Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Originál baterka 45
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Destroyed je teď offline  Destroyed
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2013 , 11:49   Citovat  

Zdar lidi prosím vás měl bych takový dotaz , když jsem koupil auto tak tam byla baterka 45 ale né ta originál co je vlastně na tom držáku v levo nahoře ale byla tam kde byl původně filtrbox a tak jsem si kvůli podsvícení a hudbě kterou tam mám koupil Vartu 66 jenže teď řeším to že tam chci dat original filtrbox ale kam dat tu baterku ? dotoho rohu kde má být původní 45 ji nedam je moc velka a tak bych potřeboval vědět jesli se teda vyplatí koupit Original Vartu tu malou co tam je od základu a nechat jí tam,otázka jesli mi to všechnu utáhne co myslíte ? Honda
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2013 , 12:20   Citovat  

Destroyed napsal:
Zdar lidi prosím vás měl bych takový dotaz , když jsem koupil auto tak tam byla baterka 45 ale né ta originál co je vlastně na tom držáku v levo nahoře ale byla tam kde byl původně filtrbox a tak jsem si kvůli podsvícení a hudbě kterou tam mám koupil Vartu 66 jenže teď řeším to že tam chci dat original filtrbox ale kam dat tu baterku ? dotoho rohu kde má být původní 45 ji nedam je moc velka a tak bych potřeboval vědět jesli se teda vyplatí koupit Original Vartu tu malou co tam je od základu a nechat jí tam,otázka jesli mi to všechnu utáhne co myslíte ? Honda

Nevím co myslíš tím "originál Vartu",ale já mám malou Yuasu a drží. Do Varty bych už nešel...Taky mám muziku,ale tu poslouchám za jizdy,když je baterie dobíjená...

Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2013 , 14:01   Citovat  

Buď si kup "malou" Yuasu nebo Exyde anebo pokud máš větší nároky na kapacitu baterky, tak tu 66 Vartu umísti do kufru a natáhni k ní opravdu tlustý kabel na plus pól. Mínus můžeš napojit do karoserie (na kostru).

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2013 , 14:39  Naposledy upravil M@jk dne 17.3.2013 , 15:36, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Destroyed napsal:

Ola,
tak řešení Petra je asi nejlepší, pokud už máš 66Ah AKUMULÁTOR.

tak se pokusím popsat zkušenosti a moje postřehy:
1) originální VARTA neexistuje
2) originální je HONDA - v roce 2011 stále plnou cenu cca Kč 1.950,- s DPH po slevě při jarní akci - cca 10-15%, běžná cena cca Kč 2.100,-
3) náš partner ALDA Servis ji uměl za cca Kč 1.400,- po jeho slevách
4) já osobně jsem VARTU proklínal, po tom, co mi nepřežila 1,5zimy a bohužel i mnoho ostatních, byt nová či jen půl roku stará, tak vydrží tak tak záruku, bohužel je to tak a nevýhoda je, že se nedá otevřít, zkontrolovat a dolít a nabít
5) já zakoupil Panasonic PAN46B24LS-BM a už ji mám 2 roky, čili 3tí zimu a paráda, stále ukazuje modré "oko" čili naprosto v pohodě. Snažím se ji šetřit i možná dost přiblblým vypínám osvětlení, vypínání SBF, když nejedu a stojím atd. Ani jednou jsem ji nenabíjel. Jezdím během roku dlouhé trasy, tudíž se vždy dobije. Nemám sice audio nějak brutální, ale 4.1 kanál a v RMS to má 300W, špička nevím a zvládá, je tam 200W SBF a k tomu 300W monoblok zesilovač. K tomu mám 2x55W přídavné dálkové a 2x55W mlhovky. Ale to je spíše o dobíjení a celkovém stavu elektrické soustavy.
A drží.

Běžná cena Kč 2.130,- s DPH, umím ji za Kč 1.930,-.

dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2013 , 15:13   Citovat  

Varta Blue mi vydržela rovný 1 rok, aniž bych ji nějak extra trápil. M@jk ví..

Destroyed je teď offline  Destroyed
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2013 , 15:26   Citovat  

no ja tam mam utorepro Q428 165x mm, 4ohm/60WRMS 3pásma XE a subwooferem: 200W RMS, 400W PEAK 35Hz-1kHz/89dBxm-1 repro 12" a podsvícení ve vnitř a ted jestě přijde pod auto no... zkusim jeste tu baterku vyresit tak že až tam bude filtrbox tak ji zkusím dat nějak vedle jesli se vejde a pokuď ne tak hold prodám a koupim tu Yuasu nebo Exyde...

Scotty33 je teď offline  Scotty33
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2013 , 16:00   Citovat  

Mám Yuasu třetím rokem bez nabíjení a drží bez problémú. 45ku

sumy je teď offline  sumy
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2013 , 17:38   Citovat  

Yuasu, ještě krapet menší, tušim 35 jsme měli v letadle 15 let!!! A že roztočit toho "hajzla Rotaxího" dvouvácovej dvoutakt se sytičem nebyla zádná sranda Tak to valím bulvy Běžně na 4-5. pokus po 20 vteřinách točení to snad ne Několikrát byla vybitá domrtě(startování s vyplejma magnetama, zavřenym palivem, bez sytiče, uchlastáno se sytičem,...) Zemřela pak ze dne na den. A zrovna mě pod rukama pořádnej výtlem

silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 17.3.2013 , 18:41   Citovat  

sumy napsal:
Yuasu, ještě krapet menší, tušim 35 jsme měli v letadle 15 let!!!
To je slusne, ja mel v aute puvodni 45Ah jen 12 let Úsměv

Obsah fóra Honda-club.cz   
Originál baterka 45
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina