Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda-(ne)spoľahlivost vaších miláčikov
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.4.2013 , 19:01   Citovat  

gizmi napsal:
Petr78: pořádnej výtlem
TDi koupeno se 130t, ted mam 215t a stale original vaha vzduchu, dvouhmota, turbo, prevodovka - kdepak asi nastala chyba? Se stydím
Otec Berlingo hodne pres 200t (nevim presne) a krome repase zadni napravy a novych vstrikovacu ve 200t bez zavad? Predtim C15tky obe dve ve firme pres pul mice na puvodni motory? Asi take raritni vozidla :o)
Muj sef lita jedine s alfama a sam jsem nechapal - jedina zavada co kdy mel byl altik nedavno a to tem autum dava solidni nakladacku. Dalsi vyjimka?
Ja bych to s tema hondama tak zazracne nevidel, precijen kazdy druhy ma alespon jednou meneny motor, vsak se rozhledni Úsměv Asi to bude jak jsi sam potvrdil chodvanim ridice + servisem Mrk

M@jk: 95 rikas? C6g z te doby nema ochranu kastle zadnou..asi nejaka Japan chyba HaHaaa

To že jsi ty nebo tvoji kamarádi měli u Hond smůlu na odlítané a zničené hajtry je mi líto a chápu, že si podle toho děláš obrázek o Hondách.
Já mám ale opačné zkušenosti. Možná jsem měl štěstí na mimořádně zachovalé kousky.

A pokud tou ochranou kastle myslíš pozink, tak to u mně není pořádná ochrana kastle.
Starší Hondy reznou ne protože nemají pozink, ale protože nemají z výroby vyvoskované dutiny.
Se podívej na C6G Aerodeck. Nepotkáš kus s rezatýma zadníma lemama. A opravdu nemá pozink Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.4.2013 , 20:08   Citovat  

Petr: mas recht..vsechny me hondy a hondy mych pratel - pokazde vylitana herka je to dobrý Tim to bude přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
georgin je teď offline  georgin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.4.2013 , 22:05   Citovat  

Spíše je to o tom, která cílová skupina lidí si Hondu kupuje... Myslím si že většinou lidi kteří mají rádi sportovnější jízdu. Je jasné že Hondy dostávají více za uši kvůli výkonům co motory nabízejí a to i v menších objemech...
A kdo si Hondy kupuje? Nadšenci a lidé kteří vědí že japonská auta jsou prostě dobrá, nebo tuzinkáři a někteří mladíci kteří s autem jen a jen kraví a pak se diví že to nejede a musí měnit motor... Souhlasím s Petr 78, Je to jen a jen o majitelích, jak se o auto starají...
Jinak já kontroluji olej klidně i 2x týdně a lidí co se mi řehní za zády si nevšímám. G4G
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.10.2013 , 14:33   Citovat  

-pri 270tis(kupovane ojeté,takže v reálu min+ 50tis.) motor bežal na 3valce, odišla cievka na 2.valci(mimochodom pre prasknutý tesniací kružok cela od oleja),vymenená sada tesnenia+cievka(použitá)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda-(ne)spoľahlivost vaších miláčikov
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina