Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Anketa: 2.kolo volby PREZIDENTA
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 32, 33, 34  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 9 z 34

koho?
Miloš Zeman
41%
 41%  [ 89 ]
Karel Schwarzenberg
58%
 58%  [ 128 ]
Hlasovalo : 217
Celkem hlasů : 217

vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 21:32   Citovat  

Karel na Hrad!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hanz.vfr je teď offline  Hanz.vfr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 21:35   Citovat  

co jsem se tak rozhlížel po všech diskuzích,většina lidí vzdělaných a s rozhledem,sympatizuje s Karlem...
S Milošem, vetšinou lidé,kteří přes to věčný brblání ,jak je všechno špatně, nevidí dál než do talíře

Všichni řeší, co se změní a nezmění,jako kdyby se volil král s absolutní mocí.
Moc prezidenta je dost omezená .Za mě,by měl prezident hlavně reprezentovat.
Jsem zvědavej jak to dopadne,mám jasno koho půjdu volit a volit půjdu kouř
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 21:36   Citovat  

Rom.: me se libi, jak jedine, co jsem od tebe za posledni asi 2 roky cetl byly jen osobni utoky proti me. Co mas za mindrak nevim, ale svym zpusobem me ten zajem tesi a je videt, ze davas pozor - plus samozrejme pokud se ti ulevi, tak si klidne posluz Mrk

Giger: pořádnej výtlem (teda aspon doufam, ze tu nechapavost jen hrajes)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Petr Jahn je teď offline  Petr Jahn
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 21:39   Citovat  

Hanz.vfr napsal:
co jsem se tak rozhlížel po všech diskuzích,většina lidí vzdělaných a s rozhledem,sympatizuje s Karlem...
S Milošem, vetšinou lidé,kteří přes to věčný brblání ,jak je všechno špatně, nevidí dál než do talíře

Všichni řeší, co se změní a nezmění,jako kdyby se volil král s absolutní mocí.
Moc prezidenta je dost omezená .Za mě,by měl prezident hlavně reprezentovat.
Jsem zvědavej jak to dopadne,mám jasno koho půjdu volit a volit půjdu kouř

Vždyť to tak taky je Úsměv Karla volí hlavně mladí pak vzdělaní a lidé ve městech, kdežto Miloše spíše na vesnicích a ruku na srdce i ti hloupější a prostější, to není urážení to je holý fakt. Samozřejmě to neplatí ve všech případech a ne vždy, ale statistika je statistika.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 21:40   Citovat  

skyline, ty čteš a posloucháš nejen sám sebe ??? Tak to koukám! ... neke pořádnej výtlem
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 21:46   Citovat  

Asi žiju v jiným světě, ale vydělám si zhruba 18 000 čistýho, pracuju cca 220 hodin v měsíci (cca 15 dní v měsíci, 14-15 hodin denně). Z toho vyplývá že kdybych si našel ještě něco bokem ve dnech volna tak si vydělám i přes 30 000 za měsíc. Když jsem začínal v r. 2008 tak jsem měl cca 9 000 na ruku a nějaký tuzéry (cca 2 - 3 tisíce) jako číšník, otci jsem splácel civica po 5 000. Bydlel u rodičů, což ostatně platí dodnes, protože otec se odstěhoval spolu s milionem v kapse a kdybych se odstěhoval tak máma barák neutáhne, ani když jí do teď hodně pomáhal děda (budiž mu země lehká), ségra studuje vejšku a na všechno si vydělává sama, brácha je flákač co si konečně našel práci. Ve chvílích volna jezdím na nákupy, vařím, starám se o zahradu, venčím psa, meju nádobí, a vůbec dělám takový ty běžný činnosti.... Máma má epilepsii, od března je na kontrolce, a nemůže dělat spoustu věcí co jsou pro ostatní zcela běžný. Ale nějak to zvládáme, a jsme víceméně spokojení, což může M@jk potvrdit. Takže mi tu prosím nebrečte, buďte tak laskavi. Protože i já si uvědomuju že můj život není ideální ale máme kde bydlet, co jíst, jsme relativně zdraví,.... V africe se děti navzájel střílej do hlavy, nebo umíraj na hlad. V komunistickejch zemích nemaj právo na spoustu věcí bez kterejch by jste se vy už dneska snad ani neobešli, a když už máte možnost jít volit tak řešíte jestli ten či onen spí nebo chlastá/chlastal při zasedání...

Za mě osobně Karel. Zemana bytostně nesnáším.

Nějak jsem se rozvášnil, ale to jen aby si pár z vás udělalo názor jak to teda v tom "pravým světě" a ne na papíře chodí.
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 21:46   Citovat  

Rom.: vidim, ze je ti lip, rado se stalo Mrk
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 21:49   Citovat  

Lubosh: Moudře jsi promluvil Úsměv
   Návrat  
Giger je teď offline  Giger
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 21:50   Citovat  

skyline napsal:
Giger: pořádnej výtlem(teda aspon doufam, ze tu nechapavost jen hrajes)

Neměj na mě vysoké nároky, jsem kluk z vesnice. Ale abych řekl pravdu, asi nemám takový inteligenční deficit jako ty, to opravdu ne.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 21:51  Naposledy upravil M@jk dne 13.1.2013 , 22:11, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Lubosh napsal:
Asi žiju v jiným světě, ale vydělám si zhruba 18 000 čistýho, pracuju cca 220 hodin v měsíci (cca 15 dní v měsíci, 14-15 hodin denně). Z toho vyplývá že kdybych si našel ještě něco bokem ve dnech volna tak si vydělám i přes 30 000 za měsíc. Když jsem začínal v r. 2008 tak jsem měl cca 9 000 na ruku a nějaký tuzéry (cca 2 - 3 tisíce) jako číšník, otci jsem splácel civica po 5 000. Bydlel u rodičů, což ostatně platí dodnes, protože otec se odstěhoval spolu s milionem v kapse a kdybych se odstěhoval tak máma barák neutáhne, ani když jí do teď hodně pomáhal děda (budiž mu země lehká), ségra studuje vejšku a na všechno si vydělává sama, brácha je flákač co si konečně našel práci. Ve chvílích volna jezdím na nákupy, vařím, starám se o zahradu, venčím psa, meju nádobí, a vůbec dělám takový ty běžný činnosti.... Máma má epilepsii, od března je na kontrolce, a nemůže dělat spoustu věcí co jsou pro ostatní zcela běžný. Ale nějak to zvládáme, a jsme víceméně spokojení, což může M@jk potvrdit. Takže mi tu prosím nebrečte, buďte tak laskavi. Protože i já si uvědomuju že můj život není ideální ale máme kde bydlet, co jíst, jsme relativně zdraví,.... V africe se děti navzájel střílej do hlavy, nebo umíraj na hlad. V komunistickejch zemích nemaj právo na spoustu věcí bez kterejch by jste se vy už dneska snad ani neobešli, a když už máte možnost jít volit tak řešíte jestli ten či onen spí nebo chlastá/chlastal při zasedání...

Za mě osobně Karel. Zemana bytostně nesnáším.

Nějak jsem se rozvášnil, ale to jen aby si pár z vás udělalo názor jak to teda v tom "pravým světě" a ne na papíře chodí.

Ámen,
mohu potvrdit. Stačí se jen snažit. Ale i já jsem v letech 2006-2008 prožíval peklo, práce se hledala, ale ... . Bylo to v době, kdy tu HONDAřstvo bylo velmi spokojeno a nám se pak začalo terpve dařit. Trocha štěstí je potřeba a k tomu nám prezident nepomůže. Jen my sami. přátele
je to dobrý
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 21:53   Citovat  

Losnu nebo Mažňáka pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 21:53   Citovat  

Lubosh: Smekám Úsměv
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 21:55  Naposledy upravil Hlavator dne 13.1.2013 , 21:59, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Petr Jahn napsal:
Vždyť to tak taky je Úsměv Karla volí hlavně mladí pak vzdělaní a lidé ve městech, kdežto Miloše spíše na vesnicích a ruku na srdce i ti hloupější a prostější, to není urážení to je holý fakt. Samozřejmě to neplatí ve všech případech a ne vždy, ale statistika je statistika.

a statistik vypadl v 1.kole po te medialni kampani - ted zase uz 2.den kampan za vaseho Trautenberka tak aby tedy tem vzdelanym mestanum taky nevypadl ten vas dobrosrdecnej knizepan. Kdyz ne tak uz bude aspn konecne Kalouskovo i na Hrade
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 21:59   Citovat  

A jinak musím říct že jako člověk pracující v kavárně co se setká se spoustou lidí a stihne i spoustu rozhovorů jsem překvapen že většina našich hostů šla dát hlas Karlovi (což jsem podpořil). Asi je to dáno tímže k nám na kafe chodí podnikatelé, lidé s rozhledem, diskutující a vzdělaní, ne jen nějací zedníci co se po práci (ve 3 odpoledne) sejdou u piva a stěžují si na vše okolo.... Jsem napjatej, podle mě to budou nervy, a lidi se budou jen hádat protože tu budou dva tábory a ani jeden nebude chtít vyslechnout argumenty toho druhého.

Jinak nic proti zedníkům Mrk
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 22:00   Citovat  

Tak mě právě pobavil kámoš z vejšky (od 18 v ČSSD) - jeho dilema "Hajaja nebo Kořala?" HaHaaa
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 22:02   Citovat  

trosku me mrzi jak se tady predhazuje ze prostacci voli Zemana a ti vzdelani Karla - libi se mi,ze tady 99% breci jak ta vlada spatna a pak voli paprdu pre exitusem co v ni sedi 2,5roku a usilovne schvaluje to co tady jeden za druhym hani a jeste si pripadate jako ta lepsi pulka spolecnosti
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 22:07   Citovat  

Giger: Díky, jsem jen člověk a tak se snažím jak nejlíp umím, zastávám klasický hodnoty jako je rodina, čest, atd. Ostatně k tomu mě děda s mamkou vychovali.

Hlavator: Ale ono to tak ve skutečnosti je když se podíváš na průřez voliči, neříkám že ve 100%, ale vetšinově ano.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 22:16   Citovat  

Vězni volili Schwarzenberga. Získal si je, když schválil amnestii
:hehe: Velmi šťastný
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 22:17   Citovat  

Hlavator napsal:
trosku me mrzi jak se tady predhazuje ze prostacci voli Zemana a ti vzdelani Karla - libi se mi,ze tady 99% breci jak ta vlada spatna a pak voli paprdu pre exitusem co v ni sedi 2,5roku a usilovne schvaluje to co tady jeden za druhym hani a jeste si pripadate jako ta lepsi pulka spolecnosti

ano, s tim souhlasim, taky to pozoruju Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 22:17   Citovat  

Hlavator napsal:
a statistik vypadl v 1.kole po te medialni kampani - ted zase uz 2.den kampan za vaseho Trautenberka tak aby tedy tem vzdelanym mestanum taky nevypadl ten vas dobrosrdecnej knizepan. Kdyz ne tak uz bude aspn konecne Kalouskovo i na Hrade

Tohle jsou fakta, tak nevím co si namlouváš a jinak mluvíš z cesty, takže na tebe nebudu radši příště reagovat, protože nechci vyvolávat hádky.
   Návrat  
David vti je teď offline  David vti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 22:18   Citovat  

To Lubosh : souhlas a uznání co se rodiny týče... OK

A jinak,není vše v této zemi tak černé,jak se zdá. Známý z itálie mi jednou říkal,že u nich je to co se třeba korupce týče mnohem horší a přitom tam lidi nejsou tak pesimistyčtí jako u nás...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 22:20   Citovat  

Shrnul bych to tak že češi budou věčně nespokojenej národ ať se děje co se děje pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 22:21   Citovat  

Hlavator napsal:
Vězni volili Schwarzenberga. Získal si je, když schválil amnestii
:hehe: Velmi šťastný

Kdybys dnes sledoval Otázky Václava Moravce v poledne, věděl bys jak tu amnestii Karel myslí. A třeba bys s tím souhlasil.
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 22:23   Citovat  

Giger napsal:
Kdybys dnes sledoval Otázky Václava Moravce v poledne, věděl bys jak tu amnestii Karel myslí. A třeba bys s tím souhlasil.

asi tak... Tak to valím bulvy
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 22:25  Naposledy upravil Hlavator dne 13.1.2013 , 22:26, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Petr Jahn napsal:
Tohle jsou fakta, tak nevím co si namlouváš a jinak mluvíš z cesty, takže na tebe nebudu radši příště reagovat, protože nechci vyvolávat hádky.

a ja blbec myslel,ze si Kalousek pana dobrosrdecneho knizete vytahl jako maskota aby "vzdelanci" dali hlas jeho nove strane kdyz za nim se tahne korupce nechutneho charakteru uz od doby kdy byl jako namestek na obrane to mi hlava nebere porad mi pripada,ze Kalousek je predseda a pan knize jen dobrosrdecne chrape,kyve a brbla si neco nesrozumitelneho pod knirkem. Leč asi nejsem dost chytry,vzdelany abych videl dal nez do talire a pochopil souvislosti to mi hlava nebere

me je jedno jak to mysli s amnestii-jen sem dal clanek kdo ho taky voli a proc OK
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 22:26   Citovat  

Pokud jsi pamatuji tak u voleb po mě chtěli jen totožnost. To jestli jsem vysokoškolák, nebo sedlák co dojí vemena se mě nikdo neptal. Tak moc nerozumím o jaké tábory se jedná? A z jakých statistik to máte? Nějak se těmi srovnáními nezabývám a možná se pletu. to mi hlava nebere
   Návrat  
Jirka.H je teď offline  Jirka.H
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 22:27   Citovat  

no ? ..

252180_479159592120283_1395237055_n.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
252180_479159592120283_1395237055_n.jpg, 86.18 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 22:29   Citovat  

Hlavator napsal:
a ja blbec myslel,ze si Kalousek pana dobrosrdecneho knizete vytahl jako maskota aby "vzdelanci" dali hlas jeho nove strane kdyz za nim se tahne korupce nechutneho charakteru uz od doby kdy byl jako namestek na obrane to mi hlava nebere porad mi pripada,ze Kalousek je predseda a pan knize jen dobrosrdecne chrape,kyve a brbla si neco nesrozumitelneho pod knirkem. Leč asi nejsem dost chytry,vzdelany abych videl dal nez do talire a pochopil souvislosti to mi hlava nebere

me je jedno jak to mysli s amnestii-jen sem dal clanek kdo ho taky voli a proc OK

Jak jsem psal dle mého mluvíš z cesty, tady vůbec nejde o Kalouska a ani o stranu, ale o jednotlivce, konkrétně prezidenta Velmi šťastný Takže do toho zbytečně taháš věci, které s tím vůbec nesouvisí a jde vidět, že si nechceš nechat nic vysvětlit, takže se shodneme na tom, že se neshodneme.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 22:29  Naposledy upravil Giger dne 13.1.2013 , 22:37, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hlavator napsal:

Zkus na Karla Schwarzenberga vytáhnout nějakou špínu, bez toho abys použil slova: Kalousek, rakušan, spí, neumí mluvit, amnestie, brusel, šlechtic a jejich synonyma Velmi šťastný

Jinak abych to tady všem jakoby ujasnil a upřesnil Schwarnzenberg není Kalousek. Ani není jeho máma, ani člověk který za něj nese odpovědnost HaHaaa
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 22:31   Citovat  

Petr Jahn napsal:
Jak jsem psal dle mého mluvíš z cesty, tady vůbec nejde o Kalouska a ani o stranu, ale o jednotlivce, konkrétně prezidenta Velmi šťastný Takže do toho zbytečně taháš věci, které s tím vůbec nesouvisí a jde vidět, že si nechceš nechat nic vysvětlit, takže se shodneme na tom, že se neshodneme.

v tom se shodnem..
nevim co s tim nesouvisi-na spatne nalade a totalni depresi ve ktere se nachazi tenhle narod se tvuj jednotlivec podili aktivne poslednich 2,5roku. tak nejak nechapu jak to s tim nesouvisi
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Anketa: 2.kolo volby PREZIDENTA
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 32, 33, 34  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina