Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 81 z 333
mikos je teď offline  mikos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 20:51   Citovat  

krtekm napsal:
OK presne. Pak zkus horni ulozeni tlumicu a za zmiknu stoji i bordel nebo tapce v kufru. Je to sice "hloupe" ale obcas se to stava. Me dokonce mlatily ty tycky co ti nadlehcujou viko kufru. Tam kde se dotykaji plastoveho udelatoru, kterej je drzi od sebe...

Tak kosti mám nový a uložení stab. je pevné. Zvuk je podobný tomu, co vydává takový to odvětrávání (plastový kryt) v blatníku pod tapecem, když se to poslouchá zevnitř, tak je to hodně podobný zvuk, ale dost pochybuju o tom, že by se to přenášelo tak hodně, přeci jen ta intenzita té klapky není tak vysoká. Někdy sjedu na technickou ať zkontrolujou zadní nápravu. Horní uložení myslíš ty dvě gumy zvrchu tlumiče nad nima je podložka s matkou, nebo tu gumu, která je mezi pružinou a tlumičem?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 21:14   Citovat  

Jj to jsem myslel. Hele zkus ty tyce. Ono jak se jakekoli drncani, huceni, mlaceni atp prenasi do kastle zmeni se tim jakoby raz toho zvuku a muze se i zdat ze to de uplne z jineho mista. Schavalne zkus nejak utlumit. Nebo treba ja na chvilku sundej uplne pryc. Obe dve...
   Návrat  
mikos je teď offline  mikos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2013 , 21:53   Citovat  

krtekm napsal:
Jj to jsem myslel. Hele zkus ty tyce. Ono jak se jakekoli drncani, huceni, mlaceni atp prenasi do kastle zmeni se tim jakoby raz toho zvuku a muze se i zdat ze to de uplne z jineho mista. Schavalne zkus nejak utlumit. Nebo treba ja na chvilku sundej uplne pryc. Obe dve...

Díky, zkusim ty tyče. Zatím je to nejjednodušší řešení.
   Návrat  
handsome je teď offline  handsome
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2013 , 23:50   Citovat  

Neviete niekto aký priemer majú origo reproduktory Bose v našich accordoch?
   Návrat  
wassil je teď offline  wassil
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.1.2013 , 11:04   Citovat  

Z důvodu nefunkčnosti linku na stažení Dílensého manuálu z hondatech jsem vám ho nahrál na uloz.to
Manuál ZDE
Robiie kdyžtak si to pak oprav ve tvém druhém příspěvku
Je to obraz disku vytvořený v alcoholu , kdyby chtěl nekdo ISO pro vypálení v Neru pište SZ
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2013 , 9:38   Citovat  

Nemáte někdo zkušenosti s accordem na LPG nejlépe s 1.8 ? Se sekvenčním vstřikováním ? Zajímalo by mě hlavně pružnost motoru a spotřeba na LPG. Jelikož otec mi řekl abych byl schopen auto dál živit z brigád tak že mi ho nechá předělat na LPG a trochu se toho bojím Smutný Myslím že ještě říkal ze systmem Lovato a přimazáváním ventilů já se v tom skoro nevyznám takže ocením každé moudro Úsměv
   Návrat  
macino je teď offline  macino
PříspěvekZaslal: 20.1.2013 , 14:00   Citovat  

forever222 napsal:
Nemáte někdo zkušenosti s accordem na LPG nejlépe s 1.8 ? Se sekvenčním vstřikováním ? Zajímalo by mě hlavně pružnost motoru a spotřeba na LPG. Jelikož otec mi řekl abych byl schopen auto dál živit z brigád tak že mi ho nechá předělat na LPG a trochu se toho bojím Smutný Myslím že ještě říkal ze systmem Lovato a přimazáváním ventilů já se v tom skoro nevyznám takže ocením každé moudro Úsměv

mam LPG Tartarini, najeto 35 000 km, bez zavad, spotreba do 1O l/100 km. Pruznost a vykon temer neznatelny rozdil oproti jizde na benzin. Primazavani ventilu nepouzivam. PC 25 500,- vcetne montaze.
   Návrat  
2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2013 , 11:59   Citovat  

Zvikne sa kazit spodok(elektricka cast) spinacky? Par krat sa mi stalo ze som zapol klucik do druhej polohy a nenabehli kontrolky.potom som vypol zapol a uz nabehli... zatial som to len vycistil a oskrabal kontakty..
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.1.2013 , 12:11   Citovat  

Ja som mal najazdenych cez 200 tis. km a nic take ma nepostihlo...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.1.2013 , 12:29   Citovat  

Je to mozno aj od toho kto ako casto startuje za dna lebo tie pliesky dnuka som mal uz troska zodratejsie
   Návrat  
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.1.2013 , 8:55   Citovat  

Na tie spinacky bola aj zvolavacka...
Urcita seria robila presne tieto deduhy... Ak sa vymenila ta elektricka cast spinacky uz problem nebol... To cistenie pomaha len docasne...
   Návrat  
speedy_s je teď offline  speedy_s
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 19:30   Citovat  

Pánové mám jeden dotaz, dneska jsem se nudil, tak jsem trochu prolejzal auto a našel jsem pojistku DRL (day running lights) která je spojená s hi-beam. V manualu jsem našel, že některý vozy mohou být vybaven svícením za dne. Pojistku tam mám, neni ruplá, ale DRL samozřejmě není Úsměv dotaz tedy, někde se má dodělat relé? jednotka? nebo jenom sw přes diagnostiku?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 20:17   Citovat  

Zdravim hoši, prosím nevíte za kolik a kde se dá sehnat nová škrtící klapka na A6G 1.8 ? Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 21:17   Citovat  

Nova? To nevim ale bdue to balik! Nekde se tu prodavala, pripadne ja mam jednu kompletni...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 21:26   Citovat  

Za kolik by ji střelili a je plně funkční ? Ja zatím nemám 100% jisté jestli ji bude třeba měnit dozvím se to v průběhu 2 týdnů Úsměv ale kdyby bylo potřeba tak bych napsal tobě Hihi jelikož jsem auto předělával na plyn a on mi říkal že si myslí že je špatna a ono to mat teď na ten plyn problm udržet volnoběh ale na benzín ne a on řikal že to tak bývá což mi nějak nejde do hlavy Cooo???
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2013 , 21:49   Citovat  

Je plne funkci. Vyrobena na auto r.v. 2002 a ma odjeto max 130k km. Menil jsme ji za klapku z B18ky - 62mm. Plne funkci i se vsim vsudy. Jen jsem si z ni vzal to pulkolecko na lanko. B18ka to ma totis na druhou stranu... To neni problem pouzit z tve. Problem je v tom ze jsem mel v planu pri prodeji auta tu B18kouvou sundat a prodat samostatne, protze me stala myslim 1300,- Nemyslim si ze klapka z F18B2 ma takovou cenu...

EDIT: nasel jsem nejaka temata... Zkus jeste tady tudy odkaz . Mozna ji jeste ma. Pak tady tudy odkaz . Jinak jeste Karl Major. Klapku urcite ma. Nevim za jakou cenu. Ja ti ji muzu nechat tak za litr. Ale verim ze by se dala sehnat i za 500 treba. Navic kdo vi v cem ten problem vubec bude!!! Co volnobezny ventil? Skouseli ste?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2013 , 10:54   Citovat  

Nezkuošeli ještě se to vyzkouší má se teď oteplit tak to pujde momentálně když je mínus 10°C se nedá dělat Smutný tak snad se to vyplní ta předpoveď že má být kolem +4 °C Úsměv
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 27.1.2013 , 17:51   Citovat  

forever222 napsal:
Za kolik by ji střelili a je plně funkční ? Ja zatím nemám 100% jisté jestli ji bude třeba měnit dozvím se to v průběhu 2 týdnů Úsměv ale kdyby bylo potřeba tak bych napsal tobě Hihi jelikož jsem auto předělával na plyn a on mi říkal že si myslí že je špatna a ono to mat teď na ten plyn problm udržet volnoběh ale na benzín ne a on řikal že to tak bývá což mi nějak nejde do hlavy Cooo???

to bude spíš někde v lpg.nevím jaký máš systém a jaké vstrikovace,ale mě to dělaly vstriky na plyn valtek,po seřízení ok.před tím mi na volnobeh kolisaly otáčky a někdy to i chciplo.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2013 , 18:18   Citovat  

po ujetí 1000km mam jit na seřízení mam 500 tak snad to bude ok Úsměv A mam Lovato
   Návrat  
Mad85 je teď offline  Mad85
PříspěvekZaslal: 29.1.2013 , 11:05   Citovat  

Zdravím pánové, před 14ti dny se mi bohužel víceméně odporoučela spojka, takže budu muset měnit. Na kelly mají spojkovou sadu LUK za šílených 11000, ale našel v jiných eshopech spojkové sady Nipparts a Japanparts od 3500 viz např. Zde či Zde2 . Máte někdo zkušenosti s touto výrazně levnější alternativou?

Děkuji
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2013 , 11:29   Citovat  

Nipparts - udělej si obrázek na firmu, to druhý bude to samé
Zkus kontaktovat M@jka nebo Aldu.. M@jk je něco "jako Alduv obchoďák" za tři litry to nebude, ale do auta bych si to dal je to dobrý
   Návrat  
Choze.S je teď offline  Choze.S
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.1.2013 , 21:55   Citovat  

Chumo napsal:
Na tie spinacky bola aj zvolavacka...
Urcita seria robila presne tieto deduhy... Ak sa vymenila ta elektricka cast spinacky uz problem nebol... To cistenie pomaha len docasne...

Přesně tak. Byla na to svolávačka. Mě to dělalo taky, dokonce mi párkrát zdechlo auto za jízdy. tačilo zavrtět klíčkem a zase se to chytlo. Asi dvakrát jsem to měl rozebraný a čistil kontakty ve spínačce, ale vydrželo to pár měsíců a začalo to dělat zas. Nakonec mi známej zjistil, že je na to ta svolávačka a tak jsme jí v Plzni v Rotu objednali. Dali mi ji ať si to vyměnim sám a tu starou jim tam pak hodim. je to dobrý
   Návrat  
Davcar je teď offline  Davcar
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.1.2013 , 16:03   Citovat  

zdravim chlapy
potrebuju radu ,nevim proc nevim jak ale z niceho nic se mě acco přeplo nejspis do "nouzovyho dojetí" protoze me u 3000ot/min začne škubat a ani na volnobech to motor nedovolí ,kontrolka mototru me uz nejakou chvilku sviti a házelo to chybu P0135 - podle googlu je to Primární vyhřívaná lambda-sonda nevím jestli to má neco spolu společnyho nejspiš jo ale moje otázka zní jak to opravit ,jestli to jde aby si to clovek udelal sam
predem dik

Edit: tak me to hodilo jeste druhou chybu a to je P1250 Early Fuel Evaporation Heater Circuit
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 17:16   Citovat  

zdravím, nemáte někdo na prodej funkční motorek ostřikovačů čelního skla ? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 17:35   Citovat  

Když by někdo, zkus napsat Vrakovníkům MajorHonda ten vim určitě že na zahradě má rozebraný minimálně tři, a nebo ite ale nevim jak na tom s A6g je to mi hlava nebere
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.2.2013 , 18:50   Citovat  

Nevíte prosím kolik tak asi stojí přeprogramování dálkového ovladače na zamykání/odemykání ? Úsměv A nevíte kdo to dělá v okolí Havířova? Úsměv Předpokládám že origo honda bude s cenami trochu výše Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.2.2013 , 19:14   Citovat  

Má accord na dálkovém ovládání i otevírání kufru ? Jestli jo i sedan a liftback ? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.2.2013 , 19:20   Citovat  

Sedan 2001 má, Liftík bude mít taky, musíš dlouho přidržet černý tlačítko na dal. ovl. Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.2.2013 , 21:40   Citovat  

Dík, ptám se proto že ja když accorda koupil tak mi řekli že dalkové ovladani se jim rozbilo a nove stalo hodně tak ho uz nekupovali a ja si ted koupil starsi ze si ho necham prekodovat a nevedel jsem jestli tam májí být 3 tlačítka Velmi šťastný
   Návrat  
Honcord je teď offline  Honcord
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.2.2013 , 10:34   Citovat  

forever222 napsal:
Dík, ptám se proto že ja když accorda koupil tak mi řekli že dalkové ovladani se jim rozbilo a nove stalo hodně tak ho uz nekupovali a ja si ted koupil starsi ze si ho necham prekodovat a nevedel jsem jestli tam májí být 3 tlačítka Velmi šťastný

Na Accu rv.2000 mám 3 tlačítka...odešla mi krabička tak jsem koupil novou i s Panic tlačítkem...ale žádnou paniku to nedělá HaHaaa HaHaaa ...nevadí!

Co se týká dálkovýho ovládání, tak receiver v autě (vlevo od kastlíku u spolujezdce) si údajně umí pamatovat až tři dálky.Tady dávám test a návod na programování.Nevypadá to těžce, ale souběh těch kroků musí následovat přesně.Už se to tady ale kdysi řešilo, takže se určo vynajde někde v historii i návod v češtině.

Každopádně to můžes zkusit, stejně jestli nemáš originál, tak nemáš co zkazit.

Transmitter test.pdf
 Komentář:
Test dálkového ovládání

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  Transmitter test.pdf
 Velikost:  25.45 kB
 Staženo:  372 krát

Transmitter_Receiver programming.pdf
 Komentář:
Programování přijímače pro dálkové ovládání

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  Transmitter_Receiver programming.pdf