Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Cocks - Accord Coupé CD7 - Low & Slow
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 8
Johny je teď offline  Johny
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.6.2013 , 12:08   Citovat  

To jsem zvědevej jak to bude vypadat. Mě čeká tenhle týden zkoušení podložek na nový 17", strojení H23 hlavy + zaslepování kanálů a definitivní usazování 2din rádia. Už bych měl asi taky založit Showroom... Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
capino je teď offline  capino
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 24.6.2013 , 12:13   Citovat  

Johny napsal:
Už bych měl asi taky založit Showroom... Velmi šťastný

nebylo by to od věci co jsem tak koukal do garáže je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2013 , 17:58   Citovat  

capino napsal:
nebylo by to od věci co jsem tak koukal do garáže je to dobrý

A to ta garáž není cca rok aktualizovaná... Se stydím
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2013 , 19:15  Naposledy upravil Buchtak dne 25.6.2013 , 19:53, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Klucí, prosím Vás, zítra si jedu pro tohohle Accouše......hlavně jako daily pro mladou bude sloužit. Dva dotazy, kolik je u tohohle modelu ekodaň a na kolik vyjdou přední kotouče (zn. levně Velmi šťastný ). Předem díky OKodkaz
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.6.2013 , 19:36   Citovat  

Buchtak napsal:
Klucí, prosím Vás, zítra si jedu pro tohohle Accouše......hlavně jako daily pro mladou bude sloužit. Dva dotazy, kolik je u tohohle modelu ekodaň a na kolik vyjdou přední kotouče (zn. levně Velmi šťastný ). Předem díky OK

Kotouče tě jebno, ne cenou, ale systémem jakým se vyměňujou, Johny tě určitě milerád zasvětí Velmi šťastný Kdyžtak tady nějaký kotouče tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2013 , 19:46   Citovat  

DanTe napsal:
Kotouče tě jebno, ne cenou, ale systémem jakým se vyměňujou, Johny tě určitě milerád zasvětí Velmi šťastný Kdyžtak tady nějaký kotouče tudy odkaz

Díky za link, mistře Úsměv Když napíše Johny, v čem je ten mordor, budu rád.. Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2013 , 21:40   Citovat  

Mordor ve vymene kotoucu na A5G? Ani ne... Velmi šťastný

A ted vazne. Kotouc je chycen ZEZADU na naboji. To prelozeno do postupu vymeny znamena vylisovat lozisko i s nabojem ven z tehlice, nasledne odsroubovat kotouc, nasroubovat novy a znovu nalisovat lozisko do tehlice. Loziska tuhle proceduru rady obohacuji o prijemne huceni po montazi, pokud uz nekdy podobnym zpusobem byly vyhnany z tehlice.

U me se jindy banalni vymena kotoucu protahla na tydeni repas predni napravy. Kdyz uz, tak uz... Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2013 , 21:43   Citovat  

Johny napsal:
Mordor ve vymene kotoucu na A5G? Ani ne... Velmi šťastný

A ted vazne. Kotouc je chycen ZEZADU na naboji. To prelozeno do postupu vymeny znamena vylisovat lozisko i s nabojem ven z tehlice, nasledne odsroubovat kotouc, nasroubovat novy a znovu nalisovat lozisko do tehlice. Loziska tuhle proceduru rady obohacuji o prijemne huceni po montazi, pokud uz nekdy podobnym zpusobem byly vyhnany z tehlice.

U me se jindy banalni vymena kotoucu protahla na tydeni repas predni napravy. Kdyz uz, tak uz... Velmi šťastný

Velmi šťastný zajimavy, ale z toho co pises, tak urcite ne neproveditelny Úsměv Tu ekodan vis? Jestli je to petka, tak abych shanel ztp pomalu
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2013 , 22:21   Citovat  

Ja nerekl ze je to neproveditelny, jen ze na osobaku je to zbytecne slozity a diky tomu systemu se to dokaze i pekne prodrazit.

S eko je to slozitejsi. Motor plni Euro 2, ale v TP je Euro 1 a ceskej absurdistan ma systemove zaveden Euro 2 az od roku 96 (poface). Takze moznost jedine pres vyjadreni Hondy nebo jiny schvaleni.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2013 , 22:44   Citovat  

Johny napsal:
Ja nerekl ze je to neproveditelny, jen ze na osobaku je to zbytecne slozity a diky tomu systemu se to dokaze i pekne prodrazit.

S eko je to slozitejsi. Motor plni Euro 2, ale v TP je Euro 1 a ceskej absurdistan ma systemove zaveden Euro 2 az od roku 96 (poface). Takze moznost jedine pres vyjadreni Hondy nebo jiny schvaleni.

Tak to jsou fakt blbci...jako by nestacilo, ze se tahle kravina vubec zavedla.....ale diky, aspon vim
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2013 , 22:57   Citovat  

Nemas za co. Je to fakt blbost a systemova chyba. Stejnej motor, stejny auto, ale 94 +95 maji psany Euro 1. A papir z Hondy stoji cca litr...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2013 , 22:59   Citovat  

Johny napsal:
Nemas za co. Je to fakt blbost a systemova chyba. Stejnej motor, stejny auto, ale 94 +95 maji psany Euro 1. A papir z Hondy stoji cca litr...

to snad ne holt to vypada, ze spis pojedu na to Scarovo tady....tam je eko placena
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2013 , 23:04   Citovat  

Coze ? Coze ? Kterej retarx vymyslel uchyceni kotoucu zezadu na naboji ? To fakt musej ven i loziska..no to je pakarna !!! Boze..jeste ze mam ve prexu brzdy z Legenda snad tam tahle cipovina nebude..no tex jsem si teda sednul na zeladek z toho..nejde o cenu ale o tu pakarnu..kdo tohle muze vymyslet a proc :/

Jinak co se tyce eura tak je to jexnoduchy..zavolej do Hondy co mas pobliz,oni ti rek ou co musiy dolozit a pak ti domu poslou doporuco dopis na dobirku s potvrzenim o plneni emisnich limitu a to pak ukazes pri prepisu..plni euro 2...a to potvrzeni v hodne me stalo 400...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2013 , 23:15   Citovat  

cocksi nevim kterej retard, ale zaslouzil by par facek. Ja myslim ze mas jen brzdice z Legenda (dvoupistky), ne brzdy - a to se da zjistit jednoduse. Mas mezi kolem a kotoucem "podlozku"? Jestli ano, tak tam tuhle super vychytavku mas taky Úsměv
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2013 , 23:37   Citovat  

cd7 napsal:
NE NE TYPER NEBOL BOLA IBA VERZIA SIR A TAM BOLA TA H22 PRE KUPECKO OZNACENIE CD6 A CD8 A NAVIAC MALA DIGITALNU KLIMU je to dobrý

já na základě týhle diskuze googlil tak dlouho až jsem objevil hondu torneo tudy odkaz a zjistil jsem, že existuje něco jako motor F20B (F20B1, F20B4). A třeba ta F20B4 neni nic lepšího než dvoulitrovej 4válec se ftekem a 180 koňma VTEC Navíc se dá pomocí ostrovačice upravit na 200hp (tedy stejný výkon jako H22 ale má menší krouťák) a na 9000rpm. Diskuze zde tudy odkaz
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.6.2013 , 5:38   Citovat  

cocks napsal:
Coze ? Coze ? Kterej retarx vymyslel uchyceni kotoucu zezadu na naboji ? To fakt musej ven i loziska..no to je pakarna !!! Boze..jeste ze mam ve prexu brzdy z Legenda snad tam tahle cipovina nebude..no tex jsem si teda sednul na zeladek z toho..nejde o cenu ale o tu pakarnu..kdo tohle muze vymyslet a proc :/

Jinak co se tyce eura tak je to jexnoduchy..zavolej do Hondy co mas pobliz,oni ti rek ou co musiy dolozit a pak ti domu poslou doporuco dopis na dobirku s potvrzenim o plneni emisnich limitu a to pak ukazes pri prepisu..plni euro 2...a to potvrzeni v hodne me stalo 400...

ložiska ven nemusej pouze náboje od těhlice tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2013 , 7:52   Citovat  

Dobrej navod. U me se to vlastne zvrhlo pri rozebirani. 2 spatny cepy a loziska s nabehem 200 tkm v kombinaci s timhle systemem - nechtelo se mi to jeste nekdy rozebirat...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.6.2013 , 7:59   Citovat  

83427 napsal:
já na základě týhle diskuze googlil tak dlouho až jsem objevil hondu torneo tudy odkaz a zjistil jsem, že existuje něco jako motor F20B (F20B1, F20B4). A třeba ta F20B4 neni nic lepšího než dvoulitrovej 4válec se ftekem a 180 koňma VTEC Navíc se dá pomocí ostrovačice upravit na 200hp (tedy stejný výkon jako H22 ale má menší krouťák) a na 9000rpm. Diskuze zde tudy odkaz

Torneo je vlastně japonský Accord 6g, pojmenovaný takhle pro jiné trhy, nejsilnější verze SiR-T měla motor F20B (DOHC Vtec) s 220poníky při 7200ot.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2013 , 14:35   Citovat  

Ja na motor sahat nechci..je sotva zajetej a zere 8 na sto...sice my ego dost utrpelo kdyz jsem ho jel poprvy zkusit a musel jsem ho premlouvat aby dal aspo tachometrovejch 200 ale co..zas to aypon nezere na to jak velka je to lod a do nejakejch 130ti ma zatah slusnej... ja uz na to prdim,stejne jsem uz ani na litani s CRX nemel koule..ikdyz tady by to slo..mam tam nejakej megatvrdej a nizkej podvozek,k tomu ty 17ky 215/40 Dunlop SplP Sport a co s tim jde delat..neuveritelny..CRX uz by bylo desetkrat poslany Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2013 , 10:21   Citovat  

Kluci, tak jsem včera koupil taky Acco CD7. No a musím říct, že paráda Úsměv)) Až nečekaná za ty prachy, auto jede hodně slušně, podvozek je příjemně pohodlnej ale přitom tuhej. Ujel jsem 350km a pak se šel ještě projet Velmi šťastný Jediný co tam je, tak trhlá sedačka, klasika. A motor mi přijde trochu hlučnější, nejspíš od svodů.

A ochmatanej volant, k tomu bych měl dotaz..jaký volanty tam pasují? Seděl by z P5G tříramínko? Úsměv
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2013 , 10:34   Citovat  

mám pocit že Acc CD7 (po vzoru starší accordů) má 29hran a Ludra má 33hran to mi hlava nebere
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.6.2013 , 10:45   Citovat  

Buchtak napsal:
Kluci, tak jsem včera koupil taky Acco CD7. No a musím říct, že paráda Úsměv)) Až nečekaná za ty prachy, auto jede hodně slušně, podvozek je příjemně pohodlnej ale přitom tuhej. Ujel jsem 350km a pak se šel ještě projet Velmi šťastný Jediný co tam je, tak trhlá sedačka, klasika. A motor mi přijde trochu hlučnější, nejspíš od svodů.

A ochmatanej volant, k tomu bych měl dotaz..jaký volanty tam pasují? Seděl by z P5G tříramínko? Úsměv

Pasuje tam, Johny ho tam má Úsměv
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2013 , 11:00   Citovat  

to se tedy omlouvám za matení Se stydím
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2013 , 11:51   Citovat  

DanTe napsal:
Pasuje tam, Johny ho tam má Úsměv

juchuuu! a Tempomat půjde zapojit? Pokud koupím volant s ovládáním, samozřejmě Úsměv
   Návrat  
k.twenty je teď offline  k.twenty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.6.2013 , 12:06   Citovat  

taky gratuluji k dobre koupi.. ja uvazovla taky mezi preludou 5g nebo accordem a volba padla na cg4 coupe 2.0 . jsem snim spokojenej ale nekoupil jsem zrovna dobre Ble uz jsem do neho dal asi tak 50.000 .. nova spojka,rozvody,pumpa,pretesneni hlavy,ventily,nerez svody(stare meli prarsklinu klasika ),novy naboj vzadu hucel,komplet brzdy i repas (predni jsou taky 2trminky.). a nepocitam kola gumy a takove normalni veci a clovek je najednou na takove sume ale auti mam rad a nemenil bych. ted jeste tak 20 dat do laku a karoserie a byl bych spokojeny... HaHaaa foto..
   Návrat  
Scar je teď offline  Scar
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.6.2013 , 12:31   Citovat  

Buchtak napsal:
Kluci, tak jsem včera koupil taky Acco CD7. No a musím říct, že paráda Úsměv))

Tak to jsem rád Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2013 , 13:16   Citovat  

Tak vis co, ty investice k tomu tak nejak patri, jsou to uz stary vrany....ale zase vis, co sis na tom udelal, co mas hotovy, atd. ...

Scar: jo, fakt super, jsem nadsenej, to auto je jen o trochu pomalejsi jak Prelude, ale vetsi komfort. Skoda te rzi akorat no :/ Kamos karosar se mi na to dnes prijde podivat, jestli se to da nak low costove vyresit. Ale jak rikam za ty prachy? - OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2013 , 14:40   Citovat  

jo a kluci....zaregistroval jsem, ze tu nakej borec haze hlavu z H23 na to...jak moc je to slozita operace? Úsměv)))
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2013 , 22:17   Citovat  

Buchtak - gratulace, tak pak taky rozjed vlakno a pochlub se..kam tohle auto taky cerstve proto jsem tohle tema zalozil a ozval se vicemene jen Johny tak jsem si rikal ze by to chtelo dat do kupy vic lidi..takovej malej CD7 club Velmi šťastný je to taky svym zpusobem raritni auto..akorat by mohlo trochu jet Velmi šťastný

K.twenty - jo pasuje tam z ludy 5g i s tempomatem..Johny ho tam ma jak uz nekdo psal..rad ti jiste napise postup Mrk

Ta H23 palice by me taky zajimala..ale to bude urcite uli jednotka a kdovico jeste...a s hrabanim do aut mam spatny zkusenosti...idealka je nechat to tak,jak to v Honde vymysleli,v cr beztak neznam jedinyho mechanika,kterymu bych to bez problemu sveril..porad fo jsou nejaky kompromisy jako s mym crx apod..i ty furbo stavby tady na clubu..porad jen vidim jak kolem tho behaj a h...o z toho furt jen starosti..Padamovi se taky rozskocil motor v Moste na CTR8G s kompresorem..a to asi nedelal je tak nekdo..proste spatny..kdyz uz,tak swap Mrk
   Návrat  
k.twenty je teď offline  k.twenty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.6.2013 , 22:56   Citovat  

cocks napsal:
Buchtak - gratulace, tak pak taky rozjed vlakno a pochlub se..kam tohle auto taky cerstve proto jsem tohle tema zalozil a ozval se vicemene jen Johny tak jsem si rikal ze by to chtelo dat do kupy vic lidi..takovej malej CD7 club Velmi šťastný je to taky svym zpusobem raritni auto..akorat by mohlo trochu jet Velmi šťastný

K.twenty - jo pasuje tam z ludy 5g i s tempomatem..Johny ho tam ma jak uz nekdo psal..rad ti jiste napise postup Mrk

Ta H23 palice by me taky zajimala..ale to bude urcite uli jednotka a kdovico jeste...a s hrabanim do aut mam spatny zkusenosti...idealka je nechat to tak,jak to v Honde vymysleli,v cr beztak neznam jedinyho mechanika,kterymu bych to bez problemu sveril..porad fo jsou nejaky kompromisy jako s mym crx apod..i ty furbo stavby tady na clubu..porad jen vidim jak kolem tho behaj a h...o z toho furt jen starosti..Padamovi se taky rozskocil motor v Moste na CTR8G s kompresorem..a to asi nedelal je tak nekdo..proste spatny..kdyz uz,tak swap Mrk

sory ale co tam pasuje na nic takoveho jsme se neptal Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Cocks - Accord Coupé CD7 - Low & Slow
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina