Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Cocks - Accord Coupé CD7 - Low & Slow
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 8
Johny je teď offline  Johny
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.4.2013 , 14:34   Citovat  

Kdyby mi teď Evička a DanTe neposlali fotky mýho Accorda po laku zadních panelů, tak bych snad začal závidět... Velmi šťastný Límce tomuhle "gangstakcháru" opravdu sluší. Mrk Čirý jsou čirý a ty neoranžový mají stejnou strukturu jen jsou bílý a mají oranžový "domečky" kolem žárovky.

Sedačky jsou jediná větší bolest. Moje je taky trhlá, ale zadní mám jako nový. Ten sopl nebo nějaká podobná impregnace na kůži je fajn, ale ani tak to ten matariál neposune o třídu výš. Hold jsou všechny kupečka odsouzený k přečalouňení... Velmi šťastný

Jinak ti můžu poradit minimálně jednu vzhledovou vychytávku... kouř
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 27.4.2013 , 15:20   Citovat  

Johny napsal:
Kdyby mi teď Evička a DanTe neposlali fotky mýho Accorda po laku zadních panelů, tak bych snad začal závidět... Velmi šťastný Límce tomuhle "gangstakcháru" opravdu sluší. Mrk Čirý jsou čirý a ty neoranžový mají stejnou strukturu jen jsou bílý a mají oranžový "domečky" kolem žárovky.

Sedačky jsou jediná větší bolest. Moje je taky trhlá, ale zadní mám jako nový. Ten sopl nebo nějaká podobná impregnace na kůži je fajn, ale ani tak to ten matariál neposune o třídu výš. Hold jsou všechny kupečka odsouzený k přečalouňení... Velmi šťastný

Jinak ti můžu poradit minimálně jednu vzhledovou vychytávku... kouř

Jo jen zavid, to je muj cil Velmi šťastný
Vsichni musej zavidet Velmi šťastný (vtip)
Aha, no tyhle jsou stejny jako original, jen nejsou oranzovy proste Úsměv ..a co jsem tak zbezne koukal, tak kvuli ty vymene snad bude muset naraznik dolu nebo co..pokud ano, tak si zase Honda vyslechne co je to za bandu tupcu Velmi šťastný
Jo treba jednou..mam rad cervenou kuzi..ale vzhledem k tomu, ze je to ta hnusna vinova metla tak nevim..chtel bych ho do bily folie a karbon strechu..plus ty cerny plasty na palubce potahnu tez do karbonu...a samozrejme folie a brzdice plus motor do laku....a co mi poradis ty ?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.4.2013 , 15:44   Citovat  

O závisti si povíme na HD... svatoušek Velmi šťastný

Nárazník dolů nemusí, neboj. Tohle má Honda vymyšlený dobře. Když koukneš do nárazníku tak v chladícím otvoru, směrem k blinkrům je malá díra a v ní je ze správnýho úhlu vidět takový plastový kolečko. Do něj strč dlouhej (ale fakt dlouhej) křížovej šroubovák a vyšroubuj pojistnej šroubek. Pak jdou blinkry ven. Mrk

Bílá je fajn, taky jsem nad ní přemýšlel, ale pak jsem uznal, že černá je taky dobrá. Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2013 , 11:03   Citovat  

Johny napsal:
O závisti si povíme na HD... svatoušek Velmi šťastný

Nárazník dolů nemusí, neboj. Tohle má Honda vymyšlený dobře. Když koukneš do nárazníku tak v chladícím otvoru, směrem k blinkrům je malá díra a v ní je ze správnýho úhlu vidět takový plastový kolečko. Do něj strč dlouhej (ale fakt dlouhej) křížovej šroubovák a vyšroubuj pojistnej šroubek. Pak jdou blinkry ven. Mrk

Bílá je fajn, taky jsem nad ní přemýšlel, ale pak jsem uznal, že černá je taky dobrá. Úsměv

No tak super..ja prave u crx mam normal sroubky.. jinak jsem ted zjistil, ze ty depa, co na tom jsou vubec nesviti, kam maji..dalkovy svitej asi dva metry pred auto takze tam dam seriovy...jak to mas vyreseny ty ? Ja se snad jeste nesetkal s lampama, ktery by kloudne svitily Smutný (myslim tuningovy)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2013 , 16:03   Citovat  

Depa svítí dobře, jen se musí seřídit a pak svítí líp než origo. Mrk Není to složitý, mě to zabralo cca měsíc... Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2013 , 17:45   Citovat  

Johny napsal:
Depa svítí dobře, jen se musí seřídit a pak svítí líp než origo. Mrk Není to složitý, mě to zabralo cca měsíc... Velmi šťastný

No tlumeny by jakz takz sly ale jinak..a tak tam jsou taky ty dva sroubky..vertikalni a horizontalni u kazdy lampy ? A jdou dalkovy nastavit zvlast ? Me ty paraboly prijdou ze jsou v jednom kuse..nechce se mi je dat pryc, auto dost omladi, koor ted s tema blinkrama..ale kdyz to nepujde jinak..no uvidime, vecir to hodim do garaze a zkusim postelovat..to zase bude boj..jesnasim, kdyz neco nefunguje tak, jak by melo Úsměv

No a co sedacky, mysois, ze kozenka jde opravit ? Na precalouneni to zatim nevidim..kazdopadne uz jsem podbehy a lemy preventivne vymatlal vazelinou..ted uz to neshnije ani nahodou..vsichni furt spreje za tisice a kdovico..ja jeste koupim 5litru mogulu, naleju to zevnitr do kastle a prahu a bude to svaty Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2013 , 18:11   Citovat  

Každá parabola je zvlášť, aspoň u těch mých. Horší je ten přístup ke šroubkům... zmatenej Hlavně by to chtělo zjistit jaký tam máš žárovky a případně vyměnit za něco lepšího.

Co jsem po tom pátral, tak by se to mělo dát v pohodě opravit. Jenže u mě na to nebyl čas, pak volný finance a pak rozhodnutí, že se stejně bude konat přečalounění nebo swap sedaček... Velmi šťastný Na kastli tohle auto zase tak moc netrpí. Klasicky zadní lemy a růžky u prahu, ale to většinou u hodně zanedbaných aut.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2013 , 21:49   Citovat  

Johny napsal:
Každá parabola je zvlášť, aspoň u těch mých. Horší je ten přístup ke šroubkům... zmatenej Hlavně by to chtělo zjistit jaký tam máš žárovky a případně vyměnit za něco lepšího.

Co jsem po tom pátral, tak by se to mělo dát v pohodě opravit. Jenže u mě na to nebyl čas, pak volný finance a pak rozhodnutí, že se stejně bude konat přečalounění nebo swap sedaček... Velmi šťastný Na kastli tohle auto zase tak moc netrpí. Klasicky zadní lemy a růžky u prahu, ale to většinou u hodně zanedbaných aut.

Tak snad je to tak i u těch čirých..
O přístupu mi ani nemluv.. Velmi šťastný
O žárovkách to není...budou tam dvě H3ky asi..nepotřebuju silnější..ale světla svítí někam úplně jinam než na cestu...tlumený jdou v pohodě, ale dálkový asi metr před auto..o to mi jde...koor já, kterej ve tmě vidí kulový..resp.nejsem spokojený s tím, jak auta svítí, pokud nemají pořádnou rampu a ideálně adaptivní bixenony Velmi šťastný
No tohle neshnije..teď už ne Úsměv A sedačky teda uvidím..u m je největší problém, že auto nebude stát doma..potřebuju ho furt mít na očích..uvidíme, zatím to není nic hroznýho, ale vadí mi to vzhledově..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2013 , 22:47   Citovat  

Zarovky jsou H4 (sviti jen na potkavacky) a H1 na dalky. Takze nejaky zarovky s lepsi svitivosti bych urcite poridil. Mrk

Sedacky mi taky vadily a porad vadi, ale za ty 3 roky jsem si uz docela zvykl... Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2013 , 0:08   Citovat  

Uvidime, zitra jedu pro kola Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2013 , 0:09   Citovat  

Tak potom ukaz Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2013 , 23:13   Citovat  

Zde Úsměv

IMAG1851.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMAG1851.jpg, 938 kB

IMAG1852.jpg

IMAG1852.jpg, 1.33 MB

IMAG1854.jpg

IMAG1854.jpg, 1.18 MB

IMAG1855.jpg

IMAG1855.jpg, 1.13 MB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2013 , 23:31   Citovat  

Nejsou spatny. Dokonce jsou pekny. je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2013 , 9:28   Citovat  

Johny napsal:
Nejsou spatny. Dokonce jsou pekny. je to dobrý

No ja bych rek, ze jsou primo exkluzivni Velmi šťastný ..ted uz je to kocarek Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2013 , 21:32   Citovat  

Jinak postrehy za ten tejden dva co ho mam..a nez to tu smazu a udelam showroom..velmi prijemne me prekvapula spotreba..za 600,- jsem po meste najel pres 200km..coz bylo s 5G Prelude nerealny..pri delsich trasach normalni jizdou jsem schopen najet i 250km coz uz je velmi prijatelne..a stale se slusnou dynamikou..ovsem co me velmi zarazilo je vykon...od nejakejch 160ti-180 uz se mu vylozene nechce...nemohl jsem tomu uverit a tak jsem si dal vylet s jednou dlouho rovinkou a nebejte to mirne z kopce tak bych snad ani nedal 200kmh..mazec..snad to ty 17ky 215/40 nemohly tak zabit ? Jinak auto je zivy vsechno super, ale tak do tech 150ti Velmi šťastný jak to jede Tobe mas onboard ? Ja se stydim ho vubec natocit...ted si me da kdejaka Octavia TDI Velmi šťastný ..ikdyz zrovna na to to auto nemam a ani jsem to nejak neplanoval, je to spis ten "loket z vokna" a vyhlidkova jizda...ale jsem zvyklej u vsech Hond, ze tak nejak trochu jedou..tohle ale nikoliv Úsměv) kazdopadne vuci te spotrebe a celkovemu pozitku a designu, vybave, atd..jsem nadsen..je to super kara, jeste ji dosperkuju, zavru do garaze a bude to mazel jako CRX...a ty lampy jsem uz vychytal, daji se stelovat sroubovakem Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2013 , 21:52   Citovat  

Chtels snad neco s rozumnou spotrebou, nebo ne? HaHaaa Nezapominej ze je to cca 1400kg vazici tank. Dynamika do 140km/h je slusna a to u nas na takovy auto naprosto staci. Jinak ver tomu ze velky kola dynamiku zabiji hrozne. Vzdycky na podzim si pripadam jak kdybych mel turbo - na lehkych 15" to auto opravdu oziva. Onboard nemam, nikdy me to nelakalo. Mrk Tohle auto se hodi na Low & Slow. kouř

Jestli chces, muzem dat nekdy nekde porovnani. Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.5.2013 , 22:19   Citovat  

Johny napsal:
Chtels snad neco s rozumnou spotrebou, nebo ne? HaHaaa Nezapominej ze je to cca 1400kg vazici tank. Dynamika do 140km/h je slusna a to u nas na takovy auto naprosto staci. Jinak ver tomu ze velky kola dynamiku zabiji hrozne. Vzdycky na podzim si pripadam jak kdybych mel turbo - na lehkych 15" to auto opravdu oziva. Onboard nemam, nikdy me to nelakalo. Mrk Tohle auto se hodi na Low & Slow. kouř

Jestli chces, muzem dat nekdy nekde porovnani. Mrk

Jo chtěl, ikdyž zrovna u tohohle auta jsem nedoufal, že ot bude lepší než u Prelude, ale jsem až neskutečně překvapen..
Nojo, ta váha je znát..snad ji jednou kompresor pořádně rozhejbe Úsměv
jojo..low and slow..to je teď to, co provozuju Úsměv
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.5.2013 , 0:12   Citovat  

cocks napsal:
Zde Úsměv

jen ti doporucuju aspon 205/45 nebo je budes za chvili rovnat Velmi šťastný jiank je to dobrý

jinak stim motorem , na daily car ok jinak KO
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2013 , 8:32   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
jen ti doporucuju aspon 205/45 nebo je budes za chvili rovnat Velmi šťastný jiank je to dobrý

jinak stim motorem , na daily car ok jinak KO

Proc..neni snad u 215/40 zhruba stejne vysoka bocnice jako u 205/45 ?
Jinak jak pises no, na daily a spotrebu fakt super, ale rozdil mezi ctvrt plynem a podlahou je prakticky zadnej, respektive jde hlavne o dynamiku nad 140 kmh, tam to zacne rapidne..kulminovat a uz se mu moc nechce Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2013 , 8:38   Citovat  

Kdyz uz resite pneu, tak optimal je 215/45/17 Mrk S timhle rozmerem si rozumi i typovy list...

cocksi, tak swapni/foukni a dynamika bude urcite lepsi Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2013 , 20:29   Citovat  

Johny napsal:
Kdyz uz resite pneu, tak optimal je 215/45/17 Mrk S timhle rozmerem si rozumi i typovy list...

cocksi, tak swapni/foukni a dynamika bude urcite lepsi Velmi šťastný
clovece ja mam 215/40/17 a vuhodili me s tim i z evidencky zmetci..takze nevim, asi tam mam 16ky..a v Honde mi to nenapisou..ale dam tam zimaky a pak zase prezuju Mrk

Ted mam ale velkej problem, auto melo slabou baterku a pri startu asi nejak moc pokleslo napeti, spustil se alarm a od ty doby auto nelze nastartovat, motor toci vse ok ale hned se sepne alarm, zkousel jsem ho odpojit, baterku pres noc vyndat ale bohuzel..tak dnes konecne si na me v servisu udelali cas tak doufam, ze se to nejak vyresi, auto uz tejden kvuli tomu stoji..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2013 , 20:31   Citovat  

No a casem, az zase vydelam poradnej balik, tak asi do nejakejch koni zainvestuju, ale tentokrat uz pujdu jedine stokrat overenou cestou..uvidime za rok dva..chtel bych kompresor..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2013 , 20:39   Citovat  

Jasny ze te z evidencky vyhodi, protoze je nemas v tp. Ale kdybys mel typovy list, tak by nebyl problem Mrk Jinak origo rozmer je 195/60/15 (205/55/15).

S alarmem ti moc nepomuzu, elektrika a ja nejsme kamosi... Velmi šťastný

Hele otazka, na co sis porizoval neco co malo zere kdyz to chces foukat? Ja tam sice taky budu swapovat H23 hlavu i se sanim a nejspis P28 jednotkou a postavenym vyfukem, ale to se jen trochu zvrhla predelavka na opticky hezci dohc hlavu... Kone za tim fakt nebyly... Velmi šťastný Se stydím
   Návrat  
Uragan je teď offline  Uragan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2013 , 21:21   Citovat  

ja jsem s 215/40/17 evidenčku na preludě udělal bezproblémů holčina co mi tu evidenčku dělala dokonce říkala že je to kráska (prelude) chvilku si poseděla v autě a hotovo Velmi šťastný u ní by mi možná prošel i swap Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2013 , 21:57   Citovat  

Johny napsal:
Jasny ze te z evidencky vyhodi, protoze je nemas v tp. Ale kdybys mel typovy list, tak by nebyl problem Mrk Jinak origo rozmer je 195/60/15 (205/55/15).

S alarmem ti moc nepomuzu, elektrika a ja nejsme kamosi... Velmi šťastný

Hele otazka, na co sis porizoval neco co malo zere kdyz to chces foukat? Ja tam sice taky budu swapovat H23 hlavu i se sanim a nejspis P28 jednotkou a postavenym vyfukem, ale to se jen trochu zvrhla predelavka na opticky hezci dohc hlavu... Kone za tim fakt nebyly... Velmi šťastný Se stydím

Ma je zajimat cislo motoru a karoserie, ne kola..od toho je technicka..ale chapu..
I ja a elektrika tez nejsme kamosi..
Jinak ja nerikam, ze to tak bude, koor idyz vidim, jak vsude kolem to hapruje, furt se neco ladi, dodelava, furt takovy kompromisy a stejne nakonec prolitne pist blokem nebo neco.. Ape sbtou myslenkou si pohravam..miluju auta, miluju Hondy a to vis, ze nakonec na ty kone stejne dojde, ikdyby to byl starej Civic..vzdyt to tu ctu porad, jak tu hosi honej kone u jednatrojek apod Úsměv Proste pokud na to bude, tak zase nejakou kacku obetuju Úsměv Makam v zahranici a tak auto stejne stoji v garazi..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.5.2013 , 21:58   Citovat  

Uragan napsal:
ja jsem s 215/40/17 evidenčku na preludě udělal bezproblémů holčina co mi tu evidenčku dělala dokonce říkala že je to kráska (prelude) chvilku si poseděla v autě a hotovo Velmi šťastný u ní by mi možná prošel i swap Se stydím

Nojo, zrejme se ti tim snazila naznacit, ze by rada otestovala mimo ty veci i prostornost..treba na nejblizssi prilehle polni ceste Velmi šťastný
   Návrat  
DEIMOR je teď offline  DEIMOR
PříspěvekZaslal: 15.5.2013 , 15:54   Citovat  

Na mě to taky zkoušel šašek když jsem dělal evidenčku tak jsem mu rázně vysvětlil adˇse stará jen o čísla a v pohodě .Možná je to tím že mám 190cm a 130kg… Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2013 , 18:31   Citovat  

DEIMOR napsal:
Na mě to taky zkoušel šašek když jsem dělal evidenčku tak jsem mu rázně vysvětlil adˇse stará jen o čísla a v pohodě .Možná je to tím že mám 190cm a 130kg… Se stydím

Velmi šťastný no me tam s tim byl tata a evidencku udelali ale napsali to do zavad a kvuli tomu to nechtej ted prihlasit..ale houby zle, dojedu si tam sam a bude klid, asi si chtel rict o uplatek Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.5.2013 , 18:33   Citovat  

DEIMOR napsal:

Vždyť se staral o čísla... Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2013 , 22:36   Citovat  

Hellborn napsal:
Vždyť se staral o čísla... Velmi šťastný

Velmi šťastný
   Návrat