Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 59 z 486
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.6.2013 , 17:54   Citovat  

Kmóďa napsal:
Se divím že nemáš nic zapsáno ani v lehkých závadách. Většinou tam vždycky něco napíšou,není to nové auto už...

Proč by tam měl něco mít, když má kvalitního japonskýho kombíka? Velmi šťastný

scan3.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
scan3.jpg, 265.71 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2013 , 18:26   Citovat  

Hm já tam mívám třeba netěsnost motoru a převodovky i když je všude sucho,nebo světlomety stav i když s nima nic není pořádnej výtlem prostě že tam nic není je podezřelé protože všude se něco najde po několika letech provozu Velmi šťastný
   Návrat  
Sobuls je teď offline  Sobuls
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.6.2013 , 16:52   Citovat  

tak ja jsem delal technickou asi pred mesicem, mam najeto pres 192,000 km a taky uplne cisty protokol z technicke kontroly, technik spis vic okukoval auto, nez ze si vsimal problemu, o kterych vim, a jsou v planu dat do kupy Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
martmix je teď offline  martmix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2013 , 16:06   Citovat  

Uz se vam nekomu stalo,ze vam nateklo do kufru? Pres ty lijaky stalo Acco porad venku.A vcera sem kouknul do kufru.A v rezerve a pod ni asi tak 2 litry vody.Cumel sem na to jak pero Úsměv Kufr suchej,vsechno okolo taky.Ale proste pod rezervou povoden.Auto stalo celou dobu na miste.
Nemate nejakej typ,kudy to muze protykat?Treba kolem svetla?Jinak mi asi nezbyde,nez sundat tapicirunk vevnitr,zalezt si tam a kropit hadici.
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2013 , 17:17   Citovat  

martmix napsal:
Uz se vam nekomu stalo,ze vam nateklo do kufru? Pres ty lijaky stalo Acco porad venku.A vcera sem kouknul do kufru.A v rezerve a pod ni asi tak 2 litry vody.Cumel sem na to jak pero Úsměv Kufr suchej,vsechno okolo taky.Ale proste pod rezervou povoden.Auto stalo celou dobu na miste.
Nemate nejakej typ,kudy to muze protykat?Treba kolem svetla?Jinak mi asi nezbyde,nez sundat tapicirunk vevnitr,zalezt si tam a kropit hadici.

...mne sa raz dostávala do kufru voda cez odvetravaci poklop, ktorý je za podbehom vzadu medzi vnutornou časťou karoserie a bočnej strany kufru viz obrázok zvyrazněno červene(u mňa tieklo na ľavej strane), je to prístupne po čiastočnom sundaní tapeciru...som to nechtiac posunul keď som montoval cuvacie senzory, a než som na to prišiel, tak ma skoro piclo..každopádne tam tieklo len za jazdy a nie keď auto stálo...stačilo prejsť pár km počas dažda a už som mal v aute aj 1L vody

B__3611.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
B__3611.jpg, 53.13 kB
   Návrat  
martmix je teď offline  martmix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2013 , 20:34   Citovat  

Diky.Mrknu na to
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2013 , 21:22   Citovat  

víte někdo zda má aux vstup na tišťáku i radio s navi? díky
   Návrat  
Gavly je teď offline  Gavly
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2013 , 8:06   Citovat  

Zdarec, začala mi, zatím lehce, prokluzovat spojka. A chtěl jsem se zeptat jak to nejlépe vyřešit. V hondě za ní chtějí asi 10000 práce jen 2500, což není nejhorší, ale říkají že se spojkou odchází i dvouhmotový setrvačník, což už je velká pálka (asi 29000). Na to příjdou až to rozeberou. Zajímalo by mě jestli jste ten dvouhmoťák někdo řešil nebo obecně spojku....
   Návrat  
Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.6.2013 , 10:24   Citovat  

Gavly napsal:
Zdarec, začala mi, zatím lehce, prokluzovat spojka. A chtěl jsem se zeptat jak to nejlépe vyřešit. V hondě za ní chtějí asi 10000 práce jen 2500, což není nejhorší, ale říkají že se spojkou odchází i dvouhmotový setrvačník, což už je velká pálka (asi 29000). Na to příjdou až to rozeberou. Zajímalo by mě jestli jste ten dvouhmoťák někdo řešil nebo obecně spojku....

Jedná se předpokládám o naftu? Někdy spojka začne prokluzovat a stačí chvíli počkat, než poposkočí o zub samostav na přítlačáku. Já jí řešil na accu v cca 180000km a po rozebrání jsem zjistil, že je ještě dobrá. Nicméně jsem nechal obložit lamelu (cca 600) a přítlačák na kterém nebylo žádné znatelné poškození se nastavil do základního nastavení. Od té doby najel Acco dalších cca 30tkm bez problému. Dvouhmotový setrvačník byl v pořádku a ani jsem neslyšel, že by někomu na H odešel. Nicméně jsem ho tehdy zjišťoval a šel sehnat za cca 19 tisíc LUK, což je i dodavatel origo dílu pro Hondu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.6.2013 , 13:22   Citovat  

Hondza napsal:
Jedná se předpokládám o naftu? Někdy spojka začne prokluzovat a stačí chvíli počkat, než poposkočí o zub samostav na přítlačáku. Já jí řešil na accu v cca 180000km a po rozebrání jsem zjistil, že je ještě dobrá. Nicméně jsem nechal obložit lamelu (cca 600) a přítlačák na kterém nebylo žádné znatelné poškození se nastavil do základního nastavení. Od té doby najel Acco dalších cca 30tkm bez problému. Dvouhmotový setrvačník byl v pořádku a ani jsem neslyšel, že by někomu na H odešel. Nicméně jsem ho tehdy zjišťoval a šel sehnat za cca 19 tisíc LUK, což je i dodavatel origo dílu pro Hondu.

jj, nafta, no já tet ještě chvíli počkám a podle vývoje uvidím. Zatím prokluzuje jen když dám pedál na podlahu.
   Návrat  
Dawe260 je teď offline  Dawe260
PříspěvekZaslal: 18.6.2013 , 22:33   Citovat  

Gavly napsal:

Ahoj,
az budu resit spojku budu ji kupovat zde tudy odkaz
jen zatim nemam od nikoho potvrzeno ze tento shop je ok, zatim jsem tam nic nekupoval ale ceny luxus za origo mrkni i na ceny desek a kotoucu oproti Honde v CZ jses na 1/3 ceny Mrk ale jak rikam zatim tento shop nemam provereny
   Návrat  
Dawe260 je teď offline  Dawe260
PříspěvekZaslal: 18.6.2013 , 22:46   Citovat  

ladapes napsal:
Ahoj, taky by mne zajímalo jestli to někdo vyndaval. Já jsem EGR nechal čistit, a byla tam tuna karbonu, cukání zmizelo. Ale co se týče zaslepení EGR, na CTDi se musí nejen zaslepit (jako na vw) ale i upravit SW. To dělají např. v Kladně firma POWERTEC, upravujou řj. V podstatě když to vykutáš a dáš mezi nějaký vhodný plech třeba měděný, tak ti tam pak skočí chyba a s tou když dojedeš někam kde to umí, tak ti to upraví a je to ok. Toť mé zkušenosti a postřehy.

Diky za info,
dnes jsem EGR ventil sundal a ani se mne nezdalo, ze by byl az moc zacpany.
Vycistim ho a pak dam vedet zda to pomohlo.
Jeste bych byl moc rad kdyby nekdo dal vedet ohledne toho programu na diagnostiku?
   Návrat  
Johnie_Walker je teď offline  Johnie_Walker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2013 , 8:33   Citovat  

ten EGR by mě zajímal, občas mi taky cukne.
jak jsi to rozdělával, dáváš i nové těsnění pod příruby, čím to čistíš ?
případně nějaké pracovní foto nemáš ? Úsměv
dík
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.6.2013 , 9:05   Citovat  

Johnie_Walker napsal:
ten EGR by mě zajímal, občas mi taky cukne.
jak jsi to rozdělával, dáváš i nové těsnění pod příruby, čím to čistíš ?
případně nějaké pracovní foto nemáš ? Úsměv
dík

Dělal sem to u focuse a u civica sem čistil volnoběžnej ventil a nejvíc se mi osvědčilo to na pár hodin ponořit do nafty.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.6.2013 , 9:09   Citovat  

Dawe260 napsal:
Ahoj,
az budu resit spojku budu ji kupovat zde tudy odkaz
jen zatim nemam od nikoho potvrzeno ze tento shop je ok, zatim jsem tam nic nekupoval ale ceny luxus za origo mrkni i na ceny desek a kotoucu oproti Honde v CZ jses na 1/3 ceny Mrk ale jak rikam zatim tento shop nemam provereny

Na coxmotorparts.co.uk ted delame hromadny nakup, tady: tudy odkaz
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2013 , 15:35   Citovat  

Bully napsal:
Na coxmotorparts.co.uk ted delame hromadny nakup, tady: tudy odkaz

Ako cerstvy majitel C8G(vlastne je pisany na manzelku) sa tiez pridam je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
C.M.Burns je teď offline  C.M.Burns
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.6.2013 , 17:55   Citovat  

Mám zvídavý dotaz pro znalé... Když s autem třeba půlden nejedu a při rozjezdu dám plný rejd doprava, tak mi kolo přerušovaně píská v rytmu s otáčejícími se koly. Při kolech rovně nebo rejdu doleva nebo po delší jízdě mi to nedělá. Nemá někdo nápad co by to mohlo pískat?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.6.2013 , 19:15   Citovat  

C.M.Burns napsal:
Mám zvídavý dotaz pro znalé... Když s autem třeba půlden nejedu a při rozjezdu dám plný rejd doprava, tak mi kolo přerušovaně píská v rytmu s otáčejícími se koly. Při kolech rovně nebo rejdu doleva nebo po delší jízdě mi to nedělá. Nemá někdo nápad co by to mohlo pískat?

A máš rez na kotouči?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.6.2013 , 20:15   Citovat  

na jiném autě mi to dělal kryt kotouče, přihnutý..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.6.2013 , 7:49   Citovat  

čištění EGR na iCTDi

vyndat Airbox,lépe i baterku, na EGR jsou 3 šrouby na 12klíč. dále pod ním je třeba odpojit přívodní potrubí - opět 2x12klíč
namáčel jsem ho do benzínu cca 1h. vše pustilo, byl uvnitž krásně zlatý
těsnění jsem neměnil, pouze očistil dosedačky a dal nazpět

a zdá se že funguje Úsměv
   Návrat  
Ilonka je teď offline  Ilonka
PříspěvekZaslal: 25.6.2013 , 7:56   Citovat  

Ahoj chtěla bych vedět Váš názor na acco, budeme si nejspíše brát 7g ale pořád přemýšlíme nad motorizací, proto by jsme uvítali jakékoliv doporučení, jestli 2.0, 2.2, či 2.4 , zatím nejvíce přemýšlíme nad Acco k24 tourer přátele díky
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2013 , 7:59   Citovat  

a jak se sním bude jezdit? to mi hlava nebere Způsob Váašeho řizení, jaký trasy......
   Návrat  
Ilonka je teď offline  Ilonka
PříspěvekZaslal: 25.6.2013 , 8:03   Citovat  

Bubaak napsal:
a jak se sním bude jezdit? to mi hlava nebere Způsob Váašeho řizení, jaký trasy......

vůz bude na denní jezdění min 100km denně, trasy jak město tak mimo.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.6.2013 , 8:55   Citovat  

Ilonka napsal:
Ahoj chtěla bych vedět Váš názor na acco, budeme si nejspíše brát 7g ale pořád přemýšlíme nad motorizací, proto by jsme uvítali jakékoliv doporučení, jestli 2.0, 2.2, či 2.4 , zatím nejvíce přemýšlíme nad Acco k24 tourer přátele díky

2.4 nejlepší volba pokud bude převažovat dálkové ježdění. (zhruba o litr menší spotřeba než 2.0)
2.2 ...neumím posoudit
2.0 na příměstský provoz naprosto dostačující, rychle se ohřeje, nevadí mu starty, výkon v pohodě. Díly o trochu jednodušší než 2.4. Zadní kotouče sdružené, normální výfuk (oproti dvojitému na 2.4)
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2013 , 9:17   Citovat  

Ja by som ten vyber zuzil na 2 verzie: 2.4, alebo 2.2. Ako pise crxmann ta 2.4 je dobra prevazne na dialky, vtedy je aj nizsia spotreba a ten motor je silnejsi ako "len" 2.0 a preto sa s vahou auta az tak netrapi (ten rozdiel je citit hlavne pri predbiehani, pri jazde do kopcov...)
Ak bude denny pocet km cez 100, tak dobrou volbou bude aj 2.2 (aj ked je to vela odporcov nafty Úsměv ) Tu by som ale poriadne zvazil kde sa s tym autom bude jazdit. Kratke trasy v zime v meste tomu motoru neprospeju, motor sa vobec nezohreje a bude len trpiet...

Pri akej kolvek verzii bude potrebne dat si velky pozor na to, ako sa k nemu spraval predchadzajuci majitel ale doraz treba polozit hlavne na naftu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.6.2013 , 13:18   Citovat  

Já mám acco jen chvíli tak můžu napsat co vím co se týče nákupu.
2.4 je nejdražší a varianta "po face" se špatně shání, musí se chvíli hledat.
2.0 je na druhou stranu výrazně levnější a asi nejvhodnější varianta do měst a na krátké trasy
no a 2.2 je někde mezi tím, jak co se týče výkonu tak cenově. Jen spotřebou je na tom nejlépe. Ale zase mohou být větší investice.
   Návrat  
v-tech24 je teď offline  v-tech24
PříspěvekZaslal: 25.6.2013 , 17:59   Citovat  

Já pořídíl 2,4 v automatu po face, především pro přítelkyni a malýho na vození kočáru. Kratší vzdálenosti jezdím malým peugeotem. Ale spotřebu A7G mám průměrně 9,2 litru, najeto zatím 1000km z toho 40%město 30% okrsky a 30%ryclostní silnice. Přesedlal jsem ze subaru kvuli prostoru a spotřeba je cca stejná, takže zatím max spokojenost. Auto je živé už od spodu a když potřebuješ předjet tak fakt jede, cca Velmi šťastný 140kW je znát
   Návrat  
wokrhlak je teď offline  wokrhlak
PříspěvekZaslal: 25.6.2013 , 18:34   Citovat  

jednoznačně 2,4 nevim jestli je to automatem nebo tvym stylem jizdy (v-tech) ale nikdy sem se nedostal mimo rychly přesun přes německo nad 9 litru, a pokud vadi větši spotřeba neni problem to předělat do LPG (ilonka) pokud maš najezd jak řikaš min 100 km děnně tak navratnost hodně rychlá a navíc nemusíš řešit problemy s dieslovými neduhy jako turbo apod + spojka s dvouhmotym setrvačníkem, který benzin nema, a s teměř nesmrtelnym benzinen K24A3 když budeš pravidelně měnit olej tak ohledně servisu o něm vubec neviš. Honda
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.6.2013 , 19:34   Citovat  

Ja som spojku menil pri 160 000 km na sedane a pri 190 000 km na Toureri, zacala preklzovat a vzdy bol problem v pritlacnom taniery, lamela bola vzdy v pohode, pritlacny tanier nema taku zivotnosti pri tomto aute, sa unavia casom tie pruzinky co pritlacaju. Daval som original spojku Honda, ale je to LUK, takze ked si objednas LUK mimo Honda, tak budes mat to iste, aj zotrvacnik je LUK. Na Toureri som zotrvacnik nemenil a na sedane som ho vymenil, viac menej preventivne, lebo som ho zohnal pouzity takmer novy za super cenu, takze ked to uz bolo rozobrane, tak by bola hovadina ho tam nedat, lebo je dost prace. Cely spojkovy set na toto auto nieje extremne drahy, takze sa to celkom da. Honda

Gavly napsal:
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.6.2013 , 19:46   Citovat  

EGR je na tomto aute dost zacarovana vec, dost sa kazy a robi kraviny na predface, v poface uz to prerobili inak, lebo zistili, ze toto riesenie je velmi poruchove a take meno Honda mat nemoze. Ventil nieje vzdy nejak moc spinavy, horsie, ze je elektronika v nom velmi tepelne manahana a este aj mechanicka cast, videl som viac ventilov, ktore mali ohnutu osku vnutri a potom to robi kraviny. Auto nejde dobre po plyne v nizkych otackach a sem tam este cukne, je to tym, ze ked sa oska zohne, tak nedosada dobre na uzatvaracie plochy a prepusta tlak, tym padom nieje v systeme dobry tak v nizkych otackach. Dalsia zaludnost je, ze ventil umiera postupne a mne az do v podstatne uplneho umretia nezasvietila ziadna kontrolka, ze by bolo nieco v neporiadku, ani potom, ked bol uplne zly. Dalsia vec, ze ta oska vnutri ventila sa otaca a niekedy dosadne dobre a niekedy zle, takze auto ide niekedy dobre a niekedy horsie, tolko moje skusenosti s EGR preface, cert ho bol dlzen. Velmi šťastný

Dawe260 napsal:
Diky za info,
dnes jsem EGR ventil sundal a ani se mne nezdalo, ze by byl az moc zacpany.
Vycistim ho a pak dam vedet zda to pomohlo.
Jeste bych byl moc rad kdyby nekdo dal vedet ohledne toho programu na diagnostiku?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina