Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 48 z 486
Jure je teď offline  Jure
PříspěvekZaslal: 3.2.2013 , 22:05   Citovat  

fotku bohužel nemám, kryt zespoda není ale ten nemá žadnej accord v benzínz myslim..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.2.2013 , 22:21   Citovat  

Jure napsal:
fotku bohužel nemám, kryt zespoda není ale ten nemá žadnej accord v benzínz myslim..

Všechny motorizace mají zespoda kryt motoru...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.2.2013 , 22:28   Citovat  

SaKaL napsal:
Všechny motorizace mají zespoda kryt motoru...

Jo,jo před pár měsíci jsem si svůj z blízka prohlížel, když jsem měnil olej... Úsměv
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.2.2013 , 22:36   Citovat  

Tak tak, vsechny maji plast kryt. Kdyz neni, nekdo ho nekde urval. Koroze v motor.prostoru je u japoncu vicemene normalni, je-li jen povrchova. Ale je to relativni, chce to videt rozsah. Zvlast v Nemecku se to stane i vozum, co kryt pod motorem maji, staci rychla jizda po dobre posolene dalnici a dostane se vlhkost se soli vsude, pak uz jen staci malo vetrana garaz a nemyje-li se motor vubec, vypada to po letech neatraktivne. Na 2.stranu jde jen o kosmetickou zalezitost, karoserie je velice kvalitne pozinkovana, na te by znat byt nic nemelo, na lemech urcite ne.
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2013 , 8:41   Citovat  

Jure: povrchova rez v motoru je z nejakeho duvodu pro auta z Nemecka typicka, resilo se to i u 8G. Udajne je to agresivnejsim zimnim posypem. Chybejici kryt tomu urcite nedodal, jak uz psali jini.
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.2.2013 , 9:40   Citovat  

Tak tak, jak pise Skyline, byva pohledovy rozdil mezi motorovym prostorem ze Svycarska, z Nemecka a od nas nekde uprostred .. Vzdy jsem mel za to, ze je to tim, ze v Nemecku se vic jezdi po dalnicich (a rychleji), auto pak vodu se soli nasaje temer vsude, kdezto ve Svycarsku je na dalnici 120 km/h a vic nejede temer nikdo. I posypove prostredky maji svoji logiku, rekl bych, ze v Nemecku soli urcite vic nez u nas, kdezto treba ve zminovanem Svycarsku neupravuji soli temer nikde (maji nejaky jiny, ekologictejsi posyp).
   Návrat  
wokrhlak je teď offline  wokrhlak
PříspěvekZaslal: 5.2.2013 , 19:29   Citovat  

jaký je objem brzdovky v soustavě ?
   Návrat  
Efan je teď offline  Efan
PříspěvekZaslal: 5.2.2013 , 21:17   Citovat  

Acco vs A6 VTEC

2013-02-05 21.06.46.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2013-02-05 21.06.46.jpg, 1.73 MB
   Návrat  
MacAfee je teď offline  MacAfee
PříspěvekZaslal: 8.2.2013 , 21:51   Citovat  

Zdravím...

Měl bych jen dotaz jak náročná je výměna spojky u Accord 7G 2.2 i-CTDi? Časově atd. ve 2 lidech Úsměv
   Návrat  
robsik1 je teď offline  robsik1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 11:45   Citovat  

Zdravim, máte taky u I-ctdi nějakou spotřebu oleje? Mě to podle měrky od výměny kleslo z max na minimum asi za 8tis km. Je to normální nebo může být někde problém (kroužky,...)? Najeto 157 tis
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 12:34   Citovat  

litr na 10tkm bych vubec neresil, zvlast jestli ho trochu prohanis..
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 9.2.2013 , 14:02   Citovat  

robsik1 napsal:
Zdravim, máte taky u I-ctdi nějakou spotřebu oleje? Mě to podle měrky od výměny kleslo z max na minimum asi za 8tis km. Je to normální nebo může být někde problém (kroužky,...)? Najeto 157 tis

Litr na 100 mam u CTR, kde ho zenu do cerveneho pole hodne casto. Acco 2,2i-CTDi mne mezi vymenami oleje nezere ani deci, a to i kdyz jsem celkem dlouho dodrzoval predepsany servisni interval 20 tkm (ted taky, ale olej menim uz po 15 tkm).
   Návrat  
Santi je teď offline  Santi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2013 , 11:59   Citovat  

Chlapi, jak se pozná stupeň výbavy u Accord tourer 2,2 7G? Nějak se nemám čeho chytit.
Katalog nemůžu žádný dohledat a do normálních výbav se nemůžu napasovat Mr. Green
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2013 , 14:42   Citovat  

Do tych vybav sa dopasovat nemusis... ja mam napriklad executive 2.4 a sedadlo spolujazdca mam ovladane manualne.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.2.2013 , 14:45   Citovat  

Santi napsal:
Chlapi, jak se pozná stupeň výbavy u Accord tourer 2,2 7G? Nějak se nemám čeho chytit.
Katalog nemůžu žádný dohledat a do normálních výbav se nemůžu napasovat Mr. Green

Napis mne co mas za vybavu a ja ti to povim Mrk
   Návrat  
bassty je teď offline  bassty
PříspěvekZaslal: 11.2.2013 , 13:18   Citovat  

Ahoj, chcel by som vas poprosit o radu.mam accord pred face a prestalo mi fungovat zamykanie dialkovym na kluci problem je nasledovny pokial vypnem motor a zamknem tak auto zamyka bez problemov akonahle otvorim vodicive alebo spolujazdcove dvere prestane fungovat chyba sa akoby vymaze po otoceni klucika do druhej polohy a nasledovnom vytiahnuti vtedy je dialkove opat funkcne az do otvorenia prednych dveri.za kazdu radu dakujem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.2.2013 , 20:22  Naposledy upravil skyline dne 11.2.2013 , 21:30, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

scream napsal:
Do tych vybav sa dopasovat nemusis... ja mam napriklad executive 2.4 a sedadlo spolujazdca mam ovladane manualne.

...coz je naprosto standardni vybava u predfaceliftu, tedy nejde o chybu a tedy to zrovna o nemoznosti se pasovat do vybavy nemluvi. Mrk

santi: zalezi, jestli mas predface nebo poface. V kazdem pripade markantni je menic na 6 CD v palubce (Exe a myslim, ze i Type S), u 2.2 pak napriklad obklad stredoveho tunelu designem "golfovy micek", coz mela verze Sport. Chce to podivat se na par luxusnich prvku a z jeji (ne)pritomnosti uz se da dovodit zbytek.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.2.2013 , 21:16  Naposledy upravil Santi dne 12.2.2013 , 7:29, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Bully napsal:
Napis mne co mas za vybavu a ja ti to povim Mrk

Napíšu co vím snad to bude stačit Mr. Green Přijde mi, že se jedná o edici 30th Years Anniversary.
rok uvedení do provozu 2008
- xenony nemám
- sedačky 1/2 kůže/textil
- ABS, VSA
- dvouzónová klima
- Audio 6 x CD changer + bass repro v kufru
- otevírání kufru na dálkáči
- dešťový senzor

To jsou asi podstatný věci, který mě napadají.
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.2.2013 , 21:21   Citovat  

Okrem toho audia mam vsetko a moj Acco je vo verzii Sport
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.2.2013 , 23:52   Citovat  

Santi napsal:
Napíšu co vím snad to bude stačit Mr. Green Přijde, že se jedná o edici 30th Years Anniversary.
rok uvedení do provozu 2008
- xenony nemám
- sedačky 1/2 kůže/textil
- ABS, VSA
- dvouzónová klima
- Audio 6 x CD changer + bass repro v kufru
- otevírání kufru na dálkáči
- dešťový senzor

To jsou asi podstatný věci, který mě napadají.

Pak mas taky Sport, jestli 30th SE jako ja tak krome Premium Sound Systemu jeste predni mlhovky, Privacy Glass (zatmavena skla od B-sloupku), automaticke stmivani vnitr. zpetneho zrcatka, tmavy chrom na masce a dvernich klikach, tmavsi odstin stribrnych litaku a mozna jsem jeste na neco zapomnel Úsměv Design plastu stredoveho panelu palubovky bys pak mel mit v imitaci karbonu.
Kdybys mel Executive tak budes mit navic urcite xenony a stresni okno, naopak casto sedacky jenom v textilu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.2.2013 , 7:26   Citovat  

Bully napsal:
Pak mas taky Sport, jestli 30th SE jako ja tak krome Premium Sound Systemu jeste predni mlhovky, Privacy Glass (zatmavena skla od B-sloupku), automaticke stmivani vnitr. zpetneho zrcatka, tmavy chrom na masce a dvernich klikach, tmavsi odstin stribrnych litaku a mozna jsem jeste na neco zapomnel Úsměv Design plastu stredoveho panelu palubovky bys pak mel mit v imitaci karbonu.
Kdybys mel Executive tak budes mit navic urcite xenony a stresni okno, naopak casto sedacky jenom v textilu.

Tak to bude přesně ono. Díky za radu je to dobrý Člověk postupně odhaluje všechny vychytávky.
Jen dotaz ta verze 30th SE se dělala něco jako "top" na konci výroby 7G? Občas to tak automobilky dělají.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.2.2013 , 7:44   Citovat  

Santi napsal:
Tak to bude přesně ono. Díky za radu je to dobrý Člověk postupně odhaluje všechny vychytávky.
Jen dotaz ta verze 30th SE se dělala něco jako "top" na konci výroby 7G? Občas to tak automobilky dělají.

Ne, top byla Executive (nebo v D Top Executive).
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.2.2013 , 16:59   Citovat  

Santi napsal:

Proste jenom specialni edice, kde mas za stejne penize jeste vic vybavy nez normalne. Jasne ze je to kvuli snadnejsimu vyprodani modelu v dobe ukonceni vyroby, SE 30th Years Honda Anniversary byla vydana tesne pred prichodem 8. generace Accordu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.2.2013 , 18:18   Citovat  

skyline napsal:
...coz je naprosto standardni vybava u predfaceliftu, tedy nejde o chybu a tedy to zrovna o nemoznosti se pasovat do vybavy nemluvi. Mrk

santi: zalezi, jestli mas predface nebo poface. V kazdem pripade markantni je menic na 6 CD v palubce (Exe a myslim, ze i Type S), u 2.2 pak napriklad obklad stredoveho tunelu designem "golfovy micek", coz mela verze Sport. Chce to podivat se na par luxusnich prvku a z jeji (ne)pritomnosti uz se da dovodit zbytek.

Znamy ma totozny voz tiez kupeny na slovensku, predface 2005 a ma aj sedacku spolujazdca v elektrike a podsvieteny volant.. inak totozne s mojim... takze ja mam normalnu executive a on ma nejaky nadstandard?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.2.2013 , 19:20   Citovat  

scream: a ma vyhrivane sedacky? To standardne Exe nemelo, ale dalo se to priplatit (a je mozne, ze je to nejaka kombinace "obe sesle f elektrice a ve vyhrivani").
   Návrat  
Sobuls je teď offline  Sobuls
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.2.2013 , 1:01   Citovat  

skyline napsal:
scream: a ma vyhrivane sedacky? To standardne Exe nemelo, ale dalo se to priplatit (a je mozne, ze je to nejaka kombinace "obe sesle f elektrice a ve vyhrivani").

moje je Exe 2005, mam elektricky obe sedadla, ale nemam vyhrivani, protoze nemam kozeny potah (co vim, tak pouze kuze v exe ma vyhrivany sesle), ale laktu, jinak podsviceny volant mam taky Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.2.2013 , 1:04   Citovat  

Sobuls presne taku verziu ma aj on akurat sedan... no a moja 2003 je exec, 2.4, latka bez vyhrevu, siber ale manualna sedacka spolujazdca a nepodsvieteny volant... inak ta manualne nastavitelna sedacka spolujazdca mi paradoxne viac vyhovuje, lebo casto menim jej polohu Úsměv
   Návrat  
boratko je teď offline  boratko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.2.2013 , 18:02   Citovat  

chtěl bych vědět od těch, kteří mají dešťový senzor, jak jim reaguje senzor po nastartování. Mně, i když je sklo totálně mokré, po nastartování nezbyde nic jiného, než pustit stěrače mechanicky. Jakmile je dám zpět do polohy auto, tak už reaguje normálně, ale ten první pokyn na mokré sklo nějak vázne... Tak nevím, jestli je to normální. Díky za odpovědi...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.2.2013 , 18:15   Citovat  

boratko napsal:
chtěl bych vědět od těch, kteří mají dešťový senzor, jak jim reaguje senzor po nastartování. Mně, i když je sklo totálně mokré, po nastartování nezbyde nic jiného, než pustit stěrače mechanicky. Jakmile je dám zpět do polohy auto, tak už reaguje normálně, ale ten první pokyn na mokré sklo nějak vázne... Tak nevím, jestli je to normální. Díky za odpovědi...

Mně by celkově zajímala funkčnost toho senzoru. Zdá se mi, že si dělá co chce. Reaguje Vám to i na sníh?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.2.2013 , 18:31   Citovat  

Podsviceny volant u predface leda tak po jeho vymene za volant z modelu 2006-7.

Ad destovy senzor- jestli stira hned po nastartovani netusim, naucil jsem se kvuli namraze ted v zime a prachu v lete sterace nenechavat pustene ani na automatice, kdyz nekde zaparkuju. Ale je pravda ze je jeho funkce u Acco 7G nedokonala- na prave zminene snezeni nebo i "aerosol", co strika od aut prede mnou sterace moc nereaguji Tak to valím bulvy Treba u C8G ze stejneho r. vyroby zadny problem neni.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina