Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Brzdové kotouče a destičky - zkušenosti
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 24, 25, 26  Další 
Zaslat odpověď

Strana 11 z 26
Madvad je teď offline  Madvad
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.12.2012 , 22:48   Citovat  

M@jk napsal:
Tiež to nechápem ... vrátit a kupit iné ... do takých 14dní či mesiaca by to nemal byt problém preboha ... přátele Nie je to žiaden protizákonný úkon ... ale východ je východ ... tam sa nic nevracia ... Je to tam.

MAJKU NEDA SA Je to tam. .. to mi hlava nebere pořádnej výtlem
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 18.12.2012 , 22:52   Citovat  

zial nedaju je to kupa z druhe ruky takze niedaju ......ako experiment to je ale zase kurna nejdem s tym jazdit okruh len po meste max ked tak to 100km/h nechcete mi povedat ze D13B2 nebola prisposobena na taku rychlost aj s kotucom 230 mmm ...nerieste co ta m ma byt ja viem co tam ma byt momentalne nie su prachy na to co tam ma byt a aj mojou hlupostou mam to co mam takze nepytajte sa ze preco experimentujem alebo preco tam nedam ten ci ten proste chcem vediet ci to zimu do jara vydrzi ten kotuc bezne pouzivanie dakujem

A CO SA TYKA KOTUCA JE ROVNAKY LEN PRIEMER MA INY A TLšTKA JE INA ALE TO MA AZ TAK NETRAPY SKOR ZE CI TO VYDRZI 4 MESIACE ....DAKUJEM ZA RADY CI ANO ALEBO NIE přátele

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 18.12.2012 , 23:02   Citovat  

Madvad napsal:
zial nedaju je to kupa z druhe ruky takze niedaju ......ako experiment to je ale zase kurna nejdem s tym jazdit okruh len po meste max ked tak to 100km/h nechcete mi povedat ze D13B2 nebola prisposobena na taku rychlost aj s kotucom 230 mmm ...nerieste co ta m ma byt ja viem co tam ma byt momentalne nie su prachy na to co tam ma byt a aj mojou hlupostou mam to co mam takze nepytajte sa ze preco experimentujem alebo preco tam nedam ten ci ten proste chcem vediet ci to zimu do jara vydrzi ten kotuc bezne pouzivanie dakujem

A CO SA TYKA KOTUCA JE ROVNAKY LEN PRIEMER MA INY A TLšTKA JE INA ALE TO MA AZ TAK NETRAPY SKOR ZE CI TO VYDRZI 4 MESIACE ....DAKUJEM ZA RADY CI ANO ALEBO NIE přátele

Okay,
kup brzdiče na destičky pro 230mm kotúče a máš vybavené. Ináč to nevidím.
přátele

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 18.12.2012 , 23:24   Citovat  

Madvad napsal:

Dobře, tak to nebudu řešit proč...
Ale řeknu jenom tohle: ty kotouče 230 tam nedávej. Toť můj názor a rada.
Na brzdy musí být 100% spolehnutí.
Pokud nemáš prachy na správé kotouče, tak radši nejezdi. Bude to bezpoečnější pro tebe i pro ostatní řidiče. Mrk

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 18.12.2012 , 23:26   Citovat  

M@jk napsal:
Okay,
kup brzdiče na destičky pro 230mm kotúče a máš vybavené. Ináč to nevidím.
přátele

Rada nad zlato, fakt.... Tak to valím bulvy
On nemá prachy na kotouče a ty mu radíš nákup brzdičů a destiček.....

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 18.12.2012 , 23:31   Citovat  

Petr 78 napsal:
Dobře, tak to nebudu řešit proč...
Ale řeknu jenom tohle: ty kotouče 230 tam nedávej. Toť můj názor a rada.
Na brzdy musí být 100% spolehnutí.
Pokud nemáš prachy na správé kotouče, tak radši nejezdi. Bude to bezpoečnější pro tebe i pro ostatní řidiče. Mrk

Tohleto je taky rada nad Zlato ... Velmi šťastný

On jezdit potřebuje. MHD u něj nejezdí ...

Pod to poslední se podepíšu. Bohužel on to musí řešit, tudíž nejlepší volba je koupit správné kotouče. Protože upravovat destičky je demence!!!

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2012 , 13:59   Citovat  

takze po uvahach a rozmyslani som sa pustil do roboty a poviem vam je to dobre a podla mojich predpokladov to vydrzi 4 mesiace bez problemov ...viem ze mate nazoiry ake mate zial som svoju situaciu momentalnu musel vyriesit takto viem ze sa za tuto dobu neda jazdit iba vozit sa ale mne to momentalne staci ako chodit na skryvenych kotucoch co maju praskjlinu ......som rad ze dbate aj na bezpecie ostatnych a pisem to tu este raz ide mi o to aby som sa mohol dopravovat vozenim podotikam vozenim podla predpisov do prace ......a po zime tam dam to co tam ma byt diky vsetkym za nazory APROPO brzdi to dobre a viac ako 100 nepojdem takze to vydrzi idem sa vozit (predpokladam ze viete co to znamena co najmenej brzdenia a slapania na poedal) pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem přátele

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2012 , 18:20   Citovat  

Madvad napsal:
takze po uvahach a rozmyslani som sa pustil do roboty a poviem vam je to dobre a podla mojich predpokladov to vydrzi 4 mesiace bez problemov ...viem ze mate nazoiry ake mate zial som svoju situaciu momentalnu musel vyriesit takto viem ze sa za tuto dobu neda jazdit iba vozit sa ale mne to momentalne staci ako chodit na skryvenych kotucoch co maju praskjlinu ......som rad ze dbate aj na bezpecie ostatnych a pisem to tu este raz ide mi o to aby som sa mohol dopravovat vozenim podotikam vozenim podla predpisov do prace ......a po zime tam dam to co tam ma byt diky vsetkym za nazory APROPO brzdi to dobre a viac ako 100 nepojdem takze to vydrzi idem sa vozit (predpokladam ze viete co to znamena co najmenej brzdenia a slapania na poedal) pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem přátele

Ola,
super super, tak to Ti držím palce a dúfam, že to vydrží minimálně do tejto Soboty, čiže 22.12., kedy máme také malé vianočné ranajky - stretko v Košiciach na LukOilu pri Jazere.

přátele je to dobrý Je to tam.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2012 , 18:50   Citovat  

oki neboj to bude oki ver mi ale neodporucam to nikomu skusat ja som bol donuteny svojou sprostostou a financiami je to dobrý

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2012 , 19:32   Citovat  

Madvad napsal:
oki neboj to bude oki ver mi ale neodporucam to nikomu skusat ja som bol donuteny svojou sprostostou a financiami je to dobrý

Jasné, keby niečo, tak sa na mna možeš obrátit ... přátele

robsik1 je teď offline  robsik1
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.12.2012 , 15:04   Citovat  

V říjnu jsem dal na předek kotouče Zimmermann + desky Meyle. Před 14 dny to začlo házet, zajel jsem s tim zpět do Hondy a prý byly modrý. Nevím jestli to měli vyreklamovat, ale mě je lehce stočili.
Takže Zimmermann bych moc nedoporučoval. Blbý je, že na Accorda 2003+ ictdi nikdo nedělá něco lepšího, většinou jen základní řady.

varuj je teď offline  varuj
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.12.2012 , 15:48   Citovat  

robsik1 napsal:
V říjnu jsem dal na předek kotouče Zimmermann + desky Meyle. Před 14 dny to začlo házet, zajel jsem s tim zpět do Hondy a prý byly modrý. Nevím jestli to měli vyreklamovat, ale mě je lehce stočili.
Takže Zimmermann bych moc nedoporučoval. Blbý je, že na Accorda 2003+ ictdi nikdo nedělá něco lepšího, většinou jen základní řady.

Kazdy koho poznam a kupil si Zimmermanny (vratane mna samotneho, dierovane kotuce na Acco 6G), ma s tymito kotucmi problemy - po kratkom case zacali hadzat Ble Fakt neviem, akym zazrakom este ta firma svoje vyrobky predava to mi hlava nebere
Co sa tyka Accorda 2003+, si trosku v omyle ze sa na ne nic lepsieho nerobi. Mozno toho nie je vela, ale nieco je, ja napr. mam kotuce aj dosticky od EBC Mrk Skus napisat uzivatelovi Dany: tudy odkaz

DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.12.2012 , 18:34   Citovat  

EBC mam na 1.4 Englanovi predek (normalni kotouce + green stuff) a nemuzu si stezovat. Po dvou letech slouzi bez problemu, brzdi normalne, zadne neprimerene opotrebeni, zkrouceni, nerovnomerne sjizdeni. Krome normalniho jezdeni jsem je mel i 3x10min na Mosteckym okruhu. Cena neni nijak vyrazne vyssi oproti jinym druhovyrobam.

Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.12.2012 , 19:40   Citovat  

robsik1 napsal:

Na fóru to je napsané snad milionkrát, že zimmermanny se kroutí Úsměv ...

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 25.12.2012 , 20:24   Citovat  

robsik1 napsal:

Příště než uděláš takovou chybu, tak se zeptej na zkušenosti uživatelů.
Minimálně tady by ti nikdo Zimmermany nedoporučil. Neznám nikoho, kdo by s nima měl dobré zkušenosti. Kámošovi na Saxu VTS dokonce popraskaly.
Pak místo nich dal Brembo MAX a byl spokojenej.
Brembo MAX se nedělají na tvoje auto? Anebo ATE Power Disc?
Sice jsou tyhle kotouče na nic (nebo jenom na parádu) a lépe poslouží normální hladké kotouče.

cocks je teď offline  cocks
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 0:42   Citovat  

Zimmmermanny mi popraskaly... takže ..nevím, zda to nenapsat každýmu do zprávy...ale ideální varianta je EBC TurboGroove a Ferodo DS 2500 ............nemusí se zahřívat, tudíž super do normál provozu...a na okruhu jsem jim dával co proto a bez problémů, a ještě toho hodne najednou.....doporučeno a instalováno Danym alias TypeR.cz..to si myslím hovoří za vše. Nic jiného už bych na auto nedal.

robsik1 je teď offline  robsik1
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.12.2012 , 20:41   Citovat  

Když jsem hledal jaký kotouče koupit, tak jsem narážel snad jen na dobré zkušenosti s Zimmermannem tady na fóru. No moc času jsem tomu nedal Úsměv. Tak pro příště budu vědět. Teď musím doufat, že se zase zvlní a půjdou na výměnu. Pak už to bude jasný Ferodo, Brembo nebo Ate.

VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2012 , 10:23   Citovat  

zdar.
Co myslite?

tudy odkaz |Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp5kZ
6BZ5ggLt9hC1XggbhCVQ95pODX5V/UVCfyZki4KuUzHV0bnkAJ/uUO/kSUjhj029Q3PSyb0VnS8Kuj34bIZlyrjoKw90G8NxLUdxQi6VBi90zJl+CpSPKe632uap8h/+yNb
mqu/uagY+5vl6Igy+/FxBm/yv4LVtkV/olAdE4XliydnQpWdLCk/h8nQFq+nCS+PaGBLqKZSL9cm0ba4z4NyJ9cdC6s8y1AOjRall

je to na VTi Úsměv

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 31.12.2012 , 10:32   Citovat  

robsik1 napsal:
Když jsem hledal jaký kotouče koupit, tak jsem narážel snad jen na dobré zkušenosti s Zimmermannem tady na fóru. No moc času jsem tomu nedal Úsměv. Tak pro příště budu vědět. Teď musím doufat, že se zase zvlní a půjdou na výměnu. Pak už to bude jasný Ferodo, Brembo nebo Ate.

Tady a dobré zkušenosti s Zimmermanny? to mi hlava nebere Kde? Co si pamatuju, tak už aspoň 6-7 let (a spíš ještě déle) se tu nedoporučují, protože se i při normální jízdě rády zkroutí a děrované navíc rády praskají... Taky jsem je měl na jednom autě od předchozího majitele a šly hodně brzo dolů (Pako si z nich udělal podstavec na lampu do dílny nebo tak něco - na to se hodí líp než na brždění auta).

miro852 je teď offline  miro852
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2013 , 22:43   Citovat  

Caka ma vymena platniciek a kotucov. Co poviete na
EBC Turbo Groove ?
tudy odkaz

alebo
EBC ULTIMAX?
tudy odkaz

Cenovo vyjdu rovnako a ULTIMAX je vraj najvyssia rada, u nas som ich nasiel za 240 eur.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 24.1.2013 , 23:12   Citovat  

miro852 napsal:
Caka ma vymena platniciek a kotucov. Co poviete na
EBC Turbo Groove ?
tudy odkaz

alebo
EBC ULTIMAX?
tudy odkaz

Cenovo vyjdu rovnako a ULTIMAX je vraj najvyssia rada, u nas som ich nasiel za 240 eur.

Já bych šel do Ultimax. Mají lepší antikorozní ochranu a na nepracovních plochách ti nezreznou. A to není jenom kosmetická záležitost. Mrk

pajo je teď offline  pajo
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 0:12   Citovat  

no napr ja som ma s zimmermann kotucmi (hladkymi bez dier) dobre skusenosti, mal som ich na civicu, nieco vyse 100.000km, obcas dostali celkom zahul a hlavne bol to automat, takze statie na brzde po palbe (hlavny dovod preco zvyknu brzdy kopat) bolo na dennom poriadku... mal som na nich platnicky PBR - nahodna kupa ale zistil som ze celkom ficia v australii medzi tunermi... brzdilo to hodne dobre a nikdy nekopalo, teraz tam su brembo max a nejake obyc platnicky, tusim ferodo premier tak uvidim...
naopak velmi zle skusenosti mam s ospevovanymi ebc, na accorde, obyc kotuce ebc mi popraskali a kopali snad cely zivot, platnicky red stuff po zahriati nebrzdili, zjizdeli sa nerovnomerne a kompozit praskal, odrhli sa od "zeleza" Ble

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 0:51   Citovat  

pajo napsal:
no napr ja som ma s zimmermann kotucmi (hladkymi bez dier) dobre skusenosti, mal som ich na civicu, nieco vyse 100.000km, obcas dostali celkom zahul a hlavne bol to automat, takze statie na brzde po palbe (hlavny dovod preco zvyknu brzdy kopat) bolo na dennom poriadku... mal som na nich platnicky PBR - nahodna kupa ale zistil som ze celkom ficia v australii medzi tunermi... brzdilo to hodne dobre a nikdy nekopalo, teraz tam su brembo max a nejake obyc platnicky, tusim ferodo premier tak uvidim...
naopak velmi zle skusenosti mam s ospevovanymi ebc, na accorde, obyc kotuce ebc mi popraskali a kopali snad cely zivot, platnicky red stuff po zahriati nebrzdili, zjizdeli sa nerovnomerne a kompozit praskal, odrhli sa od "zeleza" Ble

Jj, tohle ty slavné EBC desky běžně dělají. To je snad jejich vlastnost nebo co...

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 1:04   Citovat  

Petr 78 napsal:
Já bych šel do Ultimax. Mají lepší antikorozní ochranu a na nepracovních plochách ti nezreznou. A to není jenom kosmetická záležitost. Mrk

Turbo Groove maji samozrejme taky antikorozni ochranu na nepracovnich plochach (ty pracovni se po zajeti u obou zmeni na klasickou stribrnou), jenom to neni na rozdil od Ultimaxu cerna, ale prave ona nazlatla barva. Podle webu EBC je mezi nimi rozdil v lepsim chlazeni TG, Ultimaxy maji zase tissi chod. Cena je oficialne stejna.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 20:24   Citovat  

Bully napsal:
Turbo Groove maji samozrejme taky antikorozni ochranu na nepracovnich plochach (ty pracovni se po zajeti u obou zmeni na klasickou stribrnou), jenom to neni na rozdil od Ultimaxu cerna, ale prave ona nazlatla barva. Podle webu EBC je mezi nimi rozdil v lepsim chlazeni TG, Ultimaxy maji zase tissi chod. Cena je oficialne stejna.

Nene, rozdíl není jenom v barvě povrchové úpravy.
Ta zlatavá je žárový (žlutý) pozink a ta černá bude žáruvzdorná (silikonová) barva.
Pozink jak známo není ažtak korozně odolný a při tepelném namáhání už vůbec ne.
Stačí se podívat na pozinkované šroubky v motorovém prostoru nebo na brzdové třmeny, jak po pár zimách chytí rez.
Zatímco ta žáruvzdorná barva je dokonalá antikorozní ochrana, která opravdu funguje.
Sám to mám vyzkoušeno na několika kotoučích ježděných několik zim.
Ikdyž jsem pak ty ojeté kotouče vyhodil na déšť, tak korozi měly jenom na pracovní ploše.

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 21:51   Citovat  

Je to mozne.

Kdo z vas mate osobni zkusenost s EBC TG kotouci, rezavi vam to?

miro852 je teď offline  miro852
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 23:28   Citovat  

Tak mne ide aj o to, ci budu "lepsie" ako klasicke......mne napr. klasicne nereznu a mam ich niekolko rokov.....chcel som dierovane, aby to dobre aj brzdilo aj vyzeralo, ale nenasiel som nic, co by mi niekto odporucil......

kubajz123 je teď offline  kubajz123
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.2.2013 , 12:41   Citovat  

cau,chci se zeptat,desticky ferodo ds2500 a ferodo ds performance sou totozne?

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 17.2.2013 , 13:07   Citovat  

kubajz123 napsal:
cau,chci se zeptat,desticky ferodo ds2500 a ferodo ds performance sou totozne?

tudy odkaz

kubajz123 je teď offline  kubajz123
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.2.2013 , 13:15   Citovat  

dik moc,ma nekdo skusenosti stema ds performance

Obsah fóra Honda-club.cz