Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 94 z 333
needs je teď offline  needs
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.6.2013 , 19:02   Citovat  

Do města to chce hold něco jiného jedině.Nebo bydlet v menším bez provozu které asi neexistuje Úsměv
No možná ji mám tak malou díky menšímu GO motoru který mi dělali v servisu v hondě.Kdo uvažuje acco nějakou dobu mít,určitě se vyplatí pokud vám žere olej jako tenkrát mne,ted skoro ani kapku.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
amatér je teď offline  amatér
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2013 , 20:07   Citovat  

Ja jezdim kolem 6 se svym 2.0
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2013 , 21:14   Citovat  

Dle sprintmotors tedy, 140 profilu 1.8 a 2.0 litru je prumer 9.28... O min a max hodnotach si myslim svoje: klik Tak to valím bulvy
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2013 , 8:26   Citovat  

needs napsal:
Do města to chce hold něco jiného jedině.Nebo bydlet v menším bez provozu které asi neexistuje Úsměv
No možná ji mám tak malou díky menšímu GO motoru který mi dělali v servisu v hondě.Kdo uvažuje acco nějakou dobu mít,určitě se vyplatí pokud vám žere olej jako tenkrát mne,ted skoro ani kapku.
Co za to GO chtěli v hondě ? Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2013 , 19:57   Citovat  

Ja mam minimalni hodnotu 5,2 a maximum do 8 Tdi nezere ale bohuzel taky nejede
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2013 , 20:01   Citovat  

Jéé ty máš Rovera Je to tam.
Pověz něco o svém motoru, prosíím, kultivovanost, spolehlivost, vlastnosti a ták, celková spokojenost, náhradní díly.... Malou recenzi Se stydím
(neber to jako posměch, koukal jsem na Rover 600 s tvým motorem, benzín ale vyhrál, ale zajímá mě to, protože jsem sním nejel Tak to valím bulvy )
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
needs je teď offline  needs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2013 , 20:04   Citovat  

forever222 napsal:
Co za to GO chtěli v hondě ? Úsměv

celkem 24000,- někde mám fakturu kde je to přesně co a za kolik.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2013 , 20:09   Citovat  

amatér napsal:
Ja mam minimalni hodnotu 5,2 a maximum do 8 Tdi nezere ale bohuzel taky nejede

Jo ty mas 20T2R? To jsem netusil. Jj jasne, napis neco o tomhle typu. Zkusenosti primo v acco je strasne malo a pritom se vsude pise jak je to naprdlacku. Taky me zajima objektivni nazor OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2013 , 21:25   Citovat  

20T2N Úsměv auto sem koupil melo najeto 95 tis. ted mam skoro 140 do motoru sem krome naplni a beznyho servisu nedal nic je to starej diesel tak je to trochu hlucnejsi ale da se to to je kazdej diesel oproti benzinu vykonove to je takovej prumer treba kamose s fordem probe 2.0 85kw sem sprazil jako nic nevyhoda todle auta je prevodovka je strasne kratka oproti napr octavii tdi jinak spokojenost navic ma dva vejfuky jako atr to se mi na tom aute libi nejvic Úsměv kdyby si se chtel svizt neni problem se sejit na nejakym srazu kazdej na ten motor nadava ale sem to risknul pac si myslim ze honda by si nedovolila prodavat auto ktery by bylo vic v servise nez na silnici
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2013 , 21:37   Citovat  

Amatér: Honday? to mi hlava nebere

A vubec, jak naše krásky a krasavci na honday Lucy
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2013 , 21:47   Citovat  

S prelude se mi to dycky nehodilo s accordem by to melo vyjit takze bysme se mely videt Úsměv do ty doby ho snad stihnu trochu polozit k zemi jak chci a jeste par detailu dodelat a i kdyby ne tak bych rad dorazil Úsměv
   Návrat  
Honďas14 je teď offline  Honďas14
PříspěvekZaslal: 21.6.2013 , 15:20   Citovat  

klucííííí co si o něm myslíte? Uvažuju o něm jenom bych se vás chtěl zeptat na zkušenosti s F18 a celkově s A6G. Díky meetallll
odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2013 , 18:43   Citovat  

Myslim si, že mi odkaz nefunguje to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2013 , 7:51   Citovat  

Dovolim si odkaz opravit: klik
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2013 , 14:36   Citovat  

takhle z inzerátu těžko říct Úsměv ale mohu se podělit o zkušenosti z nákupem jelikož jsem svého accorda kupoval pravě zde ve F-M ve Fomi Úsměv Moc ochotní nejsou, nakecaj plno blbostí jako třeba se se mnou hádal prodejce že kontrolka airbagu má zhasínat zároveň s kotrolkou ABS což nemá a následně po rozebraní palubovky byla opravdu kontolka airbagu přepájena na ABS Úsměv a navíc když jsem si o tom autě chtěl zjistit info tak mi je podávala nějaká slečna a vůbec nevěděla když jsem se na něco ptal Velmi šťastný no ale nakonec jsem se tam s něma nějak domluvil a měli opravit tachometr jelikož nešel říkali že do 2 týdnů to bude tak jsem říkal dobře přišel jsem a ono to nebylo tak jsem řekl ať mi daj ještě slevu a že si to radši zařídím sám Úsměv Ale pozitivní bylo že mi dovolili před koupí s autem zajet do třince ke známemu do servisu se na něj podívat jen sem tam musel podepsat papír o vypujčení vozidla Úsměv No ale jinak ja mam 1.8 a mam najeto 300 000 tedy ještě víc než ten kousek co si tu dal (teda jestli to není stočené) Úsměv a jsem s ním spokojený. Motor je tichý dokáže jezdit kolem 8l a když je potřeba předjet tak taky není problém Úsměv Akorát mi žere trochu víc oleje Smutný A jen tak pro zajímavost mam to na LPG a taky dobré kdyby náhodou si o tom taky uvažoval Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.6.2013 , 15:02   Citovat  

krtekm napsal:
Dovolim si odkaz opravit: klik

Děkuju OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.6.2013 , 15:05   Citovat  

forever222 napsal:
takhle z inzerátu těžko říct Úsměv ale mohu se podělit o zkušenosti z nákupem jelikož jsem svého accorda kupoval pravě zde ve F-M ve Fomi Úsměv Moc ochotní nejsou, nakecaj plno blbostí jako třeba se se mnou hádal prodejce že kontrolka airbagu má zhasínat zároveň s kotrolkou ABS což nemá a následně po rozebraní palubovky byla opravdu kontolka airbagu přepájena na ABS Úsměv a navíc když jsem si o tom autě chtěl zjistit info tak mi je podávala nějaká slečna a vůbec nevěděla když jsem se na něco ptal Velmi šťastný no ale nakonec jsem se tam s něma nějak domluvil a měli opravit tachometr jelikož nešel říkali že do 2 týdnů to bude tak jsem říkal dobře přišel jsem a ono to nebylo tak jsem řekl ať mi daj ještě slevu a že si to radši zařídím sám Úsměv Ale pozitivní bylo že mi dovolili před koupí s autem zajet do třince ke známemu do servisu se na něj podívat jen sem tam musel podepsat papír o vypujčení vozidla Úsměv No ale jinak ja mam 1.8 a mam najeto 300 000 tedy ještě víc než ten kousek co si tu dal (teda jestli to není stočené) Úsměv a jsem s ním spokojený. Motor je tichý dokáže jezdit kolem 8l a když je potřeba předjet tak taky není problém Úsměv Akorát mi žere trochu víc oleje Smutný A jen tak pro zajímavost mam to na LPG a taky dobré kdyby náhodou si o tom taky uvažoval Úsměv

Díky, jde mi tak spíš o spolehlivost auta, slyšel sem a myslím že je accord spolehlivý co? O tom, že je z bazaru, s tím by aj počítal s takým přístupem. Ale děkuju za ochotu přátele
   Návrat  
marek193 je teď offline  marek193
PříspěvekZaslal: 23.6.2013 , 10:33   Citovat  

poraďte mi prosím... U F20B6 mi nepálí druhý válec Smutný kabely v pohodě, víčko nové, palec nový. Prohodil jsem i svíčky a pořád nic. Má někdo diagnostiku a je z Prahy?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2013 , 13:26   Citovat  

Honďas14 napsal:
Díky, jde mi tak spíš o spolehlivost auta, slyšel sem a myslím že je accord spolehlivý co? O tom, že je z bazaru, s tím by aj počítal s takým přístupem. Ale děkuju za ochotu přátele
tak obecně se to říká že jsou spolehlivý ale musíš brát že je to prostě auto už nějakých 12 let staré Úsměv ja I přez nájezd 300tis. musim zaklepat že všechno dobré akorát mě zlobi snímač rychlosti Úsměv
   Návrat  
Honzax2 je teď offline  Honzax2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2013 , 22:17   Citovat  

marek193 napsal:
poraďte mi prosím... U F20B6 mi nepálí druhý válec Smutný kabely v pohodě, víčko nové, palec nový. Prohodil jsem i svíčky a pořád nic. Má někdo diagnostiku a je z Prahy?

Co komprese a vstřiky??
   Návrat  
marek193 je teď offline  marek193
PříspěvekZaslal: 24.6.2013 , 6:49   Citovat  

Honzax2 napsal:
Co komprese a vstřiky??

komprese jsou v pohodě a vstřiky bych fekl že taky. Mám to překopané na plyn a když to je na plyn tak to fest škube s celým autem. Každopádně včera jsem pro jistotu proměřil všechny kabely a výsledek byl následující...
Kabel č.4.. 6,39 ohm
kabel č.3.. 6,92ohm
kabel č.2.. 10,28 ohm
kabel č.1.. 50 - 180 ohm takže to vypadá že je kabel k prvnímu válci K.O.
   Návrat  
Margol_85 je teď offline  Margol_85
PříspěvekZaslal: 27.6.2013 , 16:46   Citovat  

Zdravim.....ma tu niekto skusenosti s vytahovanim lemov blatnikov?
   Návrat  
angel.CZ je teď offline  angel.CZ
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.6.2013 , 18:50   Citovat  

Hoj, jakto že jsou dva druhy rozměru zadních brzd ? liší se to v rozměru bubnu, jeden má něco kolem 40mm a druhý něco přes 50 mm ? jak je to možné když je to přesně podle roku 2000 ? Díky za info
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.6.2013 , 11:40   Citovat  

angel.CZ napsal:
Hoj, jakto že jsou dva druhy rozměru zadních brzd ? liší se to v rozměru bubnu, jeden má něco kolem 40mm a druhý něco přes 50 mm ? jak je to možné když je to přesně podle roku 2000 ? Díky za info
a není to podle motoru ?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2013 , 12:18   Citovat  

[quote="forever222"]a není to podle motoru ?[/quote]

no není, jak jsem hledal na internetu tak třeba já mám 2.0 108kW rv. 2000 a na 95% e-shopu nabízejí dva druhy brzd... Což mě teďka solindě vyd*palo. Nevím dle čeho se to bere, proto se ptám. Jako příklad nabízím tyto dva nárysy, všimněte si D rozměru.

Bez názvu.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Bez názvu.jpg, 74.09 kB

brzdovy-kotouc-ate-24-0110-0295-at-410295-honda-original.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
brzdovy-kotouc-ate-24-0110-0295-at-410295-honda-original.jpg, 79.14 kB
   Návrat  
handsome je teď offline  handsome
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2013 , 17:58   Citovat  

Ak máš 2.0 108kw ako ja, tak budeš potrebovať tie na ktorých má "D" hodnotu 63,7. Povedané ináč, tie čo sú viacej zapustené. Tiež som na to prišiel keď som menil všetky štyri kotúče a zadné prišli tie "plochšie", čo som spoznal hneď podľa krabice, že je nejaká plochá, ale v pohode mi ich vymenili za tie "hlbšie". Takže pre všetkých čo majú 2.0 108kw tak potrebujete tie čo sú viac zapustené, teda tie s hodnotou D 63,7.
Honda
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.6.2013 , 21:16   Citovat  

jo, to už vím teďka taky že potřebuji ty větší, po tom co mi přišli ty menší a mechanik byl v pasti a i já. Takže mi zatím doma leží kotouče brembo co jsou mi na nic a chci se dopátrat důvodu proč jsou dva rozměry na totožné auto ??
   Návrat  
dj-enter je teď offline  dj-enter
PříspěvekZaslal: 30.6.2013 , 11:07   Citovat  

tiez som sa s tym stretol...mam 1.8 facelift, prisli mi tie mensie a teraz mi doma zavadzaju Smutný
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.6.2013 , 22:16   Citovat  

Zrad accordaci.
Bubaak: Já na Honday jedu jako kazdý rok a doufam ze nas tam s ag6 par bude minulí rok to bylo dost chabé. Takže se na vas těšim.

Amatér: Na diesel bych se teda taky kouknul slysel sem spíš slova jako nebrat! atd. Ale na zem to hod ja to mam ted taky na zemi a na honday to na zemi jeste zustane. Jinak to dam pak zas na horu neda se s tim jezdit.

Angel.CZ: tyhle rozmery kotoucu sem tu resil pred rokem kdyz se mi stalo to co tobe Velmi šťastný nikdo mi nevysvetlil proc tam jsou dva rozmery. prisla mi cela sada od bremba a hle zadní kotouce nebyli dost hluboke. Jak pises prodavaj se oba rozmery na nas motor F20 a nikdo mi nerekl jak se to lisi. Proste vymenit a sehnat hlubsi a priste davat pozor. A to mi bylo zdeleno ze podle vinka tam mam mit to co poslali. Spis bych chtel vedet jestli nekdo ma ty melčí kotouce Úsměv

Jeste dotaz posilam ted zadní brzdice na repasi a budu davat i nové lanovody. Nejaké zkušenosti s nějakou značkou? nebo je to fuk? nebo jen honda?
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.7.2013 , 11:02   Citovat  

Ahonda Honda Sice vlastním Acco teprve od února(dar od strýce),ale na Honday určitě dorazím. Předtím jsem hrdě vlastnil Concerto,ale o stránkách jsem ani netušil:-(. Jste tady skvělá partička a moc se těším na ty krasavice v HK. je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina