svojpomocne zvládol sám Úsměv
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 11:18   Citovat  

to turkpet: tudy odkaz Mrk

podle tohohle se mění celý náboj a myslím si, že to zvládneš: tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 11:53   Citovat  

Stepa napsal:
to turkpet: tudy odkaz Mrk

podle tohohle se mění celý náboj a myslím si, že to zvládneš: tudy odkaz

přátele

...ešte sa chcem opýtať, netuší niekto, koľko stojí originál náboj Honde servise?
SKF vychádza na 3600kč, ale tuto značku nepoznám....NIPPARTS cca 4500kč.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 12:12   Citovat  

Dle té stránky co jsem Ti poslal a "bulharské konstanty" pro přepočet mi to vychází okolo 5k.

SKF je dobrá značka.
   Návrat  
miro852 je teď offline  miro852
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 12:22   Citovat  

[quote="Honda.men"]Ahoj, to je čerpadlo posilovače řízení a nejspíše ti odešlo ložisko... Pokud nejsi mechanik, tak ti doporučím to odvést do servisu, nejlépe přímo do Hondy.... Ložisko stojí 590 Kč bez DPH originál... Úsměv[/quote]Neprejavilo by sa odidenie loziska nefunkcnostou? "Tocim" volantom bez problemov...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 12:26   Citovat  

Honda.men to myslel tak, že už je přidřené/vyběhané a hučí/píská. Když je ložisko "nefunkční", tak se Ti kousne a pak by se protáčel a spálil řemen. Odvez to do servisu...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.12.2012 , 7:31   Citovat  

Ahoj,
auto mám sice krátce, ale už jsem si asi všiml problému. Když jsem se snažil rozjet, tak mi auto začalo jakoby škubat, přidal jsem trochu plynu a přestalo to, včera mi to udělalo znovu, ale to už jsem tam měl zařazenou dvojku. Co by to mohlo být? Spojka? Nebo něco s motorem? Mám najeto 102tkm.(Accord 2.2i-ctdi,07)
   Návrat  
gebar je teď offline  gebar
PříspěvekZaslal: 27.12.2012 , 9:03   Citovat  

Accord07 napsal:
Ahoj,
auto mám sice krátce, ale už jsem si asi všiml problému. Když jsem se snažil rozjet, tak mi auto začalo jakoby škubat, přidal jsem trochu plynu a přestalo to, včera mi to udělalo znovu, ale to už jsem tam měl zařazenou dvojku. Co by to mohlo být? Spojka? Nebo něco s motorem? Mám najeto 102tkm.(Accord 2.2i-ctdi,07)

Kdy jsi naposledy měnil palivový filtr? Kde tankuješ naftu?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.12.2012 , 11:21   Citovat  

gebar napsal:
Kdy jsi naposledy měnil palivový filtr? Kde tankuješ naftu?

Filtr jsem měnil minulý týden a naftu jsem zatím tankoval jen jednou na LukOilu a nalil jsem tam zimní aditivum o Vifu.
   Návrat  
ICE.J je teď offline  ICE.J
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.12.2012 , 20:11   Citovat  

Accord07 napsal:
Ahoj,

Přesně tohle to dělalo kámošovi na Acco 7G 2004 2,0 benzín po výměně spojky, až si spojka sedla tak to přestalo...nemáš měněnou spojku?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.12.2012 , 20:22   Citovat  

Stepa napsal:
Dle té stránky co jsem Ti poslal a "bulharské konstanty" pro přepočet mi to vychází okolo 5k.

SKF je dobrá značka.

Bude mě čekat výměna ložiska na předním kole...máte někdo nějakou zkušenost jestli se vyplatí origo nebo druho-výroba?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.12.2012 , 7:14   Citovat  

ICE.J napsal:
Přesně tohle to dělalo kámošovi na Acco 7G 2004 2,0 benzín po výměně spojky, až si spojka sedla tak to přestalo...nemáš měněnou spojku?

To si nemyslím. Auto jsem kupoval z druhé ruky a spojka mi spíš přišla, že už prostě má najeto 100tkm. Když jsem si nechával auto zkontrolovat v Hondě, tak mi servisák říkal, že spojka je v klidu. Je možné, že je to stylem jízdy? Že ten motor prostě potřebuje trošku víc vytočit?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.12.2012 , 9:47   Citovat  

Accord07 napsal:
To si nemyslím. Auto jsem kupoval z druhé ruky a spojka mi spíš přišla, že už prostě má najeto 100tkm. Když jsem si nechával auto zkontrolovat v Hondě, tak mi servisák říkal, že spojka je v klidu. Je možné, že je to stylem jízdy? Že ten motor prostě potřebuje trošku víc vytočit?

těžko říct takhle na dálku, ale u mého Acco spojka hodně pobere a neměl jsem takovej problém ani na začátku, když jsem si zvykal na naftu to mi hlava nebere
   Návrat  
pato poto je teď offline  pato poto
PříspěvekZaslal: 29.12.2012 , 11:23   Citovat  

skus vycistit egr ventil
   Návrat  
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2012 , 9:31   Citovat  

ICE.J napsal:
Bude mě čekat výměna ložiska na předním kole...máte někdo nějakou zkušenost jestli se vyplatí origo nebo druho-výroba?

Měnil jsem ho nedávno, objednal jsem na doporučení značku SNR, stálo asi 1400. Po vybalení bylo na ložisku označení NTN, což si myslím, že je i originál. Při výměně pozor ať ho nedáš obráceně, je v něm integrovaný abs kroužek.
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.12.2012 , 11:25   Citovat  

ICE.J napsal:

Z druhovyroby odporucim SKF, sice som ich daval na ine auto ale dost som si vtedy o kvalite lozisk precital. Idelane nechat kupit mechanikovi so zlavami ktore su pri tomto type tovaru celkom slusne. S origo to ale porovnat neviem.
   Návrat  
Dawe260 je teď offline  Dawe260
PříspěvekZaslal: 30.12.2012 , 15:47   Citovat  

Ahoj všem Honda
Po několika hodinovém pročtení 42stran o Acco, mě napadá zda by nebylo lepší, aby bylo téma o Acco rozděleno na různá témata.
Potřebuji zjistit např. info o xenonech, to se samozrejmně v pár příspěvcích řešilo, ale pokud nebude vadit zeptám se znovu Úsměv
Přestal mně svítit jeden xenon a tak se snažím získat co nejvíce info jaké pořídit výbojky?
Po celou dobu co vlastním Acco jsem měl pocit, že světla nesvítí moc dobrě na to že mám xenony, nedávno jsem se rozhodnul zajet do Autoelegance Brno, tam jsem si nechal světla překontrolovat a bylo mně řečeno, že nefunguje naklápěni světel, ale že svítí ve správné výšce, takže by mohl být problém jen když naložím auto to bych oslńoval protijedoucí auta. Závadu by v Hondě museli zjistit na objednaní, zatím jsem tan nebyl. Zvažuji zda by nebylo lepší dát výkonější výbojky např.
tudy odkaz

Pokud si myslíte, že výkonější výbojky tam z jakéhokoli důvodu nemají co dělat dejte prosím vědět.

V případě, že bych měl dodržet 4300K tak bych dal tyto tudy odkaz
Také jde hlavně o to zda se bude jednat o originál nebo nějaký plagiát zn. Philips.
To by byl první dotaz Mrk a jako druhý dotaz budou brzdy Tak to koukám!
Na jaře chci osadit Acco novýma deskama a kotoučema.
Zjištoval jsem ceny za origo tam by byla cena včetně práce kolem 25000,-Kč Smutný
V úvahu jsou značky TRW, Brembo, Ferodo jak kotouče tak desky, ale nerad bych koupil něco co není osvědčeno někým z Vás a taky bych měl opět strach, abych nekoupil plagiát vyrobený v PL nebo Číně Smutný

Předem moc děkuji za odpovědi a do nového roku přeji Honda spoustu najetých km bez nehod Mrk David
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.12.2012 , 16:01   Citovat  

Co sa tyka rozdelenia fora je to tu trosku neprehladne riesene ked ide len o forum zn. HONDA. Som zvyknuty na rozdelenia aspon podla modelovej rady ako napr. tu tudy odkaz , jednoduchsie sa tvoria potom "sticky" temy typu BRZDY, XENONY, OLEJ pripadne ak sa riesi problem, tak je predpoklad ze danu kategoriu navstevuju ludia s rovnakym modelom a teda je pravdepodobnejsie, ze budu vediet pomoct.

Brzdy som riesil 2 mesiace dozadu, nakoniec som dal nove len dozadu, predok ma caka do leta lebo aj po stiahnuti na sustruhu znova hadzu. Vo vysledku mi vysli v nalepsom pomere cena/kvalita/vykon anglicke EBC. Zadne kotuce + platnicky v OEM kvalite ma vysli na 75eur. Dopredu seriove kotuce vyjdu na 130, Ultimax Black dash na cca 180E + platnicky podla gusta: 30E- Blackstuff (OEM kvalita), 100E - Greenstuff a 130E - Redstuff... vyber je siroky staci to prisposobit svojim narokom a stylu jazdy.

Co sa xenonu tyka, mne hovorili ze origo nema zmysel kupovat ze je to predrazene, druha vec je ze 6000K oproti 4300K nie je silnejsi xenon len ma inu farbu svetla. No a pokial mas pocit ze to slabo svieti pomoze aj prelestenie svetiel pokial ich mas zajdene a to podstatne!
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.12.2012 , 20:56   Citovat  

scream napsal:
Co sa tyka rozdelenia fora je to tu trosku neprehladne riesene ked ide len o forum zn. HONDA. Som zvyknuty na rozdelenia aspon podla modelovej rady ako napr. tu tudy odkaz , jednoduchsie sa tvoria potom "sticky" temy typu BRZDY, XENONY, OLEJ pripadne ak sa riesi problem, tak je predpoklad ze danu kategoriu navstevuju ludia s rovnakym modelom a teda je pravdepodobnejsie, ze budu vediet pomoct.

To se taky zkoušelo, ale protože spousta problémů je u Hondy universálních (ať olej - on i olejový filtr je stejný pro 1.4 a 2.4.. nebo problémy s motorem), tak to bylo opuštěno.
   Návrat  
wokrhlak je teď offline  wokrhlak
PříspěvekZaslal: 31.12.2012 , 13:40   Citovat  

Čau
originálně a zároveň i nejsilnější výbojky jsou osram xenarx D2S pozor na činske padělky teměř nejde ani ve velkoobchodě sehnat levněji jak 1000kč (made in germany) ohledně brzd ti doporučim origo pokud nemaš problem s obědnavani ze zahraniči doporučim např tady tudy odkaz předni origo kotouče pár 100 liber(3000)přední destičky sada 44liber (1400kč)takže ne 20000tis za komplet ale ani ne 9000Kč
   Návrat  
Dawe260 je teď offline  Dawe260
PříspěvekZaslal: 1.1.2013 , 18:35   Citovat  

scream - moc díky za odpověd.
Už jsem objednal tyto tudy odkaz výbojky, tak až to odzkouším dám vědet snad to bude zlatá střední cesta Úsměv

wokrhlak - taky moc díky za odpověd
osram zatím nedám otestuju ty Philips taky jsou made in germany (ani bych se nedivil kdyby je dělali ve stejné fabrice)
za link na origo ND Honda moc děkuju, za ty ceny je zbytečné přemýšlet o něčem jiném než originálních brzdách Mrk
David
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2013 , 11:25   Citovat  

scream napsal:
Z druhovyroby odporucim SKF, sice som ich daval na ine auto ale dost som si vtedy o kvalite lozisk precital. Idelane nechat kupit mechanikovi so zlavami ktore su pri tomto type tovaru celkom slusne. S origo to ale porovnat neviem.

Hondza napsal:
Měnil jsem ho nedávno, objednal jsem na doporučení značku SNR, stálo asi 1400. Po vybalení bylo na ložisku označení NTN, což si myslím, že je i originál. Při výměně pozor ať ho nedáš obráceně, je v něm integrovaný abs kroužek.

Díky za tipy přátele to označení NTN jsem někde na origo viděl, takže by to mohlo být origo a 1400 je super cena Velmi šťastný OK
A když si měnil to ložisko tak co ABS senzor - nepoškodil se? prý se může stát, že se při demontáži poškodí a pak se musí objednat zvlášť a není moc levnej Smutný
   Návrat  
notabene je teď offline  notabene
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2013 , 16:20   Citovat  

Zajímalo by mně kolik platíte povinné + havarijko na A7G. Mám 07, 2.4i, 132 mesicu bez nehody, a doted jsem platil u Kooperativy 18ooo ročně, tak se chci zeptat kolik platíte Vy a u koho, díky!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2013 , 17:05   Citovat  

zakona poistka+živel+kradež+zrážka so zverou...do 6tis.ročne ČPP..r.v.2003,.poistene na 120tis,každoročne" valorizujem".Nesmiem búrať vlastnou vinou Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2013 , 18:21   Citovat  

153e povinne

...ABS senzor sa moze poskodit pokial je mechanik nesika... tak mi bolo povedane pri mojom starom aute Úsměv
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2013 , 18:56   Citovat  

notabene napsal:
Zajímalo by mně kolik platíte povinné + havarijko na A7G. Mám 07, 2.4i, 132 mesicu bez nehody, a doted jsem platil u Kooperativy 18ooo ročně, tak se chci zeptat kolik platíte Vy a u koho, díky!

No já A7G 2.4 zatím nemám (chtěl bych koupit na jaře tohoto roku) a informačně mi borka v Allianzu sdělila cenu 32 tisíc, a to mám kdo ví kolik let bez nehody a propojištěnost s důchodovým připojištěním. Jsem myslel, že padnu, když jsem to slyšel.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina