Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2013 - 26. - 28.7.
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 40, 41, 42  Další 
Zaslat odpověď

Strana 30 z 42
Blondis je teď offline  Blondis
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 9:46   Citovat  

Strober napsal:
offtopic
Čekám, že se tady někdo rozepíše jak bylo...no ale zatím to vypadá, že někteří by chtěli mít příští Honday někde v lázních
Velmi šťastný

Ne, jen normální soc. zařízení Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 9:47   Citovat  

Blondis napsal:
Ne, jen normální soc. zařízení Mrk

to jest? toi toi dodává i lepší kadiburky, i sprchy, ale to je brutální ranec za den...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Evička je teď offline  Evička
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 9:51   Citovat  

NO jak bylo... Prijeli jsme v sobotu rano kolem 10hod a sli obhlednout co kde je... Na to ze bylo horko,tak sprchy a umyvadla s vodou byla velmi prijemna a dekuju za ne Úsměv Nebyt tam tak vsichni odjizdime s upalem a uzehem Velmi šťastný Byla tam skvela malinovka OK a jen mi tam trochu chybeli zmrzlinky,ktery si myslim ze by sli na odbyt. Tojky se daly prezit (byla jsem tam jen jednou) a dokonce jsem videla jak je i vyvazeli a nejaky strasny smrad to nebyl. Nikdo nevoni na zachode po fialkach . Ano svitilo na ne nejaky cas slunicko,ale jak vite zemekoule se otaci a tim padem se otacelo i slunicko a na tojky nesvitilo porad. Jidlo bylo dobre,steaky dobre okoreneny a klobasa vynikajici.
Divani se jak si to jezdci drandi po okruhu bylo taky zajimave a koho to nebavilo mohl se sebrat a jit k rybniku a nebo odjet do mesta. V okoli hradce je mnoho koupalist a jinych zabavnych vyziti...
Kazdy hudruje na horko, tak bylo no,aspon jsem se hezky opalila a lepsi nez zima a dest a bahno jak zname z minuleho a preminuleho roku.
Gratuluju vyherci Miss Honday a vyhru ma opravdu zaslouzene, nejen ze predvedl perfektni vykony na okruhu,ale i auto je krasny OK
No a nad cim jsem tam slintala jako milovnice c6g byl Marfiho nadupanej civic. Pred nim jen klobouk dolu Úsměv
Skoda ze jsme museli v noci odjet, protoze nocni zavod mohl byt super Úsměv
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 10:28   Citovat  

Evička: tak ono je rozdíl, být na HD půl dne nebo celý víkend......
Být tam jenom "na skok", tak ani sprchu a záchody nepotřebuju.
   Návrat  
mirage21 je teď offline  mirage21
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 10:30   Citovat  

Chtěl bych vyseknout obrovskou poklonu všem organizátorům, na okruh jsem se těšil, jako malej kluk. Užil jsem si zábavu, potkal jsem se s lidma, který jsem od loňska neviděl, pokecali jsme, popili. Prostě o tom tenhle Honda svátek přeci je, ne? Nějaký "mouchy" by se našly, nové místo, nové situace s kterými se museli pořadatelé vyrovnat a vyřešit, podle mě to všechno zvládli na jedničku je to dobrý nevím, co někteří očekávají? Zkuste si někdy něco podobnýho lépe zorganizovat a pak pindejte, nikdy se stejně všem nezavděčíte Tak to valím bulvy Takže všem moc díky, doufám, že příští rok bude zase HD na okruhu a já budu mít i lépe připravené auto Je to tam.
   Návrat  
Evička je teď offline  Evička
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 10:37   Citovat  

Petr 78 napsal:
Evička: tak ono je rozdíl, být na HD půl dne nebo celý víkend......
Být tam jenom "na skok", tak ani sprchu a záchody nepotřebuju.

Kdybych nemusela dneska do prace tak ver ze tam jsme celej vikend Tak to valím bulvy
   Návrat  
Michalka je teď offline  Michalka
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 10:38   Citovat  

Doufám strašně moc, že příště to bude opravdu někde jinde Smutný Nebyli jsme kvůli výše popsaným věcem a mrzí mě, že prostě jestli to bude na tomto místě dál, tak pro mě možná nás jako rodinu Honday jako takový končí. Neumím to ani popsat, jak mě to mrzí krom pár HD jsme byli na všech, byla to pro nás součást léta a dovolené. Nepočítám období temna, kdy jsme měli Nissana Velmi šťastný Jelikož máme prcka a na cestě je další, tak by to prostě letos nešlo, páč trávit půl dne na toikách to by jste nechtěli ani vy ... Vždyť i jiné značky maj srazy v kempu nebo tuning srazy a jezdí hodně aut a vejdou se ... Uvidíme co se vymyslí na příští rok aby jsme se mohli na HD opět těšit, jako dřív OK OK
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 10:45   Citovat  

Michalka napsal:
Doufám strašně moc, že příště to bude opravdu někde jinde Smutný Nebyli jsme kvůli výše popsaným věcem a mrzí mě, že prostě jestli to bude na tomto místě dál, tak pro mě možná nás jako rodinu Honday jako takový končí. Neumím to ani popsat, jak mě to mrzí krom pár HD jsme byli na všech, byla to pro nás součást léta a dovolené. Nepočítám období temna, kdy jsme měli Nissana Velmi šťastný Jelikož máme prcka a na cestě je další, tak by to prostě letos nešlo, páč trávit půl dne na toikách to by jste nechtěli ani vy ... Vždyť i jiné značky maj srazy v kempu nebo tuning srazy a jezdí hodně aut a vejdou se ... Uvidíme co se vymyslí na příští rok aby jsme se mohli na HD opět těšit, jako dřív OK OK
Pod tohle se podepisu, protoze lepe bych to nenapsal. Organizatori ale tvrdili, ze letos to bude jinde "aby si ve Svijanech uvedomili ztratu", takze snad pristi Honday bude opet TEN HONDAY pro vsechny je to dobrý
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 11:07   Citovat  

Jako vždy - a to bez ohledu na místo konání - velké díky všem pořadatelům a pomocníkům, protože bez jejich ochoty a nasazení by nebylo nic (ať už s mobilnímí hajzlíky nebo bez nich) Úsměv
A velké díky Hondzovi, který mě povozil ve svém závodním C5G. Byl to veliký mazec je to dobrý
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 11:33   Citovat  

také se přidávám s díky lidem, kteří jsou ochotni obětovat svůj čas a pohodlí, a udělat něco pro ostatní přátele OK velký RESPEKT !!!
Honday pro všechny ? .... to je nedosažitelný mýtus
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 11:42   Citovat  

Musim se jen pousmat nad nazorem lidi, kteri tam vubec nebyli viz. millhouse a pomlouvaji to tady ...
Za me uplne super. Na okruhu se me libilo, sprinty nic pro me a tak jsme odjizdeli uz dnes rano, ale jinak dobry.
U sprchy jsem nevidel jedinou frontu, u toiek taky ne. V jakym stavu byly nevim, ale pokud to nekoho tak neskutecne odpuzovalo, stacilo sednout do auta a asi 3 min . jizdy je mekac nebo benzinka ...
To schlazeni nevim proc byl takovej problem ? Ta voda co tam tekla z x kohoutku nestacila? A sprcha ? Ble

Jediny co bych vytknul, tak ze nebyl neco jako program na jizdy na okruhu. Clovek moc nemel moznost si zjsitit kdo ted jezdi, kdy pojede jeho skupina, kdy se pojedou dualy a tak... Pro priste by mozna bylo fajn k zakoupenym jizdam prilozit malej letacek s casy akci na okruhu Mrk

A taky me mrzi ze na dual zavody se prihlasilo tak malo lidi Smutný To byla vazne ostuda, na to kolik tam jezdilo lidi pres den, nebo na to, kolik bylo aut ktere by si zaslouzily potahat po okruhu, ale jejich majitele je maji asi jen na paradu, to je skoda Se stydím
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 11:53   Citovat  

Ossi napsal:
......A taky me mrzi ze na dual zavody se prihlasilo tak malo lidi Smutný To byla vazne ostuda, na to kolik tam jezdilo lidi pres den, nebo na to, kolik bylo aut ktere by si zaslouzili potahat po okruhu, ale jejich majitele je maji asi jen na paradu, to je skoda Se stydím

věř, že kdybych jel, tak potahám Velmi šťastný
pracuji 14.den, nestihl jsem tudíš ani dopřipravit auto a skolaboval odvoz Smutný
příští rok jedu, ať se děje co se děje.. je to dobrý
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 12:01  Naposledy upravil M@jk dne 28.7.2013 , 12:04, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Michalka napsal:

Míšo, Marku, Milhausi a případně jiní,
chápu Tě, sám mám dvě děti.

Není jednodušší řešení: zjisti, zajisti, vymysli a přines komplexní návrh řešení včetně veškerého servisu kolem. A jestli řekneš, proč bych to dělala, že nejsi organizátor, že to není Tvá starost a že na to nemáš čas, tak nekritizuj, na to čas máš.
Kritika je správná a věc potřeba, já s ní nemám problém, ale musí se říci A, ale také B.

JE TO VÁŠ KLUB, TUDÍŽ POKUD SE MI NĚCO NELÍBÍ, TAK JEN NEPINDÁM, ALE AKTIVNĚ SE ZASAZUJI O TO, ABY BYLA ZMĚNA K LEPŠÍMU. To jsem říkal na začátku diskuze o místě konání na okruhu v HK zkraje roku 2013.

Takže pro nespokojence: POKUD SE VÁM TO V HK NELÍBILO nebo ODRADILO, ŠUP SEM S KOMPLEXNÍMI NÁVRHY JINÝCH MÍST KONÁNÍ HONDAYe, ŠUP ŠUP!!!

Děkujeme[/b]

přátele je to dobrý
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 12:04   Citovat  

tak za ctvrt hodiny vyrazim z Hondaye s Radkem 83427 smer Praha, ja asi rovnou zajedu do Vestce, mam auto plny prachu a suchy travy .. nekdo dalsi?
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 12:05   Citovat  

M@jk: jasně, není problém - vrátit Honday do Svijan. To je můj komplexní návrh.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 12:08   Citovat  

Petr 78 napsal:
M@jk: jasně, není problém - vrátit Honday do Svijan. To je můj komplexní návrh.

To není komplexní návrh, to je jen zbožné přání, ta první půlka a ta druhá populistický návrh.

Musíš dát jak A, tak B - tak to tedy prosím zařid, ke spokojenosti všech.

Velmi šťastný
   Návrat  
Budizknicema je teď offline  Budizknicema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 12:09   Citovat  

Taky chci podekovat poradatelum. Kdo nebyl a ma hloupy komentare, at se nevyjadruje, jen se tim ztrapnuje.
Na okruhu jsem nebyl, na to jsem prilis nezkuseny ridic:o) Ale dival jsem se na vas, zavodnici a neskutecne jsem se bavil. Sprchy a Toiky byly v pohode, vikend se to prezit da(holky mely jinej nazor, ale to se nedivim), kazdej vedel do ceho jde a podle toho se zaridil. Catering luxusni, stejne jako ona zminovana malinovka, to jste panove zahrali na spravnou notu OK

Ted k tem vecem co mi vadily.

Prvni vec byla spanilka. Kdybych byval tusil do ceho jdu, tak jsem mohl zustat v kempu. Jasne, byl jsem jeden z tech kteri nadavali kdyz se tu resilo ze nebude a nakonec byla. No... byla. Se spanilkou to teda fakt nic spolecnyho nemelo, ale to prisuzuji mistu, pac se nebylo kde stosovat a vyjizdelo se spis jako na zavodech. Ale zily mi to netrha, spis jsem byl zklamanej.

Druha vec je Casovej harmonogram veskeryho programu. na jednu stranu chapu ze jsete museli silene improvizovat, ale ruku na srdce, byl v tom silenej chaos a nekam si odskocit abych nepropasl neco, co jsem propasnout nechtel proste neslo.

Ve vysledku ale patri obrovsky dik vsem co se na HONDAyi 2013 podileli.
   Návrat  
capino je teď offline  capino
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 14:06   Citovat  

A já bych to viděl asi takhle; bylo to jiný než ve Svijanech, ty byly víc takový komorní, ale určitě to nebylo špatný... naopak, okruh byla VELKÁ atrakce, catering byl výborně zvolený a pružnější než kde jsem kdy viděl, co neměli pro to dojeli. Možná bych zkusil ten Konopáč, je to dost velký s hodně možnostma ubytování, přírodním koupalištěm v areálu a třema restauracema. Ostatně, vešlo se tam přes 400 americkejch korábů (Lucky Cruisers Weekend) takže s Hondama by nebyl problém. Jen nevím jak je to s cenama (SpaceMan by mohl vědět víc).
Tím ale Czech Ring nezatracuju, mě se tam líbilo.
"Sociální" nebylo tak zlý jak se všude píše, ale kdo nezažil pořádnej fesťák tak nepochopí. Na čtení novin to nebylo, ale účel to splnilo bezezbytku Velmi šťastný

Takže za mě spokojenost, lidi byli moc fajn a celkem ukázněný (až na pár vyjímek).

Díky všem pořadatelům, v tomhle počasí jet na sto procent je už výkon nadlidský, ale povedlo se. Pepa s mikrofonem opět válel, nejednou mi vykouzlil úsměv na rtu HaHaaa

Gratulace ZYXovi k Miss i k okruhovým výhrám H+

Brzo zase na viděnou přátele
   Návrat  
papouch69 je teď offline  papouch69
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 14:13   Citovat  

Za mě paráda , před pár hodinami jsme dorazili a byl jsem spokojen , konecne po dvou letech co mam hondu jsem se dostal na Honday . A musim podekovat poradatelum , bylo to super , no co bylo vedro ale osvezit se dalo dobře , jak sprchy tak u kohoutku ,a fakt kousek dva rybniky a musim rict ze ty byly paradni , a voda opravdu cista zadnej kačák zelenej to nebyl Úsměv na toitoi jsem take musel , nic extra ale nejsme prece z cukru ne ? Necekal jsem ze by se daly zaridit nejake lepsi wc , přítelkyně si mi sice stezovala v sobotu po ranu ale to uz tam nekdo z H-C hned telefonoval , catering vybornej , ceny nizke a jidlo kvalitka Úsměv malinovka mi zachranila zivot jelikoz jsem sbalenou vodu spotreboval uz v sobotu dopoledne Velmi šťastný lidi byli fajn , plac taky ikdyz jsem litoval lidi co maj hodne snizeny auto ... ty diry u vstupu nic moc ale me nevadily , ve svijanech jsem nebyl tak nemuzu porovnavat ale me lakal okruh sice jsem nejezdil ale divat se za to stalo , ikdyz jsem cekal nejakou "tribunu" tak jsem spokojenej s vyhledem na trat byl . Takze diky vsem organizatorum pristi rok jedu urcite taky ... ikdyby to melo bejt v pousti Velmi šťastný
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 15:17   Citovat  

za me OK jen se ve strucnosti vyjadrim k "problematickym" vecem:

TOI-TOI...v tom horku to byl hell...o tom zadna...ja jsem to resil tim, ze jsem na malou chodil pod strom a na velkou do Mc...
Sprcha-osvezeni...byl jsem tam 15-20x ani jednou se mi nstalo ze bych musel cekat...
Prijezdova cesta: je to nic moc, ale mame sportovni auta, ty musi neco vydrzet...pokud ma nekdo problem prejet vymol v 5km/h nechapu jak muze jezdit po ceskych silnicich.

a vyzdvihl bych catering - super, velmi ochotni a mili lide ceny taky ok. 20kc pivo OK

naopak velke zklamani: ucast v dual-zavodech (hlavne ze na rovince podel kempu byl zavodnik kazdy druhy pořádnej výtlem )
Nevim proc se lidi bali...a tak treba nevyhraju, ale kdyz se prihlasi do kategorie treba 10lidi s podobnymi autami tak si uziji spoustu zabavy.

Na druhou stranu velke prekvapeni ze se vse obeslo bez karambolu OK

a hlavni vec, hday je jednou za rok, jezdim tam kvuli lidem ktere vidim parkrat do roka, takze ty drobne veci okolo me moc nezajimaji a vzdy se daji operativne vyresit...ale evidente spoustu lidi bere h-day jako 5* ALL INC vylet na maledivy Tak to valím bulvy na druhou stranu musim uznat ze jsme rozmlsani ze svijan, tam to zazemi (pro kemp) je nekde jinde ale zase to ma jine mouchy...
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 15:25   Citovat  

Jediné co jsem z programu nestihnu byla COCKSOVA SWINGERS PÁRTY pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 15:27   Citovat  

obdiv a díky všem pořadatelům, kteří se zúčastnili příprav a organizace HD!! OK

okruh byla velká změna a zpestření, nikomu se nic nestalo, organizace výborná - ale ukázalo se, že spousta lidí raději jen vypisuje na internetu, jací jsou dobří řidiči, prostože na měřený jízdy se přihlásil žalostnej zlomeček aut, který dorazily.. to bylo úsměvný až smutný...

toiky se daly přežít, osvěžení v podobě sprchy bylo fajn a catering byl parádní
těším se zase za rok, ať to bude kdekoliv! Úsměv
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 15:42   Citovat  

Marfi napsal:
Jediné co jsem z programu nestihnu byla COCKSOVA SWINGERS PÁRTY pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
jo , ten si to poslechne uličník..Velmi šťastný
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 15:44   Citovat  

Mrzi me ze jsem na letosni Honday nemohl prijet, podle me to byla konecne akce i o motorismu a nejenom o pivku u bazenu. To druhe jmenovane si na rozdil od toho prvniho kazdy muzeme zaridit kdy chceme.
   Návrat  
Petk@ je teď offline  Petk@
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 15:58   Citovat  

Za nás naprosto super OK konečně jsme tam taky dojeli Úsměv když to minulej rok nešlo kvuli stavbě cera a před minule jsem nějak zaspal Velmi šťastný Horko sice bylo ale dalo se to vydrřel byli jsme tam teda jen na sobotu Úsměv na okruh se mi nechtělo ale kdyř jsme dojeli tak sme si hned běželi koupit jízdu Velmi šťastný byla to fakt sranda kromě toho že mi lem řezal pneu a upekl jsem brzdy Velmi šťastný OK těšim se na podobnou akci Úsměv
Jinak mi někde při odjezdu v kempu upadla poklička na kolo Se stydím Velmi šťastný

Děkujem H+
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz

a těšim se na fotky Úsměv když jsem jel ty volný tak někdo fotil v zadu u zatačky Úsměv
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 15:59   Citovat  

z mého pohledu zhodnocení HD13

Já a naše parta jelikož jsme lidé motorizmem nakažení jsem přijeli proto abychom prohlédli a ukázali svou techniku. za mě okruh výborný.. Dannyho organizace parádní , bez jakékoli ujmy na zdraví! sprinty také parádní . to že bylo neskutečný horko nikdo z nás neovlivní.Dále jsem tam jeli také kvůli lidem které známe i neznáme. takže kdyby tam proistě toiky nebyly tak bychom se zařídili jinak . už jen kvůli té atmosfěře to za to stojí at je to kdekoli . Jen opravdu málo z Nás si dovede uvědomit jakou s tím mají pořadatelé práci . Za to Vám patří veliká Dík . za rok se určitě uvidíme at je to kdekoli.
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 16:11   Citovat  

HD = OK jsem ráda, že jsem mohla zas po roce ty opravdový H+ vidět Mrk a naopak někteří, co nepřijeli, udělali taky dobře HaHaaa
Opět velký dík těm, co to pro nás všechno zorganizovali je to dobrý a těším se na Honday 2014 Mrk
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 16:22   Citovat  

Pokličku Advan Racing našel xenon04.
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 16:27  Naposledy upravil 665+1 dne 28.7.2013 , 16:30, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Za mě se Honday 2013 také povedl. Super to bylo !

Czech ring = velká změna , spoustu problémů a spoustu ponaučení a každopádně velice pozitivní odezva na okruh.

Jídlo / catering bylo povedený a bez front, tomu se nedalo nic vytknout.

Časomíra fungovala ! premiéra, jen ten jeden kabel (300m)jsme rozmotávali přes hodinu

Koncentrace Honda byla opravdu velká a lidí taky. Na tomto místě se koná více srazů a akcí a je tedy s čím porovnávat. Dany má informace z první ruky a věřím, že se o tom také něco napiše.

Na ToiToi a hygieně je stále co zlepšovat, ale ten kdo nedává tyhle věci, tak si mohl v klidu zajistit penzionek, hotel anebo jak pišou kluci, zajet k mcdonalds,KFC apod. než tu remcat kraviny o **** hotelu Úsměv

A jinak, je hloupý komentovat něco, kde jsem nebyl, to zní jak špatnej vtip.

Rád jsem viděl staré dobré tváře a poznal nové H+
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2013 , 16:27   Citovat  

Petk@ napsal:
Za nás naprosto super OK konečně jsme tam taky dojeli Úsměv když to minulej rok nešlo kvuli stavbě cera a před minule jsem nějak zaspal Velmi šťastný Horko sice bylo ale dalo se to vydrřel byli jsme tam teda jen na sobotu Úsměv na okruh se mi nechtělo ale kdyř jsme dojeli tak sme si hned běželi koupit jízdu Velmi šťastný byla to fakt sranda kromě toho že mi lem řezal pneu a upekl jsem brzdy Velmi šťastný OK těšim se na podobnou akci Úsměv
Jinak mi někde při odjezdu v kempu upadla poklička na kolo Se stydím Velmi šťastný

Děkujem H+
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz

a těšim se na fotky Úsměv když jsem jel ty volný tak někdo fotil v zadu u zatačky Úsměv

Ty holčičí komentáře na Danyho, ty mě fakt pobavily Velmi šťastný Jo a to první video by asi chtělo otočit vzhůru nohama Je to tam.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2013 - 26. - 28.7.
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 40, 41, 42  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina