Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
rooney(ho): Honda CR-X del Sol Targa
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 20, 21, 22  Další 
Zaslat odpověď

Strana 21 z 22
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 25.11.2010 , 13:11   Citovat  

25.11.2010

IMG_5337.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_5337.jpg, 81.26 kB

IMG_5341.jpg

IMG_5341.jpg, 114.64 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 12.9.2011 , 22:13   Citovat  

12.9.2011

Jo, i když už není zrovna nejmladší,a má už něco za sebou, tak i přesto ji to pořád sluší!

1.jpg

1.jpg, 295.24 kB

2.jpg

2.jpg, 344.21 kB

3.jpg

3.jpg, 347.7 kB

4.jpg

4.jpg, 234.76 kB

5.jpg

5.jpg, 490.1 kB
   Návrat  
species je teď offline  species
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.9.2011 , 22:41   Citovat  

nelital jsi dneska po praze?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2011 , 23:40   Citovat  

rooney napsal:
12.9.2011

Jo, i když už není zrovna nejmladší,a má už něco za sebou, tak i přesto ji to pořád sluší!

Ahoj Ahoj,

no musím uznat, že vypadá dobře. Tak nějak si vzpomínám na tu svou, když byla v podobném stavu. Snad konečně budeme mít šanci se někde potkat na nějakém srazíku. Zatím jsi nebyl ani na dSd ani na HD.... BTW: jsi registrovaný na delSolTeamu? to mi hlava nebere
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 12.9.2011 , 23:54   Citovat  

species: Bohužel ne. Úsměv

SpaceMan: Zdravím Úsměv. Určitě někdy ano, bohužel mě zatím srazy finančně nevycházely. S del sol team(em) nevím, já se tam posledně registroval, ale pořád tam nešly nahrát fotografie. Úsměv
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 15:50   Citovat  

21.10.2012

1.jpg

1.jpg, 171.11 kB

2.jpg

2.jpg, 437.52 kB

3.jpg

3.jpg, 275.04 kB

4.jpg

4.jpg, 354.6 kB
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 16:00   Citovat  

OK Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 18:13   Citovat  

rooney napsal:
species: Bohužel ne. Úsměv

SpaceMan: Zdravím Úsměv. Určitě někdy ano, bohužel mě zatím srazy finančně nevycházely. S del sol team(em) nevím, já se tam posledně registroval, ale pořád tam nešly nahrát fotografie. Úsměv

Fotogalerie už u nás funguje rovněž... Mrk je to dobrý
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 20:24   Citovat  

Oni zase obnovili výrobu? Velmi šťastný Teda leskne se ti to jo pořádně. Velmi šťastný je to dobrý
   Návrat  
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 20:27   Citovat  

Pekna targusa je to dobrý Je to presne auto, ktere bych chtel, jen bohuzel bych musel jit na amputaci dolnich koncetin Bueee Bueee
   Návrat  
TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 20:29   Citovat  

slední jížďka před zazimováním?

Jinak už se stydím za to pozvání...nestíháme, ale vůbec zmatenej

rooney napsal:
21.10.2012
   Návrat  
carvi je teď offline  carvi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 20:31   Citovat  

teda hochu 2 roky jsem ji skoro nezahlid ani na foru pac jsem sem moc nechodil ..ale kdyz si vzpomenu jak vypadala ciganecka kdyz jsi ji koupil a kdyz ji ted vidim .. tak uprimne .. opravdu smekam Úsměv aspon ze jsou tu porad lidi .ktery se o to alespon umej starat Úsměv
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 21:19   Citovat  

super OK jsem rad ze spolu porad jezdite je to dobrý
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 23.10.2012 , 22:49   Citovat  

Rom.: přátele Úsměv

SpaceMan : Okey, dík.

MSX: Dík, letos jsem s ní skoro nic nenajezdil, jen jsem ji párkrát vytáhnul za slunečného počasí když jsem byl zrovna na Moravě. Tak že jsem se ji snažil dát tu nejlepší péči, co se týče leštění mytí a podobně, po zimě ji čeká nějakej pravidelnej servis. Úsměv

Sakul: Dík, ono se to zdá, ale ve srovnání s S2000 tam je podstatně víc místa, ale jestli si to už zkoušel a doopravdy ti to nevyhovuje, tak to se nedá nic dělat.

TargaMan: Nejspíše ano, letos bych ty projížďky spočítal na prstech jedné ruky . Co se týče grilovačky v pohodě, chápu že máš plno starostí Úsměv, ale těším se až se zase někdy sejdeme, za ten rok se toho udělo docela dost, momentálně jsem pracovně na Moravě, chtěl bych zpět do Prahy, ale zatím nevím jaké další plány semnou firma má.

Carvi: Děkuji chlape. Popravdě já toho na ní až tak moc nezměnil, jen jsem nechal opravit šrámy a drobnůstky na karosérii, bohužel časem zase nějaké přibyly. Hlavně jsem se o ní snažil co nejlépe starat aby vypadala pořád k světu, svého času když mě ještě holka vozila do školy jsem ji pravidelně dvakrát týdně myl, sem tam kompletně vyleštil, a v zimě zavřel do garáže a čekal na první jarní paprsky. V osmnácti jsem s ní najezdil něco přes 10t kilometrů, za tento rok asi tak jeden tisíc, už to nějak nehoním ani nic podobnýho jen si užívám tu pohodu.

FastCivic: Dík, taky mám pokaždé velkou radost když ji můžu vytáhnout z garáže, ačkoliv holka už většinu času stojí jen v garáží, ale když to pak člověk po nějaký době nakopne tak je to paráda. Úsměv
   Návrat  
chatek je teď offline  chatek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2012 , 10:13   Citovat  

MalTake napsal:
nevim jak ty ... nevim ani jak rooney ... ale já už ve 14-ti letech věděl že si koupim CRX II ,protože u nás na parkáči stálá černá(ale bohužel vyrezlá-lemy CRX-ka) a přesto se mi líbila a chlapovi sem volal ve 14-ti a zjišťoval
kolik za ní chce... hned po škole sem si udělal papíry( dělal jsem je 20 dnů Mrk ) a necelej měsíc na to sem si jel přes celou republiku pro svoji vysněnou CRX (vydělal jsem si na ní sám) a po měsíci ,co sem si jí přivezl,tak mi vypáčili levej zámek a páčidlem pačili pravý dvěře přes střechum,takže je poškozená. Měsíc na to jsem si chtěl pořídit alarm,ale musel sem počkat týden do výplaty a tak jsme zvažoval tajný vypínač ale elektrikář mi řekl 800,tak sem si řekl že ten týden to ještě vydrží a vo no H...o ... S největší pravděpodobností moje auto někdo udal že je bez alarmu a přišel jsem o něj...Když sem ráno vstal a koukám z okna,tak si říkám KWA tamhle sálo moje auto Tak to koukám! sem nevěděl jesi se mi to nezdá tak sem si promnul oči a vyběhl ven v trenkách,jen sem si posteskl tak už je pryč a můj sen vyšel vniveč po měsíci štěstí a radosti byl měsíc kdy sem nemohl skoro spát a nakonec mi ho opravdu ukradli...Inu vše sem ohlásil na PČR (hodně je to zajímalo)
Věděl jsem že šance na nálezl je téměř nulová,ale přesto sem věřil,že dosáhnu svého cíle a auto dostanu zpět ať to stojí ,co to stojí !!! Takže jsem začal hledat na netu - myslel jsme že se auto hned rozebere,tak sem nejprve hledal různé díly s výrobníma číslama(kastle,bloky D16Z5 atd atd,prostě vše co by mi pomohlo lokalizovat můj vůz) tímto se omlouvám lidem co jsem od nich vyzvídal informace o vozech či dílech pod záminkou koupě,co tenkrát prodávali je to dobrý pak jsem narazil na inzerát,který absolutně seděl na moje auto(rozprodej celého vozu) probíhala příprava na přepadovku - naštěstí se pak ukázalo,že to nebyl můj vůz... ponevadž byl spatřen jak to pálí přes dlouhý mosty,tak sem opět začal doufat,že je můj vůz vcelku...Začal jsem pátrat více do hloubky a začal jsem zjišťovat,že můj případ PČR zcela nezaujal Mrk Zvýšil jsem své úsilí jak jen to bylo možné a rozhodl jsem se patrát sám a veřejnou cestou...roznesl jsem za pomocí otcova vozu Citron ZX 1.4 (mega kára HaHaaa ) fotografie mého vozu na všechny benzinky kolem Liberce (auto na nich bylo vyfoceno z více stran a hlavny rysy vyjmenovány,kontkty na pčr a na mě jako majitele) no a tož sem si říkal,že to pošlu po icq kámošovi do Jablonce a třeba na něco přijde... No a co se nestalo - jeho kámoš mu odepsal : No ty v.le to si děláš k.zy v tom sem seděl před třema dnama v Malý Skále,nějakej deb.l se tam s tim vytahoval,krásnej motor ,ale neměl zámky bylo mi to divný - říkal !!! V tu dobu prodával svůj Vůz na tý pumpě a kupcům se hodně zalíbilo moje CRX,tak říkají : my to od tebe koupíme ...a zloděj říká: néé to néé já to mám na kšeft a tak si to CRX kuci vyfotili (VIN,pár pohledů, dokonce i pachatele vedle vozu,táké číslo na pachatele jsem získal a vše předal policii- nejzajímavější na tom je,že když se chtěla zabít malá holčička v lesu s mobilem v ruce,tak jí dokázali najít na metr přesně za 2 minuty Mrk a na vyhledání čísla zloděje nestačil ani měsíc) nicméně snímky se ke mě dostali až 5 dnů od seskání v malé skále...ale rázem jsem stáhl zlodějův náskok z měsíce na 5 dnů a to už je dobrá šance dotáhnout to dokonce...Jenže PČR se moc nechtělo,naštěstí jsem zjistil,že mám jistou známost ve vedení kriminálky a tak jsem začal urgovat na nejvyšší pozice a to případ rozhýbalo konečně na 100% už bylo jasné o koho jde a vyšetřování se dalo usměrnit na určitou část ČR předtím to byla celá ČR Velmi šťastný jenže víc už jsem udělat nemohl a tak mi nezbývalo než čekat a jezdit do práce za pomoci Liberecké MHD VTEC Zatím co si zloděj drandil s mým CRX po Německu a ČR HaHaaa už to bylo 14 dní a po autě ani vidu ani slechu a já se rozhodl že si koupim nový Céro- dohodl jsem se s prodejcem a 2 hodiny na to mi volá kriminálka že našli moje auto i s rozespalým zlodějem...Nákup nového byl okamžitě zrušen a za dva dny jsem měl auto na dvoře u PČR...Když sem CRX uviděl v tom zuboženém stavu bylo mi skoro do pláče Bueee každá guma jiná(měl sem tam gumy za 10 táců) urazil mi výfuk,vyřízlý VINko,vevnitř to bylo jak v popelnici a totál roztrhaná zadní lavice,smrad,bílej koučř z vejfuku,nabořenej pravej blatník,kompletně vytrhaný zamky (9000 honda) ale to nejhorší bylo,že mi urval Honda čko z kapoty s tím jsem se nesmířil do dnes Ble No a o lítání po úřadech,zřizování novýho VIN atd ani nemluvim,nicméně AKCE s kriminálkou se po mé zásluze,zásluze kamarádů a otce dotáhla Dokonce Mrk To je tak vše z mého příběhu,více info mohu podat osobně někdy na srazu nebo po soudu Honda rulezZ

Pro zloděje : Takže ty jeden zj.be uvidíme se za měsíc u soudu meetallll a všechno ti to naúčtuju papa

JAK TO DOPADLO? DAL JSI MU APSON PĚSTÍ? kouř
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 7.6.2013 , 14:17   Citovat  

Jsem zvyklý že se při garáží sem tam někdo pozastaví a sleduju mě jak leštím dokonalé křivky neznámého vozu, občas se vyptávaj na rok, značku a podobně, ale dnešní návštěva mě poněkud zmátla. Přišel nějakej baron, a že přesně to mé auto chce. Cenovka 150 000,-
   Návrat  
MOMO je teď offline  MOMO
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2013 , 15:02   Citovat  

rooney napsal:
Jsem zvyklý že se při garáží sem tam někdo pozastaví a sleduju mě jak leštím dokonalé křivky neznámého vozu, občas se vyptávaj na rok, značku a podobně, ale dnešní návštěva mě poněkud zmátla. Přišel nějakej baron, a že přesně to mé auto chce. Cenovka 150 000,-

A prodals ? Velmi šťastný
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2013 , 15:22   Citovat  

Hehe. Stalo se me neco podobneho. Koupil jsem pred 5-6 lety P4G za 60tisic. Dva roky v nem jezdil a staral se o nej. Najednou prisel znamej a ze prej to koupi. Me se to hodilo, protoze jsem chtel accouse. Tak jsem rekl ze za 80 je jeho. On to vzal a lestil dal. Mesic po prodeji k nemu prisel typan z jeho vesnice a ze prej mu da 120 na ruku. No, a on mu to neprodal OK
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.6.2013 , 15:38   Citovat  

rooney napsal:

Míšo,
dobře Ty ...

To all: dobře vy, parádní momentky v životě. Tomu se nedá nijak jinak říci, než: C´est la vie ...

je to dobrý přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2013 , 15:48   Citovat  

rooney napsal:

Tuhle zkušenost mám taky... Ale asi stejně jako ty jsem neměl to srdce to prodat... přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.6.2013 , 16:03   Citovat  

SpaceMan napsal:
Tuhle zkušenost mám taky... Ale asi stejně jako ty jsem neměl to srdce to prodat... přátele

Dave,
řekl bych, že jakmile bysme to prodali, tak ... vy víte co, dobře se učíte.

přátele
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 7.6.2013 , 16:11   Citovat  

Pánové ač mé hondí srdce tepe tepem ftekovým pro mou Targu. Tak věci se mají tak že Targa mě už přes rok stojí v garáži, tento rok bych se měl vracet zpět do Prahy a to samozřejmě opět bez auta jelikož nechci aby mě tam stála venku. Takže jsem to prozatím úplně nezavrhnul.
   Návrat  
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2013 , 18:08   Citovat  

rooney napsal:

jo takovy baroni by se mi tu taky hodili.. to bych jim ty targy stavel dle tveho vzoru za takovy cenovky Velmi šťastný
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2013 , 19:03   Citovat  

hosi ja tady nechci moralizovat ale ke me nekdo prijit a dat mi ty prachy na ruku tak ani nemrknu a jde to z domu
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2013 , 19:46   Citovat  

sel bych do toho..... za ty penize

rooney napsal:
Pánové ač mé hondí srdce tepe tepem ftekovým pro mou Targu. Tak věci se mají tak že Targa mě už přes rok stojí v garáži, tento rok bych se měl vracet zpět do Prahy a to samozřejmě opět bez auta jelikož nechci aby mě tam stála venku. Takže jsem to prozatím úplně nezavrhnul.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2013 , 19:48   Citovat  

To ja lestil vicekrat auta pred domem a ani jednou mi nikdo nic nenabidnul.... pořádnej výtlem
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 22.3.2014 , 2:30   Citovat  

Přibyl další rok, první letošní projížďka. Po pravidelně výměně filtrů, svíček a oleje jsme si dali 400km po jižní Moravě OK Já to auto nikdy nepřestanu milovat a jestli ji někdy za něco vyměním tak jedině S2000 Honda

1395396154063.jpg

1395396154063.jpg, 110.33 kB
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.3.2014 , 9:01   Citovat  

rooney napsal:
Přibyl další rok, první letošní projížďka. Po pravidelně výměně filtrů, svíček a oleje jsme si dali 400km po jižní Moravě OK Já to auto nikdy nepřestanu milovat a jestli ji někdy za něco vyměním tak jedině S2000 Honda

Míšo,
parádaní momentka s příběhem ... mám návrh, hodíme/přesuneme Tvé téma do sekce Showroom? Co říkáš?
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 22.3.2014 , 21:11   Citovat  

Jo jo klidně to přesuň Majku, jinač od té nehody co se mě smazal starý nick nemůže tohle téma spravovat, nedá se s tím něco udělat ?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.3.2014 , 21:47   Citovat  

rooney napsal:
Jo jo klidně to přesuň Majku, jinač od té nehody co se mě smazal starý nick nemůže tohle téma spravovat, nedá se s tím něco udělat ?

Aloha,
napiš prosím uživateli 665+1 nebo Daverovi a požádej je o změnu "majitele" tématu, to by mělo pomoci.

Přesouvám do Showroomu.

M.

přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
rooney(ho): Honda CR-X del Sol Targa
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 20, 21, 22  Další 
Zaslat odpověď