Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HRW 5 - Test Day - domluveno
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.4.2008 , 12:39   Citovat  

marab napsal:
A co by si mezi náma dělal? :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se): šuk

pořádnej výtlem

Márfimu by se v noci zdálo, že byl na běžkařských závodech...ale ty hůlky byli nějaký krátký pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Lucy je teď offline  Lucy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.4.2008 , 12:50   Citovat  

Perverz klub pořádnej výtlem
   Návrat  
marab je teď offline  marab
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.4.2008 , 13:06   Citovat  

Ajsik napsal:
Márfimu by se v noci zdálo, že byl na běžkařských závodech...ale ty hůlky byli nějaký krátký pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Pche.....mám se urazit??? HaHaaa
   Návrat  
soporifis je teď offline  soporifis
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.4.2008 , 16:05   Citovat  

spoon napsal:
No jistě,jsem parkoval a jak jsem zvyklej z asfaltu ve finále zašlápnout brzdu,tak na tom kakáči se to ještě o kousek hnulo,popelnice byla prázdná a šla k zemi Se stydím

spoone ale hustě jsi ji vzal s sebou tu popelnici s sebou Hihi jinak nedělu super jak jsi dojel vůbec? Úsměv jakej má nick blondýnka z integrou?
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.4.2008 , 21:45   Citovat  

soporifis napsal:
spoone ale hustě jsi ji vzal s sebou tu popelnici s sebou Hihi jinak nedělu super jak jsi dojel vůbec? Úsměv jakej má nick blondýnka z integrou?

Cestou zpátky jsme se s Ajsíkem i trošku svezli,ta jeho muší váha mi dělala sakra starosti,určitě jsem to vždycky zkopával ještě o kvalt níž jak on,abych se ho udržel svatoušek Jinak slečny nick nevím,není tu ještě zaregistrovaná,ale na skle měla "caltiger" ... Tak to valím bulvy
   Návrat  
TheOlis je teď offline  TheOlis
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.4.2008 , 22:24   Citovat  

spoon napsal:
Cestou zpátky jsme se s Ajsíkem i trošku svezli,ta jeho muší váha mi dělala sakra starosti,určitě jsem to vždycky zkopával ještě o kvalt níž jak on,abych se ho udržel svatoušek Jinak slečny nick nevím,není tu ještě zaregistrovaná,ale na skle měla "caltiger" ... Tak to valím bulvy

já jsem se sotva držel, ikdyž jste to jen občas trošku přišlápli Bueee Ale bylo tam hodně vesnic a zatáček, takže jste mi nemohli moc ujet Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.4.2008 , 22:30   Citovat  

TheOlis napsal:
já jsem se sotva držel, ikdyž jste to jen občas trošku přišlápli Bueee Ale bylo tam hodně vesnic a zatáček, takže jste mi nemohli moc ujet Velmi šťastný

Eh?Dyk poslední se odpojila integra v Jičíně a pak už jsme s Ajsíkem jeli do MB sólo,ne? to mi hlava nebere Mám za to,že jsem celou dobu jel poslední a vy jste se postupně odpojovali kuky kuk
   Návrat  
TheOlis je teď offline  TheOlis
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.4.2008 , 22:35   Citovat  

jo, já se odpojil taky v Jičíně, ale celou cestu myslím, když jste na to šlápli, tak jsem se mírně vzdálil Velmi šťastný ale ty jsi byl asi až za mnou, takže jsi asi nespozoroval, že se nějak zrychlilo Úsměv
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2008 , 7:35   Citovat  

spoon napsal:

...a já myslel, že tě brzdím Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.4.2008 , 8:28   Citovat  

spoon napsal:

spoone ja myslel ze se to bude kotlit cestou do Trutnova,ale nic se nekonalo alespon toho sprintera jsme mohli predjet ja jsem se angazoval,ale nikdo za mnou nejel Se stydím
kdybych jel uz v nedele do bolky jel bych s vama pod plnym,ale nevim jestli muj VTEC
by na vas stacil Velmi šťastný nick na slecnu jsem chtel proto aby me poslala fotky co nafotila rozumis Velmi šťastný
   Návrat  
TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.4.2008 , 10:19   Citovat  

Ajsik napsal:

No tak to bude teda pěkná (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se)!!! wc :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se): Běžecký závody a občas se tou hůlkou píchnul do oka!! pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.4.2008 , 1:28   Citovat  

Ajsik napsal:
...a já myslel, že tě brzdím Velmi šťastný

Fákt Ftipný Hihi
Soporifis:na co kudlu,když půlka z nás neznala cíl cesty Tak to valím bulvy Jsem předjel toho citróna,pže se na vás mačkal a já chtěl jet v chumlu :hehe: Když už za náma odbočil i na ranč,tak mi to přišlo divný HaHaaa Nj,kdo mohl vědět,že Honda áčkař pojede na nedělní výlet služebákem kouř
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.4.2008 , 12:53   Citovat  

spoon napsal:
Fákt Ftipný Hihi
Soporifis:na co kudlu,když půlka z nás neznala cíl cesty Tak to valím bulvy Jsem předjel toho citróna,pže se na vás mačkal a já chtěl jet v chumlu :hehe: Když už za náma odbočil i na ranč,tak mi to přišlo divný HaHaaa Nj,kdo mohl vědět,že Honda áčkař pojede na nedělní výlet služebákem kouř

To je fakt, ale já nemyslel kudlu já myslel trochu svižně moc mě to nebavilo jet 40 km/hod za nějakym prcanem s dodávkou ale tak co alespon jsme ušetřili nějakej ten litr benzínu Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
HRW 5 - Test Day - domluveno
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina