Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 215, 216, 217 ... 270, 271, 272  Další 
Zaslat odpověď

Strana 216 z 272
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.3.2013 , 10:35   Citovat  

Preludari, videli jste tenhle clanek o nejstrmejsi ulici na svete? Mate tam kolegu Úsměv

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
rejty je teď offline  rejty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.3.2013 , 13:18   Citovat  

petju napsal:
jj..100% neudelas chybu.

dekuji ti Úsměv je to dobrý
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.3.2013 , 13:21   Citovat  

DaM napsal:
Preludari, videli jste tenhle clanek o nejstrmejsi ulici na svete? Mate tam kolegu Úsměv

tudy odkaz

Tak to je brutální krpál Tak to koukám! Už chápu ty občasný videa z Ameriky kdy se auta nekontrolovaně řítí z kopce po desítkách Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
_DoDo_ je teď offline  _DoDo_
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.3.2013 , 21:25   Citovat  

Zdravím Preludí nadšence. Nedávno jsem se k vám také připojil, když jsem byl vybírat auto v bazaru. Původně jsem šel úplně pro jiný, ale když jsem jí uviděl tak to byla láska na první pohled. Teda P5G se mi vždycky líbila, ale k její koupi jsem se nedostal, až teď. Stála stranou, ptám se proč? Prodejce že jim tam stojí delší dobu a že o tenhle typ u nich v bazaru není velký zájem. Po prohlídce a následné projížďce jsem si jí zarezervoval a dal se do zjišťování. Podle VIN jsem v Hondě dohledal servisní historii a něco o bývalém majiteli. Koupena v ČR, já jsem dohromady 3tí majitel. Auto v zachovalém stavu, bez nehod za super peníze. Postupně jí dávám dohromady a už se těším na nějaké shledání s H+ Foto těsně po koupi Honda

Honda.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Honda.jpg, 193.28 kB
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.3.2013 , 21:45   Citovat  

Toz tak to vitaj, tak tad prijdou mlhovky je to dobrý
   Návrat  
Kubas86 je teď offline  Kubas86
PříspěvekZaslal: 27.3.2013 , 22:27   Citovat  

Majlou napsal:
Ahoj vitej mezi preludaky. Rezerva zacne zhnout uz pri 12L v nadrzi ve VTEC pokud pak zvolnis uhasne. Na plno sviti porad pokud klesne pod 10L.

Odkud jsi? Úsměv

Hale okres Benešov. Zatim se mi ta rezerva nerozsvítila pokud funguje. A to mi ta ručička ukazatele paliva skoro ležela na minimu. No zatim z toho nemám dobrý pocit. Asi si vezmu 5l kanystr do kufru a budu jezdit dokud nedojde palivo. Pak budu mít jistotu jestli se rozsvítí a nebo ne Velmi šťastný
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.3.2013 , 23:25   Citovat  

I když tam je málo benzínu nerožne se hned.Mě se třeba rožla jednou a to jsem jel asi cca 5-10 kilometrů rovně.Žádné přelívání benzíne ze strany na stranu.
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.3.2013 , 23:39   Citovat  

mně už kontrolka dva roky záhadně nefunguje.. diodka je v pohodě, plovák měněný (né za nový, pravda).. nevím čím to
   Návrat  
john.vodka je teď offline  john.vodka
PříspěvekZaslal: 28.3.2013 , 12:36   Citovat  

Zdravím všechny preludáře.

Protože jsem se nedávno stal také majitelem Preludy, je na čase abych se představil. Jsem z České Lípy, ale mojí „červenou“ obludu s nabořeným zadkem je možné v pracovní dny vídat v Mladé Boleslavi, kde také přišla k té nepěkné bolístce na zádi. Červená je v uvozovkách kvuli tomu jak ten lak vypadá, ale to se snad tenhle rok stihne změnit, ideálně ještě do Hondaye. Ve hře jsou odstíny červené, bílá nebo žlutá. Mám těžké rozhodování Velmi šťastný Jinak jsem s H22A5 moc spokojenej, až na tu spotřebu.. ale kdo nechce točit VTEC , pro toho sou tu jiný auta Úsměv

K těm zkušenějším bych měl dotaz. Trochu sem si tu pročítal diskuzi o ATTS a jsem zmaten. Moje Prelude VtiS tenhle diferenciál nemá a dle pana Kühnela to vypadá že tam ani předtím ATTS nebylo, je to v pořádku? Může mít vliv že tam předchozí majitel měnil motor (prasklý chladič)?
   Návrat  
petju je teď offline  petju
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2013 , 13:05   Citovat  

john.vodka napsal:

Protože jsem se nedávno stal také majitelem Preludy, je na čase abych se představil. Jsem z České Lípy, ale mojí „červenou“ obludu s nabořeným zadkem je možné v pracovní dny vídat v Mladé Boleslavi, kde také přišla k té nepěkné bolístce na zádi. Červená je v uvozovkách kvuli tomu jak ten lak vypadá, ale to se snad tenhle rok stihne změnit, ideálně ještě do Hondaye. Ve hře jsou odstíny červené, bílá nebo žlutá. Mám těžké rozhodování Velmi šťastný Jinak jsem s H22A5 moc spokojenej, až na tu spotřebu.. ale kdo nechce točit VTEC , pro toho sou tu jiný auta Úsměv

K těm zkušenějším bych měl dotaz. Trochu sem si tu pročítal diskuzi o ATTS a jsem zmaten. Moje Prelude VtiS tenhle diferenciál nemá a dle pana Kühnela to vypadá že tam ani předtím ATTS nebylo, je to v pořádku? Může mít vliv že tam předchozí majitel měnil motor (prasklý chladič)?

Vitej u nas! Úsměv
Nahod foto motoroveho prostoru a hned Ti rekneme, jestli ATTS mas, ci ne.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.3.2013 , 14:13   Citovat  

zdravim vsechny preludare H+ . mam takovej problem Úsměv neco mi rezonuje pri 2500 otackach dole ve svodech jakoby v tom ohybu pred lambda sondou . nesetkal jste se s tim nekdo ? nez to zacnu robirat , dekuji vsem za rady přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2013 , 14:16   Citovat  

rejty napsal:
zdravim vsechny preludare H+ . mam takovej problem Úsměv neco mi rezonuje pri 2500 otackach dole ve svodech jakoby v tom ohybu pred lambda sondou . nesetkal jste se s tim nekdo ? nez to zacnu robirat , dekuji vsem za rady přátele

Ja Úsměv Problem byl totalne zrusenej silent na uchytu motoru. Radsi je zkontroluj vsechny - dokaze to nadelat peknou paseku - praskly mi diky tomu svody.
Jinak to muze byt i kryti nebo vlnovec. Chce se na to proste poradne mrknout.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.3.2013 , 14:21   Citovat  

petju napsal:
Ja Úsměv Problem byl totalne zrusenej silent na uchytu motoru. Radsi je zkontroluj vsechny - dokaze to nadelat peknou paseku - praskly mi diky tomu svody.
Jinak to muze byt i kryti nebo vlnovec. Chce se na to proste poradne mrknout.

je to takovej plechovej zvuk vlnovec je novej a stava se to jenom kdyz jdou otacky dolu
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2013 , 14:23   Citovat  

rejty napsal:
je to takovej plechovej zvuk vlnovec je novej a stava se to jenom kdyz jdou otacky dolu

jak piše petju , koukni na plech dole co to kryje , a rukou ohni , to bude určo ono, nebo uchcení svudu dole za motorem zespod , jestli tam není povoleny ten uchyt drží na 2 šroubkách je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2013 , 14:24   Citovat  

rejty napsal:

Rezonanci bude asi zpusobovat tepelnej stit nebo kryti na svodech, jestli ho tam mas. Ja mel prave problem pri rustu otacek - jak se zacal hejbat motor - v rozmezi 2000 - 3000 ot/min.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.3.2013 , 14:26   Citovat  

petju napsal:
Rezonanci bude asi zpusobovat tepelnej stit nebo kryti na svodech, jestli ho tam mas. Ja mel prave problem pri rustu otacek - jak se zacal hejbat motor - v rozmezi 2000 - 3000 ot/min.

pri vzrustu je to vpohode , lezel jsem pod tim a jakoby to vychazelo zevnitr tech svodu, zadny plechy mi tam nerezonujou to jsem zkousel jako 1 Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2013 , 21:49   Citovat  

petju napsal:
Vitej u nas! Úsměv
Nahod foto motoroveho prostoru a hned Ti rekneme, jestli ATTS mas, ci ne.

Tohle není směrodatné.Poznáš to 100% když zvedneš auto a koukneš se na poloosu na straně řidiče.Pokud tam bylo ATTS tak poloosa není uchycena origo držákem k bloku motoru protože ten je jiný oproti sérii.
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2013 , 22:46   Citovat  

john.vodka napsal:

no nevim proc ATTS nekdo vyhazoval jen kvuli tomu ze menil chladic to mi hlava nebere vyhodit ATTS z auta je pomerne obtizeme protoze ridici jednotka ATTS ma vazby jak do ABS tak i do ridici jednotky. Spis si myslim ze jsi tam ATTS nikdy nemel a "chyba" je jen v papirech.

chladic pro ATTS je stejny (nebo podobny) jako pro automat, protoze ATTS ma vlastni chladici okruh , coz z pohledu do motoroveho prostoru pozna skoro kazdy preludak , jak pise petju Úsměv
Nicmene dalsi na prvni podled jasne rozdily, aniz bys lezl pod auto je YAW rate sensor v kufru ( vlevo v kufru u zadni sedacky) a kontrolka v palubni desce
pochybuji ze by to nekdo vyhodil jen kvuli chladici...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.3.2013 , 11:00   Citovat  

Luky napsal:
no nevim proc ATTS nekdo vyhazoval jen kvuli tomu ze menil chladic to mi hlava nebere vyhodit ATTS z auta je pomerne obtizeme protoze ridici jednotka ATTS ma vazby jak do ABS tak i do ridici jednotky. Spis si myslim ze jsi tam ATTS nikdy nemel a "chyba" je jen v papirech.

chladic pro ATTS je stejny (nebo podobny) jako pro automat, protoze ATTS ma vlastni chladici okruh , coz z pohledu do motoroveho prostoru pozna skoro kazdy preludak , jak pise petju Úsměv
Nicmene dalsi na prvni podled jasne rozdily, aniz bys lezl pod auto je YAW rate sensor v kufru ( vlevo v kufru u zadni sedacky) a kontrolka v palubni desce
pochybuji ze by to nekdo vyhodil jen kvuli chladici...

Asi sem se vyjádřil neúplně. Měnil se tam zadřený motor (kvuli praskému chladiči), tak proto mě zajímalo jestli výměna motoru na to může mít vliv. Protože z toho co jsem zjistil to ostatní specifika S-kový verze splňuje. Předchozí majitel mi ani netvrdil že tam ATTS je, koupil jsem to jako preludu bez ATTS a bez 4WS. Problém je že už je to prostě starý auto a mohlo se tam měnit kdeco a seriovýho stavu se snažim nějak dopátrat, a časem to auto do toho stavu uvést. Úsměv
   Návrat  
Uragan je teď offline  Uragan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2013 , 15:33   Citovat  

ostatní specifikace eSka jsou co...? Úsměv protože vyndat a takto zakamuflovat existenci ATTS je práce pro pořádného kutila... Velmi šťastný Neni to nakonec "obyčejná" ludra se střevama z typeS to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2013 , 15:51   Citovat  

Uragan napsal:
ostatní specifikace eSka jsou co...? Úsměv protože vyndat a takto zakamuflovat existenci ATTS je práce pro pořádného kutila... Velmi šťastný Neni to nakonec "obyčejná" ludra se střevama z typeS to mi hlava nebere

Zadni Type-S kridlo, Type-S kola, Type-S predni lip, volant s radickou a manzetou prosity cervene + kontrolka ATTS na palubce.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2013 , 16:02  Naposledy upravil Uragan dne 29.3.2013 , 16:08, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

křídlo, kola to vyměnit neni problém když se někomu líbí více type-s. Brzdy jestli jsou na type-s nějake lepší tak to dá taky smysl že se vyměnily, ostatní věci v interiéru taky asi není problém vyměnit ale kontrolka atts pokud tam neni tak proč by to proboha někdo měnil? Velmi šťastný Teda za předpokladu že tam není. Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.3.2013 , 16:02   Citovat  

Z toho co jsem si zatím zjistil tak Skový kola, červený brzdiče, karbonovej dekor v interiéru, volant prošitej červenou nití atd, to všechno napovídá že se jedná o Sko, ale Bůh ví z kolika aut už to bylo poskládaný dohromady HaHaaa
Teďka sem si zkusil na www.lingshondaparts.com vyhledat podle VIN a píše mi to 2.2 VTIS tak nevim. Večer pro jistotu postnu fotku motorovýho prostoru.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2013 , 16:44   Citovat  

ja mam sice obyčejnou H22A5 ale aspoň vim úplnou servisní historii až do teď... Hihi
z nudy jsem teď hledal odkud vlastně auto pochází a koukám jak je ten svět malej 1. majitel ho koupil od dealera 22km od mého bydliště. Velmi šťastný
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2013 , 17:45   Citovat  

john.vodka napsal:
Z toho co jsem si zatím zjistil tak Skový kola, červený brzdiče, karbonovej dekor v interiéru, volant prošitej červenou nití atd, to všechno napovídá že se jedná o Sko, ale Bůh ví z kolika aut už to bylo poskládaný dohromady HaHaaa
Teďka sem si zkusil na www.lingshondaparts.com vyhledat podle VIN a píše mi to 2.2 VTIS tak nevim. Večer pro jistotu postnu fotku motorovýho prostoru.

tak je urcite mozne ze nekdo vymenil motor i s prevodovkou (predtim jsem to spatne pochopil s tim chladicem Se stydím )

zkus se zamerit na ostatni dily ktere se nedaji jen tak zamenit jako kola, kridlo a interierove veci. vzhledove udelat "type-S" neni problem ale hlavni rozdily jsou jinde.

pokud preskocime vlastni skrin ATTS na prevodovce a uchyceni motoru ,ktere muzes mit kompletne vyhozenou s motorem pri vymene. tak verze s ATTS ma i jinou konstrukci predni napravy, vedle ridici jednotky je jeste ridici jednotka ATTS, navic pojistky u motoru a v tom kurfu se podivej jestli tam mas ten YAF sensor jak jsme psal vyse.

dej sem nejaky fotky a je to Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.3.2013 , 18:57   Citovat  

Tak sem pořídil foto. Prosím o přezkoumání Úsměv

Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2013 , 18:59  Naposledy upravil petju dne 29.3.2013 , 19:15, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Hmm.. je mi lito, ale ATTS mas fakt kuchnuty.. to nejvic specialni na celym aute tam proste neni Smutný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2013 , 19:02   Citovat  

Viz zde:

atts_cooling.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
atts_cooling.jpg, 206.44 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2013 , 19:35   Citovat  

Tak jak píše Luky.Koukni ještě na přední nápravu.Stačí jen vytočit kolo a poznáš to.Koukni kolik máš ve spod na těhlicy čepů.Jestli jeden nebo dva.Tady je příklad jak vypadá pro ATTS tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.3.2013 , 19:40   Citovat  

Prelude napsal:
Tak jak píše Luky.Koukni ještě na přední nápravu.Stačí jen vytočit kolo a poznáš to.Koukni kolik máš ve spod na těhlicy čepů.Jestli jeden nebo dva.Tady je příklad jak vypadá pro ATTS tudy odkaz

Tady neni pochyb o tom, ze to je skutecne VTi-S.
Bohuzel je vsak dle fotky samotna ATTS jednotka vymontovana - imho pri tom swapu to vybrakovali a dali normalni prevodovku.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 215, 216, 217 ... 270, 271, 272  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina