Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Škoda - obecná diskuze
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 38, 39, 40  Další 
Zaslat odpověď

Strana 6 z 40
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.12.2012 , 20:11   Citovat  

walda91 napsal:
Přesně OK Bože vždyť je to pořád stejnej hnus, bohužel tuzemský fenomén a už kvuli tomu bych to nechtěl. Na 10km - nejméně 10 potkáš... Nové Hondy pravda taky nic moc, ale na druhou stranu čím méně složité techniky, tím méně se ji může pokazit Úsměv Pokukuju po C9g design se mi narozdíl od škodovek hodně vrývá pod kůži a použitá technika je osvědčená a funguje. U koncernu nevím co bych vybral, jedno jak druhé a motory? Co se týče spolehlivosti a zážitků na cestách věřím, že mě japonská auta ještě dlouho nepustí. Joooo ten autosalon je dobrá komerce HaHaaa HaHaaa HaHaaa

Autosalon mi prijde vetsinou jako trosku delsi reklama na auta Velmi šťastný
Na 10km?Kez by Velmi šťastný Tady u nas jich je mozne klidne napocitat i 10 behem 100 metru a je to tedy hrozny pohled.A jeste horsi je za nima jet. kouř to snad ne
S tou technikou taky pravda Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Petr Jahn je teď offline  Petr Jahn
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.12.2012 , 20:59   Citovat  

v něčem máte pravdu, denně jich fakt potkáte stovky a nerozlišuje se jestli to je RS,Scout a nebo normální octavia.
Taky s tou technikou máte pravdu nelíbí se mi auta narvaný technikou, není nad old school.
Ale nesouhlasím s tím, že to auto vypadá špatně, mě se právě líbí, navíc to ještě není konečná podoba, tak nikdo neví jak bude vypadat a že vypadá pořád stejně? Tak ono se tam toho moc změnit nedá, kdyby byla úplně jiná tak by lidi zase nadávali, jak to vypadá apod. Navíc je dobře, že škodovka vyrábí varientu RS a ne jen nudné 1.4 TSI, 1.2 apod ...
   Návrat  
walda91 je teď offline  walda91
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2012 , 21:25   Citovat  

Petr Jahn napsal:
v něčem máte pravdu, denně jich fakt potkáte stovky a nerozlišuje se jestli to je RS,Scout a nebo normální octavia.
Taky s tou technikou máte pravdu nelíbí se mi auta narvaný technikou, není nad old school.
Ale nesouhlasím s tím, že to auto vypadá špatně, mě se právě líbí, navíc to ještě není konečná podoba, tak nikdo neví jak bude vypadat a že vypadá pořád stejně? Tak ono se tam toho moc změnit nedá, kdyby byla úplně jiná tak by lidi zase nadávali, jak to vypadá apod. Navíc je dobře, že škodovka vyrábí varientu RS a ne jen nudné 1.4 TSI, 1.2 apod ...

ok, problém je v tom, že škoda si vyrábí tak maximálně skelet a interier a to ještě jen z malé části vše ostatní dodá VW...a když vidíš jejich růstovou strategii - skoupit vše co je možné a vyrábět vše ze stejného těsta, zůstane pak mezi těmi auty nějaká konkurence schopnost? to mě taky celkem odrazuje Úsměv néé jak bylo napsáno kdesi hodně výše tohle nejsou auta pro mě a nevěřím že každý mladý touží po ochcávce...to je asi tlak toho okolí Velmi šťastný rs, jede fajn, ale naftu (jetou) bych se bál koupit jako čert kříže a koncernové benziny mi nevoní Velmi šťastný
   Návrat  
Petr Jahn je teď offline  Petr Jahn
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.12.2012 , 21:44   Citovat  

to já bych si jí taky nekoupil Velmi šťastný V bazaru najdeš mnohem lepší, levnější a silnější auta. A už vůbec bych si nekupoval diesel....
No uvidíme někde na autosalonu a nebo při testech, třeba budu zklamanej naštvanej
   Návrat  
oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2012 , 22:01   Citovat  

ahoj,
taky se pridam. jsem ortodoxni zastance starych Honda a jine jsem nevlastnil, stejne tak neuznavam vice nez dvoje dvere Velmi šťastný. ALE musim rict ze rapid RS coupe co jsem videl nekde na seznamu me prekvapil. Pro me mnohem lepčí nez obrovska oktavia. Vzhled hezkej ze predku krasnej. Za me urcite benzin podle me nafta nepatri do RS. Turbo benzin je v pohode :twisted: bohuzel jsem zatim neridil nic z toho takze nevim jak to jede.
Motor v rapidu RS si predstavuju 1.8 benzin + turbo vykon 250 koni. Koupil bych to meetallll

Honda
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.12.2012 , 22:19   Citovat  

gear napsal:
Pobavilo... hlavně pasáže stylu: "OI byla ve své době snem všech řidičů ve střední a východní evropě..." asi jsem z Islandu, ale o OI bych ani kolo neopřel pořádnej výtlem

pac kdyz byla O1 snem vsech ridicu tak si jeste tahal kacera Velmi šťastný
   Návrat  
94EJ★1 je teď offline  94EJ★1
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2013 , 21:49   Citovat  

new audi odkaz
   Návrat  
rattray je teď offline  rattray
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2013 , 21:55   Citovat  

Kyon napsal:
new audi odkaz

to není audi,ale škoda...vím jak to myslíš,ale ta podoba není až tak veliká,světlomety jsou hodně,ale zbytek auta je moc hezký a celkem originální...Je to koncernovka bohužel,ale budme rádi že se podobá AUDI a ne Dacii HaHaaa
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2013 , 22:21   Citovat  

HonDan napsal:
pac kdyz byla O1 snem vsech ridicu tak si jeste tahal kacera Velmi šťastný

Taky pravda HaHaaa (8 let v r. 1996), ale vyráběla se někdy do 2005 jako Tour ? A i tak jsem o ní neměl zájem Hihi
   Návrat  
rattray je teď offline  rattray
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.1.2013 , 23:01   Citovat  

gear napsal:
Taky pravda HaHaaa (8 let v r. 1996), ale vyráběla se někdy do 2005 jako Tour ? A i tak jsem o ní neměl zájem Hihi

O1 vyráběla se do roku 2010...byl to fenomen nestarnoucí auto...13 let ve výrobě s jedním faceliftem...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2013 , 9:43   Citovat  

To je super!Nova Octavia bude mit v zakladni vybave dokonce i predni elektricka okna (ironie)!Ale bez radia, bez klimy,bez palubniho pocitace, zadniho sterace, hlinikovych kol atd. Velmi šťastný
To je snad spatny vtip za 350000kc takovou oholenou chudinku.Jeste, ze nejsou za priplatek treba predni sterace nebo volant. pořádnej výtlem
A ten vykon s tim bude urcite dobre hybat.Bezpecne predjizdeni je na tu vahu zarucene.
Nu coz vyhoda to bude pro ty co ji budou chtit prestavet na sprinty nebo na zavody budou mit alespon min prace Velmi šťastný

A vetsina lidi si tu nejslabsi verzi kvuli cene koupi, hlavne firmy a duchodci.
Opet zklamani Ble
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2013 , 10:07  Naposledy upravil Bubaak dne 8.1.2013 , 10:32, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Kendik napsal:
Jeste, ze nejsou za priplatek treba predni sterace nebo volant.

Tímhle jsem si vzpoměl na Lotus Seven z roku 1957, kdy Colin Anthony Bruce Chapman dával za příplatek úplně vše co navyšovalo hmotnost automobilu, takže za příplatek krom palivoměru, stěraču, ostřikovačů byla i opěrka zad sedadla spolujezdce pořádnej výtlem
Takže škoda má jasnou inspiraci a to Lotus Seven začínal taky s motory 1,2 jenom startoval s 41 hp, myslim teda že má ochta dobře našlápnuto při pohledu kam to seven dotahl pořádnej výtlem

Co se týče rapida, na živo je to "fakt nádhera", vůbec není hranatý, je nafouklý jak pouťový balonek a celkově není tak hezký jak na fotkách Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2013 , 10:32   Citovat  

Nj to je taky sila. Úsměv Je zase pravda, ze je to velky auto a tim padem vyssi vyrobni naklady, ale az takhle do extremu by to brat nemuseli.Setrit na takovych prkotinach.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.1.2013 , 10:42   Citovat  

eeeej..vybava kontra cena kontra motor - to me u nove Octavie hodne pobavilo - proc mam pocit,ze vlastne nikdo u VW nestoji o to aby to auto bylo skutecne uspesne - nebo to je zase zalezitost pouze ceskeho trhu ? to mi hlava nebere
   Návrat  
Giger je teď offline  Giger
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2013 , 10:58   Citovat  

Mně osobně se OIII líbí. Dokonce se mi líbí i rapid ikdyž ten se nyní s příchodem OIII stává neprodejný, kvůli jeho vysoké ceně. Ten design, musíte to brát tak, že Škoda patří do koncernu VW, VW odjakživa uznávala konzervativní přístup k inovaci vzhledu auta. Když máte desítky miliónů zákazníků po Evropě kterým se vaše auta líbí, budete se dost bát měnit tvar auta. Nechcete zkrátka o své ovečky přijít. To k vysvětlení jejich strategie. OIII má krásný interiér, příjemně se v tom sedí, vše je po ruce, zejména mě oslovil středový panel vozu. No a co, že mají jen elektrická přední okénka. Znám spousty lidí, kteří nemají rádi přetechnizované auto. Viz topici nad. OIII bude mít na hodně vysoké úrovni bezpečnost, jen si počkejte. Bude mít aktivní kapotu, radar pro udržení auta v jízdní pruhu a asistenta brzdy zasahujícího při nehodě. Motory, tj u Škody vždycky velký otazník. Každopádně bude mít přeplňovaný diesel, kde turbo bude chlazené vodou. Ne vzduchem. To by mělo dost prodloužit jeho spolehlivost. Úplně bych to nezatracoval, přece jen jsme češi a Škoda je česká značka Úsměv Otevřete trochu svá srdce i vy zarputilí Hondaři!!!
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.1.2013 , 11:12   Citovat  

Giger napsal:
Mně osobně se OIII líbí. Dokonce se mi líbí i rapid ikdyž ten se nyní s příchodem OIII stává neprodejný, kvůli jeho vysoké ceně. Ten design, musíte to brát tak, že Škoda patří do koncernu VW, VW odjakživa uznávala konzervativní přístup k inovaci vzhledu auta. Když máte desítky miliónů zákazníků po Evropě kterým se vaše auta líbí, budete se dost bát měnit tvar auta. Nechcete zkrátka o své ovečky přijít. To k vysvětlení jejich strategie. OIII má krásný interiér, příjemně se v tom sedí, vše je po ruce, zejména mě oslovil středový panel vozu. No a co, že mají jen elektrická přední okénka. Znám spousty lidí, kteří nemají rádi přetechnizované auto. Viz topici nad. OIII bude mít na hodně vysoké úrovni bezpečnost, jen si počkejte. Bude mít aktivní kapotu, radar pro udržení auta v jízdní pruhu a asistenta brzdy zasahujícího při nehodě. Motory, tj u Škody vždycky velký otazník. Každopádně bude mít přeplňovaný diesel, kde turbo bude chlazené vodou. Ne vzduchem. To by mělo dost prodloužit jeho spolehlivost. Úplně bych to nezatracoval, přece jen jsme češi a Škoda je česká značka Úsměv Otevřete trochu svá srdce i vy zarputilí Hondaři!!!

Co je na zadních oknech v el., přetechnizovaného? Tak to koukám! Spíš ta kravina na udržení v pruhu, nevypínatelný ESP... Až v autě tyhle hovadiny nebudou, tak nebude přetechnizovaný.

A že je česká značka, tak to odůvodňuje vyšší cenu za "holátko"?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2013 , 11:35   Citovat  

Hellborn napsal:
Co je na zadních oknech v el., přetechnizovaného? Tak to koukám! Spíš ta kravina na udržení v pruhu, nevypínatelný ESP... Až v autě tyhle hovadiny nebudou, tak nebude přetechnizovaný.

A že je česká značka, tak to odůvodňuje vyšší cenu za "holátko"?

No to sám nevím, co je na tom přetechnizované Úsměv Ale o pár topiců výše se to lidem nelíbí, když je auto "přetechnizované", tak jsem to vztáhl na zadní okénka Úsměv Ta "kravina" na udržení v pruhu není kravina. Pokud chce dnes automobilka uspět v tvrdém boji o hvězdičky v nezávislém testu EuroNCAP. Tak musí mít nějaké podpůrné systémy, které přispívají ke zlepšení bezpečnosti vozu. Nevypínatelný ESP je otázka na Evropskou Unii ne Škoda Auto, Evropská unie, totiž nařídila, že všechny vozy vyráběné tuším od roku 2012 musí mít ESP v základní výbavě. Zda to může být vypínatelné, to nevím. Tyhle hovadiny, by ti mohli v budoucnu zachránit život:) Holátko neholátko, Škoda nikdy neoplývala výbavou v základních modelech. Tak nevím, proč se tomu najednou všichni divíte. Jestli chcete vybavené auto jděte do Renaultu nebo Citroenu. Jsem zvědav kdo z Vás si ho koupí.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2013 , 11:42  Naposledy upravil Kendik dne 8.1.2013 , 11:47, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

Me se libi technicky vyspela auta, ale Skodovka to rozhodne neni.Kdyz si do ni sednu, porad si pripadam jako ve Felicii.Nevim proc.
Presne jak pises tyhle elektronicke systemy zachranuji zivot, ale to uz nemusi umet ridic ani skoro ridit, protoze Vas udrzi v zatacce nebo zacne brzdit kdyz se pred Vami objevi prekazka nebo Vas drzi samo v jizdnim pruhu.Takze muze jezdit i uplnej trotl.
Japonci uz testuji auta, ktera ridi sama a jednou, u nas asi tak za 50let po vyspelejcich zemich to bude mozna i u nas Velmi šťastný Tomu se bohuzel neubranime.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2013 , 11:44   Citovat  

tipl bych to na stejný počet, jako lidí co si tady koupí schade pořádnej výtlem
A na nacionalismus bych u čechů moc nehrál pořádnej výtlem osobně o našem národu moc kladné nesmýšlím Tak to valím bulvy

Když jsem se posledně rozhodoval srdcem, malem jsem koupil Alfu 156 twinspark HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.1.2013 , 11:52   Citovat  

Giger napsal:
No to sám nevím, co je na tom přetechnizované Úsměv Ale o pár topiců výše se to lidem nelíbí, když je auto "přetechnizované", tak jsem to vztáhl na zadní okénka Úsměv Ta "kravina" na udržení v pruhu není kravina. Pokud chce dnes automobilka uspět v tvrdém boji o hvězdičky v nezávislém testu EuroNCAP. Tak musí mít nějaké podpůrné systémy, které přispívají ke zlepšení bezpečnosti vozu. Nevypínatelný ESP je otázka na Evropskou Unii ne Škoda Auto, Evropská unie, totiž nařídila, že všechny vozy vyráběné tuším od roku 2012 musí mít ESP v základní výbavě. Zda to může být vypínatelné, to nevím. Tyhle hovadiny, by ti mohli v budoucnu zachránit život:) Holátko neholátko, Škoda nikdy neoplývala výbavou v základních modelech. Tak nevím, proč se tomu najednou všichni divíte. Jestli chcete vybavené auto jděte do Renaultu nebo Citroenu. Jsem zvědav kdo z Vás si ho koupí.

Jo, "nezávislý" test.. Velmi šťastný U koncernu je tlačítko na vypnutí ESP, které se ovšem samo zapne,když auto klouže. Accord i Swift (2012) ho mají plně vypnutelné.

Udržení v pruhu ani ESP mi život moc nezachrání - obzvlášť pokud budou stále lítal po silnicích pitomci, kteří se pak chlubí jakou jeli palbu až celou cestu blikala stabilizace...

Pokud jde o výbavu, tak se nedivím - škoda byla vždy předražená a dřív chtěli příplatek i za rezervu...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2013 , 11:53   Citovat  

Kendik napsal:
Me se libi technicky vyspela auta, ale Skodovka to rozhodne neni.Kdyz si do ni sednu, porad si pripadam jako ve Felicii.Nevim proc.
Presne jak pises tyhle elektronicke systemy zachranuji zivot, ale to uz nemusi umet ridic ani skoro ridit, protoze Vas udrzi v zatacce nebo zacne brzdit kdyz se pred Vami objevi prekazka nebo Vas drzi samo v jizdnim pruhu.Takze muze jezdit i uplnej trotl.
Japonci uz testuji auta, ktera ridi sama a jednou, u nas asi tak za 50let po vyspelejcich zemich to bude mozna i u nas Velmi šťastný Tomu se bohuzel neubranime.

Ne, že bych s tebou nesouhlasil, ale z jakých konkrétních důvodů si myslíš, že například Škoda OIII není technicky vyspělé auto? A naopak, proč třeba Civic 9G je. Řídit musíš umět, proto děláš autoškolu. Dnes je taková doba, že EuroNCAP a Ministerstva dopravy v Evropě chtějí snižovat počet mrtvých účastníků silničního provozu. Existuje dokonce vize, kde myslím do roku 2033 chtějí snížit mrtvých až na nulu! To přece není špatné? Nebo ano? To, že bude auto samo řídit a pojede, je daleká hudba budoucnosti. Je to tak složité, že si troufám tvrdit, ani za 100 let to tu nebude Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2013 , 11:56  Naposledy upravil Bubaak dne 8.1.2013 , 11:57, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

za rezervu chtěj pořad u nejlevnější ochty II neplnohodnotná i plnohodnotná s heverem 1400,- kč je to dobrý
(zdroj skoda-auto.cz)
K příplatku je bez připlatku hever a klíč na kola je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.1.2013 , 11:57   Citovat  

Bubaak napsal:
chtěj pořad u nejlevnější ochty II neplnohodnotná i plnohodnotná s heverem 1400,- kč je to dobrý
(zdroj skoda-auto.cz)

No tak dnes se hraje spíš na opravné sady...
   Návrat  
MOMO je teď offline  MOMO
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2013 , 11:57   Citovat  

Kendik napsal:

Ona má být OIII fun car ? Ne. Je to auto na denní ježdění, má být spolehlivý, bezpečný. Každá serepetička, co pomáhá řidiči k bezpečnější jízdě, je jen a jen dobrá. No jo, každej nemá na to, aby ukočíroval Accorda 99' . kiss me
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2013 , 11:59   Citovat  

Hellborn napsal:
Jo, "nezávislý" test.. Velmi šťastný U koncernu je tlačítko na vypnutí ESP, které se ovšem samo zapne,když auto klouže. Accord i Swift (2012) ho mají plně vypnutelné.

Udržení v pruhu ani ESP mi život moc nezachrání - obzvlášť pokud budou stále lítal po silnicích pitomci, kteří se pak chlubí jakou jeli palbu až celou cestu blikala stabilizace...

Pokud jde o výbavu, tak se nedivím - škoda byla vždy předražená a dřív chtěli příplatek i za rezervu...

Já věřím tomu, že EuroNCAP je nezávislý. Ikdyž jsem u žádného testu nebyl. To, že ho některé automobilky se snaží obcházet je věc jiná. Takže se dá vypnout, na suchu. Když auto začne klouzat ESP se zapne, auto se srovná v tom případě jak by to mělo být a tobě to zachrání život:) To, že po silnicích jezdí s prominutím hovada, to je výchovou. Za to nemůžou bezpečnostní systémy ve vozidle:)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.1.2013 , 11:59   Citovat  

MOMO napsal:
Ona má být OIII fun car ? Každá serepetička, co pomáhá řidiči k bezpečnější jízdě, je jen a jen dobrá. No jo, každej nemá na to, aby ukočíroval Accorda 99' . kiss me

Každá elektronická serepetička nevíc je jen další renaultovina,co se může pokazit, navíc... to snad ne
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2013 , 12:01   Citovat  

Giger napsal:
Řídit musíš umět, proto děláš autoškolu.

Ti dám číslo na segru ať tě sveze, autoškolu má a dělala i kondiční jízdy před půl rokem. Kolem vánoc tvrdila že řídí dobře (osobně bych takovou kokotinu o sobě snad nikdy neřekl) je to dobrý

pak zopakuješ co si napsal pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2013 , 12:02   Citovat  

Hellborn napsal:
Každá elektronická serepetička nevíc je jen další renaultovina,co se může pokazit, navíc... to snad ne

Nsouhlasím. Je výmysl Evropské unie a EuroNCAPu. Renault je jen s těmihle věcmi více napřed, to, že mu to moc nefunguje je věc jiná Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.1.2013 , 12:04   Citovat  

Giger napsal:
Já věřím tomu, že EuroNCAP je nezávislý. Ikdyž jsem u žádného testu nebyl. To, že ho některé automobilky se snaží obcházet je věc jiná. Takže se dá vypnout, na suchu. Když auto začne klouzat ESP se zapne, auto se srovná v tom případě jak by to mělo být a tobě to zachrání život:) To, že po silnicích jezdí s prominutím hovada, to je výchovou. Za to nemůžou bezpečnostní systémy ve vozidle:)

Nebo taky ne... Potřebuju zmizet z křižovatky, přidám trošku víc, lehce hrábnu a esp mi začne ubírat výkon... To samé předjíždění - stačí nerovnost a auto nezrychluje nebo i zpomalí - poté,co mi to Accord udělal při předjíždění autobusu si ESP radši vypínám.
   Návrat  
MOMO je teď offline  MOMO
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2013 , 12:04   Citovat  

Giger napsal:
Nsouhlasím. Je výmysl Evropské unie a EuroNCAPu. Renault je jen s těmihle věcmi více napřed, to, že mu to moc nefunguje je věc jiná Úsměv

OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Škoda - obecná diskuze
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 38, 39, 40  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina