Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Škoda - obecná diskuze
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 38, 39, 40  Další 
Zaslat odpověď

Strana 10 z 40
rattray je teď offline  rattray
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 19:35   Citovat  

jvkgrifone napsal:
Kdepak, zde osvěta nemá cenu Velmi šťastný Rezignuji na post obhájce práv Škody Auto Je to tam. Budu to brát pozitivně, řekněme, že jen rádi škádlíte. Jinak bych si musel myslet něco jiného, méně pozitivního Velmi šťastný Na závěr Vám doporučuji si O3 zkusit (těm co tak neučinili) na vlastní údy, abyste příště, třeba ve společnosti vzdělaných lidí, nebyli za údy Je to tam. přátele

moje řeč... OK Vubec jsem to s c4g nesrovnaval nebo jsem to určitě neměl v umyslu,jen jsem upozornil že to auto funguje jako celek parádně. Jenže O5 tady na foru nepochopení.. Tak to valím bulvy
Je to koncern ,tak už nikdy nečekejte superoriginální design,něktěří tu evidentně žijou ještě v době ,kdy škoda v koncernu nebyla a myslí se že udělají někjakou dizajnovou pecku..Omyl.Už nikdy to nebude to co to bývalo,ale to neznamená že to auto je špatný,naopak O3 je prostě parádní povoz,a to mi nikdo nevymluví..určitě ne ty co tu povídaj ,dneska jsem jí potkal na silnici HaHaaa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kondik je teď offline  Kondik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 19:53   Citovat  

Panove, ja si nemyslim ze jsou to spatna auta a nejsou lacina jako napriklad Peugeot 301, pouze jsou levna a pro jinou skupinu lidi, ale to z nich nedela globalne spatna auta, pouze ve vasich a mych ocich ... to mi hlava nebere

Kdyz se na to podivate globalne a ne racionalne, racio je stejne v moderni dobe potlacovano, zjistite, ze jste si za 350K koupili vozidlo s hustou servisni siti, splnujici 5 Star Rating bezpecnosti, radiem, ABS , Airbagem, Klimatizaci, ESP, velkym Kufrem, velice modernim a promyslenym motorem ( nepocitam ted jeho zivotnost ta se musi ukazat sama ) a ekologii podle nejvyssich standartu a levnou povinnou pojistkou.

Kdybych se na to dival svima osobnima ocima tak reknu ze je to plastova krabice s motorem z krovinorezu, radici paka je upevnena v barelu silikonu, sedacky nekdo vycpal slamou, tlumice jsou ze zmackanych PET lahvi, plynovy pedal je uchycen z vrchu a ne ze spodu, papirova spotreba je dosazitelna pouze v teoreticke rovine, zadni naprava je tram z vozu z Winnetouovek a po najezdu na diru nebo na namesti z kosticek se vozidlo tak zurive rozvibruje, ze cekate az vam vnitrni zrcatko skonci v lune.

Tak to auto berte jako co skutecne je, ne jak je prezentovano a pochopite ze je to wet dream vetsiny obycejnych spolecnosti pohlcenych lidi.

Myslite si ze ty vase pastiky nekho zajmaji ? Nebo moje nemecke fazolove konzervy ? Kdeze ... Ja nastartuju a na Rakouskych hranicich vylejzaji pred domy aktiviste.

Bete to proste jak to je, je to vysledek doby, az navstivite v Cine fabriku na brzdy, pochopite, ze uvazujete o dnesni dobe blbe.

Jestli jsem se nekoho dotkl, tak si to zaslouzi a mel by si vytahnout hlavu z ... Hihi
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 20:18   Citovat  

Kondiku, tak nějak nevím, na koho je tohle mířený HaHaaa Ale podepisuju se pod to, až na výjimky. Aneb jak se zaplatí modernizace motoru kvůli další nesmyslný normě v době, kdy spousta automobilek je v háji, a tak se nebojí jít s cenou nesmyslně nízko. A třeba českej trh je jen o ceně (jakkoliv je z pohledu jákohokoliv výrobce úsměvně malinkatej). V době, kdy si lidé myslí, že sešrotováním svého Legenda a jeho výměnou na Jazze 1,2 zachrání koalí rodinku... Auta se dělaj pro masu, když si masa myslí, že je něco super, kupuje to. PR oddělení je něco jako SS, podléhá mu všechno a jeho pracovníci sežrali moudrost světa. Přitom jen poslouchají názory masy, která si naivně myslí, že to jsou její vlastní názory. Co tím chci říct, priority masy se posouvaj jinam, cena klesá, a tak se někde pošetřit musí a to v oblasti, která už dávno byla lepší. Ale za ten pocit při objetí ledním medvědem stojí i ten mizernej podvozek.

Odkaz

Doba je taková, jen je třeba si trošku udržet vlastní osobnost a to se v případě Škody podle mě daří. je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 20:24   Citovat  

jvkgrifone napsal:
Kondiku, tak nějak nevím, na koho je tohle mířený HaHaaa Ale podepisuju se pod to, až na výjimky. Aneb jak se zaplatí modernizace motoru kvůli další nesmyslný normě v době, kdy spousta automobilek je v háji, a tak se nebojí jít s cenou nesmyslně nízko. A třeba českej trh je jen o ceně (jakkoliv je z pohledu jákohokoliv výrobce úsměvně malinkatej). V době, kdy si lidé myslí, že sešrotováním svého Legenda a jeho výměnou na Jazze 1,2 zachrání koalí rodinku... Auta se dělaj pro masu, když si masa myslí, že je něco super, kupuje to. PR oddělení je něco jako SS, podléhá mu všechno a jeho pracovníci sežrali moudrost světa. Přitom jen poslouchají názory masy, která si naivně myslí, že to jsou její vlastní názory. Co tím chci říct, priority masy se posouvaj jinam, cena klesá, a tak se někde pošetřit musí a to v oblasti, která už dávno byla lepší. Ale za ten pocit při objetí ledním medvědem stojí i ten mizernej podvozek.

Doba je taková, jen je třeba si trošku udržet vlastní osobnost a to se v případě Škody podle mě daří. je to dobrý

To nemelo cil, to byl proste salam v chodbe Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 20:31   Citovat  

walda91 napsal:
Teda ty jsi zarytec HaHaaa nic ve zlém, spousta lidí co pracuji ve ŠA na ty auta nedá nedopustit a o tom, že by mohlo být lepší i něco jiného nechtějí ani slyšet kouř

No tchán si koupil jetou O2, ale sám říká,že kdyby jí neměl každý den v servisu (kde pracuje = práce mechaniků "zadara" a díly za hubičku), tak by si to nikdy nekoupil. Úsměv
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2013 , 8:12   Citovat  

jvkgrifone: ty ses jak millhauz, kdyz se mi neco nelibi, tak to neexistuje Velmi šťastný

U O2 v 25k km odpochodovala prevodovka. Jednou mi zustalo v ruce madlo dveri u ridice, nebyl jsem ale prvni, uz to bylo jednou nebo dvakrat menene. V zasade nechapu, co lidi jaky ty nebo millhazu vede k tomu fanatickemu obhajovani "Skoda penez". Predpokladam, ze vas to bud zivi nebo jste jeste decka co nezvladnou kritiku rodicovskeho vozu, jinak me nic nenapada.

sumy: slusnej oddil, takhle se nekakal snad ani P307 (a ze v mem okoli byly jednu dobu tri, jeden lepsi, nez druhy).
   Návrat  
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2013 , 8:59   Citovat  

Asi nechápeš psaný text. Já tu určitě škodovky neobhahuju. A většina motorizací stojí u škodovky za nic a stejně tak většina modelů je naprosto nudná a nezajímavá. Jen sem narážel na to, že lidi komentují věci jako odborníci, a většinou o nich ví prd. Já o Hondach vím taky prd po technické stránce a taky nebudu vypisovat že c8g je proto a proto špatný. Oktavku mám na běžný ježdění, protože mi to auto prostě vyhovuje. Prostě mám rád německý auta pro běžný provoz. Když se chci svézt, od toho mám Hondu.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2013 , 12:04   Citovat  

skyline napsal:
jvkgrifone: ty ses jak millhauz, kdyz se mi neco nelibi, tak to neexistuje Velmi šťastný

Co k tomu dodat, píšu doma diplomku, a tak se nudím. Velmi šťastný Ale na tobě je vidět, že asi jsi nechápavej, nebo nečteš co tu píšu HaHaaa Takže stejnej pytel jako ti, do kterejch tady ryju - kritika bez znalosti věci. Gratuluju HaHaaa Ale neber si to osobně, za normálních okolností bych na tebe neměl čas.
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2013 , 13:02   Citovat  

Prodejce už asi předem tušil , kdo si přijde Octavii III koupit a přizpůsobil tomu test Velmi šťastný

Odkaz
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2013 , 13:21   Citovat  

hopit napsal:
Prodejce už asi předem tušil , kdo si přijde Octavii III koupit a přizpůsobil tomu test Velmi šťastný

To nedokoukám, skončil jsem u "zmáčkneme tlčítko start, auto nastartovalo a můžu ject, takže je opravdu živý" pořádnej výtlem
To se nedá pořádnej výtlem
Uvidíme jak zarážky fungují, (mají držet 0,5kg těžkou bednu) pořádnej výtlem
U škodovky už na viko udělali uchycení krytu v zavazadlovým prostoru, takže se pohodlně dostanete k rezervě nářadi... super, moje acc to má už přes 10 let pořádnej výtlem
Rozvor se měří od středu kol a metr drží cca. 3 cm mimo střed, kolik si naměřil? "bla bla" tak to si naměřil přesně pořádnej výtlem
"Škodovka se neokouká ani za 10 let", už teď je okoukaná pořádnej výtlem
....

Ten test je za trest nebo za odměnu? pořádnej výtlem
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2013 , 13:26   Citovat  

hopit napsal:

Odkaz

to jsou profíci.... pořádnej výtlem
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2013 , 13:36   Citovat  

To je nejaka parodie ten test nebo to mysleji vazne? Velmi šťastný Tak to koukám! HaHaaa
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2013 , 16:49   Citovat  

jvkgrifone napsal:
... nebo nečteš co tu píšu HaHaaa Takže stejnej pytel jako ti, do kterejch tady ryju - kritika bez znalosti věci. Gratuluju HaHaaa

Spis si asi nepamatujes cos napsal - sotva sumy zmini chyby, hned se dozvi, ze by asi svoje zkusenosti mel nasobit koeficientem, protoze to prece neni mozne, aby tvoje oblibene vozy byly takove plecky. Nemluve o tom, ze nejspis sam mas se ctenim znacne problemy, "bez zkusenosti" bohuzel nekritizuji, neb je mam. Ale chapu, pises diplomku, leze ti to na mozek a mas uz gulas v tom co vlastne pises a na koho reagujes HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2013 , 17:32   Citovat  

Velmi šťastný Hustě. Pravděpodobně by měl následovat můj hysterický výpad plný osobních útoků a urážek. Ale světe div se, nestane se tak. O sumyho ani tak nejde, ale pokud tě to zajímá, dvojnásobné selhání brzd u nové Fábie zní, ehm, řekněme, nadneseně. A to neřeším, jestli brzdy selhaly, nebo selhali, jak píše sumy. Proto mluvím o koeficientu. Pochopím, že se rozletí přehazovačka, ulomí klička, praskne stahovačka... Ale tohle se nestává ani u Lady, natož u auta, jehož brzdy má asi tak milion aut ročně. Jó, jestli se rozsvítila kontrolka, to je možný. Ale to mi se slovem selhání nejde dohromady Ble. Opakuju se, nemám pocit, že by koncern měl spasit zeměkouli kvalitou svých produktů, je to zkrátka průměr. Ale rozhodně ne šmuk, jak se tady dočítám. A to většinou od jedinců, co to jen někde slyšeli (soudě dle formy, jak o tom píšou). Abys neřekl, uvedu svoje zkušenosti se Škodovkama. Jen pro upřesnění, jezdí s nima táta, já mám forda a hondu Mrk A nezmiňuju se o pravidelných výměnách dle výrobce.

Octavia 1 (1998-2002, 1,9 TDI 81kW, SLX, od nového najeto 360.000km) - měněna váha vzduchu, na cca 320tkm kloub poloosy. Nenalít do toho další kupec benzín, jezdí doteď holka. Občas nutno dolejt olej.

Octavia 1 (2002-2006, 1,9 TDI 81kW Elegance, od nového najeto 320.000km) - první noc vyletěla pojistkovka, když šel táta ukázat auto celé rodině, tak kvůli tomu to ani neodemkl Velmi šťastný . Do 320.000tkm jezdila jako drak, pak byla vyměněna. Občas nutno dolejt olej.

Octavia 1 Tour (2006-2008, 1,9 TDI 74kW, od nového najeto 150.000km) - taťkovi se nezdál synchron na trojce, vyměněno v záruce, ale spíš ze známosti. Jinak to opět jezdilo, ale asi nejhorší motor, co jsem ve Škodovce zažil - chcípalo to při rozjezdu.

Octavia 2 Scout (2008-2012, 2,0 TDI 103kW 4x4, načipováno na 140kw, od nového najeto 300.000km) - dvakrát měněno turbo kvůli čipu, kterej prostě nebyl dobrá volba u tak používanýho auta. Jednou se vrtulky podívaly až na písty... A auto jezdilo vesele dál. Ve 300tkm pořád původní tlumiče, testy to procházelo, brzdy poprvé dělaný na 180tkm, jediná věc špatná - ostřikovače xenonů, žralo to moc kapaliny. Bez dolévání oleje HaHaaa

Superb 2 Combi (2012-nyní, 2,0 TDI 125kW 4x4 Elegance, od nového teď cca 120tkm) - vyměněna žárovka parkovačky a letní gumy. Bez dolévání oleje je to dobrý

Jasně, že vím i o pár problémech známejch, třeba soused s tehdát novou Octavii RS po 10tkm zůstal stát v Itálii na dálnici, něco v elektrice. Nejvíc problémů se Škodovkama je ale s nenechavcema, Columbusy, xenony, kapoty, bagy a třeba ségře dvě komplet auta během 3 měsíců. To odradilo i mě. Mrk

Proto nemám pocit, že to jsou takový šroty, kapišto? Mrk
   Návrat  
sumy je teď offline  sumy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2013 , 8:23   Citovat  

jvkgrifone: Ponížená omluva za hrubku(už mi leze na hlavu věčné kontrolování domácích úkolů mých dítek, navíc česká jazik nebít má kobila)
Selháním brzd myslím to, co se stávalo běžně, škodovka o tom věděla a jejich konstrukční oddělení to bralo tak vážně, že se to stalo i švédskejm novinářům u FII. Byla to chybně naprogramovaná jednotka brzdového asistenta, která je schopna při rychlém sešlápnutí pedálu "začít brzdit naplno", leč se začně hádat s ABS a výsledkem je že pedál klasicky pulzuje, ale ani při došlápnutí pedálu naplno auto nebrzdí. Profrčel jsem tak křižovatku u Bulovky mezi tramvajema. Když jsme u těch brzd, ještě byl fajnovej služební golf IV(nebo V, uřpímně, já je nerozeznám), kterému taky blblo ABS a při rychlostech pod cca 10-20km nešlo zastavit Tak to koukám! Na ježdení po Praze fakt príma pořádnej výtlem Ani autorizák to nebyl schopen opravit(vyměnili co mohli, stejně bez úspěchu) a řekli nám, ať vyndáme pojistku ABS Tak to koukám!, nebo necháme vyměnit komplet kabeláž-cena jak za to auto. Tak šla pojistka ven. Jenže se stejně vždy našel iniciativní jedinec(čti blbec), co tam tu pojistku vrátil pořádnej výtlem Předek toho golfa po pár dnech vypadal fakt nádherně Velmi šťastný
Tedy ještě jednou a naposledy: Netvrdím, že koncern je na rozdíl od ostatních šrot(to by si to asi nikdo nekupoval), pouze musím konstatovat, že klíček od koncernového auta v mé ruce značí veselé okamžiky příští Hihi
PS: Fakt ta octa lehla na benzín? Manželka kdysi nalila benál do naftovýho space wagona, po pár km začal kuckat až chcípnul. Vypustit nádrž, nalejt naftu a jezdil dál až do 500tkm(uznávám, že to byl motor kategorie Zetor)
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2013 , 18:24   Citovat  

Trochu to tu spí Velmi šťastný
ŠKODA SPACEBACK

spaceback.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
spaceback.jpg, 302.26 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.5.2013 , 15:34   Citovat  

Hadejte kdo si dnes podal objednavku na Skodu Rapid 1.2 TSi 63 kW - Bila Candy Barva, Sedy Interier , Bonus vybava Fresh ( klima ) Je to tam.

Spravne, kdo hadal ze jsem to byl ja ... je wc wokurka a absolutne me nezna, ale spolubydlici sel hlavou do toho šuk
   Návrat  
Giger je teď offline  Giger
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2013 , 11:41   Citovat  

Kondik napsal:
Hadejte kdo si dnes podal objednavku na Skodu Rapid 1.2 TSi 63 kW - Bila Candy Barva, Sedy Interier , Bonus vybava Fresh ( klima ) Je to tam.

Spravne, kdo hadal ze jsem to byl ja ... je wc wokurka a absolutne me nezna, ale spolubydlici sel hlavou do toho šuk

Lepší nový Golf než Rapidka, to je můj názor.
   Návrat  
Iker je teď offline  Iker
PříspěvekZaslal: 4.5.2013 , 13:18   Citovat  

jel jsem s rapidem 1,2TSI a s O3 2,0 TDI
rapid děs.. O3 překvapila ale při zjištění že testovaný model byl za 700 000 tak už mě to přešlo
stačí kouknout na noveho accordika ten je v plne za 780 000 a řekl bych že mnohem hezčí kvalitnější
pote jsem zkusil konfigurator nooo a světě div se aby to bylo aspoň + - stejne výbavou tak 750 000

u koktavy mi vadí ten jejich ceník klimatizace za příplatek není to nahodou vyšší střední střída ?
chcete pás zaplaťe si , pačku na blinkry zaplať te si proč sakra ?!! předražené pozlatko nemužu si pomoct
kdyby to bylo v tom zakladu za těch 300 aspon všechny 4 okna v el., mlhovky , klima ,vyhřívání předního okna
a motor aspon ta 1,4tsi v manualu tak by to snad stalo za uvahu

švihadla vzadu ? to jsem ještě 20let z5 ? nechapu..
po usednutí dozadu musím teda uznat že se z toho leze docela špatně velke dveře takže v řadě nevystoupite anižby ste pošrabali vedlejší i své auto velký a hluboký práh dveře zbytečně velké proč ?!

a zase klasika na zimu nezvednete stěrače Ble protože to zase někdo nedomyslel ...
plasty v autě jsou už lepši
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2013 , 17:55   Citovat  

asi tak , vyrabet se to rumunsku a ne tady tak to nikdo nechce ,ale skodovka no a hlavne velky kufr Tak to valím bulvy
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2013 , 21:36   Citovat  

Škoda-club? pořádnej výtlem
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.5.2013 , 21:43   Citovat  

dostat novou ochcávku darem, tak darujícímu dám pěst!!
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.5.2013 , 22:37   Citovat  

Lukas28 napsal:
dostat novou ochcávku darem, tak darujícímu dám pěst!!

A to já bych mu i poděkoval, obratem škůdku prodal a koupil si za ty samý peníze něco mnohem lepšího.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.5.2013 , 11:44   Citovat  

Ja to beru vice pragmaticky. Kolega nema momentalne pojizdne auto, svoje mu nedam, jeho zena dojizdi denne do prace, takze tam taky nic a tohle je za dobry mesicni peniz, ve fleet managementu, takze 2 roky nic neresi. Z A do B to cloveka doveze.

Posmivat se mu pochopitelne budu, protoze bakelit v interieru jsem naposled videl u trabose, ale uprime. Bilej Rapid s klimou za 3k mesicne? Docela jej chapu.

Z kapsy by to asi kupoval z rozvahou, takhle je to jen a pouze spotrebak, jako flakot sunky u reznika. šuk

Iker napsal:
jel jsem s rapidem 1,2TSI a s O3 2,0 TDI
rapid děs.. O3 překvapila ale při zjištění že testovaný model byl za 700 000 tak už mě to přešlo
stačí kouknout na noveho accordika ten je v plne za 780 000 a řekl bych že mnohem hezčí kvalitnější
pote jsem zkusil konfigurator nooo a světě div se aby to bylo aspoň + - stejne výbavou tak 750 000

u koktavy mi vadí ten jejich ceník klimatizace za příplatek není to nahodou vyšší střední střída ?
chcete pás zaplaťe si , pačku na blinkry zaplať te si proč sakra ?!! předražené pozlatko nemužu si pomoct
kdyby to bylo v tom zakladu za těch 300 aspon všechny 4 okna v el., mlhovky , klima ,vyhřívání předního okna
a motor aspon ta 1,4tsi v manualu tak by to snad stalo za uvahu

švihadla vzadu ? to jsem ještě 20let z5 ? nechapu..
po usednutí dozadu musím teda uznat že se z toho leze docela špatně velke dveře takže v řadě nevystoupite anižby ste pošrabali vedlejší i své auto velký a hluboký práh dveře zbytečně velké proč ?!

a zase klasika na zimu nezvednete stěrače Ble protože to zase někdo nedomyslel ...
plasty v autě jsou už lepši

Octavie skutecne Vyssi stredni neni, to je Superb. zmatenej
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2013 , 9:47   Citovat  

Oficiální fotky OCTAVIA RS
Motory: dvoulitrový benzinový motor o výkonu 162 kW (220 k) nebo dvoulitrový vznětový motor o výkonu 135 kW (184 k)

5746631-skoda-octavia-rs-2013.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
5746631-skoda-octavia-rs-2013.jpg, 18.54 kB
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.6.2013 , 13:13   Citovat  

Kondik napsal:
Octavie skutecne Vyssi stredni neni, to je Superb. zmatenej

Ani SuperB není, je to převlečenej Pašík a tudíž je po boku Accorda střední třídy a to ochcávku posouvá po bok Civica do nižší střední to mi hlava nebere
Šáde jsou pouze nafouklý a hrajou si o třídu vejš, skutečnost je vždy trošku níž, je to aby ve své třídě měli co možná největší kufr
Je v tom prostě bordel
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.6.2013 , 13:52   Citovat  

Bubaak napsal:
Ani SuperB není, je to převlečenej Pašík a tudíž je po boku Accorda střední třídy a to ochcávku posouvá po bok Civica do nižší střední to mi hlava nebere
Šáde jsou pouze nafouklý a hrajou si o třídu vejš, skutečnost je vždy trošku níž, je to aby ve své třídě měli co možná největší kufr
Je v tom prostě bordel

Skodovka je ve sve vlastni tride Vyssi stredni , k tomu me napada, to je jako byt blazen, vymyslet si kralovstvi, ale byt pouze Hajnej, a za krale dosadim nekoho z 3ti strany muhehe

At si skodovka rika co chce. Cela definice trid a skatulkovani je dobra tak na mateni zakaznika. Stejne jako Crash testy ...

Kdyby se potkala 5ti hvezdickova Corsa s Actrossem, asi by se divila, kdyz ma Actross hvezdicky jen tri šuk ale to je zase muj klasicky umyslny extrem , abych poukazal na fakt.
   Návrat  
Strober je teď offline  Strober
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2013 , 20:38   Citovat  

Tak Škodofka má horkou novinku a to další karosářskou verzi Rapida označenou jako Spaceback viz.článek, vypadá to, že Rapid přišel o páté "nabourané" dveře, které jsou rovné. Připomíná mi to něco mezi první fabkou v kombiku nakříženou s dvojkovou. Ale počkám si na oficiální představení, nebo lepší fotky...

Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2013 , 16:41   Citovat  

to sou debili Velmi šťastný odkaz
   Návrat  
Evička je teď offline  Evička
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2013 , 16:44   Citovat  

Neprijde vam to trochu trapny delat si srandu z octavek? a kdyby neco tak je to octaviaclub .... fakt jak maly Tak to valím bulvy
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Škoda - obecná diskuze
Fórum: Konkurence
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 38, 39, 40  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina