Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Anketa: 2.kolo volby PREZIDENTA
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 32, 33, 34  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 10 z 34

koho?
Miloš Zeman
41%
 41%  [ 89 ]
Karel Schwarzenberg
58%
 58%  [ 128 ]
Hlasovalo : 217
Celkem hlasů : 217

LK8G je teď offline  LK8G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 22:32   Citovat  

Giger napsal:
Zkus na Karla Schwarzenberga vytáhnout nějakou špínu, bez toho abys použil slova: Kalousek, rakušan, spí, neumí mluvit, amnestie, brusel, šlechtic a jejich synonyma Velmi šťastný

obrovské dluhy ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Petr Jahn je teď offline  Petr Jahn
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 22:37   Citovat  

MSX napsal:
Pokud jsi pamatuji tak u voleb po mě chtěli jen totožnost. To jestli jsem vysokoškolák, nebo sedlák co dojí vemena se mě nikdo neptal. Tak moc nerozumím o jaké tábory se jedná? A z jakých statistik to máte? Nějak se těmi srovnáními nezabývám a možná se pletu. to mi hlava nebere

Nejedná se o žádné tábory, jen říkám fakta a když někdo nevidí, že Zeman vyhrává v kraji moravskoslezském, ústeckém a v těch, kde si dříve třeba hodně těžilo a ve městech jako Ostrava a nebo Most, Chomutov Ústí nad Labem, tak proč to asi je? Možná tím, že tam žijí ty nízkopřijmové skupiny. Když Karel vyhrává v Praze, Brně, Plzni a v dalších krajských městech, tak to je možná tím, že tam žijí zase ty skupiny majetnější a vzdělanější. Pokud jsi koukal na včerejší zveřejňování výsledků, tak tam tohle všechno ukazovali a pokud ne, tak se na to podívej.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
David vti je teď offline  David vti
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 22:37  Naposledy upravil David vti dne 13.1.2013 , 22:53, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Tak tak,já třeba dělám sám na sebe a je jen na mě, kolik si vydělám... Kdybych byl laxní a lempl,asi by to moc nešlo,ale když člověk trochu chce,obětuje nějaký ten čas a úsilí,většinou to jde. Když prostě potřebuju peníze,tak pracuji od 7mi ráno třeba do 10ti věčer 25 dní v měsíci a pak můžu mít i 60.000,-... Ale prostě tomu něco obětuji a chci !!! Bohužel,když si neseženu zakázku,nemám nic a můžu být třeba měsíc doma bez peněz,ale to už je to riziko práce na živnost. A to jsem v životě nedělal práci,na kterou jsem dělal školu. Prostě jsem po škole vzal to co bylo,snažím se to dělat jak nejlépe umím a je mi jedno,že dělám rukama a nesedím někde v kanclu...

A proto taky nevěřím populistům co slibují nová pracovní místa...
   Návrat  
Giger je teď offline  Giger
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 22:45  Naposledy upravil Giger dne 13.1.2013 , 22:51, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

LK8G napsal:
obrovské dluhy ?

Co to je za důvod? Každému je jasné, že státní dluh, se neobjevil jen tak ze dne na den, protože právě pršelo a nemohli jsme jít na koupaliště. Ten má na svědomí asi 8 až 10 vlád zpátky. Proto za něj asi nemůže Karel, propó nikdy nebyl pokud vím ministrem financí.
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 22:46   Citovat  

LK8G napsal:
obrovské dluhy ?

obrovské zadlužení ČR začalo s vládou ČSSD, jinak ono zadlužit se není tak hrozné, ale ty peníze musí být někam investovány a né aby byly prožrány v chánově nebo v parlamentu... to je problém druhý
   Návrat  
Hanz.vfr je teď offline  Hanz.vfr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 22:54   Citovat  

Hlavator napsal:
Leč asi nejsem dost chytry,vzdelany abych videl dal nez do talire a pochopil souvislosti to mi hlava nebere

Neřekl jsem ,že všichni.
Psal jsem ,že většina... netušil jsem, že to na sebe vztáhneš HaHaaa
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 22:55   Citovat  

To zadlužení jaký je dneska možná pomůže vysvětlit tenhle graf, nebo ne zadlužení, ale jeho vývoj. Snad to stačí k tomu abychom si uvědomili že to není otázkou toho jestli tam sedí Kalousek nebo nějakej jinej Lojza, protože spolu s ním rozpočet schvaluje spousta jinejch lidí. A není to jen o rozpočtu jako takovým, je to o tom jaký jsou daně, a kam se peníze investujou. I proto nemám rád všemožný sociální dávky který v tomhle státě jsou, protože je dostávaj líný, tlustý černý hovada co za celej život kloudně napracovali.....
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 22:58   Citovat  

k panu Karlovi je rada clanku ktere si muze na Googlu vyhledat kazdy..jak k jeho vztahu ke Kalouskovi, tak jeho postoj k muslimum k evrope,jeho schvalovani "humanitarnich" bombardovani,nazoru na dluhovou menovou unii,sudetaci,Izrael,jeho restituce atp..

nechme to..uvidime po volbach..
   Návrat  
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 23:00   Citovat  

Tak jako v prvnim, ma i v druhem kole, muj hlas Zeman OK
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 23:02   Citovat  

Petr Jahn napsal:
Nejedná se o žádné tábory, jen říkám fakta a když někdo nevidí, že Zeman vyhrává v kraji moravskoslezském, ústeckém a v těch, kde si dříve třeba hodně těžilo a ve městech jako Ostrava a nebo Most, Chomutov Ústí nad Labem, tak proč to asi je? Možná tím, že tam žijí ty nízkopřijmové skupiny. Když Karel vyhrává v Praze, Brně, Plzni a v dalších krajských městech, tak to je možná tím, že tam žijí zase ty skupiny majetnější a vzdělanější. Pokud jsi koukal na včerejší zveřejňování výsledků, tak tam tohle všechno ukazovali a pokud ne, tak se na to podívej.

A koukal jsi podrobněji na ty výsledky? Schwarzenberg byl jednoznačný jen v Praze, ve zbytku krajích kde vyhrál to bylo jen o chloupek, za to Zeman kde zvítězil měl většinou výrazný náskok. A co se týká měst to jsem viděl taky. A města tak třeba namatko Plzeň-Město: Schwarzenberg 30,95 %,Zeman 21,44 % Plzeň-jih:Zeman 24,33 % ,Schwarzenberg 17,76 %
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 23:02   Citovat  

Lubosh napsal:
To zadlužení jaký je dneska možná pomůže vysvětlit tenhle graf, nebo ne zadlužení, ale jeho vývoj. Snad to stačí k tomu abychom si uvědomili že to není otázkou toho jestli tam sedí Kalousek nebo nějakej jinej Lojza, protože spolu s ním rozpočet schvaluje spousta jinejch lidí. A není to jen o rozpočtu jako takovým, je to o tom jaký jsou daně, a kam se peníze investujou. I proto nemám rád všemožný sociální dávky který v tomhle státě jsou, protože je dostávaj líný, tlustý černý hovada co za celej život kloudně napracovali.....

... a také hlavně, jak jsou lidé finančně i jinak gramotní a jak jsou vychováváni. Bohužel velkou část tohoto dluhu si tento stát čili my všichni vytvořili svým přičiněním. Zadlužit se totiž lze i chytře, lidé musí umět počítat a ne jen populisticky vzít první půjčku za 999,- měsíčně a pak přeplatí raketu a brečí. přátele
   Návrat  
LK8G je teď offline  LK8G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 23:04   Citovat  

Giger napsal:
Co to je za důvod? Každému je jasné, že státní dluh, se neobjevil jen tak ze dne na den, protože právě pršelo a nemohli jsme jít na koupaliště. Ten má na svědomí asi 8 až 10 vlád zpátky. Proto za něj asi nemůže Karel, propó nikdy nebyl pokud vím ministrem financí.

nikdo nemluví o dluzích čr, ale jak je na tom kníže ! v jakém stavu je jeho majetek - nač potřebuje dotace atd. a vše kolem, o tom se moc nemluví, už vidím jak takovej starej páprda má zapotřebí zachraňovat čr ....
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 23:13   Citovat  

M@jk napsal:
... a také hlavně, jak jsou lidé finančně i jinak gramotní a jak jsou vychováváni. Bohužel velkou část tohoto dluhu si tento stát čili my všichni vytvořili svým přičiněním. Zadlužit se totiž lze i chytře, lidé musí umět počítat a ne jen populisticky vzít první půjčku za 999,- měsíčně a pak přeplatí raketu a brečí. přátele

Takže tím, že jsem se zadlužil bance a ona na tom vydělá, jsem přispěl k tomu dluhu státnímu? to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko

MSX napsal:
A koukal jsi podrobněji na ty výsledky? Schwarzenberg byl jednoznačný jen v Praze, ve zbytku krajích kde vyhrál to bylo jen o chloupek, za to Zeman kde zvítězil měl většinou výrazný náskok. A co se týká měst to jsem viděl taky. A města tak třeba namatko Plzeň-Město: Schwarzenberg 30,95 %,Zeman 21,44 % Plzeň-jih:Zeman 24,33 % ,Schwarzenberg 17,76 %

Samozřejmě, že jsem koukal na ty výsledky a neřekl bych, že byl jednoznačný jen v Praze, jednoznačný byl víceméně v každém větším městě kromě Jihlavy, Ostravy a Ústí nad Labem, teď když se bude rozhodovat pouze mezi dvěma kandidáty, tak si myslím, že rozdíly v "městech" budou ještě markantnější.
tudy odkaz tohle je pěkná mapa, která jasně ukazuje, že Zeman je volen v těch průmyslovějších krajích a městech a hlavně na venkově.
tudy odkaz
   Návrat  
Giger je teď offline  Giger
2 háčka

LK8G napsal:
nikdo nemluví o dluzích čr, ale jak je na tom kníže ! v jakém stavu je jeho majetek - nač potřebuje dotace atd. a vše kolem, o tom se moc nemluví, už vidím jak takovej starej páprda má zapotřebí zachraňovat čr ....

Teď tomu nějak nerozumím. Můžeš to rozvést?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 23:17   Citovat  

LK8G napsal:

Ten majetek mu byl nezákonně sebrán komunisty a téměř půl století nebyl v rodu Schwarzenbergů. Tobě by se asi taky nelíbilo, kdyby ti někdo sebral střechu nad hlavou. A všechen svůj majetek převedl na syna. A já už zase vidím, jak Zeman, který byl mimo politiku 10 let a tak se na jeho přešlapy už zapomnělo přijde a začne zachraňovat náš stát.
   Návrat  
Loris Batacchi je teď offline  Loris Batacchi
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 23:18   Citovat  

Hlavator napsal:
v tom se shodnem..
nevim co s tim nesouvisi-na spatne nalade a totalni depresi ve ktere se nachazi tenhle narod se tvuj jednotlivec podili aktivne poslednich 2,5roku. tak nejak nechapu jak to s tim nesouvisi

Za koho tady mluvíš? Já teda žádnou depresi ani špatnou náladu ve svém okolí nepozoruji Ble . Depresím tady propadají převážně majitelé sedanu C8G a voliči Miloše Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 23:21   Citovat  

Loris Batacchi napsal:
Za koho tady mluvíš? Já teda žádnou depresi ani špatnou náladu ve svém okolí nepozoruji Ble . Depresím tady propadají převážně majitelé sedanu C8G a voliči Miloše Velmi šťastný

geniálně řečeno Úsměv
Ne nadarmo jsou Češi jeden z nejpesimističtějších národů
tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 23:53   Citovat  

Loris Batacchi napsal:

Já jsem majitel C8G sedan, volím Miloše a přesto nejsem v depresi. Úsměv
Nějak ti to nepasuje Mrk

Za to v mém okolí depresi a špatnou náladu pozoruju docela často.
A většinou to mají lidi, kteří pečlivě sledují politiku a nenechají si ujít žádné zprávy, zejména na Nově.
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 23:59   Citovat  

Petr 78 napsal:
Nějak ti to nepasuje Mrk

A většinou to mají lidi, kteří pečlivě sledují politiku a nenechají si ujít žádné zprávy, zejména na Nově.

OK
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2013 , 0:06   Citovat  

Ja mám taky špatnou náladu maximálně z knížátka.

Pro ty, co mají rádi nemainstreamové informace a zároveň mají účet na Facebooku, doporučuji tento odkaz pojednává o zajímavé knize a o ještě zajímavější historii rodu Schwarzenbergů
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 14.1.2013 , 0:08   Citovat  

Hlavator napsal:
Milos - nevim kolik kauz je s nim spojenych..a myslim,ze ani ty ne ..ja si zadnou nevybavuju. Je to clovek ktery jak si vybavuju si dokaze sjednat poradek,neni zlodej,je chytry,je vtipny a predklada mi jasne svoji vizi...

no s tim Zemanem .

když už kritizuješ tolik toho druhého, tak o svym kandidátovi to víš zcela určitě Úsměv

v kostce. např z wiki pedie, žádná špína, jen konstatování. Je toho všude plno a o každý kauze si můžeš určitě najít detail. Soudnej člověk uzná, že je do toho zapletenej víc než dost.

Politické působení Miloše Zemana je spojováno s řadou afér a korupčních případů. Před volbami v roce 1996 jednal tajně s podnikatelem Janem Vízkem - podrobněji Aféra Bamberg. Kritizován byl i za výběr nejbližších spolupracovníků, zejména šéfa svých poradců Miroslava Šloufa, politického představitele předlistopadového SSM i KSČ. V roce 1999 vyšlo najevo vydírání správce Štiřínského zámku jeho poradcem Jaroslavem Novotným, který po správci Václavu Hrubém požadoval vyrobení falešných důkazů na bývalého ministra zahraničí Zielence. Ve stejné době bylo zjištěno, že na zámku Štiřín bylo funkční odposlechové zařízení.[26] V květnu 2000 bylo odhaleno, že v týmu poradců tehdejšího premiéra Miloše Zemana vznikl materiál nazvaný Olovo, který měl zdiskreditovat ministryni školství a Zemanovu stranickou kolegyni Petru Buzkovou - podrobněji Aféra Olovo.
Bylo mu často vytýkáno, že do politiky vnesl nebývalou míru hrubosti a arogance. Známé jsou zejména jeho četné urážky novinářů a politických protivníků, ale i nikdy neprokázaná obvinění z korupce např. na adresu novináře Ivana Breziny nebo bývalého ministra zahraničí Josefa Zieleniece. Za jeho působení byla v roce 1998 uzavřena Opoziční smlouva s ODS, za jejíhož trvání došlo podle dokumentárního filmu Vládneme, nerušit (natočeného dle stejnojmenné knihy Erika Taberyho) k poklesu politické kultury, zvýšení míry korupce, k výhrůžkám a pokusu o vraždu novinářky Sabiny Slonkové).
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.1.2013 , 0:08   Citovat  

Petr 78 napsal:
Nějak ti to nepasuje Mrk

Sledovat zprávy na nově moc nedoporučuji, kolikrát nejsou moc objektivní a seriózní. Něco podobného jsou Novinky na seznamu, akorát ty jsou v tištěné podobě.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.1.2013 , 0:12   Citovat  

Buchtak napsal:
Ja mám taky špatnou náladu maximálně z knížátka.

Pro ty, co mají rádi nemainstreamové informace a zároveň mají účet na Facebooku, doporučuji tento odkaz pojednává o zajímavé knize a o ještě zajímavější historii rodu Schwarzenbergů

Kniha určitě nebude vůbec zaujatá a bude nám přinášet ověření a hlavně pravdivé informace. Stačí se tam podívat na fotky a všem musí být jasné, že jde jen o snahu pošpinit jak ty říkáš knížátko a zviditelnit Zemana ....Radši si počkám třeba na televizní debatu a udělám si obraz tam a ne ze zaujatého zdroje Úsměv
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 14.1.2013 , 0:19   Citovat  

Jinak osobně si myslim, že víra v prezidenta, který něco změní je trošku mimo. Ten má reprezentovat stát, víceméně figurka, která má všude dobré vztahy. Nástroje, aby to tu změnil stejně nemá. Umravňovat politiky taky může, ale to je asi tak všechno.

Takže očekávání, že se něco změní a to zásadně, jsou dle mého přehnaný.

Karla ocenunuju za jeho přístup, upřímnost, vystupování vůči ostatním. Postradám jakoukoli agresivitu, ješitnost a mocichtivost.

Zeman se ve vystupování taky hodně zlepšil a nebyl by rozhodně taky špatnej prezident. Trošku mi vadí, že s někym furt válčí - novináři anebo se do někoho naváží. To bych u prezidenta nechtěl a neočekával.

Koho považuju za naprostý fiasko a katastrofu je Bobošíková. Arogantní, vypočítavá a falešná lejdy, která prahne po moci a nic jinýho než středobodem bejt ani nechce.

Dluhy a zadlužení začlo u ČSSD a sociální politikou - nejvíce za Paroubka. Ted bohužel už se to veze a těch vlivů je tam tolik a hlavně přesahují hranice ČR, že buďme rádi, že to neni horší. (přečtěte si o řecku, jak jim to tam jde a jak se dokážou (ne)shodnout a (ne)domluvit na čemkoli)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2013 , 0:33   Citovat  

Petr Jahn napsal:
Kniha určitě nebude vůbec zaujatá a bude nám přinášet ověření a hlavně pravdivé informace. Stačí se tam podívat na fotky a všem musí být jasné, že jde jen o snahu pošpinit jak ty říkáš knížátko a zviditelnit Zemana ....Radši si počkám třeba na televizní debatu a udělám si obraz tam a ne ze zaujatého zdroje Úsměv

tak si nezapomen zapnout titulky
   Návrat  
Loris Batacchi je teď offline  Loris Batacchi
PříspěvekZaslal: 14.1.2013 , 0:38   Citovat  

Buchtak napsal:

Myslím že Miloše tolik pít nenechají aby potřeboval titulky Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.1.2013 , 0:40   Citovat  

Buchtak napsal:

No jestli je tohle tvoje smysluplná odpověď, tak to potom jo Velmi šťastný A já si chvíli bláhově myslel, že bude nějaká debata, o jak jsem se mýlil Bueee
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2013 , 0:52   Citovat  

nebaví mě debatovat s lidma, jejichž hlavním zdrojem informací je lžIdnes a jimi podobní. No ale lid dostal iluzi demokracie, tak si ji teď zase chvíli u uren užijme Úsměv
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.1.2013 , 6:57   Citovat  

Loris Batacchi napsal:

pořádnej výtlem pokud zijes ve vzduchoprazdnu tak budiz OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Anketa: 2.kolo volby PREZIDENTA
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 32, 33, 34  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina