Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Resenipokut.cz - má někdo zkušenosti?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 5
Pjétro je teď offline  Pjétro
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.3.2013 , 18:17   Citovat  

Majky CTR napsal:
S tím že mají známí u policie máš pravdu. V Pardubicích na hlavním "velitelství" potkávám skoro každý den Modrozelený FocusRS s polepama právě od resenipokut.cz Řekl bych že je to buď nějaký známí těch policajtů a nebo je to klasicky civil.
Konečný shrnutí: Určitě se nevyplatí za tohle vyhazovat prachy. Taky jsem o tom přemýšlel, ale svým způsobem je to hodně fikaný takhle lidi ochcávat je to dobrý Je mi z nich na to snad ne to snad ne

máš pravdu, tenhle Focus tu jezdí hodně často. A i na svých FB stránkách mají spoustu fotek z Pce a okolí. Osobně jsem o tom uvažoval když jsem se o nich loni dozvěděl, ale po přečtení pár jejich článků, chlubení se jak někde chlapíka vyfotili jak jede 170km/h po okresce a oni to úspěšně zametli pod stůl, atd. se mi naprosto zhnusili. Jejich moto je totiš zřejmě "dej nám dvojku a na silnicích si pak můžeš dělat co chceš" ! Je z toho krásně vidět jak jim jde jen o prachy a o nic jiného, co se bude dít na silnicích když si každej řekne, můžu si zaparkovat kde chci, můžu jet přes město kilo, kdyby něco pošlu jim to a oni to přece vyřešej, to už jim asi vůbec nedochází!! Ano pochopil bych třeba nějaké omezení rychlosti, jel jsi místo 90..130? ok smažem to. ale ne jel jsi místo místo 90..třeba 200? pošli nám to a my to promlčíme. To samo zastavíš na invalidech nebo nezaplatíš hodiny? tvoje blbost zaplať si to sám!! podle mě je to naprostá hovadina to snad ne
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2013 , 18:23   Citovat  

Sakra už včera mi to říkal i Jarka, že to má. Zní to zajímavě, zvlášť když čtu kladné reference...začíná mě to zajímat čím dál víc VTEC
   Návrat  
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2013 , 19:22   Citovat  

Protože jsem slušný řidič a jezdím pomalu, tak "takové" pojistění opravdu nepotřebuju, zejména z toho principu jak napsal Pjétro je to uzavřená věc.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
beruska.zh je teď offline  beruska.zh
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2013 , 20:19   Citovat  

Ahoj je to kamaráda stejně, jako ten Focus (mimochodem luxusní svezení). Pokud máte nějaké dotazy, klidně napište i na FB ( Facebook - resenipokut.cz )
Já si pojistku budu zřizovat, jakmile budu mít auto doma. Při mém štěstí a jak bude auto vypadat, si nebudu moct dovolit vyjet bez ní.

Dokážou opravdu člověka vysekat snad z čehokoli. Pokud by se jim to nepovedlo, tak celou pokutu zaplatí oni a finančně vám vynahradí i bodovou ztrátu. Myslím si, že jako jistota, kdyby někdy něco se to docela hodí. Nelíbí se mi, když někdo jezdí 200 po městě nebo bezohledně jak debil, ale zase kdo jezdí všude 50 a 90? stačí narazit na špatného policistu nebo trochu překročit vícekrát a je tu pěkný průšvih. Můžete i omylem udělat přestupek (vjet do zákazu-už se nám stalo) nebo na policisty měřící 30ku z kopce... Jestli se vám to bude hodit nebo ne, je už na vás...

Pokud byste měli zájem mrkněte na stránky: Resenipokut
Bonusový kód je: 22523

K osobě blízké: Co jsem četla někde v novinách, tak osoba vzdálená použít nejde, přestupek (pokud se nedořeší) se po nějaké době vrací k majiteli vozu a tomu se pokuta napálí ještě ve větší výši, než kdyby se přiznal rovnou (i kdyby to on opravdu neudělal).
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2013 , 21:50   Citovat  

Bullseye napsal:
Protože jsem slušný řidič a jezdím pomalu, tak "takové" pojistění opravdu nepotřebuju, zejména z toho principu jak napsal Pjétro je to uzavřená věc.

přesně tak, žádnej normální a hlavně ohleduplnej řidič "takovou" pojistku nepotřebuje. A jak píše beruska, tak ano, co kdyby náhodou někdy něco, o trochu překročit rychlost, pásy, světla, omylem vjet do zákazu, apod. proč ne? to plně schvaluju, ale nelíbí se mi ta naprostá volnost, nebylo by od věci určit nějaký hranice...

ještě bych tu za sebe zmínil jeden případ kamaráda kterje před necelýma třema měsíci udělal papíry, koupil si celkem silný bávo a o nějakých řidičskejch schopnostech se teda zatim mluvit nedá... co ale myslíte že byla první věc která ho napadla když si tuhle pojistku zřizoval? "TY VOLE, TEĎ TOMU BUDU MOCT NAKLÁDAT" OK

nevim no, podle mě to nevěstí nic pozitivního a lidi akorát ztratěj i ten poslední zbytek respektu k nějakejm zákonům a pravidlům na silnici. KO

a nejvíc mě dostalo když se na FB stránkách u jednoho komentáře oháněli tím že za totality nebyla rychlost nijak omezená a já nevim co... Tak to valím bulvy jenže to projelo pomalu jedno auto za hodinu a hlavně většina z nich se už ve 130ti klepala Tak to valím bulvy né nebudu se rozčilovat Velmi šťastný
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.3.2013 , 23:02   Citovat  

Já tuhle pojistku nemám, i když nedá se říct že bych o ní neuvažoval ...
Co se týče hranic - to je tam podle mně jasný daný. Píšou v podmínkách , že pokud se přestupek stane v souvislosti s nehodou - tedy česky řečeno když porušíte předpisy a někam to napálíte a způsobíte někomu škodu - tak se to na tonevztahuje a vysekávat vás z toho nebudou. To je podle mně dobře, že to tak je, A je to dost jasná hranice.
   Návrat  
kudlajz je teď offline  kudlajz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2013 , 23:06   Citovat  

Já o té pojistce neuvažuju z toho důvodu, abych pak mohl jezdit 100 po městě nebo 200 mimo město, zaprvé na to ani auto nemám a za druhé mám svoji hlavu a nehodlám nikoho zabít, ale mám třeba zatmavené okna a vím, že policii by se to určitě nelíbilo, takže než abych platil za pokuty, tak můžu mít tohle, to samé když někde špatně zaparkuju a dostanu dáreček za stěrač (nemluvím o invalidech nebo stání bez placení). Příp. když vidím, že je okreska prázdná a/nebo nikoho neohrožuju, tak snad nevadí, když pojedu třeba 100, 110 km/h, trochu si užiju auta, kdyby mě náhodou změřila policie.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.3.2013 , 23:08   Citovat  

už jen ty podmínky jsou k smíchu .... papa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2013 , 23:58   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
tedy česky řečeno když porušíte předpisy a někam to napálíte a způsobíte někomu škodu - tak se to na tonevztahuje a vysekávat vás z toho nebudou. To je podle mně dobře, že to tak je, A je to dost jasná hranice.

když někomu půjčíš zbraň a on se s ní zastřelí, tak se k tomu asi taky nepohrneš Mrk to je snad logický že se od toho distancujou.
měl jsem na mysli např. hranici rychlosti nad kterou už jedeš na svou blbost nebo parkování... jenže takhle je to samozřejmě lákavější.

kudlajz: mluvil jsem o podmínkách né o tobě že se tak chováš... jinak přemýšlel jsem o tom ze stejnýho důvodu jako ty, ale vzhledem k tomu že nyní tě může naše milá policie doprovodit na STK, tak nám tato pojistka zřejmě moc nepomůže Cool
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.3.2013 , 0:05   Citovat  

Nedávno jsem o tom četl a ta STK by musela být do vzdálenosti 4 km, takže vlastně je to použitelné leda ve městě.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.3.2013 , 0:24   Citovat  

kudlajz napsal:
Nedávno jsem o tom četl a ta STK by musela být do vzdálenosti 4 km, takže vlastně je to použitelné leda ve městě.

no pochybuju že budeš jezdit tak aby jsi se držel 4km od každé STK Velmi šťastný tenhle zákon má taky mouchy, ale podle mě toho bude policie hojně využívat... ikdyž je tam taky psáno že pokud se prokáže že tě tam hnali neprávem ta ti musí zaplatit náklady, jenže stačí vejfuk bez homologace, nebo jiný gumy a jedeš z STK jak namydlenej OK akorát vymejšlej wokurka

moje zkušenost, jako i spousty kluků tady je že když seš slušnej a neděláš ramena, všechno je v pohodě. Tim že se jim vysměješ do obličeje s pojistkou je podle mě akorát tak vytočíš a akorát si na tebe zasednou Mrk
   Návrat  
punkerka89 je teď offline  punkerka89
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.3.2013 , 1:22   Citovat  

taky sem uvazovala ale upraveny vozidlo podle me nepojistí ne?
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2013 , 10:45   Citovat  

1. 1500,- za bod? K čemu? člověk si to platí právě kvůli bodům a ne aby vydělal 1500,- ... když budu vybodovaný, tak mi těch 1500,- za bod bude asi už k ničemu..

2. více takových pojištěných!!!! přátele V celku je mi jedno, zda někdo má něco takového a nebo nemá. Pokud nám někdo parkuje na trávě a nebo v zákazu, tak ho nechám odtáhnout a nebo zabotičkovat. Výsledek? Ztráta času Úsměv A o to jde nejvíc..

3. jako Hellborn. Když myslíte že je to k něčemu Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2013 , 11:22   Citovat  

kudlajz napsal:

Pozor je to 8km tam a zpět na nejbližší komunikaci. Takže pokud je STK 50m od nějaké komunikace tak mají celkem dosti široký okruh. Není tam napsáno, že to musí být na stejné místo kde tě stopli. Takhle si to myslím já, ale opravte mě jestli se pletu
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2013 , 12:06   Citovat  

optimas napsal:
Pozor je to 8km tam a zpět na nejbližší komunikaci. Takže pokud je STK 50m od nějaké komunikace tak mají celkem dosti široký okruh. Není tam napsáno, že to musí být na stejné místo kde tě stopli. Takhle si to myslím já, ale opravte mě jestli se pletu

Ne je to 4 km tam a 4 zpět...ale o to tu vůbec nejde, ale jde o to, že šikana ze strany PČR je občas nesnesitelná a že tento produkt tě má hlavně chránit, když PČR měří např. na 30 z kopce nebo jako je u nás v DC běžné, že měří 50ku v neobydlené lokalitě, kde jsou jen louky a obchod se stavebninama...takže jen šikana a rychle vydělat to snad ne A jak říká můj šéf, dneska jde "tlustý do tenkýho" a všichni jsou v kiss me a snaží se nějakým způsobem vydělat a já dám radši vydělat resenipokut.cz apod. než státní kase nebo nedej bože městské to snad ne ...a to že nedám vydělat jen tak státní kase už držím od loňska, takže např. se snažím nakupovat už jen v zahraničí, zde jen to nutné atd. mohl bych pokračovat do nekonečna...Každopádně já osobně o tomto pojištění uvažuju, fandím jim a jen víc takových firem (kvůli zdravé konkurenci, že HaHaaa) a to že nejezdím podle předpisů veřejně přiznávám a nestydím se za to -> ti co nikdy nepřekročili rychlost jen do mě (myslím, že tu nikdo takový není) Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2013 , 13:24   Citovat  

To je sice opravdu hezké, že jim fandíš, ale ty si neuvědomuješ jednu věc jak už tady někdo zmínil. Když si tohle zaplatí jen třetina řidičů tak na silnici vznikne takový bordel, že se nebude dát jezdit. Ta třetina si bude na silnicích dělat co chce. To se máme opravdu na co těšit. Jednou je nějaký zákon 361 který se má dodržovat, ale už dnes jde vidět na cestách, že většina ani nemá ponětí co tenhle zákon 361 vůbec obnáší. A teď se do toho ještě přidá taková to rádoby firma. Ano máš pravdu že někdy policisté měří rychlost na nesmyslných místech, ale jak jde vidět tak o těch místech víš a můžeš tomu předcházet aby tě stopli. Nečbo se pletu? já taky jezdím občas rychle a kdo ne, že? Ale štvou mě takoví magoři jako tady v Ostravě jezdí jeden (dámské přirození)-čus v Subaru Outbach s bodykitem stříbrné barvy a ohrožuje ostatní nehorázným způsobem. Z Ostravy si udělal závodní trať a dělá si co chce a nic ho nezajímá. Ani bych se nedivil kdyby měl taky tuhle fičurinu zaplacenou, ale jednou mu tu hubu stejně někdo rozbije pokud si ji nerozbije sám. Mě např. už 4 roky nezastavili policajti ani jednou a to se řízením živím a rozhodně nejezdím jako beránek. Občas dostanu pokutu za špatné parkování, ale těch 200 kč nebo domluva mě nezabije a nemusím se schovávat za nějakou firmu
   Návrat  
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2013 , 14:07   Citovat  

Uzasna sluzba Mrk
Specielne na mestaky jako delane.
1500 za bod kdyz to nevyhrajou ze je knicemu? Echm uz jen za 10bodu mas dik tomu zpet na ridicak az si ho pujdes za pul roku znovu delat Mrk
Pojistenej jsem nezneuzivam toho nenarostou mi hned kridla Ble ale nahoda je blbec s napadnym autem uz teda nejde moc o nahodou HaHaaa
Myslete si co chcete ale dobre to je papa
   Návrat  
Sethox je teď offline  Sethox
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.3.2013 , 14:40   Citovat  

Já to mám "vyřešené" jinak. Soused je státní a je to tak trochu strejda a furt mi říká: "Když tě zastavěj, tak mi zavolej a dej mi je k telefonu." Jenže hanba mi to nedovolí. Problémy mám jen s rychlostí, a možná tak s rzí. Je to tam.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.3.2013 , 16:48   Citovat  

Rotker:
predem- ani ja nejezdim vzdycky podle predpisu (krome jizdy v obci, tam vazne vic jak 55 ze zasady ne), obcas je to spis na zabaveni RP i s autem Se stydím, kdyby me zrovna chytili. Ale vymlouvat se na sikanu ze strany policie kdyz me zmeri v okamziku kdy prekracuju rychlost, to je trosku moc VTEC Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.3.2013 , 19:57   Citovat  

Bully napsal:
Rotker:
predem- ani ja nejezdim vzdycky podle predpisu (krome jizdy v obci, tam vazne vic jak 55 ze zasady ne), obcas je to spis na zabaveni RP i s autem Se stydím, kdyby me zrovna chytili. Ale vymlouvat se na sikanu ze strany policie kdyz me zmeri v okamziku kdy prekracuju rychlost, to je trosku moc VTEC Velmi šťastný

Krásně řečeno, ale bohužel někteří to chápou celkem jinak
   Návrat  
beruska.zh je teď offline  beruska.zh
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.3.2013 , 22:07   Citovat  

Punkerka:je to i na upravena auta Mrk
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 12:52   Citovat  

Po dnešní příhodě, když mě na kraji Dubí změřili měšťáci - na 50 hned za ceduli mi naměřili 58 - jsem rozhodnutej že si to zaplatim. Protože to co jsem dneska zažil se snad ani slušně popsat nedá.
Akorat by mně ještě zajimalo a tedy dotaz na odborníky : Musi být diodový pásek takovej ten světelnej had zajišťující vnitřní osvětlení kufru auta homologovaný? Pokud se nepletu tak jo, a možná jsem se jich na to měl zeptat. Maj to totiž v jejich služebnim Yety namontovany a protože to vypadá jak na kolotoči nebo discotece tak pochybuju, že by to tak bylo z výroby.
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 13:02   Citovat  

Pokud si dobře pamatuju, homologováno musí být cokoliv, co je pevně připevněno k vozidle..

O tomto pojištění trochu uvažuju, i když je fakt, že jsem si zatím vše řešil sám (včetně vyhrávání správních řízení s měšťákama) a bodové konto mám úplně čisté, tak v Praze začíná pomalu přituhovat (co se buzerace týče).. schválně, jestli se to bude vztahovat i na případ, kdy vjedu do nízkoemisní zóny bez umwelt-plakety Úsměv

ad STK - mě vždycky hrozně zajímalo, co by dělali policajti, kdyby mi nařídili jet na STK 7.9km daleko a po cestě mi došel benzín..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 13:03   Citovat  

Donutili by Te to dotlacit.. Velmi šťastný Me hned jak prijdou penize, tak to kupuju! Úsměv
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 13:21   Citovat  

zbytečně vyhozený 2kila měsíčně a ještě k tomu podpora takových šuk ek a wc ů

jen myslete na to, aby se ta investice vyplatila, je zapotřebí udělat
dopravní přestupek min. v dané hodnotě pořádnej výtlem
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 13:32   Citovat  

no jakmile hopnu do rataka motor a udelam stk tak nevaham ani minutu a tohle pojsiteni objednavam, protoze jnak bych nevyjel ani ze dvorku pořádnej výtlem
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 13:43   Citovat  

moralisti...urcite tady nikdo z vas nejel po dalnici treba 180...a uz jenom za tuhle blbost muzu zustat 1 rok bez papiru (coz by pro me znamenalo naprosto katastrofu) a zaplatit 10tis...pokud existuje jakakoli firma/sluzba/clovek ktery to dokaze obejit za 2tis, tak je to zadarmo a je mi sumak jak to udela...
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 13:54   Citovat  

tak tak, kamarád se vybodoval u DHLka v Praze, 2roky bez papírů (telefonování, nepřipoután). Přišel o práci, o byt...tohle by mu zachránilo kiss me

do toho jdu OK

napsal jsem jim mejla s dotazem, zda dokážou zabránit pokutě (a nejspíš i ztrátě řidičáku) za pásy, sedačky, rám atd...
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 14:40   Citovat  

Fór celý věci je ten, že čech radši dá vydělat firmě na řešení pokut, než policajtům.. já za sebe říkám, že ač se ke mě státní policie vždy chovala výrazně profesionálněji, než městská, nepamatuju si jedinou pokutu, kterou bych zaplatil a měla na mě výchovný, a ne buzerační, efekt (snad akorát jedna pokuta za jízdu bez dálniční známky po dálnici).

Jakmile bude pokuta mezi českým řidičským pokolením vnímána jako silniční buzerace, a ne výchovný prostředek, takovéto firmy mají šanci prosperovat, a troufnu si říct, že i docela slušně kouř

osiris napsal:
no jakmile hopnu do rataka motor a udelam stk

pořádnej výtlem

EDIT: počítá se jako výchovný efekt to, že si příště při driftování v noci u obchoďáku dám větší pozor, jestli nejsou v dosahu policajti?
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 15:07   Citovat  

tak jsme jim taky poslal dopis, i s fotkou, schvalne co mi na to reknou pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Resenipokut.cz - má někdo zkušenosti?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina