Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
vymena oleje honda civic
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 23:04   Citovat  

ReNo napsal:
...

nejsi jedinej kdo umí požít google: S jasnou vizí "vedoucí pozice v oblasti filtrace" dokázalo kolem 14 575 zaměstnanců ve více než 50 závodech na všech světadílech dosáhnout v roce 2012 tržeb kolem 2,6 miliardy euro.

o co tady tobě vlastně jde?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 23:05   Citovat  

posero napsal:
tahle diskuze začíná bejt únavná, ty si myslíš, že si každej plánuje výměnu doma? 14 dní předem? Tak to valím bulvy situace bejvá taková, že auto je červený středně velký asi ford, odpo musí bejt brzdy a olej udělej si to jak chceš Mrk tak to funguje v praxi. že ty si na to tak pečlivě připravuješ a hledáš si oe čísla je chválihodné ale běžně to tak nefunguje.

jinak ne jeden ale na VTI asi dva z economa taky tam byl ten menší w610/ mam pocit hledat to nebudu Úsměv proč používat něco s čím nejsem spokojen? výrobce nippartsu? bůh ví Úsměv víš kdo vyrábí mann? víš kdo balí febi? Skf? FAG? NSR? všichni přebalujou nakonec to možná vyrábí jedna fabrika pořádnej výtlem

Jinak mi přijde úsměvný číst zrovna od tebe jak jsou u AK nenažraný a pak jdeš a zacáluješ origo díly v Hondě přátele se někdy zeptej jaký maj marže oni

To nevím jaké mají marže, ale nezřídka bývá cena origo dílu ne o moc větší než za druhovýrobu pochybné kvality a původu z AK Mrk
Origo díly nekupuju kvůli ceně, ale kvůli 100% kvalitě, spolehlivosti a kompatibilitě.
Origo olejové filtry nekupuju, protože Mann mi poslouží stejně za lepší cenu (osobně vyzkoušeno vícekrát).

Takže u všech použití Mann filtrů ti pozdě zhasínala kontrolka mazání po studeném startu a po namontování Nippartsu zhasínala rychleji?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 23:07   Citovat  

posero napsal:
mě jsou ty eshopy tak nějak fuk Mrk ať si každej dělá co chce sme svobodná země OK ale nepamatuju eshop s autodílama kerej by tu byl třeba 10 let a nějak významě obsadil místo na trhu, dycky výkřik do tmy nízkejma cenama a za rok nebo dva ticho po pěšině Tak to valím bulvy

Tak to uz presluhujeme .. ja si rikam ... ze bych si mel vzit konecne poradnou dovcu Lucy

Nic, nema cenu zakladat flame .. kazdej mame svuj nazor.
Mann Filter ma proste vlastni vyrobu a je to opravdu nejvyssi kvalita filtru na trhu. Jestli je vzdy zapotrebi spickova kvalita ... to uz zalezi na kazdem z nas OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 23:10   Citovat  

ReNo napsal:
Tak to uz presluhujeme .. ja si rikam ... ze bych si mel vzit konecne poradnou dovcu Lucy

Mann Filter ma proste vlastni vyrobu a je to opravdu nejvyssi kvalita filtru na trhu. Jestli je vzdy zapotrebi spickova kvalita ... to uz zalezi na kazdem z nas OK

Samozřejmě že je potřeba. Pro naše miláčky to nejelpší je to dobrý
A když ta špičková kvalita navíc stojí pár korun (stejně jako ta pochybná kvalita) tak jenom hlupák by do toho nešel.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 23:10   Citovat  

přesně tak sem víc spokojen s filtry nipparts a jakej je to výrobce ti neřeknu prostě si vezmu krabičku a kouknu se když se mi líbí dam si ho na auto když ne jdu k jinýmu regálu Mrk ale ono to je fuk protože xindl najdeš všude, nejednou sem z některých filtrů vysypal např špony po řezání závitu atd HaHaaa

celkově díly šli hodně dolů, je to tím, jak všichni chtěj jen to levný .... některé sortimenty už opravdu mačká jen jedna fabrika od originálu až po to nad čím ohrnujem nos.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 23:13  Naposledy upravil posero dne 18.7.2013 , 23:19, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

ReNo napsal:

bez rýpání:

jak rychle umíš dodat díly? prozradíš čísla jako jsou hrubej a čistej obrat? klidně do sz, jinak nemam potřebu nijak hanit filtry mann, problém mohl bejt na pár kusech nebo u nás na vesnici byly špatně postavený hvězdy Velmi šťastný taky sem jednou slyšel, že na japonce se musí dávat fitlry jedině s kulatejma gumičkama to bohužel mann zcela eliminuje
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 23:15   Citovat  

posero napsal:
přesně tak sem víc spokojen s filtry nipparts a jakej je to výrobce ti neřeknu prostě si vezmu krabičku a kouknu se když se mi líbí dam si ho na auto když ne jdu k jinýmu regálu Mrk ale ono to je fuk protože xindl najdeš všude, nejednou sem z některých filtrů vysypal např špony po řezání závitu atd HaHaaa

celkově díly šli hodně dolů, je to tím, jak všichni chtěj jen to levný .... některé sortimenty už opravdu mačká jen jedna fabrika od originálu až po to nad čím ohrnujem nos.

Ty špony od závitu byly v jakých filtrech?
To byl právě tenkrát v tom testu filtrů velkej problém Nippartsu a dávám si na to pozor.
U Mannu jsem nikdy nenašel ani jedinej drobeček.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 23:19   Citovat  

posero napsal:
bez rýpání:

jak rychle umíš dodat díly? prozradíš čísla jako jsou hrubej a čistej obrat? klidně do sz

Tyto informace nemohu zverejnit. Kazdopadne nekolik tisic polozek dokazeme dodat ihned. Clovek si prijde a za par minut odejde s nakupem VTEC
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 23:22   Citovat  

KorkyGT-R napsal:
Dekuji vsem za info. Ten filtr urcite poridim Úsměv super tip.
Jo a diky za pochvalu auta. Bobek uz neco zazil po byvalem majiteli. Je tukle na leve svetlo, ktere je menene, ae ta kapota by potrebovala casem vymenit. Taky vsude shanim a nemuzu na ni nikde narazit. Kdyby nekdo mel tip na ND tak by to bylo super Úsměv. Auto ma podle tachomeu naketo 370 000, ae motor je jak novy. Mozna byl udelan swap nebo spis jen normalne vymenen a nebo je honda proste opravdu drzak a hodne zvladne Úsměv stejne bych plno veci chtela vymenit, takze se prave chci hodne dozvedet a kdyby treba nekdo vedel, kde na netu sehnat nejaky manual nebo tak taky bych byla moc rada Úsměv Honda

Jestli má 370tis.najeto,tak už ani olej měnit nemusíš. Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 23:23   Citovat  

ReNo napsal:
Tyto informace nemohu zverejnit. Kazdopadne nekolik tisic polozek dokazeme dodat ihned. Clovek si prijde a za par minut odejde s nakupem VTEC

ty čísla by mě zajmaly... AK plzeň disponuje cca 15-20 tisíci položek skladem jen pro srovnání Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 23:24   Citovat  

hopit napsal:

Ale notak....
Při kvalitní údržbě (minulé i budoucí) ten motor má ještě hodně před sebou.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 23:26   Citovat  

posero napsal:
ty čísla by mě zajmaly... AK plzeň disponuje cca 15-20 tisíci položek skladem jen pro srovnání Mrk

Chlapi, běžte si poměřovat pindíky do SZ a neOTčkujte tady přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 23:29   Citovat  

Petr 78 napsal:
Chlapi, běžte si poměřovat pindíky do SZ a neOTčkujte tady přátele

já myslím, že je to úplně jedno odpovězeno bylo tak o co jde? nesmíme zaprasit veledůležitý téma o výměně oleje? tak abych nebyl OT dal bych filtr mann a jedině olej castrol 10w60 racing jestli je motor v kondici tak je to nej volba pro občasnou sportovní jízdu jakou si dopřává každý majitel/ka vozu značky Honda
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 23:37   Citovat  

posero napsal:
já myslím, že je to úplně jedno odpovězeno bylo tak o co jde? nesmíme zaprasit veledůležitý téma o výměně oleje? tak abych nebyl OT dal bych filtr mann a jedině olej castrol 10w60 racing jestli je motor v kondici tak je to nej volba pro občasnou sportovní jízdu jakou si dopřává každý majitel/ka vozu značky Honda

O tom, ze sklady AK jsou z jine dimenze zde nemusime polemizovat. Proto jak jsem psal, my proti nim nic nemame a kdyz clovek nutne neco potrebujeme a my mu nemuzeme pomoci .. pak ho proste posleme do AK. I mu cestu vysvetlime VTEC

a ten olej je 10w-60 TWS Motorsport. Sam ho take davam je to dobrý
   Návrat  
KorkyGT-R je teď offline  KorkyGT-R
PříspěvekZaslal: 19.7.2013 , 15:00   Citovat  

Ajsik napsal:
KorkyGT-R:
Zdravím, Na běžnou udržbu by Ti stačila kniha JAK NA TO? HONDA CIVIC 87-01, je v češtině a najdeš tam spoustu užitečných věcí.
Bylo to i na uložto, ale nenašel jsem to tam už, tak jsem ti ta tam hodil - ULOŽTO - JAK NA TO?

jo děkuji taky jsem uvažovala, ale problém je v tom, že já ty knihy znám a vždy v nich to co zrovna potřebuju nikdy nenajdu. Údržba možná ano, ale opravy, úpravy atd. to moc není. Smutný ale zkusím i to, díky přátele
   Návrat  
KorkyGT-R je teď offline  KorkyGT-R
PříspěvekZaslal: 19.7.2013 , 20:32   Citovat  

hopit napsal:

No ty kvalite japonskych aut moc neveris teda Mrk ja znam plno co maj najeto pres pul mega a jedou lip nez kdyby meli 160 ppp, ae to ke o tom jak se kdo stara. K tomu vsemu motor byl nejspis menen, takze ty kilometry fkt nevim jak to s nimi je.. muze byt vic, ae i min. Osobne mam zkusenost s renault lagunou, ktera dobelhala k 630 000 a pak byla na odpis Úsměv tak snad honda nebude horsi jak rencek Úsměv hondy jsou drzaky a proto jsem si ji zvolila Úsměv Honda
   Návrat  
mart-in je teď offline  mart-in
PříspěvekZaslal: 9.3.2016 , 18:36   Citovat  

Ajsik napsal:
KorkyGT-R:
Zdravím, Na běžnou udržbu by Ti stačila kniha JAK NA TO? HONDA CIVIC 87-01, je v češtině a najdeš tam spoustu užitečných věcí.
Bylo to i na uložto, ale nenašel jsem to tam už, tak jsem ti ta tam hodil - ULOŽTO - JAK NA TO?

mohl by pro mě někdo nahrát tu knihu na ulož.to? Předem děkuji Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
vymena oleje honda civic
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina