Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Anketa: 2.kolo volby PREZIDENTA
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 32, 33, 34  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 28 z 34

koho?
Miloš Zeman
41%
 41%  [ 89 ]
Karel Schwarzenberg
58%
 58%  [ 128 ]
Hlasovalo : 217
Celkem hlasů : 217

Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 12:33   Citovat  

Ať nejste jen proti Hlavatorovi, tak tady něco z dnešního mailu Velmi šťastný

Návrh zákona o změně hymny...

Rychle osvojit, v případě zvolení, bude vrchnost kontrolovat správnou výslovnost; další bude bráno jako hanobení jazyka lúzou českou... Bude přistoupeno k exekuci jakékoliv.

Odůvodnění: S ohledem na jazykovou vybavenost nového prezidenta navrhujeme změnit text státní hymny a pravidla českého pravopisu, tak aby neodporovala textu.
Znění:

Kte tomofuj,
kte tomofuj,
bota huži polušinach
bory šumy pošalinach
v šatě skvysejra chvět
sem skyraj to napolet.
atóje ta chrosna sémě
" """
semeška tomofuj
" "" " " "
semeška tomofuj
" """ " " " " " " " " "" " " " "

Za sebe jen mohu říct, pokud bude zvolen, tak konečně budu umět psat a mluvit česky pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
misan je teď offline  misan
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 12:38   Citovat  

to nevim co je na tom směšného, jen by si měl zajít někam na speciální fóru pro podporu Mildy, kde si tam o tom můžeš vklidu a ustavičně debatovat třeba deset let. Vidím, že ty co volí Karla jsou rozumější a nemaj tady potřebu flákat odkazy na podporu Karla jako ty na Zemana...
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 12:41  Naposledy upravil Hlavator dne 25.1.2013 , 12:41, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

misan napsal:
to nevim co je na tom směšného, jen by si měl zajít někam na speciální fóru pro podporu Mildy, kde si tam o tom můžeš vklidu a ustavičně debatovat třeba deset let. Vidím, že ty co volí Karla jsou rozumější a nemaj tady potřebu flákat odkazy na podporu Karla jako ty na Zemana...

to jo no..to vykazuje urcite miru toho jak oni jsou rozumni a ja ne OK oni sem nevlozili vlastne skoro zadny odkaz.. HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 12:41   Citovat  

Osobně mi přijdou směšní všichni co si myslí že je jeden lepší pořádnej výtlem už teď mohu říct zlatej Klaus a to počítám i poslední jeho půlrok prustelů pořádnej výtlem
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 12:46   Citovat  

ze sou jeden za 18 a druhej bez 2 za 20 je mi uplne jasne..mozna to neni jasne jen tem zaprisahlim volicum Karla co vidi jen to co chteji videt .
Na druhou stranu nerikam to,ze kdyz oba jsou spatne, ze radeji volit nepujdu-protoze to ovlivni tak akorat velke kulove. To dam radeji hlas tam kde sem presvedceny,ze to je mensi zlo. Pak si klidne muzu drbat hlavu,ale nemyslim si,ze by to tak dopadlo,protoze Vaclava jen tak nekdo netrumfne a domyslet si jak by to vypadalo s tim druhym je zbytecne kdyz se to nedozvim

edit: do tohodle topicu me dycky z5 zatahlo neco co tady zacali prezentovat Karlovi volici..uz sem sem nechtel napsat ani radku,jenze kdyz se mi to porad ukazuje na vypisu na hlavni strance tak ja hlupak dycky na to kliknu a prectu si to a pak mam hold potrebu se k tomu vyjadrit. Dnes to byli reci o komunistech OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 12:57   Citovat  

Hlavator: A to si myslim že je dobře, osobně jsem bezmozek, co by si před urnou hodil korunou, ani v jednom nevidim (jiné)dobro KO
Ano budu ten, na koho si "voliči" ukažou a budou řikat že ja za to můžu že je tam jeden z těch dvou a bude to dělat 15% národa, druhých 15% volili toho druhýho a ten zbytek bude někde chlemtat a vykašle se na to... a co. Pokud si mám dát Gambrihnus, nebo starobrno... nepiju. Pardon všem voličum že jsem ten špatný!!!

Stejně tak majitelé Škodovek, Hond, Mercedesů, Bafců... lidi přesvědčují že její je lepší, ano je lepší, v tom co od auta očekávají, jsou snad proto horší?? A proč se teda lidem nelíbí odkazy na Šváru/Zemana? Pravda se nelíbí? Tak to otočte proti nim! Proti škodovce dokážete otočit minci rychle, proti Švarovi/zemanovi ne? proč? Si za tím tak nestojíte, když Vám někdo pošle "mediální masáž" ? Si otevřete idnes, tam šijou jen proti Zemákovi... Si otevřete Centrum, tam šijou jen proti Švárovi...

Diskuzní forum je od něčeho jíneho, než o umlčování..
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 13:32   Citovat  

HonDan napsal:
ma to nekdo ale slozity pořádnej výtlem

No kvůli další se učí vařit "segedýn"... HaHaaa
   Návrat  
Ozy je teď offline  Ozy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 14:44   Citovat  

Zemana a basta. VTEC
   Návrat  
simak93 je teď offline  simak93
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 15:22   Citovat  

misan napsal:

OK OK
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 15:31   Citovat  

Odvoleno meetallll
   Návrat  
Zombie je teď offline  Zombie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 15:35   Citovat  

Je mi z toho tady zle. Nerad házím všechny do stejného pytle. Ale vidím to asi takto: Rozumný lidi, kteří se nebojí práce a úsilí a jsou zodpovědní za svoji svobodu, volí Karla. Ti, co nemakají a jen nadávají a krátkozrace chtějí vyšší dávky a menší daně, volí Miloše. Jak vůbec můžete volit někoho, kdo je za dobře s komunisty? To nevíte nic o minulosti?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 15:45  Naposledy upravil Hlavator dne 25.1.2013 , 15:59, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

taky odvoleno - co sme si to sme si kouř k tomu blabolu co tady napsal pan nademnou uz se vyjadrovat nebudu meetallll

jenom maly postreh - urazet volice Milose je nejen v ceske spolecnosti ale i tady pomerne velky nesvar. Zatimco volici Milose maji argumenty proti Karlovi a ne jeho volicum tak volici Karla maji potrebu urazet ty z 2. tabora. Coz mi prijde dost ubohe Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 15:58   Citovat  

Hlavator napsal:
taky odvoleno - co sme si to sme si kouř k tomu blabolu co tady napsal pan nademnou uz se vyjadrovat nebudu meetallll

Tak. Jaký kandidát, takový volič. Prostě hulvát! naštvanej
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 16:21   Citovat  

jo, tak kdyz volim Zemana, tak automaticky nepracuju a jsem socka? Jeste jednou se zamysli nad tim, koho nazyvas hulvatem
   Návrat  
Petr Jahn je teď offline  Petr Jahn
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 16:28   Citovat  

Hlavator napsal:

jenom maly postreh - urazet volice Milose je nejen v ceske spolecnosti ale i tady pomerne velky nesvar. Zatimco volici Milose maji argumenty proti Karlovi a ne jeho volicum tak volici Karla maji potrebu urazet ty z 2. tabora. Coz mi prijde dost ubohe Mrk

----------------------------------------------------
Narážím na tenhle příspěvek a taky na to co jsi napsal ohledně smlouvy s názvem ACTA(asi stránku zpět). Jestli chodíš na na Honda-club.cz tak určitě taky chodíš na seznam a na Facebook, tak si prosím tě někdy pusť novinky a podívej se co tam přispívá za lidi a kdo koho uráží - je to tam samý levičák (nic proti tomu), ale ty jejich názory a urážky to je na pěstí. Taky si můžeš zajít na facebookový profil Schwarzenberga a podívat se tam do diskuzí a kdo tam je? Že by příznivci Karla, omyl většinou se tam předvádějí opět Zemanovci, házejí tam odkazy z parlamentních listů a píšou opsané důvody proč Karla nevolit, to jsem mluvil o tom lepším případě co tam přidávají ten horší se týká vulgarit apod. Jinak co se týče dohody ACTA víš vůbec o čem v té smlouvě jde a co o ní pan Schwarzenberg řekl? Je to uzavřená záležitost a musel jsem se u debaty i docela smát, když slečně Zemanové došly argumenty a ztuhl úsměv. V podstatě tam jde o pirátské kopírování a kradení práv autorů, ale to je na dlouho ....najdi si Karlovo vyjádření a pak nebudeš muset posílat odkazy. Honda
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 16:35  Naposledy upravil MSX dne 25.1.2013 , 16:40, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zamkl bych to tady!

Já jen, aby se tady úvodní slogan nezměnil v... " Je to jen o politice a lidech kolem ní..." HaHaaa
   Návrat  
Loris Batacchi je teď offline  Loris Batacchi
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 16:36   Citovat  

Hlavator napsal:

To jsem rád že jsi byl volit OK . Tvůj hlas jsem právě úspěšně vynuloval , jak jsem slíbil přátele
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 16:37   Citovat  

Petr Jahn napsal:
Jinak co se týče dohody ACTA víš vůbec o čem v té smlouvě jde a co o ní pan Schwarzenberg řekl? Je to uzavřená záležitost a musel jsem se u debaty i docela smát, když slečně Zemanové došly argumenty a ztuhl úsměv. V podstatě tam jde o pirátské kopírování a kradení práv autorů, ale to je na dlouho ....najdi si Karlovo vyjádření a pak nebudeš muset posílat odkazy. Honda

ano vim..chodil sem poctive na demonstrace a sem jeden z tech kdo tim padem prispel k tomu,ze to je ted uzavrena zalezitost Mrk

edit: jestli si myslis ze tam jde jen o kopirovani a kradeni prav autoru tak asi vychazis z toho a vis o tom jenom to co vcera rekl Schwarzenberg - coz je dost malo . A ptala se proc to podepsal-nevytykala mu,ze plati ..

Loris Batacchi napsal:
To jsem rád že jsi byl volit OK . Tvůj hlas jsem právě úspěšně vynuloval , jak jsem slíbil přátele

sem rad ze si mel aspn nejaky duvod volit Karla OK respektive jit k volbam přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 16:46   Citovat  

Buchtak napsal:
jo, tak kdyz volim Zemana, tak automaticky nepracuju a jsem socka? Jeste jednou se zamysli nad tim, koho nazyvas hulvatem

No, tak jsem se zamyslel. A stojím si za tím, co jsem napsal. Jestli dobře čteš, napsal jsem, že neházím všechny do stejného pytle. Tebe neznám a jistě budeš světlá výjimka. Já do politiky moc nedělám a myslím, že nikdo z nás, co se tady ventilujem. Já jen pozoruji kdo volí Zemana. Když vezmu jen malý vzorek obyvatelstva, moji práci. Zemana volí ve většině skladníci, uklízečky a pod. OK, mají k tomu své důvody, jsou chudí, nešťastní a bez chuti něco změnit. Radši půjdou s komunisty než aby zariskovali. Zemana volí i spousta mých přátel. Nikoho neodsuzuju, jen nechápu. Už sem psát nebudu. Dám hlas Karlovi a budu doufat.
   Návrat  
lubumba007 je teď offline  lubumba007
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 16:58   Citovat  

Tak je to tam. Doufám, že spravedlnost zvítězí a strejda s tetou aus München dostanou zpět horu Čerchov, půl Horšáku a domažlické náměstí. kouř
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 17:04   Citovat  

Zombie napsal:
No, tak jsem se zamyslel. A stojím si za tím, co jsem napsal. Jestli dobře čteš, napsal jsem, že neházím všechny do stejného pytle. Tebe neznám a jistě budeš světlá výjimka. Já do politiky moc nedělám a myslím, že nikdo z nás, co se tady ventilujem. Já jen pozoruji kdo volí Zemana. Když vezmu jen malý vzorek obyvatelstva, moji práci. Zemana volí ve většině skladníci, uklízečky a pod. OK, mají k tomu své důvody, jsou chudí, nešťastní a bez chuti něco změnit. Radši půjdou s komunisty než aby zariskovali. Zemana volí i spousta mých přátel. Nikoho neodsuzuju, jen nechápu. Už sem psát nebudu. Dám hlas Karlovi a budu doufat.

A co bys těm uklízečkám, a skladníkům navrhoval za změnu a risk? Aby šli třeba podnikat? Studovat? Nebo jeli za prací do zahraničí? Kdo pak místo nich tu práci vezme? Roboti (automatické linky)? Kteří si na nic nestěžují, můžou frčet nepřetržitě... Tyhlety skupiny lidí netouží být ve vatě, ale mít dobrou fin. úroveň. Nejsou to ti co se bojí práce, a zevlí na pracáku. Tak to valím bulvy
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 17:07   Citovat  

Jak nemusim Schwarzenberga tak mi ho bylo lito kdyz se o svuj vlastni hlas sam pro sebe pripravil Tak to koukám! to je ten blbej medialni humbuk to snad ne

hlavne ze ho vsichni foti a nataci a cumi jak tam haze neplatny hlas - a jeste mu tam nejde strcit jak neni v obalce zmatenej
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 17:32   Citovat  

Petr 78 napsal:
Je mi 34 a komunismus jsem zazil a vnimal dostatecne na to abych mohl srovnavat, takze si myslim ze vim o cem mluvim.
Muzu vedet, kolik je tobe?

Tak to Tě skutečně omlouvá tvůj věk. Je Ti jak sám píšeš 34. Máme 23 let po pádu komunismu. 34 - 23 je 11.
To se na mně nezlob, ale do svých 11 let a to se stebou klidně vsadím o víc než o pifko , žes měl úplně jiné starosti ahlavně zálibi než politiku a všímání se toho, co se kolem Tebe jakožto dítěte děje. Mohl bys možná posuzovat , kdybys musel v tom věku emigrovat - jako spousta jiných dětí s rodiči ( i kníže ) . A klidně argumentuj, že už jsi v 11 nebo 10letech měl dost rozumu na to abys to všechno viděl. Věř, že neměl , ani dnešní děti ho nemají a to jsou na tom skutečně i rozumově jinak než tehdejší generace. Nehledě na to, že v letech 88- 89 už byla situace dost uvolněná - období perestrojky a pomalu se začínali dít různé změny, protože bylo jasné , že dlouho už to nevydrží. Přesto ani v té době změn , bylo téměř nemysltelné aby např. běžní občané jezdili v jiném autě než škoda, Trabant, Wartburg, Žigulík, Polski Fiat, Zastava , Moskvič, to bylo pro téměř pro vyvolené. A třeba Honda jsme znali jen z TV seriálu o dr. Blažejovi.
Takže tvůj věk tě omlouvá.
A k otázce kolik mi je ? Jsem ročník 1966 , takže v roce 1989 mi bylo 23, zbytek si dopočítej... přátele

Edit - teď koukám , že Karel nevložil lístek do obálky a jeho hlas je tedy neplatný ... Tak snad nám nebude chybět ....
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 17:46   Citovat  

Něco ohledně Olova
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 18:48   Citovat  

Zombie napsal:
Je mi z toho tady zle. Nerad házím všechny do stejného pytle. Ale vidím to asi takto: Rozumný lidi, kteří se nebojí práce a úsilí a jsou zodpovědní za svoji svobodu, volí Karla. Ti, co nemakají a jen nadávají a krátkozrace chtějí vyšší dávky a menší daně, volí Miloše. Jak vůbec můžete volit někoho, kdo je za dobře s komunisty? To nevíte nic o minulosti?

Spoustě lidí je zase špatně z toho co se děje momentálně...23 let za náma a lidé už zjistily co a jak a at se to někomu líbí nebo ne,tak pro někoho byl předchozí režim menší zlo než dnešní,řekl bych že to bude tak 50 na 50.Honda forum je úzká komunita ale v práci,na ulici,při sportu,v hospodě,na brigádě-kdekoliv spolu lidé hovoří je to jiné než tady...spíše se řeší co bude,než to co bylo.

Je to taková ta klasika: sytý hladovému nevěří
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 18:50   Citovat  

Zombie napsal:

To jsi trošku přestřelil.
Já makám, platím daně, nenadávám a přesto volím Miloše.
Je opravdu hodně troufalé snažit se škatulkovat lidi, které neznáš.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 18:52   Citovat  

Loris Batacchi napsal:

Ale můj hlas už vynulovat nedokážeš Hihi
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 18:53   Citovat  

Petr 78 napsal:
Ale můj hlas už vynulovat nedokážeš Hihi

Ten už vynuloval sám Karel Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 19:00   Citovat  

Všimnul jsem si jedné věci tady, potvrdilo se mi to i dnes v práci a vlastně je to vidět všude okolo.
Zatímco voliči Miloše respektují lidi, kteří volí Karla, tak karlisté se na milošovce dívají skrz prsty, urážejí je a nechápou. Hezkej "demokratickej" přístup.
Jakoby měli strach, že Karel nevyhraje....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.1.2013 , 19:00   Citovat  

Cody napsal:
Ten už vynuloval sám Karel Velmi šťastný

pořádnej výtlem
On se vynuloval sám Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Anketa: 2.kolo volby PREZIDENTA
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 32, 33, 34  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina