Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotosoutěž - Březen 2013- Výsledky
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3

Komu dáte svůj hlas?
Mikeck
3%
 3%  [ 9 ]
KutMan
18%
 18%  [ 52 ]
needs
13%
 13%  [ 39 ]
Skyline
18%
 18%  [ 51 ]
Evička
3%
 3%  [ 11 ]
endless
30%
 30%  [ 85 ]
Parker
1%
 1%  [ 3 ]
xenon04
11%
 11%  [ 33 ]
Hlasovalo : 148
Celkem hlasů : 283

master88 je teď offline  master88
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.4.2013 , 12:25   Citovat  

SaKaL napsal:
Ty jsi byl asi hodně nadrženej, viď? Docela palba, "čéče", na to že tady nemáš žádnou fotku...

Kritik nemusí být ten co fotí, stačí když tomu rozumí a vidí to co jiní ne. Imho Kingova kritika byla dost dobrá a neurážlivá, což ně každý umí. Já bych za takovou kritiku ke svým fotkám byl občas rád...

nehroťte to tolik lidi...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2013 , 16:47   Citovat  

monty: jsem na strane Kinga. Pripada mi to totiz presne naopak - tedy nevidim Kinga "honit si triko na porade", ale vidim naopak ublizena ega tech, kteri vylezou s fotkou a naslednou kritiku neunesou a chteji ji zabalit do ruzoveho papiru. Ja osobne tohle nemam rad - pokud se ti neco nelibi, tak to rekni. Pokud mi budes mazat med kolem huby, zaprve se o problemu nedozvim (budu si naivne myslet, jak jsem dobrej) a pokud ano, uz ti nebudu verit, protoze nemam rad, kdyz mi nekdo lze.

Tedy vnimam ty ublizene reci jako reci neschopnych decek fnukajicich rodicum ze mu nikdo nechce ve fotbale prihrat. Proc se zamyslet kde je problem (jsem lama) kdyz muzu fnukat, ze jsou na me ostatni zli. Velmi jednoduche a hlavne to nic nestoji, nemusim se namahat, chyba je prece v tech druhych.

Podle me tohle zzenstile chovani prinasi dnesni "slunickovy" svet kde pochlebovani a lhani je OK, pravda je fuj. Pobavilo me, kam az to dokaze zajit - udelal jsem si kdysi davno na netu IQ test a zjistil, ze jsem v podstate genialni. Tak jsem ho napsal uplne blbe jen tak, co to napise. Pri asi IQ 68, tedy debilita mi to napsalo v podstate to stejne. Jasne, ze test byl americky. Dnes vidim to stejne cim dal tim vic i tady - dite je totalni lama, ale budeme mu rikat, ze hraje jako (foti) buh. Pak si samozrejme zvykne, ze je neustale chvalene a kdyz najednou slysi kritiku, breci a dozaduje se soucitne reakce.

Pokud nekdo kdo neumi fotit a soucasne neunese kritiku, nebude zadna skoda, kdyz sem nebude dalsi fotky davat. Kdo je dospely, chce se poucit a je otevreny nazorum ostatnich aniz by se hned citil ublizeny, takovy se nejen muze lepsit, ale taky se nebude bat sem neco poslat.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotosoutěž - Březen 2013- Výsledky
Fórum: Soutěže
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina