Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 98, 99, 100  Další 
Zaslat odpověď

Strana 21 z 100
oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.3.2013 , 11:23   Citovat  

Ahoj,
ma nekdo tyhle svetla? jsou to DEPO type-r. Chtel bych videt fotku jak vypadaji na aute (nejlip stribrna barva). Diky

is_222740_p-h1-hb3-svetlomet-type-r-e-o-depo.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
is_222740_p-h1-hb3-svetlomet-type-r-e-o-depo.jpg, 65.33 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.3.2013 , 11:41   Citovat  

Vždyť to jsou normální poface světla...podívej se na jakéhokoliv stříbrného civica někomu do garáže. Třeba tady: tudy odkaz
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.3.2013 , 13:26   Citovat  

Oncek napsal:
sablos: na sedanu jsou mlhovky jiné
safra to jsem nechtěl slyšet Smutný
   Návrat  
smouk01 je teď offline  smouk01
PříspěvekZaslal: 17.3.2013 , 23:54   Citovat  

Lidi poraďte, rozdělával jsem u C7G 2003 ten středový panel a to šlo v klidu, akorát zezadu jsou na ty páčky od větráku (myslím tím ovládání větráku třeba ne přední sklo, na nohy, atd. a ovládání vzduchu tepla a zimy. Tak zezadu na nich jsou lanka, jedno je daný zespodu a druhý ze shora a na nich jsou ještě takový malý plíšky aby to tam drželo, jeden mám, ale ten druhý mi někam upadl a nemůžu ho najít Smutný , nevíte kde se dá sehnat, koupit?? či jak se to přesně nazývá abych to mohl někde najít?
Díky moc
   Návrat  
Nipper je teď offline  Nipper
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2013 , 2:54  Naposledy upravil Nipper dne 18.3.2013 , 2:55, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jestli myslíš příchytky/háčky na lanka, tak buď z nějakého vraku, nebo v Hondě.
Kód dílu: 79506-S6A-003
   Návrat  
Majky CTR je teď offline  Majky CTR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.3.2013 , 2:55   Citovat  

smouk01 napsal:
Lidi poraďte, rozdělával jsem u C7G 2003 ten středový panel a to šlo v klidu, akorát zezadu jsou na ty páčky od větráku (myslím tím ovládání větráku třeba ne přední sklo, na nohy, atd. a ovládání vzduchu tepla a zimy. Tak zezadu na nich jsou lanka, jedno je daný zespodu a druhý ze shora a na nich jsou ještě takový malý plíšky aby to tam drželo, jeden mám, ale ten druhý mi někam upadl a nemůžu ho najít Smutný , nevíte kde se dá sehnat, koupit?? či jak se to přesně nazývá abych to mohl někde najít?
Díky moc

Jo tak tohle přesně se stalo i mě pořádnej výtlem Sice nevím jak se to jmenuje ale určitě nebude od věci zkusit to najít. Do řazení to zapadnout nemohlo. Zkusil bych sundat jen středovej tunel a určitě to najdeš Úsměv
Trošku offtopic ale až to budeš dávat zpátky dohromady tak si to horní lanko vypoj pod volantem. Jde to líp je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.3.2013 , 12:30   Citovat  

Majky CTR napsal:
Jo tak tohle přesně se stalo i mě pořádnej výtlem Sice nevím jak se to jmenuje ale určitě nebude od věci zkusit to najít. Do řazení to zapadnout nemohlo. Zkusil bych sundat jen středovej tunel a určitě to najdeš Úsměv
Trošku offtopic ale až to budeš dávat zpátky dohromady tak si to horní lanko vypoj pod volantem. Jde to líp je to dobrý

Tak tohle se mi stalo taky uz a byl sem z toho dost nestastnej a slusne dodreny ruce samozrejme jsem to uz nenasel HaHaaa
Tak jsem sel do hondy a za par kacek koupil novy:))
   Návrat  
smouk01 je teď offline  smouk01
PříspěvekZaslal: 18.3.2013 , 13:45   Citovat  

diky moc, dneska jsem zkusil zajít do Hondy přímo a stojí jeden ten plíšek teda 70 kč, ale přijde až za 10-14 dní tak to budu muset přežít bez toho no zatím
   Návrat  
Vjenca je teď offline  Vjenca
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.3.2013 , 11:01   Citovat  

Zvažuji koupi civicu 7G poface ve verzi sport. Potřeboval bych radu ohledně motorizace. 1.7 CTDI se dá chipnout na slušný výkon ( cca 95 kW ) za malý peněžní obnos ( cca 6500,- ) Nikdy jsem nevlastnil naftové auto, před tím jsem měl 3x civica. Dá se vykouzlit něco s D16V1, tak jak se třeba swapuje u starších generací D16Z6 atd. Díky moc za rady a postřehy, klidně pište SZ, ještě jednou předem díky.
   Návrat  
Simarik je teď offline  Simarik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2013 , 11:11   Citovat  

i s D16V1 lze malinko kouzlit, sportovní výfuk s větším průměrem, swap sání, nee předražený ICE COLD KIT ale nahradit ten příšerný plast sacím pavoukem např. z D16Y8, na netu jsou návody. Já mám na autě sání D15Z6 (po úpravě) a nárůst výkonu je znatelný. Jen by to chtělo odladit ŘJ na použité díly, aby to bylo ideální, ale na běžnou jízdu to stačí. některé fotky zde tudy odkaz , finále chybí ale pro info to snad postačí VTEC
   Návrat  
James je teď offline  James
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.3.2013 , 12:25   Citovat  

V pripade zaujmu mam takyto swap sania nachystany ako plug&play set.

Mam jedno z D16Z6 a jedno z D16Y8 Mrk

Zostava mi uz len dobrusit vnutra kanalov, to ale bude hotove onedlho.

Pre cenu pm.

P3040117.JPG

P3040117.JPG, 313.69 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2013 , 22:29   Citovat  

Simarik napsal:
i s D16V1 lze malinko kouzlit, sportovní výfuk s větším průměrem, swap sání, nee předražený ICE COLD KIT ale nahradit ten příšerný plast sacím pavoukem např. z D16Y8, na netu jsou návody. Já mám na autě sání D15Z6 (po úpravě) a nárůst výkonu je znatelný.

Ten příšerný plast ti přidává kroutící moment v nižších otáčkách. Ideální by bylo asi sání z R18, které má proměnlivou délku, ale to je nereálné.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.3.2013 , 3:20   Citovat  

Nipper: sice zvýší kroutící moment při nízkých ot., ale co ten chybějící nárust výkonu ve VTECu, po swapu táhne od 4000ot výrazně líp, zlepší se zvukový projev a na vzhledu taky pomůže OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.3.2013 , 5:52   Citovat  

Simarik napsal:
i s D16V1 lze malinko kouzlit, sportovní výfuk s větším průměrem, swap sání, nee předražený ICE COLD KIT ale nahradit ten příšerný plast sacím pavoukem např. z D16Y8, na netu jsou návody. Já mám na autě sání D15Z6 (po úpravě) a nárůst výkonu je znatelný. Jen by to chtělo odladit ŘJ na použité díly, aby to bylo ideální, ale na běžnou jízdu to stačí. některé fotky zde tudy odkaz , finále chybí ale pro info to snad postačí VTEC
a jak jsi řešil lanko?? koukal jsem že tam je dlouhej paskvil kroucenej tak mě to zajímá.ten swap zvažuju taky spáchat.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.3.2013 , 15:09   Citovat  

sablos: lanko jsem měl zadřené už když jsem to koupil, mám tam lanko z Mazdy 323C
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.3.2013 , 20:58   Citovat  

Simarik napsal:
sablos: lanko jsem měl zadřené už když jsem to koupil, mám tam lanko z Mazdy 323C
mě to moje taky přijde takový tuhý, musim se na to podívat, a jde nějak zaměnit s něčim kratšim bez většího bastlení??
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.3.2013 , 22:38   Citovat  

Vjenca napsal:
Zvažuji koupi civicu 7G poface ve verzi sport. Potřeboval bych radu ohledně motorizace. 1.7 CTDI se dá chipnout na slušný výkon ( cca 95 kW ) za malý peněžní obnos ( cca 6500,- ) Nikdy jsem nevlastnil naftové auto, před tím jsem měl 3x civica. Dá se vykouzlit něco s D16V1, tak jak se třeba swapuje u starších generací D16Z6 atd. Díky moc za rady a postřehy, klidně pište SZ, ještě jednou předem díky.

Tak se v tý naftě nejdřív projeď, abys nebyl zklamanej.....holt benzín je benzín (i když touhle naftou jezdím docela dost) a ta D16ka žere taky málo. Kolega z práce to má chipnutý na nějakých cca 130 koní, jede to slušně akorát by to chtělo investici do tužšího podvozku, protože když se dostaneš na klikatý okresky tak se v tom houpeš jak na gauči Úsměv Průměrnou spotřebu mu to ukazovalo asi 5,8, takže v reálu odhaduju 6,3/100....prostě diesel Velmi šťastný
   Návrat  
Vjenca je teď offline  Vjenca
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.3.2013 , 7:35   Citovat  

Kdyby se dalo vymačkat z D16 alespoň 130 koníků ( více bych ani nepotřeboval ). U nafty za 6500,- ( chip ) se na tuto hodnotu dostanu - jsou to opravdu levně nabité koníky ( 250/koník ). Potřeboval bych jistý setup D16, který by mě zaručil stejný výsledek a já rád zůstanu u benzínu.
   Návrat  
jiricerm je teď offline  jiricerm
PříspěvekZaslal: 22.3.2013 , 8:55   Citovat  

zdravim potrebuji radu mam honda civic 1.7 ctdi sport a furt mi pada do nouzaku. diagnostika mi napsala chyba cidla tlaku turba, a chyba v obvodech palivoveho cerpadla. nevite co je to za cidlo? nebo nejakou radu.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.3.2013 , 10:10   Citovat  

nevite nekdo kde najdu map senzor?
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2013 , 10:44   Citovat  

jiricerm napsal:
zdravim potrebuji radu mam honda civic 1.7 ctdi sport a furt mi pada do nouzaku. diagnostika mi napsala chyba cidla tlaku turba, a chyba v obvodech palivoveho cerpadla. nevite co je to za cidlo? nebo nejakou radu.

To bude přetlakový ventil turba, kterej asi neodpouští a turbo ti moc tlačí, proto to padá do nouzáku, aby si nepoškodil motor.
MAP senzor na dieselu asi určo nenajdeš, ten má váhu vzduchu...opravte mě někdo pokud se pletu, nejsem fanda ďáblovo slz Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.3.2013 , 10:56   Citovat  

takze vaha vzduchu kdyz to pise cidlo tlaku turba. tak to neslysim rad
   Návrat  
Ch.Mary je teď offline  Ch.Mary
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2013 , 10:41   Citovat  

Brácha měl tohle chvilku po koupi toho samého civica v naftě. Valil to po německý dálnici a najednou lup a byl v nouzáku. Pak to chcípnul, nahodil a chvilku byl klid a za chvilku zase. Přijel domu. Vychrápal se a šli jsme to projet. Po městě furt dobrý. Nikde nic. Tak jsme to vytáhli na dálnici a tam při nějakých 130 to hupslo zase do nouzáku. A byl v háji regulátor tlaku turba (nejspíš v podstatě čidlo, byl na štekr a vedlo tam pár hadiček) Byl prasklej. Horší je, že tam jsou dva. Jeden stojí 3.200,- a ten druhej byl tuším levnější. No, každopádně odešel ten dražší. Jsou přidělaný na motoru zezadu, směrem od motoru k protipožárce. Museli jsme koupit přimo v Hondě. Ale čekal jsem to dražší.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 23.3.2013 , 16:17   Citovat  

no pondeli to vezu do hondy tak snad neco vymysli
   Návrat  
Oncek je teď offline  Oncek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2013 , 20:18   Citovat  

kdyby měl někdo zájem, tak mám na prodej Eibach podvozekna C7G
   Návrat  
Budizknicema je teď offline  Budizknicema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2013 , 22:03   Citovat  

Jak je to s detskou sedackou? Da se dat dozadu doprostred, nebo to legislativa zakazuje? Ja jen ze prostredni pas bud nefunguje jak ma, nebo je tak delanej(nepohybuje se zaplej sem tam, ale je napnutej, zpet jde, ale povolit ne)
   Návrat  
gregy4 je teď offline  gregy4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.3.2013 , 0:05   Citovat  

dneska odpoledne jsem nemohl na horach (pri asi -7stupnich) nastartovat, auto ani netuklo. skoro jako bych ani neotocil klickem, zkusil jsem to nekolikrat. napadlo me hned ze je neco s nabijenim baterie (dopoledne jsem ujel asi 100km) a kde sezenu nekoho kdo mi pomuze nastartovat. pak jsem vyndal panel radia (mam neoriginalni pioneer) a naposledy zkusil nastartovat. auto nastartovalo okamzite. nevite cim by to mohlo byt ? jako prvni me samozrejme napadl spatny kontakt autoradia ale take by to mohlo byt necim jinym. autobaterii mam asi rok starou a auto mi vetsinou startuje na prvni otoceni klickem.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2013 , 1:20   Citovat  

Audio systém má společnou linku napájení od baterie i s imobilizérem, tudíž může závada na audiopanelu vyřadit imobilizér, který bez napájení nepřijme kód z klíče a pak nejde nastartovat.
   Návrat  
LTZ400 je teď offline  LTZ400
PříspěvekZaslal: 24.3.2013 , 13:32   Citovat  

Zdravím kolegové,dá se docílit změna rozteče na civic 7G 5 dv.Chtěl bych rozteč 5x114,3 a bych mohl nandat kola type R. Díky za nápady. Velmi šťastný
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2013 , 13:50   Citovat  

LTZ400 napsal:
Zdravím kolegové,dá se docílit změna rozteče na civic 7G 5 dv.Chtěl bych rozteč 5x114,3 a bych mohl nandat kola type R. Díky za nápady. Velmi šťastný

Není lepší pořídit kola ze sporta ? Jsou to 16" a na první pohled jsou stejné jako CTR Nápad je tu!

sportalu.jpg

sportalu.jpg, 118.01 kB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 98, 99, 100  Další 
Zaslat odpověď