Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Boj s bankovními poplatky
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.2.2013 , 23:00   Citovat  

Hellborn napsal:
A dnes se ozvala původní banka, že by to šlo na 3 roky bez poplatků, protože jsem dlouholetý klient (od r.1999)... Velmi šťastný

No to se ozvali brzo Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.2.2013 , 1:02   Citovat  

Hellborn napsal:
A dnes se ozvala původní banka, že by to šlo na 3 roky bez poplatků, protože jsem dlouholetý klient (od r.1999)... Velmi šťastný

Helbíku,
to jsme na tom stejně, já měl u ČS, a.s. účet od roku 1998, čili do loňska 14let a pápá. Od Listopadu sedláme UCB a ČSOB. Zatím se neozvali. Asi bylo málo jim ročně platit Kč 4.000,- za 2 účty. Velmi šťastný

Ani netoužím, aby se ozvali.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.2.2013 , 9:15   Citovat  

M@jk napsal:
Helbíku,
to jsme na tom stejně, já měl u ČS, a.s. účet od roku 1998, čili do loňska 14let a pápá. Od Listopadu sedláme UCB a ČSOB. Zatím se neozvali. Asi bylo málo jim ročně platit Kč 4.000,- za 2 účty. Velmi šťastný

Ani netoužím, aby se ozvali.

Mně se ozvali, protože jim přišla žádost o převedení peněz, plateb a inkasa. Úsměv Napřed že by to šlo bez poplatků (pozdě!), pak (to už tak příjemná madam nebyla) že nová banka nemá bankomaty a výběr na Sazce se musí hlásit předem a stojí 10,-Kč (vybírám tak 1-2x měsíčně u práce, kde mám i bankomat nové banky) a nakonec že mi mohou za převod plateb a inkasa naúčtovat poplatek ( HaHaaa po sdělení, že je mi to jedno, protože mi to moje banka proplatí, mi řekla, že se můžu do konce výpovědi ozvat a položila to. Velmi šťastný ).
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.2.2013 , 11:27   Citovat  

Hellborn napsal:
Mně se ozvali, protože jim přišla žádost o převedení peněz, plateb a inkasa. Úsměv Napřed že by to šlo bez poplatků (pozdě!), pak (to už tak příjemná madam nebyla) že nová banka nemá bankomaty a výběr na Sazce se musí hlásit předem a stojí 10,-Kč (vybírám tak 1-2x měsíčně u práce, kde mám i bankomat nové banky) a nakonec že mi mohou za převod plateb a inkasa naúčtovat poplatek ( HaHaaa po sdělení, že je mi to jedno, protože mi to moje banka proplatí, mi řekla, že se můžu do konce výpovědi ozvat a položila to. Velmi šťastný ).

Hohohoóóóóóó,
tak to jsou borci.

My měli: 2 úvěry, účty, platby trvalé. Úvěry nová banka sama zažádala splatit, trvalé jsem zrušil a vše vybral a hotovo.
Nikdo se neozval, a to jsem měl účet od 1998 (já) a 2005 (manželka).
Změnil jsem to 16.11./26.11.

je to dobrý přátele
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.2.2013 , 13:02   Citovat  

Já těch pár souhlasů s inkasem a trvaláků překlikal sám, příští týden zajdu vrátit debetní kartu a je to. Ale ČS to stejně nebude vadit, teď dostali hezkejch pár klientů s S-kartou zadáčo...
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2013 , 13:53   Citovat  

v CS na me tedka zkousela, ze kdyz sezenu kamaradku, kera si u nich zalozi ucet, tak mame na 10 let oba vedeni zdarma, tak to asi u nich takova slava s tema klientama nebude Úsměv
jinak u me maj hrozne stesti, bo jsem student a mam jeste plno veci zdarma, pak sem strasne linej ja psal skyline a jeste k tomu konzerva a chtel bych si zalozi ucet u naky sympaticky slecny a hezky si s nim o tom popovidat, takovy to po internetu a po telefonu, to me fakt nebavi Tak to valím bulvy
maj me v hrsti Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.2.2013 , 13:58   Citovat  

HonDan napsal:
v CS na me tedka zkousela, ze kdyz sezenu kamaradku, kera si u nich zalozi ucet, tak mame na 10 let oba vedeni zdarma, tak to asi u nich takova slava s tema klientama nebude Úsměv
jinak u me maj hrozne stesti, bo jsem student a mam jeste plno veci zdarma, pak sem strasne linej ja psal skyline a jeste k tomu konzerva a chtel bych si zalozi ucet u naky sympaticky slecny a hezky si s nim o tom popovidat, takovy to po internetu a po telefonu, to me fakt nebavi Tak to valím bulvy
maj me v hrsti Velmi šťastný

Se mnou zakládala účet pěkná bloncka - tak trojky-čtyřky, košile rozepnutá tak akorát... Lucy Jen jsem se včera musel ještě na pár detailů dojít zeptat, páč jsem se asi pořádně nesoustředil.. Se stydím Velmi šťastný
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2013 , 14:23   Citovat  

Hellborn napsal:
Se mnou zakládala účet pěkná bloncka - tak trojky-čtyřky, košile rozepnutá tak akorát... Lucy Jen jsem se včera musel ještě na pár detailů dojít zeptat, páč jsem se asi pořádně nesoustředil.. Se stydím Velmi šťastný

takze predpokladam, ze mas jeste penzijko, stavebko, sporici ucet a pujcku? Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.2.2013 , 14:37   Citovat  

HonDan napsal:
takze predpokladam, ze mas jeste penzijko, stavebko, sporici ucet a pujcku? Velmi šťastný

Neblbni - nejsem už nejmladší,tak nejsem tak zbrklej, aby si všechno vyplácal za jednu schůzku... Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.2.2013 , 16:02   Citovat  

Hellborn napsal:
Neblbni - nejsem už nejmladší,tak nejsem tak zbrklej, aby si všechno vyplácal za jednu schůzku... Velmi šťastný

Pavle,
si zabil ... pořádnej výtlem
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.3.2013 , 16:46   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.4.2013 , 21:19   Citovat  

Tak ja sem to dotahl jak nejdal sem mohl a pripojil se k hromadne zalobe..uvidime co se z toho nakonec vyklube
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.4.2013 , 14:55   Citovat  

tudy odkaz VTEC jedna z prvnich vlastovek a nastesti mi u CS konci za par mesicu fixace tak uvidime co nabidnou takovemu potizistovi jako sem ja pořádnej výtlem
   Návrat  
666potky je teď offline  666potky
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.4.2013 , 16:50   Citovat  

tudy odkaz

Mrk

nemate v cechach nieco podobne?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.6.2013 , 22:28   Citovat  

Osobne sem slozil soudni poplatek a poskytnul pravnikum smlouvy a uvidime :hehe:
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 23.7.2013 , 16:57   Citovat  

Dneska sem byl prednest sve pozadavky ktere se tykaji pokracovani hypoteky u CS po ukonceni jeji fixace..nabidli mi urok ktery je az o 0,5% vyssi nez u konkurence cože cože ? ..no nejak sem se s tim nesmiril..zitra se udajne vyjadri jestli bysme meli sanci se dohodnout..samozrejme uz sem poslouchal kecy jak je ted nove hypo bez poplatku za vedeni uctu šuk

je mile kdyz se na trhu takhle priostri a clovek muze konecne o neco svobodneji vybirat a pritom neplatit neco co jeste donedavna vybirala skoro kazda banka Tak to valím bulvy

kazdopadne pokud hranici uroku neposunou tam kam chci tak se rad s CS uz natrvalo konecne rozloucim a to vcetne jejich uctu papa
   Návrat  
Josee je teď offline  Josee
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.7.2013 , 17:53   Citovat  

Pokud chcete dávat do kupy hromadné žaloby, doporučuji projekt, který jsme spouštěli minulý měsíc tudy odkaz , s Petrem Němcem už spolupracuji nějaký pátek a je na něj spolehnutí. je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.7.2013 , 12:54   Citovat  

Tak se asi z CS dohodnu..likvidace vsech poplatku na mem beznem ucte + dalsi desetiny procent dolu z urokove sazby na hypotece oproti jejich prvni pro me neakceptovatelne nabidce. Pry, ze to nejde Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.12.2014 , 8:40   Citovat  

Že mě to u jednoho z těch pánů nepřekvapuje... Úsměv
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2014 , 9:19   Citovat  

Byl si rychlejší Úsměv
Myslíš, že to konečně donutí "poškozené" k tomu, aby se naučili ty smlouvy co podepisují nejdřív přečíst a hlavně aby začali používat mozek?
Bohužel jsem se přesně stejného výsledku obával, ale komu neni rady, tomu neni pomoci.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.12.2014 , 9:26   Citovat  

2bep napsal:
Byl si rychlejší Úsměv
Myslíš, že to konečně donutí "poškozené" k tomu, aby se naučili ty smlouvy co podepisují nejdřív přečíst a hlavně aby začali používat mozek?
Bohužel jsem se přesně stejného výsledku obával, ale komu neni rady, tomu neni pomoci.

Přečíst možná jo, ale to druhé těžko... Se stydím

Jakmile prosákla (nesledoval jsem to, jen občas co se objevilo na seznamu nebo tady) jména osob, které se v tom angažují, tak jsem čekal nějakou levou.
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2014 , 11:39   Citovat  

Ten článek na novinkách je plný lží. BSP skutečně vyzívá k postoupeníí pohledávek na Top inovations, ale za cenu soudních poplatků.
Kdo to sledoval podrobněji, nebo se i účastil, si jistě pamatuje, že první individuální spory vyhrávali klieti, nikoliv banky. Hlavní problémem této iniviativy se stalo to, že se do ní zapojilo moc lidí. Částka, kterou by banky museli vracet se dostala do řádů miliard a to nemohli dopustit. Evidentě koupit výsledek soudu vyjde levněji - si osvěžte jak podivně se rohodovalo na Praze 5 tudy odkaz
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.12.2014 , 15:08   Citovat  

Jarek napsal:
Ten článek na novinkách je plný lží. BSP skutečně vyzívá k postoupeníí pohledávek na Top inovations, ale za cenu soudních poplatků.
Kdo to sledoval podrobněji, nebo se i účastil, si jistě pamatuje, že první individuální spory vyhrávali klieti, nikoliv banky. Hlavní problémem této iniviativy se stalo to, že se do ní zapojilo moc lidí. Částka, kterou by banky museli vracet se dostala do řádů miliard a to nemohli dopustit. Evidentě koupit výsledek soudu vyjde levněji - si osvěžte jak podivně se rohodovalo na Praze 5 tudy odkaz

A to postoupení pohledávky má podle BSP probíhat jak? To by mě moc zajímalo (jestli potvrdí můj odhad).

Jasně, všichni jsou uplacení. Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2014 , 15:40   Citovat  

Hellborn napsal:
A to postoupení pohledávky má podle BSP probíhat jak? To by mě moc zajímalo (jestli potvrdí můj odhad).

Podepíšeš smlouvu a Top ti zaplatí soudní náklady. Oni pak mají pohledávku k BSP. Co s ní pak dělají nevím, ani proč se to řešíí takhle a je mi to jedno.

Hellborn napsal:

Jasně, všichni jsou uplacení. Velmi šťastný

To bohužel není sranda, ale česká realita. Mám s tím osobní zkušenosti. Navíc dle evropských směrnic jsou klienti v právu.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.12.2014 , 15:50   Citovat  

Jarek napsal:
Podepíšeš smlouvu a Top ti zaplatí soudní náklady. Oni pak mají pohledávku k BSP. Co s ní pak dělají nevím, ani proč se to řešíí takhle a je mi to jedno.

To bohužel není sranda, ale česká realita. Mám s tím osobní zkušenosti. Navíc dle evropských směrnic jsou klienti v právu.

Jakou smlouvu? Kdo je v jaké pozici? A co bude s rozsudkem, kde máš zaplatit bance soudní výlohy? Ale jinak se mi můj předpoklad potvrzuje.

Pro mě to sranda je, protože každý, kdo někde prohraje, se tímhle ohání. Taky jsem byl několikrát určitě "uplacen"... Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2014 , 16:04   Citovat  

Makám a nemám čas se sáhodlouze rozepisovat, to podstatné si můžeš přečíst tady - tudy odkaz Sám jsem se této iniciativy nezůčastnil, ale lidé z mého okolí ano a potvrzují, že to funguje. A těm jejichž případy se k soudu vůbec nedostali už Toman poplatky (vybrané na podání žaloby) vrátil.

A pokud si se v ČR nikdy s korupcí nesetkal, tak ti gratuluju a zkus někdy otevřít oči Hihi
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.12.2014 , 16:20   Citovat  

Pro me bude neco znamenat az sem nekdo napise,ze musel zaplatit poplatek a ten mu nebyl vracen iniciativou..
Jinak za sebe nemam zadny problem a ucastnil sem se toho..neplatim jiz v zadne z obou bank jakykoliv poplatek a to za zadnou sluzbu kterou vyuzivam přátele za mne OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.12.2014 , 16:30   Citovat  

Jarek napsal:
Makám a nemám čas se sáhodlouze rozepisovat, to podstatné si můžeš přečíst tady - tudy odkaz Sám jsem se této iniciativy nezůčastnil, ale lidé z mého okolí ano a potvrzují, že to funguje. A těm jejichž případy se k soudu vůbec nedostali už Toman poplatky (vybrané na podání žaloby) vrátil.

A pokud si se v ČR nikdy s korupcí nesetkal, tak ti gratuluju a zkus někdy otevřít oči Hihi

Jak bych se mohl setkat s korupcí, vždyť jsem jen úředník... HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.12.2014 , 16:31   Citovat  

Hlavator napsal:
Pro me bude neco znamenat az sem nekdo napise,ze musel zaplatit poplatek a ten mu nebyl vracen iniciativou..
Jinak za sebe nemam zadny problem a ucastnil sem se toho..neplatim jiz v zadne z obou bank jakykoliv poplatek a to za zadnou sluzbu kterou vyuzivam přátele za mne OK

Na to taky dojde. Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.4.2015 , 21:34   Citovat  

Hellborn napsal:
Na to taky dojde. Úsměv

Už to bude... Ale jak jsem psal - u jednoho z nich mě to vůbec nepřekvapuje. Viz. poslední odstavec... Asi z toho zaměstnance chtěl dostat prachy na ty poplatky... Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Boj s bankovními poplatky
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina