Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nesprávné údaje v TP
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
Sokolik.. je teď offline  Sokolik..
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.6.2013 , 15:41   Citovat  

Podělím se o moji zkušenost. Čirou náhodou jsem měl úplně stejný problé, ABS v TP ale ne na autě. Díky tomu mě varazily z evidenčky. Přišel jsem na úřad, jak se to dá řešit. Byl jsem odeslán za technikem, kterému jsem zdělil, že mam chybu v TP, ale doposud si toho nikdo nevšiml. Chlapík se na mě podíval a začal činit, neuběhlo snad ani 5min. a měl jsem zpět TP. V kolonce ABS : ANO bylo šrtnuto přepsáno na NE, dole v dodatcích nějaké paragrafy ohledně toho a bylo vše v pořádku, bez veškerých dokladů od Hondy a jiných orgánů.

Hodně zdaru přeju
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Onyx je teď offline  Onyx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.6.2013 , 12:18   Citovat  

Iwanhoe napsal:
aha aha a mohl by mi nekdo pls hodit email na tu hondu kam posilate ty dotazy dik

Posílal jsem 2x na info@honda.cz ale od nich nepřišlo nic.Tak jsem poslal email do Hondy Svitavy,tam mi napsali že posle VIN bylo auto vyrobeno bez ABS a poslali mi tel.kontakt na servisní středisko honda v Praze ale jejich email je právě info@honda.cz tak jsem poslal ještě jeden na Karel.Soumar@honda-eu.com.A tam už byla ta konečná odpověď.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.6.2013 , 12:25   Citovat  

Sokolik.. napsal:
Podělím se o moji zkušenost. Čirou náhodou jsem měl úplně stejný problé, ABS v TP ale ne na autě. Díky tomu mě varazily z evidenčky. Přišel jsem na úřad, jak se to dá řešit. Byl jsem odeslán za technikem, kterému jsem zdělil, že mam chybu v TP, ale doposud si toho nikdo nevšiml. Chlapík se na mě podíval a začal činit, neuběhlo snad ani 5min. a měl jsem zpět TP. V kolonce ABS : ANO bylo šrtnuto přepsáno na NE, dole v dodatcích nějaké paragrafy ohledně toho a bylo vše v pořádku, bez veškerých dokladů od Hondy a jiných orgánů.

Hodně zdaru přeju

Tak to jsi z dobrého kraje Úsměv U nás to tak nejde...několikrát jsem poukázal na to že duplikát je z roku 2006 a chyba v TP se má řešit teprve teď?? Odpověď byla: Děláme vše tak,aby to šlo.Ne aby to nešlo ale bohužel každý rok se něco mění atd...Takže jen samé výmluvy ale nikdo mi to bez papíru od Hondy neudělá.
   Návrat  
moriett je teď offline  moriett
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.6.2013 , 15:22   Citovat  

Když jsem chtěl přepsat Acuru, tak mě vyrazili z evidenčky, protože v TP bylo napsáno ABS:Ne přitom Legend ho má. Dlouho jsem si poseděl na úřadě kde se to snažili vyřešit. Musel jsem kontaktovat Hondu ČR, poslali mi vyjádření pro úřad za 1000Kč. Platit by měl úředník co chybu udělal, asi je to častý problém jak tady čtu naštvanej
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.6.2013 , 23:17   Citovat  

tak věc se má tak že díky bohu ještě existuje pár hodných a chápavých lidí a především u Hondy Úsměv vysvětlil jsem jim že není chyba na mé straně a že se mi moc nelíbí že bych měl platit já když moje finanční situace neni nijak zvlášť pozitivní....výsledek? vyjádření je doma a to bez placení Úsměv chtěl bych podekovat tomu co mi to poslal ale nejsem si jistý jestli neporušil nejaké pravidla jejich řádu či nařízení takže prozatím nebudu jmenovat.ale díky!!!
   Návrat  
Mikeck je teď offline  Mikeck
PříspěvekZaslal: 9.6.2013 , 7:53   Citovat  

Já mám zase v TP u C7G zapsanou délku místo 4460 jen 460 cm. Tak bych mohl přepsat tužkou cm na dm a bylo by to vyřešeno Velmi šťastný Ještě jsem se nedostal k tomu, abych to zašel přepsat Tak to valím bulvy
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.6.2013 , 9:31   Citovat  

Mikeck napsal:
Já mám zase v TP u C7G zapsanou délku místo 4460 jen 460 cm. Tak bych mohl přepsat tužkou cm na dm a bylo by to vyřešeno Velmi šťastný Ještě jsem se nedostal k tomu, abych to zašel přepsat Tak to valím bulvy

No, nedej bože, abys narazil na svědomitého pracovníka na TK. Musel bys auto značně zkrátit Úsměv
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.6.2013 , 9:40   Citovat  

Mikeck napsal:

No údaj má být 4460 mm a jestli tam máš 460 cm tak je to 4600 mm. Udělali ti ho v TP naopak kapánek delší. Na dm to už vůbec nepřepisuj pořádnej výtlem
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.6.2013 , 9:43   Citovat  

Nojo, vlastně, musel by prodloužit. Jsem to ale moula Úsměv
   Návrat  
Mikeck je teď offline  Mikeck
PříspěvekZaslal: 9.6.2013 , 11:51   Citovat  

Tak blbec jsem já. Velmi šťastný Samozřejmě údaj je v mm. Prostě tý pani na přepážce se ztratila ta první 4 a zapsala jen 460 mm. Tak jsem to chtěl říct. A nějaký číslo mi přidala navíc do rozměrů kol 16" - 205/450 r16 nebo něco takovýho, nemám TP teď u sebe tak přesně nevim.. Velmi šťastný
   Návrat  
josa je teď offline  josa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.6.2013 , 18:35   Citovat  

Nespravne udaje v TP... Ja som mal na Favorite ABS:ano.. Tak ako som ho bol prihlasovat tak som to policajtovi povedal, ten sa zasmial, ukazal kolegovcom nech sa aj oni zasmeju a prepisal to. Zial toto opravil, ale cislo motoru dal ine. Smutný
Pri Honde to bolo takto: Predosly majitel mal rok vyroby 1993, ja mam 1994, original to je 1992. Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nesprávné údaje v TP
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina