Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Boj s bankovními poplatky
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.2.2013 , 22:37   Citovat  

Hromadný postup spotřebitelů proti bankám při vymáhání poplatků za vedení úvěrového účtu

dalsi pokrok k uderu na banky..kdo chcete pojdte do toho s dalsima OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.2.2013 , 20:50   Citovat  

Hlavator napsal:
Hromadný postup spotřebitelů proti bankám při vymáhání poplatků za vedení úvěrového účtu

dalsi pokrok k uderu na banky..kdo chcete pojdte do toho s dalsima OK

Ola,
jdu do toho, připojím se k tomu.

přátele je to dobrý
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2013 , 22:00   Citovat  

:o) dejte se k Airbank a tohle nemusite resit Velmi šťastný To same Mbank je to dobrý Ted precteno a koukam, ze jde o hypo - tak to je jina Mrk Drzim palce !

PS: rodice mi tenkrat zakladali u CS studenta ucet a nikdy vice! Tenkrat jsem zacal stourat ve vypisu v "poplatkach" a skoncilo to hadkou s reditelkou ČS pro Plzen s tim, ze me okradaji. Tenkrat to zakoncila vetou na kterou do smrti nezapomenu. "okradat Vas budou vsude, pokud se Vam neco nelibi, jdete jinam" Ja ji na to odpovedel "tohle jsem od reditelky necekal, mela by jste delat maximum pro udrzeni cloveka jako ja" a odesel jsem k CSOB..tam leta spokojenost a kdyz jsem dostudoval (28 let), tak jsem presel k Mbank, kde i jako pracujici neplatim opet ani halir navic. Nu a ted k tomu jeste sporici ucet u Airbank a MAXimalni spokojenost je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
sumy je teď offline  sumy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 9:06   Citovat  

Jo, jo, taky to začínám řešit. Hypotéka u Raifky(kde jsem jinak max. spokojen) 150,-Kč měsíčně za vedení Hypo účtu mě krapet wc . No a manželka ještě dva úvěry u Český. Škoda, že to jde je 4 roky zpětně Ble Ale i tak už je to u nás cca 12.000,-Kč a nevidím jediný důvod, proč jim to nechat, moc rád za ty peníze udělám komplet podvozek na rodinném autobusu Mitsu Space Wagon. Mimochodem ČS je fakt zoufalý podnik a jen co v červnu doplatíme u manželky i druhý úvěr, tak jde jinam. A teď babo raď ke komu. V Benešově má bohužel pobočku jen KB, ČSOB a ČS Smutný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 9:22   Citovat  

Ted je tam prihlasenych cca 8500lidi..pokud by se slo nakonec do hromadne zaloby uz je to slusny pocet OK banka o ty penize stejne neprijde a vybere si to na uroku..ale jde uz jen o ten princip
   Návrat  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 9:23   Citovat  

sumy napsal:
Jo, jo, taky to začínám řešit. Hypotéka u Raifky(kde jsem jinak max. spokojen) 150,-Kč měsíčně za vedení Hypo účtu mě krapet wc . No a manželka ještě dva úvěry u Český. Škoda, že to jde je 4 roky zpětně Ble Ale i tak už je to u nás cca 12.000,-Kč a nevidím jediný důvod, proč jim to nechat, moc rád za ty peníze udělám komplet podvozek na rodinném autobusu Mitsu Space Wagon. Mimochodem ČS je fakt zoufalý podnik a jen co v červnu doplatíme u manželky i druhý úvěr, tak jde jinam. A teď babo raď ke komu. V Benešově má bohužel pobočku jen KB, ČSOB a ČS Smutný

V dnesni dobe zadnou pobocku nepotrebujes. Mam ucty u Raiffeisen (eKonto) a u Equa Bank, oboji komplet ovladane z mobilu/netu, k obema uctum embosovana Visa resp. EC/MC, a celkem pohoda. V EB jsem nikdy nebyl, vse zarizeno postou a po telefonu, do RB jdu jednou za par let, a to spis jen kdyz potrebuju neco velmi specialniho a idealne ihned Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 9:30   Citovat  

DaM napsal:
V dnesni dobe zadnou pobocku nepotrebujes. Mam ucty u Raiffeisen (eKonto) a u Equa Bank, oboji komplet ovladane z mobilu/netu, k obema uctum embosovana Visa resp. EC/MC, a celkem pohoda. V EB jsem nikdy nebyl, vse zarizeno postou a po telefonu, do RB jdu jednou za par let, a to spis jen kdyz potrebuju neco velmi specialniho a idealne ihned Úsměv

No a to je přesně ono. Taky jsem u u Raiffeisen (eKonto), ale 1x za rok potřebuju něco pořešit a bez dovolené a návštěvy matičky stověžaté to nejde Ble A to když si pak nechám občanku doma (stalo se mi)... to záčínám nabírat barvu svodů po ostrém kole pořádnej výtlem Nebo, když mi pošlou novou platební kartu na adresu mého bývalého zaměstnavatele, taky do Prahy (také se mi stalo) Tak to koukám! A zřízení kompletního oprávnění pro manipulaci s účtem pro manželku.. to už je nadlidský výkon a zatim jsem tenhle level ještě neuhrál Velmi šťastný
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 11:26   Citovat  

Jakkoliv si o tom poplatku myslim, ze je to zlodejina, nemluve o nutnosti mit u banky i bezny ucet, ktery stoji dalsi penize, povazuji tyhle hromadne snahy prohlasit neco za nezakonne obohaceni jako smutny obrazek dnesni doby. Takze nejdriv podepisu v bance smlouvu, souhlasim s poplatky a pak pujdu za nejakym dTestem a budu je z nich vymahat zpatky? Neochota prijmout zodpovednost za vlastni rozhodnuti z toho strika na vsechny strany. Ale holt stado je cim dal hloupejsi a chce, aby se "ostatni postarali".

Hlava mi nebere, proc se nekdo chce soudit s vlastni bankou, ktere (predpokladam dobrovolne a bez natlaku) smlouvu podepsal a s poplatky souhlasil misto aby se sebral a sel jinam. Je to jako male dite, kricici v Globusu ze maji maslo v Intersparu levneji a at mu ho teda taky prodaji levneji. Hmm, co se takhle sebrat a zajet do toho Sparu? Moc prace? Malo negativnich emoci? Fnukani nejak zvysuje pocit vlastni dulezitosti?

Jinak me se poplatky nelibily, nicmene jsem vedel, proc mam smlouvu tam, kde ji mam. Nasledne jsem zkusil na pobocce pri nejake navsteve vyjednat lepsi podminky, nepodarilo se, pri konci fixace prisla naprosto neuveritelne drza "nabidka" na zmenu urokove sazby a tak jsem holt hypo doplatil a fertig. Pani na pobocce se sice tvarila znacne kysele a mlela neco o tom, ze vlastne pokud se mi sazba nebo podminky nelibi, muzeme s tim neco delat, tak jsem se ji zeptal, proc nedelali nic doted a proc nabidli takovy hnuj, sklapla, podepsala zadost o splaceni uveru a poplatkum byl konec.

Kazdopadne "diky" takovym aktivitam, jako je tahle nas cekaji cim dal, tim lepsi zakony na ochranu hlupcu pred jejich vlastni demenci a z toho jaksi radost nemam. Ale jak jsem psal nahore, holt dnesni doba je takova.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 12:02   Citovat  

@ Skyline: U Hypo si vybrat nemůžeš. Prostě to tak měli všechny ústavy. Chceš hypo, mi ti uděláme druhej extra účet-co, že ho nepotřebuješ, jen plať. To že jde někdo za dTestem a křičí postarej se o mě, to už je věc druhá. Spousta lidí to vede po vlastní linii a jsem přesvědčen, že to tak budou mít pořešeno rychleji. Tuto cestu volím i já. To, že se to promítne do následných cen úvěrů je všem jasné, ale úvěr jako takoví si už vybrat můžeš, kde ti nabídnou nejvýhodnější.
PS: Otázkou zůstává, do kdy se jedná o zákon na ochranu spotřebitele a od kdy je to už zákon na ochranu hlupců Velmi šťastný Každopádně, ať splodí co spodí, paskvil to bude.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 12:20   Citovat  

skyline napsal:
Kazdopadne "diky" takovym aktivitam, jako je tahle nas cekaji cim dal, tim lepsi zakony na ochranu hlupcu pred jejich vlastni demenci a z toho jaksi radost nemam. Ale jak jsem psal nahore, holt dnesni doba je takova.

dobre no..jeste,ze si se s nama zase podelil o svoje moudro je to dobrý ja vazne nechapu jak sem mohl prezit do te doby nez si se tady na klubu objevil a zacal davat podobna moudra to mi hlava nebere tebe je vazne skoda pro svet obycejnych hlupcu OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 12:30   Citovat  

sumy: "U Hypo si vybrat nemůžeš. Prostě to tak měli všechny ústavy."

Toto neni pravda minimalne od doby, co existuje mbank, tedy skoro 6 let. Za tu dobu uz - s ohledem na beznou delku fixace - mohla mit miliony klientu a ostatnim by zbyly oci pro plac.

Je to stejne jako s beznymi bankovnimi poplatky - eBanka prisla na trh s beznym uctem bez poplatku tusim 2001 a od te doby je tady spousta dalsich moznosti (zminena mbank, FIO a dalsi). Fnukani nad vysokymi poplatky ale slysim porad a nejvic klientu maji banky, ktere poplatky vybiraji.

V obou pripadech je to predevsim lenost, ktera utvrzuje tradicni banky v jistote, ze neni duvod neco menit, protoze remcalove jsou lini a budou stejne platit dal tak proc neco resit. Jo, cas od casu se "odboje" v ramci zviditelneni chopi nejaka znama entita, at uz pravnik nebo casopis a jdou si honit triko v ramci vlastniho marketingu, nicmene podstata problemu zustava.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 12:44   Citovat  

Hlavator napsal:
dobre no..jeste,ze si se s nama zase podelil o svoje moudro je to dobrý ja vazne nechapu jak sem mohl prezit do te doby nez si se tady na klubu objevil a zacal davat podobna moudra to mi hlava nebere tebe je vazne skoda pro svet obycejnych hlupcu OK

No ale trochu pravdu má (a to sním souhlasím jen málokdy Velmi šťastný ) a z EU se toho hrne... Povinná % žen ve vedení firmy, kadeřnice nesmí mít boty na podpatku, náramek, hodinky (zatím snad neprošlo,že může udělat jn XY hlav za den), Apple nebo Mac (či něco podobnýho) nebude prodávat v EU svoje komponenty, protože nemá větrák zakrytý,což je v rozporu s legislativou EU - ochrana spotřebitele, kterej hrabe do puštěnýho větráku... A sylšel jsem i o návrhu ke zvýšení zaměstnanosti mladých - v asi max. 25letech Tě MUSÍ někde zaměstnat... Tak to valím bulvy

No nicméně platební karta mi končí, tak se mrknu, kde by mě nestahovali každý měsíc o cca 120,- Kč...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 13:04   Citovat  

Jestli ma nekdo problem s tim,ze skupina lidi se chce spojit a zkusit banky dotlacit ke zruseni absurdniho poplatku tak mi prijde,ze je ho fakt skoda pro tento svet hlupcu..prosim nemontujme sem EU a jeji narizeni..tady jde jen o banky a jejich politiku..sam sem se o to intenzivne zajimal a zrovna s takovym institutem jako je CS si clovek jen tak sam neporadi :hehe: kdyz jim posles nejakou vyzvu tak se ti akorat vysmeji do obliceje/ a kdyz zacnes patrat zjistis jak funguje fin.arbitr apod.a vidis jak na ne temer nemuzes/..nepotrebuju rady typu mBank a podobne..uz ji mam asi 5 let meetallll a neplatim tam nic..jen mi kazdy mesic prijde od nich cca 50-100kc jako uroky na muj ucet-rozdil oproti CS to celkem je to si spocita i hlupec jako ja

v dobe kdy tady spousta lidi resila hypo a zavazovala se fixacema tady nebyli banky ktere by poskytovali uvery bez tehle poplatku..prichazi nova doba a proto je myslim dobra snaha banky nutit k ruseni ruznych nesmyslnych poplatku - neprijde mi na tom nic jako,ze zvyhodnovani hlupcu .. navic nejde o to,ze ten poplatek je nesmyslny,ale naopak dokonce by mohl byt protizakonny a v tom pripade je snaha je donutit ty penize vratit myslim celkem opravnena..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 13:17   Citovat  

Tak já někomu prodám auto i se zimní sadou a za rok je po něm budu chtít zpátky... Sice jsme se takhle dohodli,ale to neva, nebylo to pro mě výhodné... Velmi šťastný Víceméně stejný princip. Až začne nějaká banka dávat k hypo jako dárek hajzlpapír,tak ho po své budeš chtít taky?

Taky jsem se zajímal o hypo na rekonstrukci, ale když jsem spočítal, kolik bych jim zaplatil ,tak meetallll a radši jsme to o 2 roky odložili.

Prostě buď něco chci, tak holt souhlasím s podmínkama nebo si počkám.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 13:20   Citovat  

Hold hlupci jako ja to chcou zpet..snad banky maji hodne takovych jako jste vy aby zas nemuseli "tolik" vracet pořádnej výtlem

edit: dal nema cenu to rozvadet - kdo chce se pripoji kdo nechce at se nepripojuje
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 13:36   Citovat  

skyline napsal:
sumy: "U Hypo si vybrat nemůžeš. Prostě to tak měli všechny ústavy."

Toto neni pravda minimalne od doby, co existuje mbank, tedy skoro 6 let. Za tu dobu uz - s ohledem na beznou delku fixace - mohla mit miliony klientu a ostatnim by zbyly oci pro plac.

Je to stejne jako s beznymi bankovnimi poplatky - eBanka prisla na trh s beznym uctem bez poplatku tusim 2001 a od te doby je tady spousta dalsich moznosti (zminena mbank, FIO a dalsi). Fnukani nad vysokymi poplatky ale slysim porad a nejvic klientu maji banky, ktere poplatky vybiraji.

V obou pripadech je to predevsim lenost, ktera utvrzuje tradicni banky v jistote, ze neni duvod neco menit, protoze remcalove jsou lini a budou stejne platit dal tak proc neco resit. Jo, cas od casu se "odboje" v ramci zviditelneni chopi nejaka znama entita, at uz pravnik nebo casopis a jdou si honit triko v ramci vlastniho marketingu, nicmene podstata problemu zustava.

Ola Skyline,
má slova, pravdivá a naprosto!!!

Loni jsem se naštval, protože, abychom platili ročně za 2 účtu Kč 4.000,-, a to ne a odešli jsme po 14ti a 7mi letech od ČS k ČSOB a UniCreditBank a pohoda.

přátele je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 13:36  Naposledy upravil sumy dne 6.2.2013 , 13:47, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hellborn napsal:
Tak já někomu prodám auto i se zimní sadou a za rok je po něm budu chtít zpátky... Sice jsme se takhle dohodli,ale to neva, nebylo to pro mě výhodné... Velmi šťastný Víceméně stejný princip. Až začne nějaká banka dávat k hypo jako dárek hajzlpapír,tak ho po své budeš chtít taky?

Taky jsem se zajímal o hypo na rekonstrukci, ale když jsem spočítal, kolik bych jim zaplatil ,tak meetallll a radši jsme to o 2 roky odložili.

Prostě buď něco chci, tak holt souhlasím s podmínkama nebo si počkám.

Hellborn, tvá argumentace má ale lehkou logickou trhlinu. Nový majitel ty pneu potřebuje/použije. Já jako příjemce hypotéky však hypoteční účet nepotřebuji/nevyužiji(když u nich mám běžný účet) a jedná se pouze o technický prostředek pro potřeby banky. Když se nad tím zamyslíš. Fukční analogii těžko najdeš. Ale jak napsal Hlavator. Nemá cenu to dál rozpitvávat a každý nechť se rozhodne dlé svého. přátele
PS: Hypo jsem bral před 8 lety, tedy nebylo na výběr a přiznám se, že nejsem nejsem odborník na vše a do finančních trhů opravdu do detailů nevidím(když jsem si bral hypo, řešil jsem to velmi důkladně)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 13:45   Citovat  

sumy napsal:
Hellborn, tvá argumentace má ale lehkou logickou trhlinu. Nový majitel ty pneu potřebuje/použije. Já jako příjemce hypotéky však hypoteční účet nepotřebuji/nevyužiji(když u nich mám běžný účet) a jedná se pouze o technický prostředek pro potřeby banky. Když se nad tím zamyslíš. Fukční analogii těžko najdeš. Ale jak napsal Hlavator. Nemá cenu to dál rozpitvávat a každý nechť se rozhodne dlé svého. přátele

Proč? Spousta lidí jezdí na letních nebo celročních (co jsem četl pár diskuzí,tak někteří jezdí na jedněch celoročních i 10let...). Úsměv Navíc jsem psal "víceméně stejný princip", a to "sice s něčím souhlasím a podepíšu to, ale pak si to rozmyslím a chci to zpět a špatnej je ten druhej, který mi to nechce vrátit".
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 13:58   Citovat  

Hellborn napsal:
Proč? Spousta lidí jezdí na letních nebo celročních (co jsem četl pár diskuzí,tak někteří jezdí na jedněch celoročních i 10let...). Úsměv Navíc jsem psal "víceméně stejný princip", a to "sice s něčím souhlasím a podepíšu to, ale pak si to rozmyslím a chci to zpět a špatnej je ten druhej, který mi to nechce vrátit".

Tak jinak. Jdeš si koupit rohlíky, ale musíš zaplatit i za vytisknutí účtenky, kterou si pokladní nechá. Je to nesmysl, je to nelogický, ale rohlík chceš, tak co ti zbývá. Zaplatíš jim i tu účtenku, kterou stejně nepotřebuješ. To je to samý. Tu je ten problém. A co já chci? a) Abych už nemusel platit jejich "účtenky" b) pokud možno vrátit za již vytisknuté, neprávem zpoplatněné.
Ten podpis na smlouvě je zhruba na stejné úrovni, jako když podpisem stvrdíš, že se vzdáváš záruky. To ale nejde a i když takový nesmysl podepíšeš. Záruka stále trvá. Ale každý na to máme rozdílný názor a nemá cenu se tu kvůli tomu handrkovat.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 14:01   Citovat  

sumy napsal:
Tak jinak. Jdeš si koupit rohlíky, ale musíš zaplatit i za vytisknutí účtenky, kterou si pokladní nechá. Je to nesmysl, je to nelogický, ale rohlík chceš, tak co ti zbývá. Zaplatíš jim i tu účtenku, kterou stejně nepotřebuješ. To je to samý. Tu je ten problém. A co já chci? a) Abych už nemusel platit jejich "účtenky" b) pokud možno vrátit za již vytisknuté, neprávem zpoplatněné.
Ten podpis na smlouvě je zhruba na stejné úrovni, jako když podpisem stvrdíš, že se vzdáváš záruky. To ale nejde a i když takový nesmysl podepíšeš. Záruka stále trvá. Ale každý na to máme rozdílný názor a nemá cenu se tu kvůli tomu handrkovat.

Jo, když se o ceně za účtenku dovím až při placení, tak budu chtít vrácení (no spíš je pošlu do ..., nechám tam nákup a jdu jinam papa). Ale pochybuju, že bys o tom nevěděl při podpisu.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 14:12   Citovat  

Hellborn napsal:
Jo, když se o ceně za účtenku dovím až při placení, tak budu chtít vrácení (no spíš je pošlu do ..., nechám tam nákup a jdu jinam papa). Ale pochybuju, že bys o tom nevěděl při podpisu.

Teď jsi to sám napsal-jdu jinam... jenže to tehdy nešlo a když si hypo zafixoval, tak máš(mám) smůlu. A opravdu by jsi šel jinam, jen pro to aby ti neúčtovali účtenku, nebo by jsi nad zlomkem ceny z nákupu jen zamrmlal a nechal to být, protože bez účtenky to půjde jen v obchodě, kde jsou rohlíky o dost dražší.
Exisatují základní principy, co si můžeš nechat zaplatit a co ne. Například když pronajímáš byt, tak se celková cena skládá z nájmu a poplatků. Co ale do polatků nelze začlenit je příspěvek do fondu oprav a musíš si ho "uříznout" ze zisku(tedy ceny nájmu).
Tak a už mě nech, nebo z toho ještě budu mít morální kocovinu. HaHaaa
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 14:13   Citovat  

Zvedne se telefon, zavolá se do banky a řekne se. "Podívejte se, mě se nelíbí, že nemám žádné úroky z peněz, které u Vás mám na účtě. Vzhledem k tomu, že chci pouze základní služby, můžete mi nabídnout speciální podmínky?". Nikdy Vám neřeknou ne, pokud ale přesto budou na poplatcích trvat, je díky kodexu mobility jednoduché k jiné bance přejít. Já osobně tak v minulém měsíci udělal ČS > Fio. Předcházela tomu sleva ze strany ČS na některé služby. To nebylo ovšem dostatečné, proto jsem jim prezentoval představu, že chci vše zadarmo s ohledem na disponování s penězi na účtu a úroku za ně vypláceného (rozuměj, nic). Paní nebyla schopna mi nic nabídnout, tak jako poslední instanci jsem nechal vyplnit reklamaci na poplatky a jal se převádět všechny peníze do Fio. Zatím se ČS neozvala, tudíž jsem klientům poslal upozornění na existenci nového účtu a hotovo.
Škoda, že nejsou banky dostatečně pružné v tomto ohledu, nerad se s ČS po 15ti letech loučím. Nicméně změna je život a konkurence již tlačí dostatečně...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 14:19   Citovat  

sumy napsal:
Teď jsi to sám napsal-jdu jinam... jenže to tehdy nešlo a když si hypo zafixoval, tak máš(mám) smůlu. A opravdu by jsi šel jinam, jen pro to aby ti neúčtovali účtenku, nebo by jsi nad zlomkem ceny z nákupu jen zamrmlal a nechal to být, protože bez účtenky to půjde jen v obchodě, kde jsou rohlíky o dost dražší.
Exisatují základní principy, co si můžeš nechat zaplatit a co ne. Například když pronajímáš byt, tak se celková cena skládá z nájmu a poplatků. Co ale do polatků nelze začlenit je příspěvek do fondu oprav a musíš si ho "uříznout" ze zisku(tedy ceny nájmu).
Tak a už mě nech, nebo z toho ještě budu mít morální kocovinu. HaHaaa

Tak bych holt hypo neměl (což jsem ostatně neměl, protože tolik jsem jim nebyl ochoten dát). Velmi šťastný
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 14:26   Citovat  

Vám u banky neřikali kolik budete platit na poplatcích? U ČSOB mě na vše upozornili a následně jsem jim to podepsal a dostal v kopii, za dobu co u nich jsem tak žádný nový "UFO" poplatek nikdy nenaskočil, naopak některý zmizli HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2013 , 16:06   Citovat  

sumy: myslim, ze u prikladu s uctenkou sis v podstate odpovedel sam a soucasne potvrdil, co jsem psal, tedy ze je to cele o lenosti (kdyz se ti nechce pro rohlik jinam, tak si nestezuj). Kdyz to dal rozvedes, tak uctenku samozrejme platis, jen ne coby zvlastni polozku.

Na tvem dalsim prikladu s prispevkem do fondu oprav je absurdita stezovatelu ukazana v cele nahote - fakt, ze "si to musim strhnout ze zisku" je naprosto uchylny pohled na vec, protoze je uplne jedno, zda to je na zvlastnim radku nebo ne, najemnik to zaplati. Tim se samozrejme blizime odpovedi na otazku "co se s poplatky stane, kdyz dTest uspeje u soudu" - nestane se s nimi nic, jen se presunou a mistni bojovnici za prava lidu neusetri ani halir a dal budou calovat poplatky v ramci jinych plateb, ale budou uz spokojeni, protoze to bude schovane a tedy to "nebude existovat" (jak pripadne a do sebe zapadajici s nazory nekterych lidi z jinych mistnich diskusi). Navic je bude hrat falesny pocit vitezstvi, proste remcalove se nazerou a poplatky zustanou cele.

Jinak jen takove podiveni - ze jsi hypoteku zafixoval pred 8 lety napriklad znamena, zes nakoupil vyrazne levneji, nez by stejna stavba stala dnes. Jeden by cekal, ze tech par kacek za poplatky cloveku nezkazi dobry pocit z toho, ze oproti dnesku usetril statisice, ale nekteri si ve frustraci proste libuji. Nicmene neboj, fixace skonci a muzes prejit k jine bance. Mas u me bod aspon za to, zes hypoteku resil v dobe, kdy to bez poplatku neslo na rozdil od jinych, kteri tu moznost meli ale dali prednost kdo vi cemu a ted se snazi vlastni hloupost/lenost hodit na udajnou nezakonnost.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.2.2013 , 22:58   Citovat  

Formulář zatím vyplnilo: 10199 klientů meetallll
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.2.2013 , 23:48   Citovat  

Já dnes změnil banku. Úsměv
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 11:35   Citovat  

Já banku změnil před rokem a půl a momentálně jsem na 150% spokojen jak s běžným účtem tak s platbami u nás i v zahraničí. Co se týče půjčky co mám na pět let konečně letos splatím. Poučil jsem se a dalším chybám se budu snažit předejít. U těch poplatků, které bych platit nemusel si žádost o navrácení určitě vypíšu a pošlu. I když to není velká částka, tak už z důvodu toho, že se ony dokážou přít i o blbou korunu. Přitom v opačném případě by se se mnou ani nebavili. meetallll Příště budu opatrnější na vše se zeptám, porovnám, pročtu,...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 11:45   Citovat  

osobne budu asi menit banku ted jakmile mi skonci fixace..ucet ktery vyuzivam mam uz asi 5 let mimo CS,ale tenkrat vzhledem k jednoduchosti a rychlosti vyrizeni sem hold musel uprednostnit tyhle zlodeje abych stihl veci spojene s koupi bytu..rozhodne se uz nesmirim s uroky ktere sem mel u CS - coz pocitam,ze mi sice nabidnou nizsi,ale ten poplatek me hodne irituje a jejich jednani vuci me a ostatnim klientum taky..takze bude na 99% refinance..coz neni kdyz si to tak vemes pro ne velka ztrata ale prece jen za 20 let jim zaplatim milion ..to je podle me hodne slusnej balik meetallll
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.2.2013 , 14:17   Citovat  

Hellborn napsal:
Já dnes změnil banku. Úsměv

A dnes se ozvala původní banka, že by to šlo na 3 roky bez poplatků, protože jsem dlouholetý klient (od r.1999)... Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Boj s bankovními poplatky
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina