Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
PHM: spotřeba
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 100, 101, 102  Další 
Zaslat odpověď

Strana 85 z 102
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.4.2013 , 18:54   Citovat  

Jagi napsal:
prvni nadrz na letnich... 5,11 Úsměv d15z6

no jo ale ty tam máš ten ECO režim ne? Úsměv na 5 se nedostanu ani náhodou.. kéž by. Mladá s nissan micra 97r má teď kolem 5l.. Docela jsem čuměl..přitom jí to auto celkem dobře jede. Tak nějak jsem z toho smutnej, že má honda se mi zdá nějaká línější.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
sumy je teď offline  sumy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2013 , 14:47   Citovat  

V pravdě ďábelská spotřeba, 177km najeto a ještě 666 dojezd svatoušek Omluvte kvalitu foto, kalkulačkou a ještě za jízdy Se stydím Bandaska je na 50 litrů a při ukázání dojezdu "0" je tam ještě 5 litrů.
PS: počítadlo km se samo nuluje po čerpání, žádná levota Úsměv

DSC00366.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC00366.jpg, 459.93 kB
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2013 , 15:36   Citovat  

sumy napsal:
V pravdě ďábelská spotřeba, 177km najeto a ještě 666 dojezd svatoušek Omluvte kvalitu foto, kalkulačkou a ještě za jízdy Se stydím Bandaska je na 50 litrů a při ukázání dojezdu "0" je tam ještě 5 litrů.

pěkné, je to srovnatelné s 1,9tdi 81kw co mám v oktávce Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2013 , 17:56   Citovat  

sumy napsal:

Ta přesnost zůstatku v nádrži je úchvatná. Jestli takhle ten palubák měří všechny hodnoty,tak ho vyškubni a zahoď. Tomuhle počítači bych určitě ty hodnoty nevěřil...
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.5.2013 , 18:05   Citovat  

Kmóďa napsal:
Ta přesnost zůstatku v nádrži je úchvatná. Jestli takhle ten palubák měří všechny hodnoty,tak ho vyškubni a zahoď. Tomuhle počítači bych určitě ty hodnoty nevěřil...

a co je v tom zas takovy problem? ze si tam nechava rezervicku? kdyz o ni vis jako,ze on vi tak v cem ti to vadi? Jinak to,ze nove Hondy podmeruji o 0,5litru na prumeru neni nejak uzasny,ale clovek si zvykne Velmi šťastný osobne me dojezd neukazuje,ale potom co mi sviti oko a na ukazateli neni ani carka tak opravdu tam jeste cca 5 litru je coz je pohodicka Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2013 , 18:46   Citovat  

Kmóďa napsal:

to mi hlava nebere Možná jsem pomalejší, ale nechápu to mi hlava nebere U 1,8 kecá cca o 0,4-0,5l/100 u nafťáků je naprosto přesnej a mě u 1,4 dle počítání plná nádrž/km "dělá radost" jen o 0,1l/100km. Často beru až s nájezdem 700-750km, kde je problém, vždyť je to "malorážka" HaHaaa (ale pelášit taky umí) Možná mu ty hodnoty věřim i pro to, že za posledních 6 měsíců jsem s Ufíkem najel cca 10.000km. Třeba minulý víkend jsem po honda výletu(cca 150km) dostal průměr až na (pro tohle auto) neuvěřitelně vysokých 7,2l/100km dle PP (v tom bylo ale zahrnuto i předchozích cca 200km normál tempem)
Takže... nic trhat nebudu svatoušek Velmi šťastný
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.5.2013 , 18:56   Citovat  

sumy napsal:
to mi hlava nebere Možná jsem pomalejší, ale nechápu to mi hlava nebere U 1,8 kecá cca o 0,4-0,5l/100 u nafťáků je naprosto přesnej a mě u 1,4 dle počítání plná nádrž/km "dělá radost" jen o 0,1l/100km. Často beru až s nájezdem 700-750km, kde je problém, vždyť je to "malorážka" HaHaaa (ale pelášit taky umí) Možná mu ty hodnoty věřim i pro to, že za posledních 6 měsíců jsem s Ufíkem najel cca 10.000km. Třeba minulý víkend jsem po honda výletu(cca 150km) dostal průměr až na (pro tohle auto) neuvěřitelně vysokých 7,2l/100km dle PP (v tom bylo ale zahrnuto i předchozích cca 200km normál tempem)

rikal 2bep,ze tomu umis pokourit Velmi šťastný je to dobrý ja bych taky nic netrhal. 0,1 na 100 to je dost presnej OK ne jak ti nasi smejdi
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2013 , 19:01   Citovat  

Pokouřit? Ten tomu topil pod kotlem jak satan pod Adolfem VTEC
Chvilku jsem váhal zda v tom fakt má 1,4 a na palubě v součtu 4 osoby HaHaaa

Jinak moje 2,3 měla výletní spotřebu 12,5/100 po cca 400km, z toho 100km bylo po praze kde jsem stál přes dvě a půl hodiny v kolonách to mi hlava nebere
Takže klasika HaHaaa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2013 , 20:46   Citovat  

Tak znovu změřená spotřeba a jsem na 7l Úsměv o 1,5 mín něž v zimě. Ikdyž tohle je taky ještě za zimy. uvidím teď jak je teplo..snad se dostanu alespoň na 6
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.5.2013 , 20:50   Citovat  

mě po cestě na dovolenou, po natankování na ONO krupá a dotankování ONO mošnov, cesta cca 350km(a půlka nádrže zrovna) ve 3 lidech a plnym kufrem, jetá převážně dálnice D1 150km/h a cca 4800rpm vyšla spotřeba 7,5/100km to si myslim že na D16V1 je dobrý.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.5.2013 , 21:05   Citovat  

Necelych 1000 km z CR do L ted ve stredu s CTR: nizky provoz, sucho, 3 cestujici na palube letadla- prumer cca 13 l/100. Zase z nich treba nikdo jeste nejel 230 km/h a vubec to aspon celkem rychle ubehlo HaHaaa
   Návrat  
Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2013 , 21:12   Citovat  

Kynio napsal:
Tak znovu změřená spotřeba a jsem na 7l Úsměv o 1,5 mín něž v zimě. Ikdyž tohle je taky ještě za zimy. uvidím teď jak je teplo..snad se dostanu alespoň na 6

to je dobrý ne ? Já mám nový svíčky ngk, novej paliváč, nový káble tesla, jedu převážně eko a dost dlouhé trasy... okolo 100km.
Já si zase musel připlatit za ekonoma... 1.4ku jsem mohl mít za pulku no... ale toto jede a nežere. jinak ted jsem jel s klimou a ta ručička nechutně klesá Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2013 , 21:31   Citovat  

jo lepší než 8,5 Úsměv doufám, že to půjde ještě níž. Já si nevybíral, tohle auto mi bylo přiděleno, takže musím být spokojený s tím co mám. Darovanýmu koni na zuby nehleď Úsměv
   Návrat  
Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2013 , 21:33   Citovat  

Kynio napsal:
jo lepší než 8,5 Úsměv doufám, že to půjde ještě níž. Já si nevybíral, tohle auto mi bylo přiděleno, takže musím být spokojený s tím co mám. Darovanýmu koni na zuby nehleď Úsměv

však pohoda nieeee Úsměv máš hondici tak cajk
   Návrat  
Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.5.2013 , 15:03   Citovat  

.. jak je možné, že mi palubák ukazuje o 0,1 l vyšší průměrnou jak je reálná? HaHaaa cože cože ? já myslel, že to bývá spíš tak, že ukazuje o 0,5 míň jak reálnou Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2013 , 17:13   Citovat  

Hlavator napsal:
a co je v tom zas takovy problem? ze si tam nechava rezervicku? kdyz o ni vis jako,ze on vi tak v cem ti to vadi? Jinak to,ze nove Hondy podmeruji o 0,5litru na prumeru neni nejak uzasny,ale clovek si zvykne Velmi šťastný osobne me dojezd neukazuje,ale potom co mi sviti oko a na ukazateli neni ani carka tak opravdu tam jeste cca 5 litru je coz je pohodicka Úsměv

Nevím no,blbá Felicie když ukázala dojezd nula,tak ujela maximálně tak 5km a zdechla. Tohle ukáže dojezd nula a najedeš s tím skoro sto? Trošku ostuda na tak mladý auto mi přijde...
Ale zas lepší než kdyby stál na kraji silnice bez benzinu a palubák ukazoval dojezd sto...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2013 , 17:15   Citovat  

sumy napsal:

Tak přesnost spotřeby o 0,1 l oproti reálu je zas v klidu,to bych neřešil...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2013 , 21:47   Citovat  

Kmóďa napsal:
Nevím no,blbá Felicie když ukázala dojezd nula,tak ujela maximálně tak 5km a zdechla. Tohle ukáže dojezd nula a najedeš s tím skoro sto? Trošku ostuda na tak mladý auto mi přijde...
Ale zas lepší než kdyby stál na kraji silnice bez benzinu a palubák ukazoval dojezd sto...

Správně jsi řekl "blbá felicie". Těch 5 litrů je prostě hranice jistoty chodu motoru. U všch jap aut co jsem měl/mám s PP je rezerva 5-8l když ukáže dojezd 0. A otázka proč? No protože stačí auto naklonit a jsi v wc5 litrů po nádrži odteče jak nic. Osobně vyzkoušno na mazdě 626 Se stydím Klekla mi, když jsem se otáčel a najel kolem na obrubník, nakonila se a konec Ble Tak jsem ji sestrkal dolu a odjel v klidu 20km na pumpu. Sám si někdy vyzkoušej a vsadím se, že ručičku palivoměru dostaneš poměrně dost pod rysku a stejně ještě budeš mít v bandasce pár litrů. Prostě tam je rezerva. přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2013 , 22:12   Citovat  

sumy napsal:
Správně jsi řekl "blbá felicie". Těch 5 litrů je prostě hranice jistoty chodu motoru. U všch jap aut co jsem měl/mám s PP je rezerva 5-8l když ukáže dojezd 0. A otázka proč? No protože stačí auto naklonit a jsi v wc5 litrů po nádrži odteče jak nic. Osobně vyzkoušno na mazdě 626 Se stydím Klekla mi, když jsem se otáčel a najel kolem na obrubník, nakonila se a konec Ble Tak jsem ji sestrkal dolu a odjel v klidu 20km na pumpu. Sám si někdy vyzkoušej a vsadím se, že ručičku palivoměru dostaneš poměrně dost pod rysku a stejně ještě budeš mít v bandasce pár litrů. Prostě tam je rezerva. přátele

To je hloupá výmluva,běžně jezdím po obrubníku. Při běžné jízdě když mi začne auto v zatáčkách cukat,tak dojedu tak max těch 5km. Palubák má podle mě ukázat správný dojezd,každý soudný člověk když palubák ukáže správně třeba dojezd 20-30km tak pojede na pumpu. Nikdo snad nepojede do nuly a pak si vzpomene,že ještě musí dojet k pumpě,tak k čemu rezerva na palubáku? Rezervu ti ukazuje hladové oko Velmi šťastný
Jak jsem napsal,i ta Felicie ukazovala celkem přesně. Když dojezd tak dojezd. Ale když ti to nevadí,mě by to štvalo...
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2013 , 22:33   Citovat  

Ježiši, oktávka i fábie při dojezdu nula ujedou několik desítek km také...nepodstatné tohle řešit. Tohle není věc jenom Hond pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2013 , 22:41   Citovat  

Stepa napsal:
Ježiši, oktávka i fábie při dojezdu nula ujedou několik desítek km také...nepodstatné tohle řešit. Tohle není věc jenom Hond pořádnej výtlem

Jo máš pravdu,vždyť to muže ukazovat blbosti,proč řeším co to ukazuje,hlavně když mám palubák a jsem in... Klidně smažte moje trapné příspěvky pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2013 , 22:46   Citovat  

to ti neukazuje jen palubák, ale i ručička přes plovák KO
je to z bezpečnostních důvodů...
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2013 , 23:14   Citovat  

Kmóďa napsal:
Jo máš pravdu,vždyť to muže ukazovat blbosti,proč řeším co to ukazuje,hlavně když mám palubák a jsem in... Klidně smažte moje trapné příspěvky pořádnej výtlem

Podle všeho to jsou měřidla orientační a nemá cenu se tím zabývat. Informaci to bere stejně z plováku...tenkrát v TopGearu jel Clarkson s nějakým Jaguárem na dojezd...palubák mu ukazoval nulu a on dal snad 100km, už si to pořádně nepamatuji. Jak jsem psal...neřešil bych to Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.5.2013 , 23:19   Citovat  

Stepa napsal:
Podle všeho to jsou měřidla orientační a nemá cenu se tím zabývat. Informaci to bere stejně z plováku...tenkrát v TopGearu jel Clarkson s nějakým Jaguárem na dojezd...palubák mu ukazoval nulu a on dal snad 100km, už si to pořádně nepamatuji. Jak jsem psal...neřešil bych to Úsměv

Jo, je to orientační. U Swifta to ukazuje po 5ti km. Takže dojezd 25km, pak to skočí na 20 atd...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2013 , 23:50   Citovat  

Stepa napsal:

Ok jestli je to až takhle orientační tak není potřeba palubák,ba ani hladové oko,stovku km odhadnu podle ručičky jak nic...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2013 , 23:57   Citovat  

pak nepotřebuješ ani tachometr, omezovač otáček ......................

Věř, že palivový okruh nemá moc radost když skrz něj neprolezá palivo a místo něj si saje vzduch, hlavně u naft KO
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.5.2013 , 0:08   Citovat  

Kmóďa napsal:
Ok jestli je to až takhle orientační tak není potřeba palubák,ba ani hladové oko,stovku km odhadnu podle ručičky jak nic...

No a ono to ve starších bylo? Velmi šťastný Ani Acco 7g předafce to neměl a je mu to někzerými strašně vyčítáno... Velmi šťastný Je to zbytečnost navíc, s tím souhlasím..
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.5.2013 , 8:27   Citovat  

Hellborn napsal:
No a ono to ve starších bylo? Velmi šťastný Ani Acco 7g předafce to neměl a je mu to někzerými strašně vyčítáno... Velmi šťastný Je to zbytečnost navíc, s tím souhlasím..

Treba u 2,2i-CTDi (at uz v Acco 7G nebo C8G) ukazuje PP presne, tak se par udajum navic rozhodne neni potreba branit. Clovek se jinak obejde bez spousty veci, kdyz je proste nema Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.5.2013 , 20:24   Citovat  

Bully napsal:
Treba u 2,2i-CTDi (at uz v Acco 7G nebo C8G) ukazuje PP presne, tak se par udajum navic rozhodne neni potreba branit. Clovek se jinak obejde bez spousty veci, kdyz je proste nema Velmi šťastný

Ve Swiftu spotřebu, dojezd atd. mám a stejně tam mám radši "trip". Úsměv Jedu a když se mi rozsvítí kontrolka (nebo u c4g ručička spadla na spodní rysku),tak do 20-30km tankuju... Úsměv
   Návrat  
OK-PPT je teď offline  OK-PPT
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.5.2013 , 20:38   Citovat  

první nádrž na letňákách 7,01, s dírou ve výfuku a docela častým lízáním omezovače... Motor D15B7. Dneska jsem vyměnil výfuk za serii, tak jsem zvědavý.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
PHM: spotřeba
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 100, 101, 102  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina