Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 56 z 486
Paolo.n je teď offline  Paolo.n
PříspěvekZaslal: 16.4.2013 , 19:41   Citovat  

Zdravím na fóru. Právě pořizuju Accorda 7G Tourer, ale protože je ještě někde na cestě z DE a v péči dovozce, chtěl bych poprosit, jestli náhodou někdo z majitelů nemáte změřenu světlou výšku? Jde mi pouze o úsek podlahy mezi koly, kvůli zlomu na vjezdu do utopené garáže. Našel jsem v technické dokumentaci ůdaj 140 mm, ale z nákresu se mi zdá že to je někde u ramen, ale to mě pro tento případ nezajímá. Dík předem.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.4.2013 , 20:26   Citovat  

Paolo.n:
tohle ti nikdo nezmeri na 100% presne a stejne si to budes muset zkusit proste sam. Ja mam Tourera snizeneho a pri jeho vysce a dlouhemu rozchodu proste do spousty podzemnich parkovist nemuzu. Vzdycky mne ale nejdriv skrtne priruba vyfuku, at jsem najizdel jak jsem chtel. Tak kdybys to mel natesno, mohl bys zkusit odbrousit kousek dlazby (nebo betonu nebo co tam mas) ve zlomu v miste pod tou prirubou.
Dalsi vec co lidi delaji je ze uz v klesani "zvednou zem" pod prednimi koly, v miste kde budou kdyz podvozek zacina skrtat ve zlomu. Zvedne to auto zase o kousek.
   Návrat  
whiteno9 je teď offline  whiteno9
PříspěvekZaslal: 16.4.2013 , 21:17   Citovat  

Ahoj,kolik kdo mate na kolech 17kach ET na A7G s EIBACHEM? Myslim, ze vic jak ET40 tam nenacpu a 45 by bylo asi optimalni. Dik
   Návrat  
ladapes je teď offline  ladapes
PříspěvekZaslal: 16.4.2013 , 21:35   Citovat  

Ahoj lidi, nemáte někdo zkušenost s tím že jedete a najednou padne auto do nouzáku a vyhodí tyhle 2 chyby? Nestává se to pořád ale občas, mám zánovní turbo, čistý EGR včetně svodů, novou váhu, auto jede supr, ale tohle se mi párkrát stalo. Mám s tím najeto cca 1000km, takže auto ještě neznám ale poznávám.
Jinak jde o Accord Tourer 2.2 i-CTDi 2004.

Tohle mi vyhodí diagnostika:
P0087 - Fuel Rail/System Pressure - Too Low
PIDs supported [01 - 20] 01011000001110110000000000000001
Freeze DTC P0087
Calculated engine load value (EngineLoad) 0.0 %
Engine coolant temperature (EGT) 83 °C
Intake manifold absolute pressure (MAP) 100.0 kPa
Engine RPM (RPM) 2234 rpm
Vehicle speed (Speed) 89 km/h
Intake air temperature (IAT) 57 °C
MAF air flow rate (MAF) 21.16 g/s
PIDs supported [21 - 40] 00100000000110000000000000000000
Fuel Rail Pressure (diesel, or gasoline direct inject) (FRP2) 30.0 kPa
Commanded EGR (EGR) 49.41 %
EGR Error (EGRE) -2.34 %

a P1065

díky za každou radu...
   Návrat  
bomba86 je teď offline  bomba86
PříspěvekZaslal: 16.4.2013 , 21:47   Citovat  

scream napsal:
crxman:
tudy odkaz

tudy odkaz

Inak ten srubovak na xenon je torx T20 s dierkou (dakujem za radu), bohuzial vybojka bola v poriadku, co sa ale o patici povedat neda (foto nizsie). Teraz rozmyslam, ci postaci vymenit len ten kabel s paticou alebo moze byt v haji aj starter(to je ten adapter pod svetlom?). Vybojky od pohladu fejkove philipsy, ale patice na ziarovkach boli v poriadku...

tudy odkaz

Ahoj, já měnil jenom tu patici s kabelem (co máš zkorodovanou), origo stojí jak tady už někdo zmiňoval cca 6k bez daně /kus.. ja použil zanovní z laguny, je to uplně stejné, stačí prohodit kabely aby seděly a svítí (startujou) vpohodě už přes rok, vyšlo mě to na 2k obě světla. OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Paolo.n je teď offline  Paolo.n
PříspěvekZaslal: 16.4.2013 , 22:58   Citovat  

Bully napsal:
Paolo.n:
tohle ti nikdo nezmeri na 100% presne a stejne si to budes muset zkusit proste sam. Ja mam Tourera snizeneho a pri jeho vysce a dlouhemu rozchodu proste do spousty podzemnich parkovist nemuzu. Vzdycky mne ale nejdriv skrtne priruba vyfuku, at jsem najizdel jak jsem chtel. Tak kdybys to mel natesno, mohl bys zkusit odbrousit kousek dlazby (nebo betonu nebo co tam mas) ve zlomu v miste pod tou prirubou.
Dalsi vec co lidi delaji je ze uz v klesani "zvednou zem" pod prednimi koly, v miste kde budou kdyz podvozek zacina skrtat ve zlomu. Zvedne to auto zase o kousek.

Jojo, ono je to s tím naším vjezdem do garáže komplikovanější, budu muset dělat nájezdy přes 4m dlouhý na 3x zalomený, abych se tam vůbec dostal. Je to přesně jak píšeš - na spodním zlomu vadí přední nárazník a výfuk. Mám všechno naměřený a nakreslený a každej centimetr je znát, tak proto se snažím zjistit ještě než budu mít auto tady, aby mi vyšel už konečnej tvar, na tom závisí kolik materiálu budu potřebovat. Holt jsou ty garáže asi dimenzovaný na Trabanty, i krátká Fabie tady drhne podlahou. Bohužel nejhorší je horní zlom, což je obrubník chodníku a ten je majetkem obce, na ten asi sahat nemůžu. Jinak samozřejmě osekávat budu.
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.4.2013 , 23:07   Citovat  

whiteno9 napsal:
Ahoj,kolik kdo mate na kolech 17kach ET na A7G s EIBACHEM? Myslim, ze vic jak ET40 tam nenacpu a 45 by bylo asi optimalni. Dik

Ja mám na 8x18 ET45 a myslel jsem že vepředu je to už strop, Kandik psal že má na 8x18 ET40 a vzadu má ještě 5mm podložky (taky s Eibachama), tož sa teho neboj Úsměv. Jinač teda můžu říct že TD ProRace 1.2 vypadají na Accu hodně luxusně a vědět to před koupí mých Tenzo DC6, šel bych do nich. Věřím, že budou i kvalitnější a pevnější OK
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.4.2013 , 8:54   Citovat  

whiteno9 napsal:

mam 8x18 ET40, vzadu letos s podlozkou ET35, gumy 225/40, Eibach. Nemel jsem prilezitost to jeste vyzkouset na mym miste kde auto stoji krizem na dvou kolech - max propruzeni. s ET40 to ale urcite nestrouha, zkousel jsem loni.

Vzhledem k tomu, ze na 17disku je guma vyssi a driv se zakulacuje, urcite to strouhat nebude, nebal bych se
   Návrat  
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2013 , 9:14   Citovat  

ladapes napsal:
Ahoj lidi, nemáte někdo zkušenost s tím že jedete a najednou padne auto do nouzáku a vyhodí tyhle 2 chyby? Nestává se to pořád ale občas, mám zánovní turbo, čistý EGR včetně svodů, novou váhu, auto jede supr, ale tohle se mi párkrát stalo. Mám s tím najeto cca 1000km, takže auto ještě neznám ale poznávám.
Jinak jde o Accord Tourer 2.2 i-CTDi 2004.

Tohle mi vyhodí diagnostika:
P0087 - Fuel Rail/System Pressure - Too Low
PIDs supported [01 - 20] 01011000001110110000000000000001
Freeze DTC P0087
Calculated engine load value (EngineLoad) 0.0 %
Engine coolant temperature (EGT) 83 °C
Intake manifold absolute pressure (MAP) 100.0 kPa
Engine RPM (RPM) 2234 rpm
Vehicle speed (Speed) 89 km/h
Intake air temperature (IAT) 57 °C
MAF air flow rate (MAF) 21.16 g/s
PIDs supported [21 - 40] 00100000000110000000000000000000
Fuel Rail Pressure (diesel, or gasoline direct inject) (FRP2) 30.0 kPa
Commanded EGR (EGR) 49.41 %
EGR Error (EGRE) -2.34 %

a P1065

díky za každou radu...

Ahoj, zkusil bych vyměnit naftový filtr, pokud jsi ho již neměnil.
   Návrat  
whiteno9 je teď offline  whiteno9
PříspěvekZaslal: 17.4.2013 , 20:27   Citovat  

Kandik, Newtom diky. O vikendu to pojedu zkusit nahodit a uvidime, dam vedet OK

kandik napsal:
mam 8x18 ET40, vzadu letos s podlozkou ET35, gumy 225/40, Eibach. Nemel jsem prilezitost to jeste vyzkouset na mym miste kde auto stoji krizem na dvou kolech - max propruzeni. s ET40 to ale urcite nestrouha, zkousel jsem loni.

Vzhledem k tomu, ze na 17disku je guma vyssi a driv se zakulacuje, urcite to strouhat nebude, nebal bych se
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.4.2013 , 23:39   Citovat  

bomba86 napsal:
Ahoj, já měnil jenom tu patici s kabelem (co máš zkorodovanou), origo stojí jak tady už někdo zmiňoval cca 6k bez daně /kus.. ja použil zanovní z laguny, je to uplně stejné, stačí prohodit kabely aby seděly a svítí (startujou) vpohodě už přes rok, vyšlo mě to na 2k obě světla. OK

Chcel som vyskusat prehodenie kablov medzi svetlami ale moje ruky toho neboli schopne v tom obmedzenom prestore. A kedze na tom kabli je rovno aj starter ktory stoji novy tiez okolo 200E tak som sa na to vykaslal... Dnes to prislo zo servisu, vyriesenie balastom Vertex v cene 27E aj s kablom. Dal som tam aj novu vybojku OSRAM, svieti na pohlad silnejsie ale stale mam pocit, ze tie xenony nesvietia poriadne. Mam podozrenie na vyhorene paraboly.
   Návrat  
wokrhlak je teď offline  wokrhlak
PříspěvekZaslal: 19.4.2013 , 6:57   Citovat  

scream napsal:
Chcel som vyskusat prehodenie kablov medzi svetlami ale moje ruky toho neboli schopne v tom obmedzenom prestore. A kedze na tom kabli je rovno aj starter ktory stoji novy tiez okolo 200E tak som sa na to vykaslal... Dnes to prislo zo servisu, vyriesenie balastom Vertex v cene 27E aj s kablom. Dal som tam aj novu vybojku OSRAM, svieti na pohlad silnejsie ale stale mam pocit, ze tie xenony nesvietia poriadne. Mam podozrenie na vyhorene paraboly.
holt 10 let provozu se na parabolach dost podepíše a myslím ze cena novych parabol je natolik vysoka ze ti těch par lumenu navíc za to nestojí
   Návrat  
Santi je teď offline  Santi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.4.2013 , 8:19   Citovat  

scream napsal:

Určitě to jde vyřešit repasem parabol. U Toyoty Avensis se to řeší celkem často. Kluci s tím jezdí někam do Polska.
   Návrat  
Davidoff je teď offline  Davidoff
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.4.2013 , 22:01   Citovat  

čaute, mám dotaz, jak sem se tady kdysi ptal na to mlácení od LP kola a na napravě se nic nenašlo, dneska sem si nechal udělat geometrii a kámoš mi říkal že by to mohlo bejt povolený uložení řízení, co si pod tím mám představit nebo co mě čeká? Setkal se tady už někdo s tím? Ještě bych doplnil že když stojím na místě a "kvrdám" volantem tak se ozýva takovej klapavej zvuk takže bych tomu i věřil.. děkuju Cool
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.4.2013 , 23:28   Citovat  

Hondza napsal:
Ahoj, zkusil bych vyměnit naftový filtr, pokud jsi ho již neměnil.

Ahoj, no právě že měnil a dokonce fakt dvakrát asi po 14 dnech. Smutný
   Návrat  
lignator je teď offline  lignator
PříspěvekZaslal: 21.4.2013 , 13:07   Citovat  

Ahoj, mam problem s oteviranim kastliku u spolujezdce. Setkal jste se nekdo s timto probleme u sveho Accorda, pripadne jak vyresit?
Jinak mam Acc 2008 30th Years Anniversary... viz Bully

Diky Mrk
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2013 , 0:46   Citovat  

neví někdo jak opravit u tourera málo se otvírající dveře kufru přes el. motorek? když je tlačítkem otevřu občas se stane že nevyjedou úplně nahoru a když je chci tlačítkem zavřít pípá to a nejedou dolů, teprve až je vytáhnu úplně nahoru tak se dají el. zavřít.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.4.2013 , 7:13   Citovat  

OsekSpider napsal:
neví někdo jak opravit u tourera málo se otvírající dveře kufru přes el. motorek? když je tlačítkem otevřu občas se stane že nevyjedou úplně nahoru a když je chci tlačítkem zavřít pípá to a nejedou dolů, teprve až je vytáhnu úplně nahoru tak se dají el. zavřít.

Promazat. Pokud to nepomůže, tak zkus jiné vzpěry (originál asi 2500/1ks) a pak nový motor (asi 10tis)... Nevím teď přesně,ale myslím, že tohle jsou ceny bez DHP.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.4.2013 , 7:24   Citovat  

OsekSpider napsal:

Rozebrat - vyčistit. Ale většinou to pomůže jen na chvilku.
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2013 , 7:39   Citovat  

OsekSpider napsal:

taky spis vidim na vzpery, unaveny Úsměv i kdyz naopak by to melo jit lehceji otevrit tim padem, tak snad toneni ten motorek... btw cena origos sedi, ty jsem bral (nastesti se slevou), neoriginal jsem tenkrat nasel jen z UK za cca polovinu...druhy zaruceny priznak ze jsou unaveny je, ze v zime ti dvere nedrzej uplne nahore a padaj dolu, a to k.... boli, takze honem vymenit Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2013 , 19:20   Citovat  

ok zkusím se na to mrknout, ještě mám problém s ostřikem světel ale koukal jsem že se to asi neobejde bez rozebrání podběhu abych se podíval zda je připojen motorek
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.4.2013 , 21:18   Citovat  

Doktor napsal:
taky spis vidim na vzpery, unaveny Úsměv i kdyz naopak by to melo jit lehceji otevrit tim padem, tak snad toneni ten motorek... btw cena origos sedi, ty jsem bral (nastesti se slevou), neoriginal jsem tenkrat nasel jen z UK za cca polovinu...druhy zaruceny priznak ze jsou unaveny je, ze v zime ti dvere nedrzej uplne nahore a padaj dolu, a to k.... boli, takze honem vymenit Úsměv

...osobne dobra skusenosť s:
tudy odkaz
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.4.2013 , 21:20   Citovat  

Doktor napsal:

tudy odkaz
   Návrat  
Santi je teď offline  Santi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.4.2013 , 7:41   Citovat  

turkpet napsal:
tudy odkaz

Ten, ale dělá jen plynové vzpěry ne? Repasoval jsem taky u něj pár kousků, za super cenu. Co pamatuji, tak firmu prodával a jeden čas vůbec nefungoval.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2013 , 22:43   Citovat  

tak jsem ostřikovače oživil, oba jsem ručně párkrát vytáhl a začali fungovat, ale je to teda proud, už vím proč se to odpojuje Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.5.2013 , 23:14   Citovat  

Ahoj všem. Dnes jsem jel nechat naplnit klimu, protože nechladila. Bohužel i po naplnění je nefunkční. Vůbec nesepne, ba ani ventilátor. Můžete poradit na co se kouknout, případně jak je možné otestovat? Nebo budu muset jet někam na diagnostiku klimatizací? díky za rady
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2013 , 23:47   Citovat  

kandik napsal:
pozor, ja to myslel tak, ze ctdi urcite relativne novy ( mimo jine proto ze jsem si relativne ojetej diesel koupil a nejaky starosti s tim uz byly)
ale u benzinu - jestli bych si mel vybrat 80tkm za 350000,- nebo 160tkm za 199000,- tak si vyberu to druhy asi....

proc mely nizsi vybavy polokuzi a exe bud kuzi nebo nekuzi taky nechapu.....

výbavy taky nechápu, mám 2.2 exe rv.04 -kůže, výhřev sedaček, xenony, mlhovky, navi, el. kufr, šíbr, park. senzory

dovoz belgie
   Návrat  
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2013 , 20:32   Citovat  

Cau lidi. Obracím se znovu s problemem... nefumgují mi mlhovky, pojistka ok, žarovky obě ok, Napadla me pačka, ale když otočim pro zapnutí přednich mlhovek tak se mi na přistrojovce rozsvícení mlhovek obeví tak nevim jestli to bude pačkou. Má nekdo zkušenost? napada nekoho neco ? to mi hlava nebere
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2013 , 20:36   Citovat  

Zdravím, zkoušel někdo dělat bypass vyhřívání klapky? Tzn. aby voda neohřívala klapku? Nějaké úskalí této úpravy? Co jsem četl, tak by se měl pouze motor o něco déle ohřívat na provozní teplotu.Bojím se ale co to bude dělat v zimě? Je to použitelné v našem podnebí? Díky za zkušenosti. je to dobrý
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.5.2013 , 21:08   Citovat  

Aliin napsal:
Cau lidi. Obracím se znovu s problemem... nefumgují mi mlhovky, pojistka ok, žarovky obě ok, Napadla me pačka, ale když otočim pro zapnutí přednich mlhovek tak se mi na přistrojovce rozsvícení mlhovek obeví tak nevim jestli to bude pačkou. Má nekdo zkušenost? napada nekoho neco ? to mi hlava nebere

A viděl jsi je někdy svítit? Nebo je to takhle už od "začátku"?
Mohlo by to být relé, přes které se ovládají... To jen tak, co mě napadlo jako první...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina