Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotím, fotíš, fotíme…
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 97, 98, 99  Další 
Zaslat odpověď

Strana 78 z 99
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.7.2013 , 20:35   Citovat  

xJoseph napsal:
Příště si na to dám pozor a upravím to jednotně. Díky Úsměv
tudy odkaz

Ty auta tam to je masakr...úroveň úplně jinde.....škoda že jsem to tam letos nestihl.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.7.2013 , 9:41   Citovat  

Kleeman napsal:
Ze včerejší návštěvy hradu Svojanov - leknín ve fontánce. Nikon D50 + Nikor 18-200mm

tudy odkaz Je to tam.

zaostřený to máš dobře ale to umístění květu téměř na střed mi moc nesedí (dal bych ho ještě víc mimo střed) a ten flek nahoře (předpokládám, že se jedná o nějaký list) to vysloveně kazí. Kytky nefotim takže muj názor ber tak trochu s rezervou
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kleeman je teď offline  Kleeman
PříspěvekZaslal: 2.7.2013 , 14:04   Citovat  

To není list Úsměv Je to stín, je to vidět, jak je i pod leknínem. S tou kompozicí máš tak trochu pravdu, mám ještě pár fotek, kde není uprostřed, ale tahle se mě osobně líbila prostě nejvíc Úsměv
   Návrat  
spectrecz je teď offline  spectrecz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.7.2013 , 20:35   Citovat  

SaKaL napsal:
Jedna ze včerejšího "kombajnového" focení...

To neni spatny...
   Návrat  
xJoseph je teď offline  xJoseph
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.7.2013 , 12:57   Citovat  

Robik napsal:
Ty auta tam to je masakr...úroveň úplně jinde.....škoda že jsem to tam letos nestihl.

Tak dojeď pak do Brna na okruh, taky tu budou. Mrk
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 12:21   Citovat  

něco pro autíčkáře Úsměv bohužel žádná honda tam nejezdila Smutný

EOS 450D + 17-40/4L

a oficiálně nejrychlejší pekáč na světě :twisted:

Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 9.7.2013 , 12:57   Citovat  

Nádhera, Monte-Carlo meka luxusu a super aut OK
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 9:43   Citovat  

je vidět, že jsou tam samý chudý lidi, na to nejlepší tam nemají a stojí v autosalonu ve výloze Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.7.2013 , 10:05   Citovat  

tak jak my tu máme večerky oni mají salony Ferrari, McLaren, Rolls Royce, Bentley... Velmi šťastný
na spoustě výloh byl znáček šktrnutýho foťáku, tak jsem nechtěl moc provokovat Úsměv

jediný lambo, který jsem tam potkal, předpokládám, že k tomu patřila i ta černá kocábka Cool
a ještě nějaký lodičky

IMG_9637.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_9637.jpg, 1.02 MB

IMG_9609.jpg

IMG_9609.jpg, 1.22 MB
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 14:13   Citovat  

xenon04: krasny fotky, doufam ze neco potkam na nebo v okoli Stelvia v srpnu Úsměv

Jinak mam dotaz na nikonaky, co rikate na objektiv NIKKOR 18-105mm F3.5-5.6G AF-S DX VR ED, mate nekdo zkusenost? V utery bych si mel jet pro D5100 a 18-55mm vysilam spolu s D60 do sveta, takze budu resit co za objektiv k nemu poridit Úsměv
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 14:29   Citovat  

Lubosh napsal:
xenon04: krasny fotky, doufam ze neco potkam na nebo v okoli Stelvia v srpnu Úsměv

Jinak mam dotaz na nikonaky, co rikate na objektiv NIKKOR 18-105mm F3.5-5.6G AF-S DX VR ED, mate nekdo zkusenost? V utery bych si mel jet pro D5100 a 18-55mm vysilam spolu s D60 do sveta, takze budu resit co za objektiv k nemu poridit Úsměv

Urcite dobra volba. Ze setaku snad to nej co muzes od nikonu poridit. Sam ho mam a naprosta spokojenost!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 14:55   Citovat  

xenon04 napsal:
něco pro autíčkáře Úsměv bohužel žádná honda tam nejezdila Smutný

EOS 450D + 17-40/4L

a oficiálně nejrychlejší pekáč na světě :twisted:

Mooc hezké fotky...taky mám 450D a co jsem včera prodal ted tu 70-200 4L tak nevím jestli koupit reaději lepší objektiv nebo si nechat pevnou 50 1,8 II a koupit 700D nebo 7D nebo 60D Smutný
   Návrat  
handsome je teď offline  handsome
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 15:34   Citovat  

citace:
Mooc hezké fotky...taky mám 450D a co jsem včera prodal ted tu 70-200 4L tak nevím jestli koupit reaději lepší objektiv nebo si nechat pevnou 50 1,8 II a koupit 700D nebo 7D nebo 60D Smutný

Záleží čo chceš robiť s foťákom. Ak viac točiť video, tak by som išiel do 60D, ak viac fotiť tak by som išiel do 7D. Prípadne si môžeš počkať na 70D o ktorom už sú nejaké postrehy a fotky na nete, ale kedy bude v obchodoch sa zatiaľ nevie.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 16:15   Citovat  

handsome napsal:
citace:

Záleží čo chceš robiť s foťákom. Ak viac točiť video, tak by som išiel do 60D, ak viac fotiť tak by som išiel do 7D. Prípadne si môžeš počkať na 70D o ktorom už sú nejaké postrehy a fotky na nete, ale kedy bude v obchodoch sa zatiaľ nevie.

Rozhodně fotit...a nejlépe fotky s bokehem Úsměv Už jsem to probíral s několika lidma a co člověk to jiný názor Úsměv
Jinak ta 35mm 1,4 bude podle fotek asi pěkný masakr Úsměv
tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 16:51   Citovat  

Tak to hej, 35mm f1.4 je fajn objektív, ale čo viem, tak v posledných testoch vyšla 35mm f1.4 sigma lepšie ako canon, tak skús omrknúť aj tú. A hlavne tie fotky s 35mm čo si dal odkaz sú fotené na 5dmkII, čo je FF, a ty budeš zrejme fotiť na APS-C zrkadlovke (700d, 60d, 7d, proste všetko okrem 1d, 5d a 6d (u canonu)), kde 35mm robí po prepočte cca 50mm, čo je základ, pokiaľ chceš niečo širokouhlejšie išiel by som do 28mm f1.8, prípadne ak chceš bookeh Velmi šťastný tak 50mm f1.4-f1.8, prípadne 85mm f1.4-f1.8 je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 16:59   Citovat  

50mm 1.8 právě mám...a myslíš že by byl rozdíl kdybych měl 50mm 1,4ku? Jsem četl recenze že ta 1.4ka až tak povedená není jako ta 1,8ka.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 17:27   Citovat  

Robik napsal:

díky pifko
pročpak šla ta 70-200 do světa? mám jí taky a pro mě je to asi nej sklo co mám Úsměv
naopak 50/1,8 jsem koupil, protože je za pár korun a obešel bych se klidně bez ní Úsměv

taky už delší dobu koumám nad výměnou těla
u mě je to 60D nebo bazarová 7D nebo bazarová 5D
láká mě na 5D full frame, skla mám všechny EF Úsměv na 7D rychlý seriový snímání, ostření a na 60D video Úsměv

zběžně jsem koukal na preview 70D a asi budu čekat dál, protože to vypadá na stroj přesně pro mě (FF bude muset ještě počkat) Velmi šťastný

450tka mě pomalu po 5 letech omezuje tím pomalým seriovým snímání, šumem na vyšší iso a absencí videa
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 17:34   Citovat  

Robik napsal:
50mm 1.8 právě mám...a myslíš že by byl rozdíl kdybych měl 50mm 1,4ku? Jsem četl recenze že ta 1.4ka až tak povedená není jako ta 1,8ka.

Kolikrat fotis na plnou diru? Jakou kvalitu maji snimky focene na plnou diru- stejne je lepsi si pro kresbu skoro vzdycky trochu priclonit. Kolik snimku zkazis, protoze je uz f1,8 dost narocna na ostreni? S f1,4 proostris jeste snadneji. Konkretni skla pro Canon neznam, na nejake exaktni vysledky se musis podivat v testech.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 18:49   Citovat  

xenon04 napsal:
díky pifko
pročpak šla ta 70-200 do světa? mám jí taky a pro mě je to asi nej sklo co mám Úsměv
naopak 50/1,8 jsem koupil, protože je za pár korun a obešel bych se klidně bez ní Úsměv

taky už delší dobu koumám nad výměnou těla
u mě je to 60D nebo bazarová 7D nebo bazarová 5D
láká mě na 5D full frame, skla mám všechny EF Úsměv na 7D rychlý seriový snímání, ostření a na 60D video Úsměv

zběžně jsem koukal na preview 70D a asi budu čekat dál, protože to vypadá na stroj přesně pro mě (FF bude muset ještě počkat) Velmi šťastný

450tka mě pomalu po 5 letech omezuje tím pomalým seriovým snímání, šumem na vyšší iso a absencí videa

Fotila úžasně ale je to jednoduché...s přepočtem minimální ohnisko 112mm je fakt smrtelné..nebavilo mě chotit xx metrů abych měl v hledáčku celý objekt.
7D jsem měl včera půjčené od Honzy (Bubaaka) a parádně se mi s tím fotilo...hlavně těch tuěím 19 bodů bylo super. A když jsem dával do porovnávače 700D a 7D..tak mě opravdu zarazilo jak dostala 700D na p*del Úsměv)
tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 18:53   Citovat  

Bully napsal:
Kolikrat fotis na plnou diru? Jakou kvalitu maji snimky focene na plnou diru- stejne je lepsi si pro kresbu skoro vzdycky trochu priclonit. Kolik snimku zkazis, protoze je uz f1,8 dost narocna na ostreni? S f1,4 proostris jeste snadneji. Konkretni skla pro Canon neznam, na nejake exaktni vysledky se musis podivat v testech.

No právě že na clonu 1.8 fotím téměř pořád Velmi šťastný Možná to je chyba ale jsem začátečník a ted jsem s focením začal, takže třeba příjdu na to, že je lepší fotit s trochu vyšší clonou.
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 20:29   Citovat  

Robik napsal:
No právě že na clonu 1.8 fotím téměř pořád Velmi šťastný Možná to je chyba ale jsem začátečník a ted jsem s focením začal, takže třeba příjdu na to, že je lepší fotit s trochu vyšší clonou.

pokud nefotíš něco fakt nablízko při měkkym světle (portrét) tak otevřená clona nemá moc smysl. Vyfoť si třeba jen pohled z okna. Udělej tři fotky. při plně otevřený cloně, pak třeba f4 a pak f8 a koukni se na ně 1:1. Hlavně pokud máš ve výhledu panelák tak na těch oknech je pěkně vidět jak na plný cloně dostává kresba kiss me
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 21:50   Citovat  

Väčšina objektívov má najlepšiu kresbu niekde medzi f5.6 a f11, lenže to sú clony poväčšine tak na krajinky. Ľudia chcú čo najviac bookeh Velmi šťastný a preto fotia s čo najnižšou clonou, čo nie je zlé, len podstatne ťažšie, najmä pri pohybujúcich sa objektoch. Ako som už písal inde, plastic-fantastic som mal a fotil som väčšinou niekde medzi f2.2 a f2.8, kde bola ostrosť podstatne lepšia ako 1.8, no i tak bol ten objektív lepší ako canoňácka f1.4 USM, ktorá je napr. v rohoch horšia, no podstatná vec je, že ten cenový rozdiel medzi f1.8 a f1.4 je tak veľký, že sa f1.4 absolútne neoplatí vzhľadom na kvalitu kresby, ktorú má f1.8. Ja som časom prešiel na Canon f1.4 50mm FD, pretože som skôr na staršie sklá s manuálnym ostrením (najmä preto, lebo fotím skôr statické veci ako dynamické).

7D je samopal Velmi šťastný a ostrenie má Xkrát lepšie ako napr. 5Dmk2, ktorý je skôr portrétový ako športový. Keď mi odíde do nebies moja 50D (zatiaľ nacvakané 80tisíc a stále ide, takže klop-klop), tak pôjdem do 7D je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2013 , 22:19   Citovat  

Handsome: něco podobného ohledně 1.8 a 1.4 jsem slyšel taky...a co pak taková 1.2 Úsměv
A jaké pouzivas objektivy ty? No na tu 7D peje každý jen samé pozitiva.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.7.2013 , 9:08  Naposledy upravil handsome dne 12.7.2013 , 9:37, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ona tá 7D je vlastne niečo ako 1D s APS-C senzorom Úsměv a canon f1.2 je už iná liga, no ak by som mal dať toľké peniaze za 1.2 išiel by som možno ešte nižšie a kúpil niečo staršie (vintage) a manuálne s hodnotou f1 či lepšou Velmi šťastný

S čím fotím ja? Všetky objektívy až na jeden sú staršie, manuálne, no hlavne ostré a kvalitné, vyrobené z kovu a (myslím) so slušnou svetelnosťou, takže po poriadku:

1. Canon FD 28mm f2.8 (sveteľný takmer-širokáč, ostrý aj na f2.8, dobrý na krajinky a indoor fotenie)

2. Pallas M42 35mm f2.8 (ekvivalent 50tky na APS-C, mierne mäkký na f2.Cool

3. Canon FD 50mm f1.4 (sveteľný univerzál, okrem iného aj na portréty, ostrý aj na f1.4 ale trafiť ostrý bod tam kde ho potrebujem je umenie, hlavne pri objektoch ktoré sa pohybujú Mrk)

4. Helios 44m-4 M42 58mm f2* (s makro krúžkami ho používam občas na makro, našiel ho priateľkin otec, vyčistil som ho a ide krásne, bol to môj prvý m42 objektív)

5. Hanimex Auto MC M42 135mm f2.8 (sveteľný tele a výborný na portréty, na portréty ostrý už na f2.8, na krajinku je lepšie pricloniť na f4)

6. Pentacon G.D.R M42 200mm f.4 (tele, na f4 mierne ostrý a po priclonení na f5.6 a f8 ostrý viac než dosť, našiel ho starý otec na povale, poslal mi ho, pričom bol tak špinavý, že nešiel vôbec ani ostriť, rozobral som ho do poslednej skrutky, vyčistil, premazal a ide najľahšie a najjemnejšie zo všetkých objektívov čo mám)

7. Olympus F.Zuiko Auto-T OM 300mm f4.5 (legendárny tele, ktorý je na f4.5 neskutočne ostrý, len to chce prax aby človek vedel trafiť to čo chce mať ostré, pričom keď sa pricloní na f8, tak mám pocit, že sa o ten objektív porežem, taký je ostrý Velmi šťastný Mrk)

8. Canon USM 17-85mm f4-5.6 (univerzálny objektív, na ktorý sa síce dosť nadáva, no po priclonení na f8 a viac mi príde ostrý viac než dosť, a hlavne ho mám preto, aby si mohol z času na čas požičať foťák aj otec či priateľka a nemuseli sa trápiť manuálnym ostrením, clonením a chodením hore dolu, keďže im stačí prizoomovať Velmi šťastný)

*objektív, ktorý sa predáva za smiešne peniaze, pretože bol záklaďák pre väčšinu Zenitov, na f2, či f2.2 mi príde ostrejší ako f1.8 od Canonu
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2013 , 9:34   Citovat  

Hmm..hezká sestava...jak jsi spokojený s tou 28mm f/2.8? Není to už nějaký starší kousek? Jsem koukal že jde za solidní peníze dostat 28mm 1.8.

PS: proč si teda nakonec vzal 50mm 1.4ku když s tou 50mm 1.8kou se ti fotilo lépe.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2013 , 9:46   Citovat  

70D je taky celkem kulomet 7fps vs. 8fps u 7D Úsměv 19 křížových ostřících bodů, je lehčí, má výklopný dotykový display, novější procesor, lepší ostření pro video, wifi...
jen to horší pokrytí hledáčku Smutný
počkám na řádnou recenzi a zkušenosti, ale vypadá to, že jsem lapen Velmi šťastný

taková zkouška... HDR v PS a úprava v Lightroom
Port de Fontvieille a hračkárna pro velký kluky Velmi šťastný

450D + 17-40/4 (škoda, že jsem nevzal polarizační filtr)

Untitled_HDR2.jpg

Untitled_HDR2.jpg, 1.29 MB

mcUntitled_HDR2.jpg

mcUntitled_HDR2.jpg, 1.02 MB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.7.2013 , 10:06   Citovat  

Mierne som upravil som predošlý príspevok, resp. dopísal ešte nejaké info k jednotlivým objektívom.

K tej 28mm, áno je to starší typ, ale to sú všetky moje objektívy s výnimkou 17-85, ktorý je jediný plnohodnotný automat. Zbytok sú staršie kusy, pričom pri všetkých je nutne manuálne ostriť aj cloniť. Cestou starých objektívov som sa vybral preto, lebo ma presvedčila jednak kvalita ich výroby, všetky sú kovové, oproti ktorým sa môžu dnešné plastové objektívy schovať a jednak aj kvalita ich kresby. No tu pozor, je mi jasné, že Lkové sklá od canonu kreslia neskutočne dobre, no nie každý má XXXX € na to aby si ich mohol kúpiť. Nechcel som ostať pri sklách ako 18-55, resp. 75-300 a chcel som niečo viac no za menej peňazí. Tak som sa rozhodol ísť cestou objektívov, ktoré sú staršie ako ja sám, pričom väčšina má rok výroby medzi 1960-1980. PRostredníctvom ebay-u som sa tak dostal za smiešne peniaze k objektívom, ktoré sú pevné, sveteľné a majú výbornú kresbu. Išlo to však postupne a nie štýlom, tento objektív je lacný, tak ho kúpim. Starých objektívov sú tisíce a treba sa vedieť v nich orientovať, tak som študoval a študoval a našiel medzi nimi výnimočné kusy, na ktoré som sa potom zameral a začal ich hľadať. Pričom pentacon, či helios boli dielom náhody a venovania z kruhov rodiny Velmi šťastný ... uff ale som sa rozpísal Velmi šťastný

K tej téme 1.8 verzus 1.4. Bolo to takto. Dávno dávno som si kúpil 1.8 za cca 120€ pričom som bol rád, že mám prvý svetelný objektív a fotil som s ním cca mesiac. Ale ako to už býva, čím viac svetla človek má tým viac ho ešte chce, začal som poškuľovať po 1.4.. Odrádzala ma však od nej cena takmer 400€, pričom z toho čo som sa u nej dočítal na internete vôbec neodpovedala tomu, že by bola snáď 3 či 4 krát lepšia ako 1.8 (ak zoberieme do úvahy jej cenu). Následne na to som mal možnosť si 1.4 požičať asi na týždeň a utvrdila ma v tom, že hoc je to objektív s kvalitnejších plastov a má USM ostrenie, tak kresbu má rovnakú ako 1.8 (v rohoch možno mierne horšiu) a aj ostrenie je rovnako rýchle (hoc 1.4 má USM motor). Jediné plus toho objektívu bola svetelnosť, ináč nič. 1.4 som vrátil a skočil na ebay, kde som za chvíľu našiel niekoľko starších skiel s ohniskom 50-55mm a sveteľnosťou 1.4 za cca 100€. Po chvíle váhania som zavesil svoju 1.8 na bazoš za 80€, (predala sa do týždňa) a z Nórska vydražil starší typ objektívu canon FD 50mm f1.4 za 77€ (s poštovným 92€). Tak som sa dostal za menej peňazí ako stojí 1.8 k 1.4, ktorá kreslí výborne a mierna neostrosť v rohoch na f1.4-1.8 ma absolútne netrápi, vzhľadom na to, že som za ten objektív dal 90€ a nie 400€.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.7.2013 , 10:19  Naposledy upravil handsome dne 12.7.2013 , 10:20, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

xenon04 napsal:
70D je taky celkem kulomet 7fps vs. 8fps u 7D Úsměv 19 křížových ostřících bodů, je lehčí, má výklopný dotykový display, novější procesor, lepší ostření pro video, wifi...

Tak ja sa hlavne bojím, že v prípade tela to napríklad bude skok späť vzhľadom na to ako dopadol príchod 60D, ktorá už mala plastové telo a nie magnéziové ako jej predchodca 50D. Ten výklopný displej je fajn, ale životnosť foťáka podľa mňa skráti ale v prípade točenia videa je to plus. No procesor bude mať digic 5 nie? Zdá sa mi že duálny digic 5, tak či onak, pri testoch medzi digic 4 a digic 5 procesormi vyšli oba procesory v prípade šumu a rozsahu úplne rovnako. Digic 5 by mal mať lepšie ostrenie v rámci videa, s čím canon spojil následne objektívy 18-55 a 18-135, ktoré dostali STM motor, aby lepšie spolupracovali s digic 5 procesormi. No v praxi to skôr vyzerá tak, že to ostrenie nie je žiaden zázrak a je to iba slabí pokus o to dostať sa na úroveň continuálneho ostrenia videokamier. Wifi vo foťáku vnímam skôr ako mínus ako plus, keďže to bude iba sať baterku a nemá to pre mňa žiadne praktické využitie, teda až na prípady keď sa odfotí skupina dievčat v nákupnom centre a v momente to dajú zdieľať na Facebook Velmi šťastný ale to je iba môj názor na wifi v zrkadlovke Velmi šťastný

Tajne stále dúfam v niečo ako 7DmkII Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.7.2013 , 10:19   Citovat  

xenon04 napsal:
počkám na řádnou recenzi a zkušenosti, ale vypadá to, že jsem lapen Velmi šťastný

taková zkouška... HDR v PS a úprava v Lightroom
Port de Fontvieille a hračkárna pro velký kluky Velmi šťastný

450D + 17-40/4 (škoda, že jsem nevzal polarizační filtr)

Ted můžu mít za solidní peníze 7D s 21t nafocenými expozicemi to mi hlava nebere tak jsem taky nahlodán...ale za stejnou cenu můžu mít zase na 450D 24-70 2,8L.... to mi hlava nebere
Jinak co jsem zkoumal u 7D je pokrytí hledáčku 100% OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.7.2013 , 10:25   Citovat  

Robik napsal:
Ted můžu mít za solidní peníze 7D s 21t nafocenými expozicemi to mi hlava nebere tak jsem taky nahlodán...ale za stejnou cenu můžu mít zase na 450D 24-70 2,8L.... to mi hlava nebere
Jinak co jsem zkoumal u 7D je pokrytí hledáčku 100% OK

7D má 100% ale 70D má "iba" 98%. Aká je stará tá 7D o ktorej hovoríš, lebo pochybujem, že tých 21tisíc bude skutočných Ble
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Fotím, fotíš, fotíme…
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 97, 98, 99  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina