Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Anketa: 2.kolo volby PREZIDENTA
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 32, 33, 34  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 7 z 34

koho?
Miloš Zeman
41%
 41%  [ 89 ]
Karel Schwarzenberg
58%
 58%  [ 128 ]
Hlasovalo : 217
Celkem hlasů : 217

Loris Batacchi je teď offline  Loris Batacchi
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 12:21   Citovat  

millhauz napsal:
co je tohle za argument? Prezidenta si snad voli lidi v referendu ne? At si Zemana podporuje treba Pinochet. Prezident je ( ma byt) clovek politicky nestranny a pevne verim tomu, ze v pripade Milose Zemana to tak bude. At si ho komunisti klidne podporuji, co je mi po tom? v kazde strane je nejaky byvaly komunista.Ja politiku neresim, doted neznam vyznamy slov levice , pravice atd., protoze to proste vedet nepotrebuju. A uz vubec tohle nepotrebuju vedet pri volbe prezidenta z techto dvou kandidatu. Videl jsem, jak oba dva kandidati vystupuji, znam jejich historii a znam jejich plany do budoucna na postu prezidenta a mnohem milejsi je mi Milos Zeman, nez nejaky knize, ktery me opravdu svym vystupovanim a svoji historii nepresvedcil o tom, je by byl vhodnym kandidatem Úsměv na orliku je sice krasne, ale to je tak asi jedine, na cem se s nim shodnu Úsměv

Proč tedy jedna z nejčastějších otázek na kandidáty byla zda prezident podpoří případnou vládu s komunisty? Ani jeden ze zbývajících kandidátů není a nebude nestranný , proč myslíš že se celá levice přiklání k Zemanovi? Pro jeho krásné oči to nebude Velmi šťastný Pouze cítí lepší přístup k moci.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 12:23   Citovat  

Giger napsal:
Psal jsi, že pevně věříš tomu, že Miloš je politicky nestranný. Dělá ti problémy si udržet svoji vlastní myšlenku. Když už chceš slovíčkařit?

Psal jsem, ze doufam ze BUDE na postu prezidenta politicky nestranny a ne ze TED JE politicky nestranny. Ja svoji myslenku drzim celou dobu a myslenka je takova, ze doufam, ze Zeman bude urad prezidenta vykonavat svedomite a bude politicky nestranny. Ne ze ted je politicky nestranny.

Podivej, me nejaka levice ci pravice a co kdo chce a prosazuje opravdu nezajima. K volbam nechodim ,jen u techto voleb na prezindenta udelam ve druhem kole vyjimku a volit pujdu. Me se tu v CR zije vcelku dobre. Ja mam o Zemanovi jako takovem a napr i o te slavne opozicni smlouve informaci z ruznych zdroju, at uz medii ci jine literatury dost, abych si o nem jako cloveku mohl udelat obrazek a vychazi mi proste jako lepsi prezident. To, ze tobe ne, je ciste tvuj nazor, ktery ti neberu Úsměv Jen se tu prosim nesnaz nejak prekrucovat to co pisu. Rekl bych, ze to je vcelku srozumitelne napsane Úsměv Hlavne nezamenuj slova bude a byl/je Mrk
   Návrat  
Giger je teď offline  Giger
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 12:24   Citovat  

Stepa napsal:
Přečti si to znovu...hlavně že si to zvýraznil tučně.

Bude/ Je politicky nestranný, dá rozum, že nejdřív když kandiduje by měl být politicky nestranný. Nacož jsem upozornil, že nyní rozhodně není politicky nestranný. A dále z toho vyplývalo, že když byl Miloš 15 let v ČSSD. Tak se z něj najednou po přísaze nestane naprosto nezaujatý a nestranný prezident.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 12:25   Citovat  

Loris Batacchi napsal:
Proč tedy jedna z nejčastějších otázek na kandidáty byla zda prezident podpoří případnou vládu s komunisty? Ani jeden ze zbývajících kandidátů není a nebude nestranný , proč myslíš že se celá levice přiklání k Zemanovi? Pro jeho krásné oči to nebude Velmi šťastný Pouze cítí lepší přístup k moci.

Jak má prezident podporovat vládu?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 12:27   Citovat  

Giger napsal:
Bude/ Je politicky nestranný, dá rozum, že nejdřív když kandiduje by měl být politicky nestranný. Nacož jsem upozornil, že nyní rozhodně není politicky nestranný. A dále z toho vyplývalo, že když byl Miloš 15 let v ČSSD. Tak se z něj najednou po přísaze nestane naprosto nezaujatý a nestranný prezident.

to z toho vyplyva tak max tobe Úsměv a ano, mozna sem naivni ale doufam v to, ze po prisaze se z nej v prubehu kratke doby strane politicky nestranny prezident Úsměv
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 12:27   Citovat  

Giger napsal:
Bude/ Je politicky nestranný, dá rozum, že nejdřív když kandiduje by měl být politicky nestranný.

Pozor, tahle implikace, kterou používáš nemusí být vůbec pravda Úsměv. Nevidím důvod, proč by nemohl být nestranný v prezidentském mandátu, když je teď členem nějaké strany. To jsou 2 rozdílné věci. Předpokládám a doufám, že když se stane jeden nebo druhý prezidentem, oba vystoupí ze strany a budou měřit všem stejně.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 12:28   Citovat  

millhauz napsal:
co je tohle za argument? Prezidenta si snad voli lidi v referendu ne?

Technická: Volby a referendum jsou 2 rozdílné věci.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 12:30   Citovat  

millhauz napsal:
Psal jsem, ze doufam ze BUDE na postu prezidenta politicky nestranny a ne ze TED JE politicky nestranny. Ja svoji myslenku drzim celou dobu a myslenka je takova, ze doufam, ze Zeman bude urad prezidenta vykonavat svedomite a bude politicky nestranny. Ne ze ted je politicky nestranny.

Podivej, me nejaka levice ci pravice a co kdo chce a prosazuje opravdu nezajima. K volbam nechodim ,jen u techto voleb na prezindenta udelam ve druhem kole vyjimku a volit pujdu. Me se tu v CR zije vcelku dobre. Ja mam o Zemanovi jako takovem a napr i o te slavne opozicni smlouve informaci z ruznych zdroju, at uz medii ci jine literatury dost, abych si o nem jako cloveku mohl udelat obrazek a vychazi mi proste jako lepsi prezident. To, ze tobe ne, je ciste tvuj nazor, ktery ti neberu Úsměv Jen se tu prosim nesnaz nejak prekrucovat to co pisu. Rekl bych, ze to je vcelku srozumitelne napsane Úsměv Hlavne nezamenuj slova bude a byl/je Mrk

Vysvětlil jsem to u odpovědi pro Stepu jak jsem to myslel. To, že se Miloš pohybuje celý život v určité sortě lidí a aktivně se zapojoval do politiky na nejvyšších postech. Mi prostě dává dohromady, že je jaksi už usměrněný někam. Jinak ti rozumím, každý má svoji volbu. Máš svůj hlas, můžeš ho odevzdat komu chceš. Já jen vidím v Zemanovi zloděje, který všechno to zlo okolo politiků s Klausem započal. Oni tenkrát kradli a to ve velkém. Nechci mít za reprezentanta republiky zloděje. Smutný
   Návrat  
Loris Batacchi je teď offline  Loris Batacchi
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 12:30   Citovat  

Hellborn napsal:
Jak má prezident podporovat vládu?

Přijde tě podíl prezidenta na sestavování vlády po volbách malý ?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 12:33   Citovat  

Stepa napsal:
Pozor, tahle implikace, kterou používáš nemusí být vůbec pravda Úsměv. Nevidím důvod, proč by nemohl být nestranný v prezidentském mandátu, když je teď členem nějaké strany. To jsou 2 rozdílné věci. Předpokládám a doufám, že když se stane jeden nebo druhý prezidentem, oba vystoupí ze strany a budou měřit všem stejně.

15 let v ČSSD! Byl jejím předsedou. Byl premiérem. Panu Zemanovi je 68 let! On už má prostě v sobě něco zakořeněného kam ho to víc táhne. Nevěřím tomu, že bude nestranný.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 12:41   Citovat  

Giger napsal:
15 let v ČSSD! Byl jejím předsedou. Byl premiérem. Panu Zemanovi je 68 let! On už má prostě v sobě něco zakořeněného kam ho to víc táhne. Nevěřím tomu, že bude nestranný.

ja tomu verim Mrk

Hellborn napsal:
Technická: Volby a referendum jsou 2 rozdílné věci.

pravda pardon Úsměv
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 12:52   Citovat  

To snad mluví za vše a ty procenta v hodocení nahoře jsou doufám jenom omyl...
tudy odkaz
   Návrat  
zam3k je teď offline  zam3k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 12:54   Citovat  

Teď mi řekněte,jakej je smysl platů v ČR,když každej mladej člověk je donucen
(pokuď není člověk povoláním syn nebo si nepěstuje travičku za domkem)
půjčit si hypotéku,aby se mohl osamostatnit a žít svůj vlastní život mimo rodiče?

Když sem vylezl ze školy,tak sem měl nástupák 15 000,-
Souhlasím s ocenením dle šikovných rukou a kvality růstu.
Po roce sem vyskočil těsně pod 20 000,- čistého a i když mam solidný příjem jsem schopnej si pořídit bydlení za rozumnou dobu??
V dnešní době(v mém městě) se nájem pohybuje kolem 10 000,- za 2+1.
Koupím si do důchodu za vlastní peníze byt natož dům?
Ne!Takže sem rovnou při startu do života odkázanej na splácení dluhů!

Ale abych neodpočoval.
Ani jeden z nich není přínos pro ČR a proto nejdu volit.
Jestli budu v blátě nebo v louži je mi jedno!
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 13:00  Naposledy upravil master88 dne 13.1.2013 , 13:02, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

zam3k napsal:
půjčit si hypotéku,aby se mohl osamostatnit a žít svůj vlastní život mimo rodiče?

Po roce sem vyskočil těsně pod 20 000,- čistého a i když mam solidný příjem jsem schopnej si pořídit bydlení za rozumnou dobu??

Ale abych neodpočoval.

tak někdo platí 10ku za nájem, někdo už bydlí ve svojim a tu 10ku dává na hypotéku.. každý se musí zamyslet nad tím co chce... nekdo si koupí pračku Romo co vydrží 3-4 roky ale stála 6000 a někdo si koupí Miele co stálo 22000 ale vydrží do jeho důchodu Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 13:02   Citovat  

zam3k napsal:

Ale abych neodpočoval.

No a jak bys to chtěl jinak udělat? Buď rád, že nežiješ třeba USA, kde vysokoškoláci kteří chtěli jít na dobrou školu, skončí se studiem a mají už dluh třeba 1 milion. A jsou bez práce, nemají kde bydlet, ale dluh už mají.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 13:03   Citovat  

Giger napsal:
No a jak bys to chtěl jinak udělat? Buď rád, že nežiješ třeba USA, kde vysokoškoláci kteří chtěli jít na dobrou školu, skončí se studiem a mají už dluh třeba 1 milion. A jsou bez práce, nemají kde bydlet, ale dluh už mají.

Či třeba v Norsku, Švédsku a další západní evropě... toto je naprosto běžné...
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 13:04   Citovat  

zam3k napsal:

a jak by sis to představoval?

master88 napsal:

a dle mě i logický
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 13:06   Citovat  

master88 napsal:

Přesně tak, jsem rád, že u nás v republice to tak není.
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 13:34   Citovat  

samá špína, a co takhle někde najít i nějaké plus? samá negativa, to budeme mít teda negativního prezidenta, lumpa a zloděje? by mě pak zajímalo, který člověk pro nás něco udělal dobrého, co si tu bude spousta lidí pamatovat a který je ještě mezi náma živejma a neměl nic s komunisty, protože evidentně každej je špatnej, když něco s nimi měl. By mě tak zajímalo, kdyby jste se narodili v té době komunismu, kolik z VÁS by komunistou nebylo KO

já bych se třeba rád dostal do severských zemí, sice jste možná zadlužení, ale zsae na druhou stranu se tam státy o svoje lidi staraj je to dobrý
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 13:43   Citovat  

Co bylo bylo-důležité je co bude-já žiju ted a řeším přítomnost+budoucnost a to i větčina tzv. obyčejných lidí,chceme žít né přežívat-je zde spousta názorů ve stylu sytý hladovému nevěří,republika opravdu není jen praha-nenechte se zmást médiji-kdo za nimi stojí (viz.předhazování Fishera)lidé jsou již hodně rozlobení a vláda sklízí co zasela.
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 13:49   Citovat  

to MOTyLEK: JARDA JÁGR... pořádnej výtlem
Sory nedalo mi to Mrk

to ALL: Politika a obvzláště ta naše je hodně špinavej obor, aby se šeská politická kultůra zlepšila bude zapotřebí politického a společenského vývoje v řádech generací nikoli let či volebních mandátů Smutný
Oba kandidáti mají špínu na hlavě, čistý neni ani jeden. Zeman je namočený do Oposmlouvy, kníže s Kalouskem.

Můj favorit byl Franz, řada zdejších i mimo H-C ho odmítala kvůli vzhledu, že neni reprezentativní. Třeba zrovna z tohoto pohledu je mi nyní bližší Karel než Miloš. Karel - aristokrat vs. Miloš - hulvát Smutný
Je to z bláta do louže, ale tak je to u našich voleb už od poloviny 90. let Smutný
   Návrat  
species je teď offline  species
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 14:18   Citovat  

Speedey napsal:
...

omyl asi bude nekde jinde kamarade, ty si nepamatujes co se tu delo v roce 97? Tim nechci nejak svetit knizete, jsou to wokurka oba dva
   Návrat  
Parker je teď offline  Parker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 14:22   Citovat  

Volím Zemana. Někde na začátku topicu tu padlo, že lidé, co ho volí, mají asi špatnou dlouhodobou paměť. Musím říct, že nemám, protože v době opoziční smlouvy mi bylo 5 let a zajímal mě kopačák a hry na schovku, ne politika. Nemám co si pamatovat.
Každý volí toho, kdo je jeho situaci nejbližší. Stejně jako u nadcházejících voleb do sněmovny nebudu volit ODS nebo TOP 09, když chtějí zavést školné, zvyšovat DPH, snižovat důchody (resp. nepřidávat, protože snížit by se to ze zákona nemělo) a další věci, když bydlím s důchodci, rodiče pracují ve školství a studuji na vysoké škole. Šla bych sama proti sobě.
A mimochodem, když tu byl útok na dlouhodobou paměť a většina se ohání dokumentem, který byl natočen na motivy knihy, kterou vydal reportér Reflexu (mimochodem Reflex vlastní Schwarzenberg) a je plná nedokončených výpovědí vytrhnutých z kontextu (například stavba dálnice do Ovy stále nestojí), tak asi někdo má špatnou krátkodobou paměť. Když mám vybrat jeden příklad z mnoha - už se zapomnělo, jak všichni odmítali americké radary na našem území a on je podepsal? ( tudy odkaz ).
Nechci a nebudu útočit na protikandidáta, mám pro svou volbu své důvody a vztekat se může kdo chce Úsměv Ani jeden z nich není čistý. A upřímně - kdo v té politice ještě je. Pro mě je menší zlo Zeman a tomu dám hlas.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 14:25   Citovat  

Parker napsal:
Volím Zemana. Někde na začátku topicu tu padlo, že lidé, co ho volí, mají asi špatnou dlouhodobou paměť. Musím říct, že nemám, protože v době opoziční smlouvy mi bylo 5 let a zajímal mě kopačák a hry na schovku, ne politika. Nemám co si pamatovat.
Každý volí toho, kdo je jeho situaci nejbližší. Stejně jako u nadcházejících voleb do sněmovny nebudu volit ODS nebo TOP 09, když chtějí zavést školné, zvyšovat DPH, snižovat důchody (resp. nepřidávat, protože snížit by se to ze zákona nemělo) a další věci, když bydlím s důchodci, rodiče pracují ve školství a studuji na vysoké škole. Šla bych sama proti sobě.
A mimochodem, když tu byl útok na dlouhodobou paměť a většina se ohání dokumentem, který byl natočen na motivy knihy, kterou vydal reportér Reflexu (mimochodem Reflex vlastní Schwarzenberg) a je plná nedokončených výpovědí vytrhnutých z kontextu (například stavba dálnice do Ovy stále nestojí), tak asi někdo má špatnou krátkodobou paměť. Když mám vybrat jeden příklad z mnoha - už se zapomnělo, jak všichni odmítali americké radary na našem území a on je podepsal? ( tudy odkaz ).
Nechci a nebudu útočit na protikandidáta, mám pro svou volbu své důvody a vztekat se může kdo chce Úsměv Ani jeden z nich není čistý. A upřímně - kdo v té politice ještě je. Pro mě je menší zlo Zeman a tomu dám hlas.

je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 14:26   Citovat  

Parker napsal:

Přesně tak, Karel podepsal radar v Brdech a ještě se s tím chlubí ve svém životopisu. Takový on má vztah k ČR....
   Návrat  
Petr Jahn je teď offline  Petr Jahn
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 14:36   Citovat  

Parker napsal:

Co je to za blbsot, že Karel vlastní Reflex? Velmi šťastný Velmi šťastný Pouze čeští miliardáři mají svoje vlastní noviny Babiš (5+2 dny) a Bakala (Hospodářské noviny), takže tady prosím laskavě ostatní nemystifikuj a nelži nám tady, když o dané problematice evidentně nic nevíš. A řekl bych, že právě Reflex se vždy kriticky vyjadřoval k politice a dělal si z ní i srandu, rozhodně nešel žádnému politikovi na ruku. To, že občas píše blbosti se kterýma nesouhlasím je věc druhá.
Já volím Karla a cením si toho, že nechceš útočit na protikandidáta ani já na něj nebudu útočit i když bych mohl, protože nekalostí kolem Miloše Zemana je taky dost, ale proč to dělat, každý má vlastní hlavu a rozhodne se sám, jen jsem chtěl uvést věci na pravou míru.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 14:39   Citovat  

species napsal:
omyl asi bude nekde jinde kamarade, ty si nepamatujes co se tu delo v roce 97? Tim nechci nejak svetit knizete, jsou to wokurka oba dva

mě jenom zaráží jak do toho každej tahá minulost a poukazuje na dlouhodobou pamět atd... ale stačí se podívat na současnej stav této vlády a všeho co se děje kolem a vy by jste tam hodily zase špinavce co je spachtěnej s Klausem Kalouskem a jinýma okurkama a momentálně má funkci ministra zahraničí za TOP09 (ODS) ale hlavne ze minulost je špatná, ano samozřejmě že Zeman není svatej má svoje bodavý názory a jeho projev je jaksi nezapomenutelný ale o tom to taky je, podle mě tam radši dosadim člověka kterej má tedy bohužel né moc kladnou minulost v politické svéře, ale po dobu 10 let co byl v důchodu se mohl taky podívat na politiku očima "občana" sedícího za televizí a udělat si tak trochu obrázek co je tady špatně, proč on vlastně usiluje o místo prezidenta? kvůli penězum? aby byl slavnej? nebo se jen tak nudí? neřekl bych. podpůrci Zemana mě dejte za pravdu/odpůrci Zemana jděte do mě..ale taky co čekat že Velmi šťastný
   Návrat  
Petr Jahn je teď offline  Petr Jahn
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 14:42   Citovat  

Asi takhle píše Reflex o politice i to byl jeden z důvodů proč jsem ho měl tak rád, pro jeho otevřené názory na věc.
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
takže psát, že Schwarzenbergovi patří Reflex je naprostá blbost, to že mu redaktor Doležal vyjádřil podporu nic neznamená, podporu mu koneckonců vyjádřili skoro všichni představitelé novin a médií.
tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 14:45   Citovat  

no asi vás zklamu ale Schw. opravdu SPOLUvlastní reflex... není jeho... ale má jen jeho část... ovšem co jsem zatim viděl, tak do působení a publikací reflexu vůbec nezasahoval
   Návrat  
Parker je teď offline  Parker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 14:51  Naposledy upravil Parker dne 13.1.2013 , 14:52, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

master88 napsal:
no asi vás zklamu ale Schw. opravdu SPOLUvlastní reflex... není jeho... ale má jen jeho část... ovšem co jsem zatim viděl, tak do působení a publikací reflexu vůbec nezasahoval

Jo, omlouvám se za drobnou chybu, není to Reflex, ale Respekt

"Vlastnictví
Od roku 1994 byla majoritním vlastníkem společnost Mafra (vlastník MfDnes), v roce 1996 její podíl odkoupil Karel Schwarzenberg a stal se majitelem 99,9 %. Pro dlouhodobou ztrátovost časopisu však Schwarzenberg hledal dalšího akcionáře.[3] V červnu 2006 byl oznámen „vstup nového vlastníka“ Zdeňka Bakaly, který dosadil svého člověka, ředitele Miloše Čermáka, což vedlo k rozporům, a tak v září podala celá redakce výpověď.[5] Krátce na to, koncem září, ale Marek Švehla, šéfredaktor Respektu, oznámil, že „podle dohody zástupců vydavatele, investora a redakce novým šéfredaktorem bude Martin M. Šimečka“, šéfredaktor slovenského deníku SME.[6] Šimečka se stal šéfredaktorem v listopadu 2006. V červnu 2007 podnikatel Zdeněk Bakala získal ve společnosti R-Presse vydávající Respekt většinový podíl ve výši 55,5 %. Podíl 44,4 % patří i nadále Karlu Schwarzenbergovi.[7]"
[url=http://cs.wikipedia.org/wiki/Respekt_(týdeník)]odkaz[/url]
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Anketa: 2.kolo volby PREZIDENTA
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 32, 33, 34  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina