Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaky notebook?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.12.2008 , 3:28   Citovat  

Při výběru notebooku je nejdůležitější to jak ho chceš využívat. Jestli hledíš jen na "papírovej výkon" tak je dobrej Acer, ovšem papírovej výkon a reálnej výkon je v praxi často něco uplně jinýho. Nedá se řídit se jen číslama. Další kriteérium který se dost zanedbává ale přitom se s ním spousta lidí potýká je kvalita a použitý materiály.. i na to je dobrý hledět, věř že je na prd pokud ti noťas po měsíci začne při otvírání vrzat, v místech kde si opíráš ruce se sedře barva a podobný věci.Takže pokud někde uvidíš podezřele levnej notebook tak bacha ! Oblíbená závada levných noťasů je špatnej větrák na procesoru -> začne nechutně vrčet, plus baterka .. jsou notebooky co mohou jet na baterku 8 hodin, obvykle ale mají nižší grafickej výkon.

Prostě záleží na využití .. osobně mam dobrou zkušenost s ASUS a HP, jinak za high end považuju Dell a Toshibu .. ovšem upřímě řečeno při dnešní obrovský konkurenci na trchu s IT si myslím že nejde koupit špatnej notebook. Ať koupíš cokoliv v nějaký tý střední třídě tak určitě vyloženě neprohloupíš ani nevyděláš. Jen si pak nenech kazit náladu až za dva měsíce nějakej kámoš za ty samý peníze koupí něco o 30% výkonnějšího, notebooky jdou s cenou dolu a s výkonem nahoru neuvěřitelně rychle. To co jsem před rokem a půl kupoval za 20.000 je dnes za 8.000 Úsměv takže asi tak, ale to bys mohl čekat pořád.

Jo a ještě zajímavost, je jestli klávesnice bude mít numerickou část nebo ne .. myslim že je velice praktický jí mít mají to od 17 palců vejš všechny a i některý 15ky (širokoúhlý). Pokud se na tom bude dost psát, tak je to rozhodně užitečná věc ! A zvaž taky lesklej/matnej displej oboje má svoje pozitiva i negativa a to docela výrazný někdy Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
schizi je teď offline  schizi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.12.2008 , 9:21   Citovat  

Giger napsal:
offtopic Benešov n/Pl ??

offtopic jj, předpokládám že jsi mne asi už viděl když víš odkud je to dobrý
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.3.2013 , 23:40   Citovat  

ať nemusím zakládat nové téme OK
ségra mi zdrhla přes 2000km za hranice a že by potřebovala notebook. Něco malého na cestování. hlavně aby tam šel skype a trochu to šlapalo. zase na druhou stranu noťas za 50tis taky nepotřebuje Velmi šťastný
ví někdo o něčem? jaké značky nebo přímo co kdyžtak koupit?
Díky moc za rady
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Maggoth je teď offline  Maggoth
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2013 , 0:06   Citovat  

HP Pavilion dm1-4300ec
   Návrat  
Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2013 , 8:35   Citovat  

mam compaq cq61 4gb ram a po 2rokach introveho pareni, cili hard pouzivani.. huci jak motor ve vtecu, vykon ma ale slusny.
ceny dnes jsou uplne jinde, ale na hry jsou stolni pc a ne ntb! na ntb to je vzdy kompromis. ten compaq je vlastne hp ale za jine love Úsměv streva jsou samsung a hp Úsměv

jinak bych ho prirovnal k ekonomovi 6g.. je to levny, neni to buh vi co, ale 1.6 octavku to podela :hehe:

osobne doporucuju dell (proc to je nejrepasovanejsi znacka asi) protoze nemusi menit komplet vse jako u jinych.. ale ta cena..
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2013 , 8:38   Citovat  

Toshiba Satellite U840-113
odkaz , ale dá se asi sehnat i levnějc než u zelenýho paňáka ...
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.3.2013 , 9:24   Citovat  

já mam tenhle , ale ten je trošku dražší, nicméně hodně OK

Lenovo T430 - 233 a dokoupenej 3G modem a ten opravdu jede rychle.

Lenovo T430 na Alze
   Návrat  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2013 , 9:49   Citovat  

Sel bych do Lenova, pokud si ochoten si priplatit...
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2013 , 10:24   Citovat  

Thinkpad, nic jinyho OK
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2013 , 12:08   Citovat  

Doktor napsal:
Thinkpad, nic jinyho OK

A proč jenom Thinkpad a nic jiného?
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2013 , 12:46   Citovat  

Segra má řadu Thinkpadu L-serie (ano už think, tehdá jsem segře rozmlouval ideapad, asus, acery... ), má plastové klouby, celé tělo KO
Docela mě to zklamalo že pohnojili tohle jméno... jo už byl 2x na reklamaci (základní deska)
Za sebe mohu doporučit jenom Tečka a iXka a starý eRka (plásťák ale kvalitní). eLka a Ečka nebrat... můj názor KO
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2013 , 12:51   Citovat  

Bubaak napsal:
Segra má řadu Thinkpadu L-serie (ano už think, tehdá jsem segře rozmlouval ideapad, asus, acery... ), má plastové klouby, celé tělo KO
Docela mě to zklamalo že pohnojili tohle jméno... jo už byl 2x na reklamaci (základní deska)
Za sebe mohu doporučit jenom Tečka a iXka a starý eRka (plásťák ale kvalitní). eLka a Ečka nebrat... můj názor KO

přesně omlouvám se za mystifikaci, správně je přesně tak řada Rxx nebo Txx, dělaj to vůbec ještě? OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2013 , 13:44   Citovat  

Dělají odpad, který spoléha na pověst
Exxx
Lxxx
a pak staré poctivé, který bych si koupil
Txxx
Wxxx - nemám zkušenost, ale myslim že je to "našláplejší" a těžší Téčko, nechce se mi to googlit, pardon Smutný
Xxxx

R-serie se už nehodila do krámu Tak to valím bulvy
   Návrat  
Swensson je teď offline  Swensson
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.3.2013 , 14:19   Citovat  

MOTyLEK napsal:
ségra mi zdrhla přes 2000km za hranice a že by potřebovala notebook. Něco malého na cestování. hlavně aby tam šel skype a trochu to šlapalo. zase na druhou stranu noťas za 50tis taky nepotřebuje Velmi šťastný
Díky moc za rady

Chtělo by to třeba cen. hranici.
Co konkrétně od toho očekává.

Pokud by to měla hlavně na cestování, tak bych šel určitě do nějakého ultrabooku. Velikost, výdrž,výbava.
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 15.3.2013 , 15:21   Citovat  

Bubaak napsal:
Exxx
Lxxx
Txxx
Wxxx - nemám zkušenost, ale myslim že je to "našláplejší" a těžší Téčko, nechce se mi to googlit, pardon Smutný
Xxxx

tak třeba to T430, co jsem psal, neni tak "starý" ten design je "starý", ale je to po revizi a vylepšený ještě.

já ten notas kupoval ted v lednu 2013.

Je znát, že je to jiná třída než ty plastáky nablejskaný alá zenbook, satelity atd.
   Návrat  
beastti je teď offline  beastti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2013 , 15:48   Citovat  

tak tak taky mam lenovo thinkpad tan nejlevnejsi co v te dobe byl a nedam na nej dopustit. tri roky ho mam bez problemu frci 24hodin denne.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2013 , 15:52   Citovat  

Bylo to myšleno "stara poctivá konstrukce", osobně jsem rád že IBM/Lenovo Thinkpad si drží svuj design, jen by ho nemuseli tolik zakulacovat.... Se stydím

To vím že dnešní ivácký i5/i7 Téčka vypadaj stejně jak stařička T31, jen jsou tenčí a kulatější HaHaaa

Mám R52, T61 a ani jednoho se nevzdám, jsou to děsní nezmaři Se stydím
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2013 , 16:28   Citovat  

jo, dobrý, strop do 14tis, doopravdy nejvíc jen skype, ségra je na úrovni začátečníka, takže obyč stačí OK
   Návrat  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2013 , 18:37   Citovat  

Bubaak napsal:
Exxx
Lxxx
Txxx
Xxxx

Jj, mam w520 a musim rict, ze naprosta bomba. Nastesti to ale platila firma Mrk
   Návrat  
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2013 , 20:38   Citovat  

Manželka dostala od ježíška Hp 4545s za něco kolem 11000,- požadavek byla numerická klávesnice, jinak na tom zahraju i "starší" hry jako modern warfare1,2,3, crysis i 2 atd....za ty prachy super, povrch je kartáčovaný hliník, ségra dostala acer V5, vpodtatě to stejné, jen v peštěné černé metalíze, která vypadá moc pěkně, ale tak někde na stole, strašně se na to chytají otisky....taky kolem 11000,- před vánocema....acery používáme v rodině asi 5 let já mám třetí rok aspire 6930G a bez jedinného problému nebo reklamace, jen odešel disk, ale to proto že jezdím po té naší panelce a mám ho puštěný a moc mu to skákání neprospívá a byly škrábnuté plotny...a baterka, ale ta na to mám po tech letech nárok...
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2013 , 0:06   Citovat  

Ahoj,

tak protože jsem si kupoval v září nový notebook, tak mám poměrně čerstvé zkušenosti. Koupil jsem Dell Inspiron 7520 za cca 20 000,-.

Tady je specifikace: tudy odkaz
Tady je moje recenze:

Kvalitní notebook, který zaujme svým výpočetním výkonem. Kupoval jsem ho jako náhradu za dosluhující stolní počítač. Učaroval mě procesor se svými 4 jádry a každý je schopný obsloužit 2 vlákna = 8 logických jader! Počítač nevyužívám k hraní her, ale na stříhání videí je i tak dostatečně rychlý. Varianty rozšíření operační paměti až na 16GB jsou dostatečné. Grafická karta je příjemný bonus, který umožní si slušně zagamesit a využít i HW akceleraci videí. Jedinou nevýhodou je plastové šasi z toho důvodu bych příště volil vyšší řadu Latitude, která je samozřejmě za jiné peníze, ale má pevnější šasi. S tím je spojené i zpracování klávesnice, která, jak už to zaznělo, je v levé části hlučnější.

+ výkon
+ poměr cena / výkon
+ vzhled
+ váha

- plastové zpracování
- není podsvícená klávesnice
- produktová instalace včetně nepotřebných DELL programů (vyřešeno okamžitou reinstalací)
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.3.2013 , 1:56   Citovat  

Za me jedine Dell, vse ostatni, hlavne ty plebejske znacky jako Acer, Asus apod jsou kvalitou a spolehlivosti asi jako novy Volkswageny..nabuseny a hezky, ale porad v servisu Úsměv Jde ale taky o to, jak se k tomu clovek chova no. Jinak samozrejme IBM a Lenovo take dobre. Pokud tochce jen na hry, tak to bude chtit neco naslapleho a to nevim, za 25 poridis, mozna budes muset sahnout po nejake te levnejsi znacce, ale zase za 25 bude naslaplej..je to risk..ja osobne jsem mel Dell Studio 1737 (pred dvema lety stal asi 37t) a lepsi PC jsem jakziv nemel..tiche,velmi vykonne, odolne, zkratka poctiva prace bez kompromisu..jinak mi napis SZ, mam pro Tebe mozna zajimavou nabidku, ale musim overit,zda ten kontakt jeste funguje Mrk
   Návrat  
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.3.2013 , 11:27   Citovat  

mě se líbí jak tady kluk napíše že to chce pro ségru, na základní věci jako net a skype a všichni mu tady doporučujete mašiny za ceny kolem 20 a výš.... pořádnej výtlem jak jsem řekl, za mě acer, a řečem typu pořád v servisu moc nevěř, sice nejsou z hliníku magnesia a jiných drahých kovů, ale vypadají perfektně a fungujou uplně stejně a za cenu kolem 10 dost dobrý poměr cena/výkon...a já mluvím ze zkušenosti, ne podle toho že jsou levnější a v hospodě u piva jsem slyšel.....
   Návrat  
Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.3.2013 , 11:40   Citovat  

MOTyLEK napsal:
Díky moc za rady

něco malýho na cestování? Třeba 13"? Nebo jí nestačí netbook? Úsměv Bližší požadavky by to chtělo... určitě se jí hodí větší výdrž na baterii, něco menšího a lehčího..
Opravdu radši napiš cenový strop... je bláznovina kupovat holce, na net a podobné věci, noťas za 20k... nebo i za 15k .... zmatenej pokud nechce stylovku samozřejmě... to pak doporučuju radši za těch 20k koupit MacBook Úsměv

ať koupíte cokoliv, budete spokojení... ani Acer, Asus nedělají špatné notebooky... docela mě zaráží, že všude na fórech každý doporučuje jen to, co má a ostatní je pro něho zmetek... Smutný
Já měl rok a něco Asus za 15tis... oplastovaný... někdo by řekl, že ze špatného materiálu, co nemůže vydržet... ale po tom roce a něco byl pořád jako nový a to jsem ho tahal každý den brašnou ven z baráku...
jen jsem přehrál winy a šel do světa v supr stavu jako po koupi...

teď už asi rok a půl používám MacBook a o přechodu na jinou značku neuvažuji... ale v žádném případě nepomlouvám ostatní značky a nevnucuju "mou", protože vím, že každá má něco do sebe a každému se líbí a sedne něco jiného Úsměv

takže sumasumárum ať si vybere podle vzhledu co se jí líbí..v určité ceně a na parametry hledět až na druhým místě.. je to všechno podobný...
   Návrat  
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.9.2013 , 9:52   Citovat  

ahoj, prosím poraďte nějaké notebooky do 30t.
co chci - 15" display, nejlip ssd disk aspon pro win, solidni vydrž a hmotnost, nějakou lepší grafickou kartu - sem tam bych si i něco zahral.
Hlavně ať se to nepřehřívá a něco to vydrží. Na značce až tak nezáleží..
diky moc.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.10.2013 , 23:04   Citovat  

Taky bych měl dotaz na noťas... Pro naše, takže na hry nebude, spíš na fotky... Dvě podmínky - numerická klávesnice a cena tak kolem 10tis..
   Návrat  
alvi je teď offline  alvi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.10.2013 , 0:21   Citovat  

jestlize je preference OS - XP , priklanel bych se k f.Acer , a to i vzhledem k negativnim ohlasum vuci "acerovskemu" servisu .
Acer ma velke displeje - to ma napr. i HP , ale HP nelze koupit bez systemu !!!
HP - mnoho ochrannych prvku ktere nelze v BIOS-u vypnou , a to ani nepotrebne veci jako je napr. Bluetooth - "zere" pamet .
Toshiba - nekvalitni disky .
Jine a kvalitni , jako napr. Dell , zustavaji stale v nevyhovujicich rozmerech monitoru pro fotografie - 15÷15,6 " .
S ostatnimi firmami a systemy nemam zkusenosti (systemy testuji jen na virtualu , tudiz zadny "ostry provoz")) .
Doporucoval bych navstivit "gigacomputer" (.cz) , kde maji notebooky z predvadecich akci (neposkozene , pouze rozbalene pro predvadeci akce a s nejnovejsimi systemy - (je-li to nejnovejsi opravdu zapotrebi)) .
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.6.2014 , 12:06   Citovat  

Zdravim zdejší NTB odborníky - byl jsem dotázán svojí kamarádkou (ač se této problematice vůbec nevěnuji), zda je pro jejího syna k 15tým narozeninám vhodná volba NTB Asus N750JV, který si sám vybral.
Je to OK stroj nebo se za tu cenu dá sehnat něco podstatně lepšího? V tomto se vážně vůbec neorientuji, tak pokud byste měli někdo něco k tomu, budu jen rád...
Předem díky... přátele
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.6.2014 , 13:20   Citovat  

za ty prachy by měl slušný dělo stolního kompa ale když chce notes tak se hold nedá nic dělat. vybavený je to vcelku dobře. pokud to nechce na hraní áčkovejch herních titulů tak je to dobrý až až
   Návrat  
Sethox je teď offline  Sethox
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.6.2014 , 13:27   Citovat  

No nedokážu si představit, na co takový ntb pro 15 let starého klučíka. Raději stolní pc. Jinak Core i7 v ntb mám též. Na programování v Javě a C++ to stačí a nějakou hru mi to taky dá. Ale vážně bych se zamyslel zda to fakt užije. je to dobrý BTW: 17 je fakt velké, raději 15. Nebo jak říkám, ten stolní. Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jaky notebook?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina