Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 61 z 486
GoomIce je teď offline  GoomIce
PříspěvekZaslal: 5.7.2013 , 12:11   Citovat  

Mourl napsal:
to rachtani,podobne me trápilo pres rok,mel jsem rozebrane cele dveře,malem i palubku.Nakonec to byl volný držák prahu.Dělalo mi to nad 80km/h a jenom když foukal vítr Úsměv na palici na to přijít.Mel jsem pk velkou radost když jsem na to přišel.Tak na to mrkni je to dobrý

volny drzak prahu? koukal jsem na prahy a s obema jde relativne hybat do stran, ale nezda se mi ze by vydavaly nejaky zvuk. Hybou se pod takovym cernym plastovym nacvakavacim drzakem (co se pouziva na uchyceni i podbehu a jinych plastu), ktery tam ovsem je a nezda se, ze by byl nejak volny.. Lepil si to napevno (silikonem?), nebo si drzak vymenil a s novym se to uz nehybalo? Ble
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2013 , 16:14   Citovat  

No já mám aeroBodyKit, takže mám trošku jiné prahy.Je to tady řešené, že na plastové držáky co jsou na prazích jsou přišroubované plechové držáky (takové prodloužení uchycení). Ty pak samotné jsou ke karoserii přichycené tou plastovou příchytkou.Jenže ta prostě povolila a v díře měla vůli, takže ten plechový držák klepal o karoserii.
Já jsem to chtěl vyřešit jednou pro vždy, takže jsem plastovou příchytku dal úplně pryč a nanýtoval M8 matici a práh (držák) přišrouboval šroubem.Od té doby je klid.
To šramocení prahů tak může asi vzniknout jenom na autech s aeropacketem, pokud koukám dobře do nákresů klasických prahů.Tam je uchycený přímo plastový práh na karoserii že?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 5.7.2013 , 20:29   Citovat  

Mourl napsal:
No já mám aeroBodyKit, takže mám trošku jiné prahy.Je to tady řešené, že na plastové držáky co jsou na prazích jsou přišroubované plechové držáky (takové prodloužení uchycení). Ty pak samotné jsou ke karoserii přichycené tou plastovou příchytkou.Jenže ta prostě povolila a v díře měla vůli, takže ten plechový držák klepal o karoserii.
Já jsem to chtěl vyřešit jednou pro vždy, takže jsem plastovou příchytku dal úplně pryč a nanýtoval M8 matici a práh (držák) přišrouboval šroubem.Od té doby je klid.
To šramocení prahů tak může asi vzniknout jenom na autech s aeropacketem, pokud koukám dobře do nákresů klasických prahů.Tam je uchycený přímo plastový práh na karoserii že?

jop přímo na karoserii.. to potvrzuje to, že normální prahy zvuk vydávat nejspíš nebudou..
   Návrat  
lrj1 je teď offline  lrj1
PříspěvekZaslal: 6.7.2013 , 9:31   Citovat  

Zdravím všechny
Nyní jsem koupil Hondu Accord 2.2i-CTDi r.v.2004 a mám několik otázek:
1) Kde bych našel nějaký software do navigace? Mám tam nějaké starší dvd s mapami záp. evropy, ale né ČR.
2) Dá se zjistit spotřeba, popř. dojezd? Nemohu to nikde najít, resp. nevím jak na to a ani nevím, jestli tuto funkci auto má.
Jestli se opakuji, tak se omlouvám, ale jsem tu nový a musím se zorientovat.
Mnohokrát děkuji za rady.
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.7.2013 , 9:39   Citovat  

lrj1 napsal:
Zdravím všechny
Nyní jsem koupil Hondu Accord 2.2i-CTDi r.v.2004 a mám několik otázek:
1) Kde bych našel nějaký software do navigace? Mám tam nějaké starší dvd s mapami záp. evropy, ale né ČR.

Viz odkaz: Článek na H-C: Jak na to...
lrj1 napsal:

2) Dá se zjistit spotřeba, popř. dojezd? Nemohu to nikde najít, resp. nevím jak na to a ani nevím, jestli tuto funkci auto má.

Vzhledem k tomu, že máš předface model, tak to ani najít nemůžeš, neb nemá palubní počítač. Jediná možnost je nějaké přídavné zařízení jako třeba Scangauge či něco podobného...
   Návrat  
lrj1 je teď offline  lrj1
PříspěvekZaslal: 7.7.2013 , 8:08   Citovat  

SaKaL napsal:
Vzhledem k tomu, že máš předface model, tak to ani najít nemůžeš, neb nemá palubní počítač. Jediná možnost je nějaké přídavné zařízení jako třeba Scangauge či něco podobného...

Tak odkaz na navigaci výborný, jen malý problém, že na odkazu pro stažení je všechno polsky, našel jsem nějaké mapy, ale další problém je, že za jeden part chtějí sms za 2 zlotý, což je asi 12 korun, partů je 33. Nechci platit, když nemám jistotu funkčnosti.
Nemá někdo jiný nápad? Díky všem.
A ještě k tomu nerozumím těm všem označením: APN2 (západ?), APN3 (východ?), 5B(C,D - co je to za označení?), 101 a pak ještě nějaké verze. Ani pořádně nevím, co bych měl hledat a stahovat.
   Návrat  
Santi je teď offline  Santi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.7.2013 , 9:39   Citovat  

Chlapi zjistil jsem, že když dám za jízdy kola do levého rejdu (nejlépe táhlá zatáčka) ozývá se mi od levého předního kola takové hluboké tu, tu, tu...jako když prázdná pneu. Nesetkal se s tím někdo, abych věděl na co se připravit?
V tématech jsem tu nic nenašel.
   Návrat  
C.M.Burns je teď offline  C.M.Burns
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.7.2013 , 10:57   Citovat  

Santi napsal:
Chlapi zjistil jsem, že když dám za jízdy kola do levého rejdu (nejlépe táhlá zatáčka) ozývá se mi od levého předního kola takové hluboké tu, tu, tu...jako když prázdná pneu. Nesetkal se s tím někdo, abych věděl na co se připravit?

tu, tu, tu...? pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Jestli to zní jako prázdná pneumatika a prázdná přitom není, tak to zvedni a podívej se jestli nemáš v pneumatice zabodnutý hřebík... tohle se mi už jednou stalo, ikdyž jako tu, tu, tu to neznělo Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.7.2013 , 11:35   Citovat  

Nj ty zvuky těžko popsat Mr. Green ze subwooferu to taky není Mr. Green
Je to takové pravidelné hučení..
   Návrat  
ICE.J je teď offline  ICE.J
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.7.2013 , 12:19   Citovat  

Santi napsal:

Není to ložisko? Nápad je tu! To se většinou ozývá při zatížení té strany...než to začne hučet pravidelně, tak to dělá různý zvuky.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.7.2013 , 13:00   Citovat  

Taky mě to napadlo..no uvidíme po diagnostice v servisu..
   Návrat  
Aliin je teď offline  Aliin
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.7.2013 , 14:16   Citovat  

Chlapy vi nekdo nebo umí zjistit co stojí new koberečky v Honda ?
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.7.2013 , 15:00   Citovat  

Zdravím.
Chcem sa opýtať tých, čo maju tažné na Acc7g sedan:
-na koľko to asi vyjde komplet cenovo aj s montážou? (obyčajné, nesundávací t.j.napevno)
-ev.je to zložité namontovať?...pýtam sa pretože známy automechanik, ktorý mi robí pravidelnú udržbu, mi to je ochotný namontovať, ale ako uviedol, závísíto na značke a modelu auta(napr.na oktávku je to veľmi jednoduché, na Accorda to ešte nemontoval)...Ono som totiž našiel napr. za 2500kč na moj model Accordu, ale neviem koľko beru za prácu inde a kamoš mi servisuje auto už roky spoľahlivo a za babku.
Ďík za vlastné zkusenosti
   Návrat  
wokrhlak je teď offline  wokrhlak
PříspěvekZaslal: 8.7.2013 , 15:18   Citovat  

Santi napsal:
Taky mě to napadlo..no uvidíme po diagnostice v servisu..

ložisko nebo homokinetický kloub
   Návrat  
wokrhlak je teď offline  wokrhlak
PříspěvekZaslal: 8.7.2013 , 15:20   Citovat  

Aliin napsal:
Chlapy vi nekdo nebo umí zjistit co stojí new koberečky v Honda ?

tady 48 liber v česku dvojnásob
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.7.2013 , 17:46   Citovat  

turkpet napsal:
Zdravím.
Chcem sa opýtať tých, čo maju tažné na Acc7g sedan:
-na koľko to asi vyjde komplet cenovo aj s montážou? (obyčajné, nesundávací t.j.napevno)
-ev.je to zložité namontovať?...pýtam sa pretože známy automechanik, ktorý mi robí pravidelnú udržbu, mi to je ochotný namontovať, ale ako uviedol, závísíto na značke a modelu auta(napr.na oktávku je to veľmi jednoduché, na Accorda to ešte nemontoval)...Ono som totiž našiel napr. za 2500kč na moj model Accordu, ale neviem koľko beru za prácu inde a kamoš mi servisuje auto už roky spoľahlivo a za babku.
Ďík za vlastné zkusenosti

Accord 7G je nádherné auto, tak proč ho špetit stabilním tažným...? Já od bývalého majitele koupil Accorda s tažným, ale naštěstí s bajonetem, takže ho tam dávám jen když je potřeba Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.7.2013 , 18:29   Citovat  

C.M.Burns napsal:
Accord 7G je nádherné auto, tak proč ho špetit stabilním tažným...? Já od bývalého majitele koupil Accorda s tažným, ale naštěstí s bajonetem, takže ho tam dávám jen když je potřeba Úsměv

.. očakávam íné rady než "proč", ale aj tak přátele
inak čo som našiel jedno ťažné zariadenie, tak v návodu na montáž je odvrtať 4 otvory po stranách kufru viz odkaz
tudy odkaz
tak neviem, či to je len u tohoto výrobcu tažného z., alebo proste u tohoto modelu accorda to inak nejde, predsa len tých upevňovacíchb miest asi moc nebude(resp.bude asi len jedno)
   Návrat  
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 11:36   Citovat  

Trebor napsal:
mam takovy problem, jestli jste se s tim uz taky treba nekdo nestkal.

Cosi mi chrasti nekde pod palubkou na strane spolujezdce, jako by snad priblizne pod vydechem topeni-klimatizace u dveri spolujezdce. V tomhle mesici sem to uz pozoroval 3x a to pri jizde po dalnici - a "vtipny" na tom je to, ze se to zacne vzdy ozyvat az kdyz jedu tak 160 a vyse.

Tak mne napadlo, ze ve vyssi rychlosti tam nekam proudi vic vzduchu a tim se tam neco rozezni - nejaka vrtulka nebo cosi jineho? Jo, a kdyz to vydava ty zvuky, tak v tom miste tlaceni na palubku nebo i bouchani do ni to neutisilo. Vzdy az pri snizeni rychlosti to ztichne a pak pri zvyseni se opet ozve.

Nejaky napad Cooo???

Ahoj, takže abych se podělil k tomuto:
Včera jsem shodou okolností dával auto do autorizovanýho servisu do Motola na výměnu oleje a tak a přitom jsem jim i řekl o tom chrastění a že bych ho chtěl odstranit. I jsem technikovi řekl, že z fóra mám tipy na list, přední okno (a případně práh - ale tento nebude). Když jsem mu řekl, v jakých rychlostech se to tak projevuje, tak mi hned odpověděl, že je zvědavej, kdo to bude testovat, jelikož už má jen tři body Velmi šťastný . Ale pak s tím prý třikrát jeli a to s částečně odstrojenou palubkou, prý i dveře odstrojili ... . Pak zkusili páskou přelepit tu lištu na sloupku a prý se to zmírnilo. Takže to asi fakt bude to, co tu popisoval GoomIce. Nicméně mi bylo sděleno, že aby to mohli opravit, tak by museli prý vysadit přední okno, to by museli vyřezávat strunou a prý by to okno stejně určitě ruplo = to bych se nedoplatil! Prý samotný okno stojí 22000,- Tak to koukám! .
Nicméně dnes jsem ještě technikovi poslal mail s odkazem na postup opravy od GoomIceho. Tak uvidíme no.

Případně budu o dalším postupu informovat, pokud se na to snad raději nevy*eru - záleží na penězích, čase (Motol je pro mne trochu z ruky) a taky na tom, jak mne to bude hodně sejřit.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 11:46   Citovat  

Trebor napsal:
Včera jsem shodou okolností dával auto do autorizovanýho servisu do Motola na výměnu oleje a tak a přitom jsem jim i řekl o tom chrastění a že bych ho chtěl odstranit. I jsem technikovi řekl, že z fóra mám tipy na list, přední okno (a případně práh - ale tento nebude). Když jsem mu řekl, v jakých rychlostech se to tak projevuje, tak mi hned odpověděl, že je zvědavej, kdo to bude testovat, jelikož už má jen tři body Velmi šťastný . Ale pak s tím prý třikrát jeli a to s částečně odstrojenou palubkou, prý i dveře odstrojili ... . Pak zkusili páskou přelepit tu lištu na sloupku a prý se to zmírnilo. Takže to asi fakt bude to, co tu popisoval GoomIce. Nicméně mi bylo sděleno, že aby to mohli opravit, tak by museli prý vysadit přední okno, to by museli vyřezávat strunou a prý by to okno stejně určitě ruplo = to bych se nedoplatil! Prý samotný okno stojí 22000,- Tak to koukám! .
Nicméně dnes jsem ještě technikovi poslal mail s odkazem na postup opravy od GoomIceho. Tak uvidíme no.

Případně budu o dalším postupu informovat, pokud se na to snad raději nevy*eru - záleží na penězích, čase (Motol je pro mne trochu z ruky) a taky na tom, jak mne to bude hodně sejřit.

No do Motola bych to ani nedával... Není veden jako autorizovaný servis - podívej se na stránky Hondy a v Praze ti vyjede jen Jarov a Chodov. Dovez to radši Aldovi do Jesenice.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 14:36   Citovat  

Odešel mi horní čep na předním pravém rameni. Potřeboval bych zda máte někdo zkušenosti s výměnou? Pro nalisování nového je potřeba asi vyjmout rameno. Je při vyjímání ramene potřeba vyjmout i tlumič s pérem?
S jakými značkami čepů máte jaké zkušenosti?
Starline jsem automaticky vyřadil, ale jde mi o to zda vybrat OYODO nebo Nipparts?
   Návrat  
martin500600 je teď offline  martin500600
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 14:58   Citovat  

Nemáte niekto schému zapojenia, uloženia káblov pre Acco 7g 2,2 od snímača ABS až po riadiacu jednotku? Nedávno som menil snímač a po diagnostike vyhlasuje stále rovnaký problem, mechanik tvrdí že môže byť seknutý, zhnitý kábel niekde medzi kolesom a motorom. Potreboval by som nejakú radu návod skúsenosť nech nerozoberám pol interieru prípadne aj auta
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 20:00   Citovat  

to martin500600: než budeš rozebírat půlku auta, natáhni nový kabel provizorně...tím zjistíš, jestli to je seklé, nebo ne.
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 20:50   Citovat  

C.M.Burns napsal:
Odešel mi horní čep na předním pravém rameni. Potřeboval bych zda máte někdo zkušenosti s výměnou? Pro nalisování nového je potřeba asi vyjmout rameno. Je při vyjímání ramene potřeba vyjmout i tlumič s pérem?
Starline jsem automaticky vyřadil, ale jde mi o to zda vybrat OYODO nebo Nipparts?

tlumič s perem vyndavat nemusíš. čepy beru pouze japonské Yamato, 555, CTR. Já osobně před dvěma lety kupoval celé ramena od Loemferder či tak nějak a mám stále klid a funguje je to dobrý
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 20:58   Citovat  

C.M.Burns napsal:

Též jsem měnil celé rameno (Nipparts). A jak psal Dutch, není třeba demontovat tlumič.
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 21:12   Citovat  

Newtom napsal:
Též jsem měnil celé rameno (Nipparts). A jak psal Dutch, není třeba demontovat tlumič.
kolik si dával za to rameno jestli můžu vědět přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 22:41   Citovat  

Menil sim len čepy, pred 2 rokmi, doteraz vyzerajú o.k,značku si už nevybyvujem,ale viac ako 500kč zakus som nedal
   Návrat  
martin500600 je teď offline  martin500600
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 10:14   Citovat  

Stepa napsal:
to martin500600: než budeš rozebírat půlku auta, natáhni nový kabel provizorně...tím zjistíš, jestli to je seklé, nebo ne.

No to samozrejme, len ono ja ani moc netuším kde v motoroveč časti je zbernica, teda kam by som to mohol zapojiť
   Návrat  
notabene je teď offline  notabene
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 15:11   Citovat  

2.4i, 2007, 180tkm a zacla jit hure radit zpatecka, nekdy musim 5x zmacknout spojku aby sla plynule a ne ''pres zuby''. Obcas to dela i pri razeni 5ky. Mam nechat vymenit celou spojku nebo to lze resit i jinak?

Diky
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.7.2013 , 7:17   Citovat  

Řešil někdo vůli zadní opěrky hlavy - při přejezdu nerovností klepe a mně ten zvuk dost vadí... Snad nebudu muset měnit zadní sedačku... Se stydím
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.7.2013 , 8:42   Citovat  

Trebor napsal:

cele okno by se menit nemelo, ten zvuk maji udajne vydavat ty klipy samotne jak mlati/klepou o sebe/o sloupek.

Jedna moznost je vymenit ty klipy s listama, nevim presnou cenu, mam v planu se v Honde zeptat na kalkulaci, ale 2-3tisice minimalne to budou.

V pripade ze ti klipy drzi a mas je vsechny (4 na kazde strane) - coz neni muj pripad, by mel pomoct ten postup z TSB - zalepit klipy od listy do drzaku na sloupku.

Ja mam pulku klipu v haji a zbytek prakticky nedrzi. V autoskle mi tvrdi ze to je nestastne reseni japoncu uz jenom kvuli tomu ze se to rado lame, takze nejjednodussi reseni by melo byt klipy uplne odstranit (eliminace klepajiciho elementu) a zalepit listy napevno silikonem co pouzivaji na autoskla. Mam to v planu pristi tyden, tak dam vedet. Doufam ze jo, jinak zvazuju vyuziti pojistky skel a nechat udelat poradnou vymenu primo v Honde.. Smutný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina