Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vyber Letnich pneu
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
5
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 55, 56, 57  Další 
Zaslat odpověď

Strana 22 z 57
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 31.3.2013 , 20:36   Citovat  

miro852 napsal:
Vsetky tebou vymenovane pneu su hlucne, to ja nemusim. Ale ved klud, len zistujem co a ako... Úsměv

Ale pravdepodobne pockam este par dni a kupim tudy odkaz , hlavne kvoli dobremu pocitu za volantom, a kedze planujem ze mi vydrzia minimalne 3 roky.....su neskutocne tiche, XL, len keby nemali E valivy odpor...

Jestli chces dobre 18" na normalni jezdeni pro Acco 7G, pak jsem to tu uz psal vickrat, naposledy treba o 2 stranky zpatky: tudy odkaz
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 31.3.2013 , 21:16   Citovat  

area07 napsal:
Ze zkušenosti ze služebních aut: šéf to koupil, protože "ta cena" Velmi šťastný za mokra si jel po městě, zatočíš volantem, chvíli to jede rovně, pak se to chytne Velmi šťastný zimní číny ty se naopak plní sněhem, takže chvíli jedeš dobrý a najednou jako když zabruslíš, jednu věc ale mají ty číňani vychytanou - s kým se bavím kdo to zkusil vzorek neubývá Úsměv

Nebudu ani nemůžu ti nařizovat co máš a co nemáš, ale fakt to rozmysli

A jaké konkrétně gumy měl tvůj šéf? V jakém rozměru a na jakém autě?
Ono totiž není čína jako čína.
Věř tomu nebo ne, ale existují gumy Made in China, které rozhodně nejsou nebezpečné tak jak někteří přehání.
Znova opakuju, že když člověk jezdí s rozumem, tak neexistuje nebezpečná guma.
U levných gum bývá větší problém větší valivý odpor, hlučnost, potřeba víc závaží při vyvažování a i to neplatí všeobecně.
Musí se brát v potaz, že každý řidič od pneumatiky očekává něco jiného a je taky ochotný zaplatit jinou cenu.

Já když budu mít omezený rozpočet na nové pneu a budu nucený koupit levné, tak s tím vědomím, že na mokru budu muset jezdit opatrně a ne jako bezmozek na suchu.

posero je teď offline  posero
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 31.3.2013 , 21:23   Citovat  

čínský gumy stojí většinou za prd Ble vyjímka jsou třeba nankang. jinak je to skoro vždycky katastrofa KO

z lětňáků budu testovat uniroyal rainexpert, nějaký dunlop, toyo r1r tak napíšu jaký to je Mrk

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
miro852 je teď offline  miro852
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.3.2013 , 21:25   Citovat  

Bully napsal:
Jestli chces dobre 18" na normalni jezdeni pro Acco 7G, pak jsem to tu uz psal vickrat, naposledy treba o 2 stranky zpatky: tudy odkaz
Diky za odporuceni. Ale po uvazeni nakoniec pojdem do tych mnou postnutych vredesteinov, maju o 5db nizsu hlucnost - papierovo, kebyze je to realne je to obrovsky skok k lepsiemu, a usetrim stovku na 4 gumach.....maju vyborne recenzie aj na zahranicnych forach...

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 31.3.2013 , 21:26   Citovat  

posero napsal:
čínský gumy stojí většinou za prd Ble vyjímka jsou třeba nankang. jinak je to skoro vždycky katastrofa KO

z lětňáků budu testovat uniroyal rainexpert, nějaký dunlop, toyo r1r tak napíšu jaký to je Mrk

Přesně to mám na mysli - jsou světlé vyjímky a proto není správný házet všechno čínské do jednoho pytle.

Tak na výsledky těch testů se těším. Ty všechno testuješ velmi důkladně a takříkajíc domrtě.... HaHaaa

osiris je teď offline  osiris
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.3.2013 , 21:32   Citovat  

ja nakonec pujdu v 225/40 R18 do Continental SportContact 5 Úsměv

sopta je teď offline  sopta
4 háčka
1
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 8:50   Citovat  

Petr 78 napsal:
Věř tomu nebo ne, ale existují gumy Made in China, které rozhodně nejsou nebezpečné tak jak někteří přehání.
U levných gum bývá větší problém větší valivý odpor, hlučnost, potřeba víc závaží při vyvažování a i to neplatí všeobecně.
Musí se brát v potaz, že každý řidič od pneumatiky očekává něco jiného a je taky ochotný zaplatit jinou cenu.

Já když budu mít omezený rozpočet na nové pneu a budu nucený koupit levné, tak s tím vědomím, že na mokru budu muset jezdit opatrně a ne jako bezmozek na suchu.

Jaksi zapomínáš na jeden veledůležitý aspekt a to je krizová situace Chápeš!
Můžeš být klidný jezdec a za normálních podmínek ti stačí i ty nejobyčejnější pneumatiky, ale pak ti vběhne do cesty srna, dítě a nebo prostě třeba jako se stalo minulej týden mě, že mě prostě přehlíd ve slepým úhlu jeden nagelovanej idiot s mokrejma papírama a nebýt toho, že si hlídám auta kolem sebe a dívám se jim podvědomě na přední kola, kam míří a HLAVNĚ NEBÝT ŠPIČKOVÝCH DUNLOP WINTERSPORT 4D, tak ten můj úhybný manévr nezkončí pouze mírným driftem do nejpomalejšího volného pruhu, ale v hodinách a v tu chvíli díky hustém provozu řetězové havárii, ze které bych asi nevyvázl zcela bez újmy Chápeš!
Takže povídačky, že ti na klidný ježdění stačí shit guma jsou jen obyčejný ospravedlnění škudlení na špatném místě. V reálu je to spíš hazard se svým zdravím, protože platilo, platí a bude platit že gumy, těch pár centimetrů čtverečních, je to co tě držím mezi životem a smrtí, protože je to právě to co tě drží na vozovce. Jestli někde šetřit, tak rozhodně ne na gumách.
A to, že jsou v reálu velký rozdíly nejen mezi i mezi hi-end gumama v rámci blízké cenové kategorie, natož pak mezi hi-end a low-end gumou, je prostě holý fakt.
Jenže to lidem nedochází. Oni prostě vidí "novou gumu za super prachy", kde jim zbude proti "nesmyslně předraženým značkovým" plno peněz na basičku pif a voňavej stromeček a víc už nedomýšlí... KO

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 12:17   Citovat  

sopta: zeptam se takhle: na jakych cinskych gumach jsi jezdil?

silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 12:45   Citovat  

Mne osobne je treba uplne jedno kde se guma nebo cokoliv jineho vyrabi, ted jezdim na korejskych a klidne bych si koupil gumu z Ciny, Madagaskaru nebo Vatikanu, ovsem pouze za podminky, ze si ji vyberu jako pro me nejvhodnejsi na zaklade zkusenosti, testu a mych pozadavku OK

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 12:59   Citovat  

Petr 78 napsal:
sopta: zeptam se takhle: na jakych cinskych gumach jsi jezdil?

řeknu ti to jednoduše, ač nejsem zastánce bagatelizace, tak nehodlám jezdit na ničem horším než nadstandardně dobrém prostě proto, že se mám příliš rád a už jsem těch krizovek kdy jde o život zažil na silnici příliš moc. Takže mi stačí se podívat na renomované testy kde se kdy čínský gumy testovaly, přečíst si jejich špatný výsledky a ani o nich už nepřemýšlím. Když vidím jak propastný rozdíl je mezi UHP a obyč ale stále kvalitní značkovou gumou dejme tomu třídy Barum, tak už opravdu nehodlám jít v testování níž než pod tento standard, to ať si na vlastní triko testují dobrodruzi. Nicméně věř že jsem otestoval již velmi mnoho různých obutí na mnoha testovacích vozech, takže vím o čem u pneumatik mluvím/píšu.

Každopádně moje reakce byla na tvé prohlášení že na obyčejné ježdění to stačí. Ono totiž nejde o to běžný ježdění, ale právě o limity při krizové situaci, pneumatika je další prvek pasivní bezpečnosti. Proto jsou taková prohlášení naprosto nesmyslná. O to tam šlo. Né o shazování a podceňování čínských pneu.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 17:26   Citovat  

sopta:
takže jestli tomu dobře rozumím, tak nemáš žádné praktické zkušenosti s čínskými pneu a jenom tady píšeš klasické klišé o levných gumách z číny, co říkají lidi, kteří je nikdy nejezdily.
Už jenom to, že považuješ za kvalitní gumy Barumky o něčem svědčí.
Nebudeš tomu věřit, ale třeba čínské pneu Nankang NS 2 jsou výrazně lepší než Barum Bravuris. Ve všech ohledech. Měl jsem obě pneu na autě, takže vím o čem mluvím Mrk

Jo a když už jsi zmínil krizové situace, tak právě na Nankangách jsem v 90 km/h za zatáčkou potkal srnku a světe div se, já to ubrzdil i na těch čínských sazích a oba jsem vyvázli bez následků Velmi šťastný

A jak my vysvětlíš toto:
odkaz
odkaz
odkaz
odkaz

Jsou snad ty indexy B a C na mokru podvod?
Já z vlastní zkušenosti s Nankang NS 2 tvrdím, že ne.
Tolik k pověstné "nebezpečnosti" čínských pneu za mokra.

area07 je teď offline  area07
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 17:47   Citovat  

Petr 78 napsal:
A jaké konkrétně gumy měl tvůj šéf? V jakém rozměru a na jakém autě?
Ono totiž není čína jako čína.

Bylo to na autech: Felina Pick-up, Civic 7 1.4, Civic 7 diesel, Superb, rozměry od 14tek po 18tky. Největší tragédie na Superbu. Za mokra nepoužitelný, kolem 130 km/h vibrace jak bejk, nad 130 to ustávalo, ale to už se na těch pukách každej bál Úsměv Když si stáhnul za jízdy po městě okno tak dělali takovej "mlaskavej" zvuk, vypadaly jak Goodyear Eagle F1, to jediný na nich bylo k obdivu. Co to bylo za značku nepamatuju, u těchhle pneušek tomu ani nepřikládám žádnou váhu. Po tomhle pokusu se už žádný takový nekupovali, poněvadž konkrétně Superb se musel hned přezout, takže finanční efekt....jaksi v kopru Je to tam. na zbylých autech se to už tak nějak "došmelcovalo" zbytek vozovýho parku už se přezouvá řekněme tradičními značkami.

Stavět číny kvalitou nad Barumky (Continental) .... Cooo??? ani náhodou

2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 18:09   Citovat  

to Petr 78: Ty suprdupr nesmyslný Bruselský štítky bych zrovna moc za bernou minci nebral, jak si jíž i psalo, tak si to definuje každý výrobce vlastně sám, takže za mě to má cenu tak maximálně potištěného papíru.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 18:13   Citovat  

area07:
hmm, takže další nepřesná informace a paušalizace všech gum z číny.
Ale nepřekvapuje mě to. Jenom utvrzuje v názoru na lidi co plivou na všechny gumy z Číny.
Kdoví jestli to nakonec nebyly protektory.
A určitě to nebyly ani jedny gumy z těch co jsem postoval výše.

Jak jsem psal ze svých osobních zkušeností: čínské gumy Nankang NS 2 jsou výrazně lepší než Barum Bravuris.
To je konkrétní příklad, konkrétního typu pneu.
A ne abych napsal něco ve stylu: všechny čínské gumy jsou lepší než všechny Barumky
Chápeš?

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 2.4.2013 , 18:17   Citovat  

2bep napsal:
to Petr 78: Ty suprdupr nesmyslný Bruselský štítky bych zrovna moc za bernou minci nebral, jak si jíž i psalo, tak si to definuje každý výrobce vlastně sám, takže za mě to má cenu tak maximálně potištěného papíru.

Jo, však já se k nim stavím skepticky. Taky si myslím, že Číňani jsou schopný zfalšovat i tyhle štítky HaHaaa
Ale z vlastní zkušenosti mi odpovídá i to co je na tom štítku - ta guma drží solidně i na mokru.

A aby si někdo nemyslel, že se tady snažím za každou cenu rozpoutat flame a že mě baví se pořád o něčem hádat.
Mně jde jenom o to, vyvrátit nesmyslné předsudky.
Vadí mi, jak spousta lidí posuzuje kvalitu jenom podle značky a ceny a skutečné vlastnosti je už nezajímají.
Nechají se uchlácholit prestiží značky a vysokou cenou.
Něco ve stylu: "ty Dunlopy držej jako přibitý, bodejť ne, když stály takovej ranec"
A pak nechápou (jako můj táta) že se mu po pár kilometrech oskákaly, objevila se na nich boule, začaly hučet a diví se jaktože jsou vyrobené v Polsku.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.4.2013 , 8:47   Citovat  

Petr 78 napsal:
sopta:
takže jestli tomu dobře rozumím, tak nemáš žádné praktické zkušenosti s čínskými pneu a jenom tady píšeš klasické klišé o levných gumách z číny, co říkají lidi, kteří je nikdy nejezdily.
Už jenom to, že považuješ za kvalitní gumy Barumky o něčem svědčí.
Nebudeš tomu věřit, ale třeba čínské pneu Nankang NS 2 jsou výrazně lepší než Barum Bravuris. Ve všech ohledech. Měl jsem obě pneu na autě, takže vím o čem mluvím Mrk

Jo a když už jsi zmínil krizové situace, tak právě na Nankangách jsem v 90 km/h za zatáčkou potkal srnku a světe div se, já to ubrzdil i na těch čínských sazích a oba jsem vyvázli bez následků Velmi šťastný

A jak my vysvětlíš toto:
odkaz
odkaz
odkaz
odkaz

Jsou snad ty indexy B a C na mokru podvod?
Já z vlastní zkušenosti s Nankang NS 2 tvrdím, že ne.
Tolik k pověstné "nebezpečnosti" čínských pneu za mokra.

Ale notak, snad po mě nechceš abych hodnotil pneumatiku dle EU štítků.
EU štítky hodnotí pouze 3 veličiny:
Spotřebu paliva - ano, pneumatiky tvrdý jak šutr opravdu budou mít menší spotřebu než lepivý měkký směsi
Přilnavost na mokru - ALE pouz ve smyslu brzdné dráhy! - žádné hodnocení směrové stability, grip v zatáčce atd...
Hlučnost - netřeba komentovat

To je vážně nicnevypovídající o kvalitách pneumatik.
Jediné co se dá jakž takž brát za bernou minci jsou testy renomovaných společností, tím myslím třeba ADAC, nikoliv Česká automotoklub, kde testy probíhají proti ADACu dost amatérsky.
A jeden takový test jsem našel, konkrétně v režii AutoBild SportsCar kde se umístily na 7. z 8 míst a idnesly si toto hodnocení:
Nankang Ultra Sport NS-2, 245/30 R20 Y

"Nedoporučuje"

"Silné stránky: nízký valivý odpor.
Nedostatky: nebezpečně rozšířené brzdné dráhy na mokré trati, nedotáčivost za mokra, snížení přesnost řízení, hlučné, nepohodlné valivý "

Našel jsem i nějaké uživatelské reakce, jedni chválí, jiní zatracují. Buď jde o velmi kolísavou kvalitu ve výrobě, což bych se ani nedivil...nebo to neříká vůbec nic, protože to jsou hodnocení lidí o kterých nevíme vůbec nic. Ostatně je to naprosto běžné, že tan kde jeden chválí, druhý totálně zatracuje, je to jen o osobních zkušenostech jednotlivce a jeho možnostem porovnávat v rámci kategorie. A tuto možnost má opravdu velmi málokdo, kort když se jedná o tak dynamický obor jako pneumatikářství. Proto je opravdu lepší brát za bernou minci test renomovaných testerů, kteří nerozdíl od štítků neporovnávají jen 3 veličiny, ale cca 50 a hlavně hodnotí nejen v absolutním měřítku, ale také v porovnání s konkurencí v daném rozměru a cenové třídě. Pakliže člověk nemá možnost osobně testovat, tak je to myslím nejrozumější vodítko k výběru pneumatik.
A já osobně bych si pneumatiku s hodnocením Nedoporučujeme opravdu nekoupil, ať si to testuje na vlastní triko jiný kaskadér kouř

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.4.2013 , 17:43   Citovat  

sopta:
jo tyhle "zaručeně objektivní" německé testy, kdy pokaždé vyhrajou německé pneu Continental pro mě nějsou to, čím bych se hlavně řídil. Ono porovnávat Continental a Nankang je jako porovnávat jablka s hruškama. To je test s předem jasným výsledkem.
Oni totiž Němci jsou v tomhle pověstní - nacionalismus a vlastenectví až za hrob.
Já se raději řídím zkušenostmi uživatelů a zatím mě tento způsob nikdy nezklamal.
Když se totiž více uživatelů schodne na stejných vlastnostech dané pneu, tak už se to nedá ignorovat a dá se to považovat za fakt. A zase až tak rozporuplné hodnocení u čínských gum jak píšeš ty jsem nezaznamenal. Nespokojení lidé jsou v drtivé menšině a kolikrát píšou negativní komentáře lidi, kteří ty gumy nikdy nejezdily.

Neříkám, že čínské gumy jsou nejlepší. Uznávám, že jsou lepší pneu, ale odmítám tvrzení, že všechny levné čínské pneu jsou nekvalitní a nebezpečné.
To prostě není objektivní a je to zaujaté.

dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.4.2013 , 15:06   Citovat  

A co takhle letní třináctky (to jsem fakt sám, kdo jezdí léto na 13" plechách?) ?

Bridgestone B250, rozměr 175/70 R13, na nejlevnejsipneu.cz skladem po 1.131 Kč - někdo nějaké zkušenosti?

Přemýšlel jsem ještě nad Continental ContiEcoContact 3, ale ECO ve mě vzbuzuje rovnici "Eco = nízký valivý odpor = horší přilnavost"..

cednicek je teď offline  cednicek
0
PříspěvekZaslal: 12.4.2013 , 10:07   Citovat  

Ahoj,

potreboval bych radu ohledne pneu na nadchazejici sezonu. Po trech letech se musim s tezkym srdcem rozloucit s Goodyear Eagle F1 a shanim nahradu.

Predtim jsem mel TOYO T1-S - kdyz odesly, koupil jsem TOYO T1-R. Ty mi oproti tem T1-S prisly, ze tak nejak divne klouzou. Kdyz jsem poridil ty Goodyeary, byl to docela rozdil - Goodyear mnohem lepsi, proste ty T1-R mi nesedely.

Co byste mi doporuculi ted z nabidky?

Preferuji "premiove" znacky, cinu nebrat, hluk ani tvrdost mi nejak nevadi. Hlavne aby se to nekroutilo v zatackach, a poradne drzelo na suchu, ale i mokru, jsem zvykly na ty sipy.. co uz se nedelaj.. Smutný o spotrebu mi taky nejde.

Diky za nazor

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.4.2013 , 14:10   Citovat  

cednicek napsal:
Ahoj,

potreboval bych radu ohledne pneu na nadchazejici sezonu. Po trech letech se musim s tezkym srdcem rozloucit s Goodyear Eagle F1 a shanim nahradu.

Rozměr?

cednicek je teď offline  cednicek
0
PříspěvekZaslal: 12.4.2013 , 16:53   Citovat  

sopta napsal:
Rozměr?

Psal jsem to nadpisu, nevim proc to neni videt...
195/50 R15

Petk@ je teď offline  Petk@
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2013 , 19:45   Citovat  

potřeboval bych poradit jake pneu by jste mi doporučili na cero na čumak v TP mam zapsany 205/50r15 a mam je na autě Úsměv na zadku je pneu v 90% stavu ale potřebuju na čumak nové jsou starý a vzorek už nic moc .

jen přemýšlim jestli 195 nebo 205 Velmi šťastný

protože za cenu dvou 205 mam ten samej tip ve 195 čtyřikrat Velmi šťastný a nebo dat na čumak 195 a vzadu nechat 205 Úsměv v TP bych to snad nějak pořešil Úsměv

Hory88 je teď offline  Hory88
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.4.2013 , 12:25   Citovat  

Nemá někdo možnost sehnat levněji (jestli třeba někdo nevozí pneu a pod.) Goodyear EAGLE F1 ASYMMETRIC 2 225/45 R17 91V ? Myslím tím levněji než 2300 za kus (pokud je to teda vůbec možné).

GY Eagle F1 asym. 2 se asi nedělají v jiném rychlostním indexu než V a Y? Třeba takové H by mi bohatě stačilo Velmi šťastný

zend3r je teď offline  zend3r
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.6.2013 , 15:07   Citovat  

Tak jsem se jich konečně dočkal Hihi Hankook K115 Ventus Prime 2. Jsem zvědavý jaké budou Úsměv

Obraz0832.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Obraz0832.jpg, 200.99 kB

wokrhlak je teď offline  wokrhlak
0
PříspěvekZaslal: 22.6.2013 , 12:11   Citovat  

uvažuju nad koupi michelin primacy 3 ma je už někdo obuté ?? nějaké zkušenosti ?

gembler je teď offline  gembler
0
PříspěvekZaslal: 1.7.2013 , 7:17   Citovat  

Rad bych se tu podelil o zkusenost s Bridgestone Potenza. Pred rokem sem si koupil C9g a na origo 17" bylo navleceno toto zverstvo vyrobene v Polsku. Na suchu to celkem jde, ale auto se k limitum priblizi celkem snadno, na mokru je to v zatackach o usta. Tvrde, na mokru to pri rozjezdu obcas proklouzne. V zatackach snadno predni kola ztraci grip.

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 1.7.2013 , 19:01   Citovat  

gembler napsal:
Rad bych se tu podelil o zkusenost s Bridgestone Potenza. Pred rokem sem si koupil C9g a na origo 17" bylo navleceno toto zverstvo vyrobene v Polsku. Na suchu to celkem jde, ale auto se k limitum priblizi celkem snadno, na mokru je to v zatackach o usta. Tvrde, na mokru to pri rozjezdu obcas proklouzne. V zatackach snadno predni kola ztraci grip.

Myslis Potenza RE050A? Udajne je opravdu rozdil ve smesi behounu podle zeme vyroby, o Polsku jsem jeste neslysel, ale rozdil Madarsko vs. origo Japonsko tam pry je. Neposoudim, mel jsem vzdycky jenom Made in Japan. Stejne jako vsichni ostatni majitele je hodnotim naopak celkem dost vysokou znamkou- jsou to vyborne univerzaly, drzi vyborne na suchu, da se s nimi i na okruh a na mokru drzi az prekvapive dobre, to je naopak jedna z jejich silnych stranek. Maji slusny km najezd na to jak s nimi jezdim (ale o moc vic nez 25 tkm to nebude). Mam je na CTR 8G v rozmeru 225/40 R18 92 Y XL (se zesilenou bocnici).

TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
0
PříspěvekZaslal: 1.7.2013 , 19:04   Citovat  

taky jsem je chvilku na aute jezdil, sice starsi, ale i tak perfektni

deimos9 je teď offline  deimos9
0
PříspěvekZaslal: 14.8.2013 , 11:36   Citovat  

Hory88 napsal:
Nemá někdo možnost sehnat levněji (jestli třeba někdo nevozí pneu a pod.) Goodyear EAGLE F1 ASYMMETRIC 2 225/45 R17 91V ? Myslím tím levněji než 2300 za kus (pokud je to teda vůbec možné).

GY Eagle F1 asym. 2 se asi nedělají v jiném rychlostním indexu než V a Y? Třeba takové H by mi bohatě stačilo Velmi šťastný

Uz je asi pozde, ale ano, zohnat sa za dobre ceny daju, priamo od zdroja Mrk

Inak tie Eagle F1A2 sa robia len vo V, W a Y - stejne v technicaku urcite k tomuto rozmeru nemas H - index musis mat stejny alebo vyssi nez v technicaku...

Simarik je teď offline  Simarik
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.8.2013 , 9:00   Citovat  

co byste řekli dnes o Nankang NS-II Sport 205/50/R16 ??? podle recenzí hodně dobré a za cenu cca 1500,- za gumu i příjemné pro peněženku Nápad je tu!

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vyber Letnich pneu
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
5
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 55, 56, 57  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina